|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/11/2012 11:34
 dany Posts: 19819
|
הבנתי שאת לא מאוכזבת כי בעצם חששת לעליה אז כפי שמיכל כתבה לך השבוע צריך לשמור כפליים, כי הגוף זוכר!!!!!!!!!! שיהיה המשך שבוע טוב ושקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 11:20
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שח יקרה.. אני שמחה לשמוע שהשבוע הזה לא עלה לך בעלייה.. הוא אכן לא היה קל ובהחלט מאתגר ועמדת בכך יפה. אני מציעה לך לזכור לשבוע הקרוב שלגוף יש לפעמים נטייה להוציא לנו "כרטיס אדום" בשבוע delay אז תישמרי כפליים השבוע כדי לשמר את מומנטום הירידה שלך.
שיהיה אחלה שבוע, נטול בולמוסים ורצוף הצלחות (:
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 09:05
 1103 Posts: 5022
|
שח כתב:
לילה גשום מאוד עבר על כוחותינו, איזה כייף!!! אני הכי בנאדם של חורף, חולההההה על חורף, זה פותח לי את כל הסימפונות בריאות, אני נושמת לרווחה ואני הכי מאושרת בעולם!  להירדם בלילה לקול טיפטופי הגשם, להתעורר בבוקר לרעש של מבול מטורף - זה, זה האושר האמיתי!  אז נשקלתי הבוקר... לא ירדתי גרם וגם... לא עליתי גרם... חוויתם איתי יחד את הפוסטים הדכאוניים שלי במהלך השבוע, אז אני לא יכולה להגיד שאני מאוכזבת שאין ירידה, כי זה יהיה שקר (ואפילו חוצפה!) לדרוש מהגוף שלי ירידה אחרי כל הבולמוסים שהוא חווה בשבוע הזה... אבל! לפחות לא עליתי! כנראה שעליתי קצת ויום האיזון אתמול החזיר אותי למצב מקורי מלפני שבוע, אז ברוך השם ותדה לאל (ייתכן ולהליכות היה חלק בזה....?!) בכל אופן, שמחה בחלקי, שמחה על הגשם, שמחה שישנו לילה שלם בלי טילים ואזעקות 
שיהיה לכולנו יום גשום, קסום ונפלא שח יקירתי להשאר במקום זה בסדר גמור למרות האכזבה תחשבי חיובי שלא עלית.השבוע את חייבת לשמור משנה זהירות, אני מאמינה שגם תהיה לך ירידה. המשך שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 08:56
 שח Posts: 169
|
לילה גשום מאוד עבר על כוחותינו, איזה כייף!!! אני הכי בנאדם של חורף, חולההההה על חורף, זה פותח לי את כל הסימפונות בריאות, אני נושמת לרווחה ואני הכי מאושרת בעולם!  להירדם בלילה לקול טיפטופי הגשם, להתעורר בבוקר לרעש של מבול מטורף - זה, זה האושר האמיתי!  אז נשקלתי הבוקר... לא ירדתי גרם וגם... לא עליתי גרם... חוויתם איתי יחד את הפוסטים הדכאוניים שלי במהלך השבוע, אז אני לא יכולה להגיד שאני מאוכזבת שאין ירידה, כי זה יהיה שקר (ואפילו חוצפה!) לדרוש מהגוף שלי ירידה אחרי כל הבולמוסים שהוא חווה בשבוע הזה... אבל! לפחות לא עליתי! כנראה שעליתי קצת ויום האיזון אתמול החזיר אותי למצב מקורי מלפני שבוע, אז ברוך השם ותדה לאל (ייתכן ולהליכות היה חלק בזה....?!) בכל אופן, שמחה בחלקי, שמחה על הגשם, שמחה שישנו לילה שלם בלי טילים ואזעקות 
שיהיה לכולנו יום גשום, קסום ונפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|