|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/11/2012 20:20
 שח Posts: 169
|
תודה רבה מירי'לה, אני מקשיבה להרצאות שלך באדיקות, ואפילו מודה שכמה פעמים בשבוע  ההרצאות מצויינות! הן נותנות לי את הכוחות להמשיך כשקשה, או לחזור למסלול כשאני סוטה לשוליים...  אז שוב תודה וניפגש בע"ה בחנוכה 
miribelkin כתב:
שח יקרה מה שעושה לך טוב ואת בשליטה.....מקובל עלי. תמשיכי כך בהצלחה ותקשיבי להרצאות, שם אני מסבירה הכל.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 20:18
|
היי נילי, היי בטוחה שלא המלצתי על דעת עצמי, אלא קיבלתי על כך אישור בתפריט (שלי לפחות, לא יודעת אם כולם זהים...) אינני רואה כל סיבה לא לאכול מתוק, אם הוא בקטגוריית המותר, או הדיאטטי, אלו החיים האמיתיים... חטיף שוקולד (יש גם מריר טעים מאוד) שהוא רק 65 קלוריות, כאשר מותר עד 120 קלוריות נראה לי בסדר גמור, כנ"ל לגבי מעדן, דיאט 0% שומן, לי שוקולד טעים, באותה מידה שלמישהי אחרת יהיה טעים האננס 0% והוא מתוק מאוווד... מבחינתי זה לא מעורר את הצורך בעוד מתוק, אלא להיפך, עונה על הצורך המיידי שלי במתוק אחרי האוכל - ומרגיע אותו... אני מודעת לכך שכל אלו הם רק המלצה בתפריט ולא חובה לאכול, אבל לי הם עוזרים מאוד לשמור על התפריט כמו שהוא רשום מבלי לזייף ולכן חשבתי לשתף כאן, כי אם זה עוזר לי, וזה מותר במסגרת התפריט אז זה בוודאי יוכל לעזור לעוד אנשים...
לילה טוב שח
1103 כתב:
שח יקירתי מזמן איננו אוכלים שוקולדים לא משנה כמות הקלוריות כדאי שתפני למירי כדי לוודא איזה חטיפים אפשר לאכול{אגב זו רק המלצה} כנ"ל לגבי מעדן דאיט.המטרה שלנו להגמל מהמתוק כל מאכל דיאטטי מתוק מעורר את הצורך בעוד במתוק. לילה טוב נילי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 22:37
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שח יקרה מה שעושה לך טוב ואת בשליטה.....מקובל עלי. תמשיכי כך בהצלחה ותקשיבי להרצאות, שם אני מסבירה הכל.....
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 22:22
 1103 Posts: 5022
|
שח יקירתי מזמן איננו אוכלים שוקולדים לא משנה כמות הקלוריות כדאי שתפני למירי כדי לוודא איזה חטיפים אפשר לאכול{אגב זו רק המלצה} כנ"ל לגבי מעדן דאיט.המטרה שלנו להגמל מהמתוק כל מאכל דיאטטי מתוק מעורר את הצורך בעוד במתוק. לילה טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 20:11
|
לא יודעת איך זה אצלכם, אני חייבת משהו מתוק אחרי הארוחה, ניסיתי הרבה אופציות לברוח מהעניין אך אף אחת לא הועילה, לא צחצוח שיניים, לא מסטיק ולא תה צמחים  בכל אופן, החלטתי לקחת על עצמי כאתגר חיפוש אחרי דברים טעימים, שיעברו כמובן אישור על פי הדיאטה של מירי... אז במסגרת התפריט מותר לנו חטיף יומי כלשהו עד 120 קלוריות (עד השעה חמש) ומעדן דיאט כלשהו, שמחה לבשר לכם שהעלתי בחכתי 2 המלצות מובחרות: 1. מתוק עד חמש: שוקולד חדש שיצא לשוק: אצבעות שוקולד חלב עם שברי אגוזים של עלית, מגיע בטבלת שוקולד מקרטון ובתוכה כ 10 אצבעות שוקולד, כל אחת מכילה 65 קלוריות, פחות אפילו מההמלצה של עד 120 קלוריות והטעם אלוהי, תענוג לחיך ממש ! 2 מתוק אחרי ארוחת הערב-מעדן דיאט: אני יודעת שיש רבים וטובים, אני מחליפה בכל יום טעם אחר של מעדן (פשוט הולכת לסופר לקניות וקנה 6 סוגים שונים ובכל יום מנסה אחד) אבל היום אני מודיעה שהמנצח על כולם (לפחות כרגע) הוא לא אחר מאשר מעדן דיאט 0% שומן בטעם שוקולד של תנובה, כמה פשוט נשמע, ככה הוא טעים בטירוף! מגיע במארז של רביעייה במחיר מעולה של 10 שקלים, טעים ומתוק ומכיל רק 60 קלוריות, להתענג על כל כפית!!!
 ניסיתי להיגמל קצת מהמתוקים האלו, והגעתי למסקנה שזה פשוט הקשה עליי מאוד לשמור על התפריט והביא אותי בכל יום לבולמוס כזה או אחר שלא ניתן לעצירה.... ותמוה שיישמע, אבל דווקא כשהקפדתי בדיוק על התפריט, כן, כן, ביחד עם המעדן והחטיף היומי, ירדתי באותו שבוע כמעט 3 קילו!!! אז היום היה יום קיזוז (שבהחלט היה דרוש אחרי שבת בולמוסית ביותר...) וממחר חייבת להיצמד לתפריט, לא רק לא לזייף דברים אסורים, אלא להקפיד אחד לאחד על כלללל מה שמותר, ההפחתה הזו לא בהכרח עשתה טוב לגוף שלי...
המשך ערב טוב שיהיה... 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|