12/11/2012 23:51
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בנות חדשות ויקרות עשיתן בשכל שניכנסתן ישר לפורום ושיתפתן..... אנחנו כאן בתמיכה עידוד ואהבה שיהיה לכן בהצלחה ותקשיבו להרצאה השבועית, כל שבוע בהקפדה....שם תימצאו תשובות להרבה שאלות....כל מי שמתמיד מצליח לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 22:17
 קסם Posts: 140
|
היי בקטע הזה אני עוד יותר מבינה ילד אחד זה לא שניים והגזים וואי וחוסר שעות שינה אני בלילות הייתי אוכלת המון למזלי בזכות זה שאני במסגרת הפסקתי את האכילה הלילית אנחנו נרד כול מה שעלינו אל דאגה תהי סבלנית לוקח זמן להכנס לזה לא להישבר העיקר שאת הצעד הראשון עשית ואת פה בהצלחה יקירה וילדים זה כייף גדול גם אם עולים קצת במשקל בשביל ם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 18:21
 השורדת Posts: 3
|
בנות יקרות תודה על העידוד והמילים המנחמות. תסלחו לי שאני מגיבה בדיליי, שכחתי לציין אתמול שאני גרה בארה"ב, בגלל הפרשי השעות ביני לביניכם התגובות יבואו באיחור קל. קסם אני שמחה שמצאתי מישהי באותה סירה איתי.. שיהיה לנו בהצלחה. מיכל אני כל כך מקנאה בך שעלית רק 13 קילו וואו הלוואי עליי. בהריון הראשון שלי כמו בהריון האחרון גם עליתי כמעט 30 קילו אבל אז הירידה משום מה הייתה קלה יותר והפעם פשוט קשה לי... פתאום אני מרגישה שאין לי את אותם הכוחות הנפשיים כמו אז. כבר כמה ימים שאני ישנה לא יותר מ 4 שעות בלילה (הגזים של התינוקועה ת בגיל הזה זה משהו נורא), מתעוררת כל בוקר עייפה רצח עם עיניים נפוחות עד כדי שאין לי חשק להכין לעצמי לאכול אז כל מה שאני עושה זה לנשנש שטויות שרק מעיקות עליי יותר. בשעה טובה נרשמתי לדיאטה און ליין היום - שיהיה לי בהצלחה!!
-- ♥•♥•♥ עם נסיך ונסיכה כמו שלי אני מרגישה כמו מלכת העולם ♥•♥•♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 13:13
|
היי מיכל תודה על הפרגון מסכימה איתך אגב אני לא עליתי 16 אלא 24 ונותרו עליי 16 האמת שלראשונה בחיי אני במשקל כזה ויש לי שלושה ילדים אז ככה שכול הנושא לא חדש לי האמת שאני גם לא שמנה אלא קצת מלאה וזה מפריע לי בגדול ובאמת שמאז ההריון התחלתי לחשוב ממש כמו שמנה ולאכול כול מה שזז אך מה שאני טוענת זה שעדיף לי לפחות לא לעלות כרגע עוד ובשביל זה חשוב להיות במסגרת בשבילי גם אם לא ארד בחצי השנה הקרובה ואשאר באותו משקל זה הישג גדול שאילו לא הייתי במסגרת בטוח הייתי עולה עוד כמה אני גם לא עובדת כרגע וזה עוד יותר תורם את צודקת תירוצים יש תמיד אבל בסך הכול אחרי שנלחמתי עם עצמי אני שלמה שלפחות אני לא עולה עוד ולגבי אוכל בהנקה ברור שמותר יותר לא המון ולא שטויות אבל עוד 500 קלוריות בהנקה מלאה לתפריט הרגיל תודה על תגובתך ויש מה ללמוד בהחלט
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 11:15
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שורדת וקסם היקרות.. לא יכולתי שלא להיכנס להגיב ולענות לכן.. אני כבר אוטוטו רואה את הסוף בהריון השני שלי אצל מירי.. הריון ראשון שמרתי מכל משמר ויחד עם מירי עליתי 13 ק"ג.. את רובם ירדתי כמה חודשים אחרי הלידה וזה עם הנקה עד גיל 8 חודשים. אז לך קסם יקרה אני רוצה לומר דבר אחד - גם עם תינוק קטן שגרה וסדר יום זה משהו שמאוד תלוי בך (לדעתי האישית ומנסיוני בלבד..). אני חושבת שבתור אמא טריה שקיבלה שוק מאוד גדול מהלידה והשינוי העצום בסטטוס להיות מסוגלת לחזור לעצמי, לזכור איך קוראים לי, להפריד יום ולילה, וליצור לי אבני דרך חדשות וקבועות ביומיום החדש הזה שלי היה צורך עליון.. זה אפשרי בהחלט.. אם תרצי את מוזמנת לכתוב לי בפרטי. ולשתיכן בקשר להרזייה ושמירת משקל אחרי לידה - בדיאטה של מירי שום דבר לא משתנה.. הנקה בסה"כ מוסיפה לנו עוד 100 קלוריות פחמימות בערב (בערך כן?.. מירי מדברת תמיד על עוד תפוח עץ או 2 פרוסות לחם) ומאפשרת לנו לאכול בין הארוחות.. הנקה לא אמורה להשפיע על הידאטה או התפריט שלכן.. אני הנקתי את תומריקו הנקה מלאה בלבד עד גיל 8 חודשים אז תאמינו לי שאני יודעת במה זה כרוך - הצמא המוגבר, הרעב המתפרץ והחשקים וההורמונים שממשיכים להשתולל בך. הסוד הוא לא ליפול לתרצת הנפוצה הזאת.. נשנושים בין הארוחות יכולים בהחלט להיות על טהרת הירקות.. אחרי ובזמן הנקה אני תמיד ישבתי עם בקבוק מים ביד ולידי קופסה עם ירקות חתוכים שתמיד הכנתי מבעוד מועד (ואם לא הספקתי אז גיתי - בעלי - הכין לי). אין שום סיבה חודשיים אחרי לידה לא לחזור לפעילות גופנית כלשהי.. בתקופה חורפית כמו זו שאנו נכנסות אליה אז הליכות אולי זה לא הכי מתאפשר אבל הליכון בחדר כושר יכול לעבוד, סטודיו סי עבד לי מצויין לתקופת החורף אחרי הלידה של תומר.. העיקר להיות בתנועתיות.. אני מבינה ששתיכן כרגע רק רואות את העודפים שנשארו אחרי הלידה ומתבאסות רצח.. תאמינו לי תומר שלי בן שנה ו-8 חודשים עוד מעט וזה אומר שיש בגדים שלא ראיתי ו/או אראה קרוב ל-3 שנים עלי.. אני לגמרי מבינה את התסכול.. חשוב גם במצבכן לא לוותר על בגדים יפים והופעה מטופחת, זה עושה פלאים להרגשה הפנימית שלכן.. קסם יקרה - גם בגדי הריון יכולים להיות יפים ומחמיאים.. ובאמת ש - 16 ק"ג עלייה בהריון זה די סביר.. תהיו קצת יותר קלות עם עצמכן.. תדעו שהסוד הוא לשנות את התפיסה שלכן וההתנהלות היומיומית עם האוכל.. תינוק קטן כל כך בבית בהחלט מוסיף מימד חדש של קושי והתמודדות אבל הוא ממש לא סיבה ואין שום צורך לתלות בו את האשם לאי עשייה במשהו שכל כך חשוב לכן. כל מה שזה מצריך זה היערכות טובה יותר למצבים של עייפות וחוסר שינה שנפוצים כל כך אצלכן כעת.. זה הזמן לגייס את הבעלים היקרים שלכם, לבקש תמיכה ועזרה בבישולים מאמא/חמות/אחות/סבתא ולבקש שיעשו זאת לפי מתכונים של מירי (אני כשכבר הצלחתי לבשל הייתי מכינה מנות לגדוד ומקפיאה לי מנות מנות כדי שכל שבוע יהיה לי משהו מוכן בשלוף ואני לא אתקע ואפול על שטויות). אני מבטיחה לכן שזה אפשרי.. אני מבטיחה לכן שאם תחליטו שאתן מחוייבות לעצמכן ותכירו בכך שטיפול בבעיה הזאת שכל כך מפריעה לכן תשפר את כל ההרגשה הכללית שלכן - תוכלו להיות גם אמהות טובות יותר, סבלניות יותר, מכילות יותר והורמונליות הרבה פחות.. שיהיה לשתיכן בהצלחה רבה.. כמו שאמרתי בקרוב שוב אצלי.. אם תרצו עוד פרטים או משהו.. אתן מוזמנות בשמחה לפנות אליי בפרטי. שיהיה המשך שבוע מוצלח!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 09:08
 1103 Posts: 5022
|
שורדת יקרה ברוכה הבאה בהצטרפותך לפורום שלנו התומך.הרבי לשתף זה יעזור לך בתהליך המשך שבוע נפלא בהצלחה בתהליך ההרזיה נילי
-- וסרהולץ
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 06:58
|
היי אני מבינה אותך מוא מאוד גם אני אחרי לידה מלפני חמישה חודשים עם 16 קג עודף כן זה עובד אם עושים מה שצריך אני לפחות לא עליתי אני מניקה וזה עוד יותר לא קל ואת יודעת עם תינוק אין ממש סדר יום וחוטפים פה ושם לפחות תיעצרי ואל תמשיכי לעלות בתור התחלה זה יעזור מאוד השאר תלוי בך ואם את מניקה יותר מזה אני יודעת ששישה שבועות לאחר לידה מותר להתחיל בדיאטת רזון וגם מבוקרת אני שמחה שיש פה מישהי במצבי והכי חשוב קחי את זה בכייף עם הזמן תיכנסי לזה אל תצפי אחרי לידהלתוצאות דרסטיות זה טראומתי לגוף אני עשיתי מנוי לחודש ואז היתחייבתי לשנה אני יודעת שאני ארד את הכול ואני מחכה בסבלנות בינתיים נהנת פה לומדת דברים חדשים אני גם אוכלת יותר ועם פחמימות מחמש עקב ההנקה אני לא עולה יותר ברגע שאתחיל לעבור לפחות בהנקה מאמינה שהשינויים שאני מפנימה רגשית יתחילו לעבוד לפחות אני לא עם עוד קג מיותרים בהצלחה יקירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 01:06
 השורדת Posts: 3
|
שלום לכולם, אז ככה, נרשמתי לאתר אחרי שבהיתי במסך המחשב חצי שעה והתלבטתי האם לעשות זאת או לא. מעולם לא הייתי חברה בפורומים והאמת היא שאין לי מושג לאן אני ממשיכה מכאן. אני אחרי לידה שנייה.. הנסיך שלי בן 6 ונולדה לי נסיכה לפני חודש. ועכשיו אחרי שתקופת ההריון עברה לה, כל האורחים עזבו, נכנסתי לשגרה החדשה. היום זה פתאום פגע בי,היום רק נפל לי האסימון כמה עליתי בהריון- כמעט 30 קילו... אלוהים אדירים איך אני הולכת להוריד אותם. אנשים כבר התחילו להעיר לי ולנעוץ בי מבטים! מי מכם עשה/עושה את הדיאטה און ליין?? איך זה עובד?? האם זה בכלל עובד?? בבקשה עזרה!!!
-- ♥•♥•♥ עם נסיך ונסיכה כמו שלי אני מרגישה כמו מלכת העולם ♥•♥•♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|