הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמעט קילו.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/11/2012 14:44

קסם
קסם
היי מטפס יקר מה שהיה נגמר החשוב זה מה שהחלטת עכשיו אני שמחה שהחלטת והצהרת עכשיו אתה חייב להמשיך בירידה התחייבת אז עכשיו אחרי כמה צעדים קטנים לעבר המטרה אני כבר רואה את הצעד הענק הבא שלך יישר כוח על ההחלטה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 09:02

1103
1103
מטפס הרים כתב:
אהלן מירי ואהלן פורום. חזרתי לא מזמן מהארוע הראשון הסידרה השבוע. התנהלתי בארוע סביר עד סביר מאוד והאמת שעולם המתוקים שם כיכב ברמות דרמטיות!! עדיף שלא אתאר לכם... דמיינו רמה של שפים מיוחדים למתוקים...שישה מזנוני מתוק. תכלס, הגעתי הביתה שמח וטוב לבב על כי עמדתי בפרץ. אבל רעב תקף אותי ואכלתי משהו לא נכון בכלל עכשיו... מיותר ומאוחר וממש לא ראוי. אז קראתי את דבריכם הנבונים כל כך.. והחלטתי החלטה ואני חייב לשתף אתכם, כולכם , בהחלטה הזו שהיא מרעישה ומכוננת: אתם יושבים? תחזיקו חזק כי יהיה כאן הלם. אוקי אז אני הולך לגלות לכם מה החלטתי ממש עכשיו, ושוב, אני בטוח שתהיו בהלם. אני עצמי עוד לא מעכל שזה מה שהחלטתי. מוכנים? באמת מוכנים לשמוע את ההחלטה? טוב, אני מספר : אני, מטפס ההרים, החלטתי שהשבוע הזה אני מנצח בענק את האוכל. ידעתי שתיפלו אחורה מרוב שוק..מרגע זה אני הולך לשלוט באוכל שליטה מוחלטת, אני הולך להכתיב את סדר היום התזונתי שלי. אני הולך להצטיין בתהליך ולהחזיר את חוב ברלין . אני אנווט, ולא האוכל מפתה ומדהים וברמות על ככל שיהיה. מה אתם אומרים? החלטה החלטה קיבלתי, הא? אמרתי לכם, החלטה מרעישה. לילה טוב. ו
edited by מטפס הרים on 11/12/2012

מטפס יקר
לא נפלתי ולא הזדעזעתי מההחלטה שלך אלה להפך אני מאוד מעריכה זאת ובטוחה שגם תישם אותה.
עצם העובדה שהיגעת להחלטה זו לאחר האירוע הראשון ולא חיכית שכל האירועים י סתיימו והנזק יהיה
גדול, מראה שאתה אדם רציני.אני בטוחה שתצליח בגדול,המשחק של צעד קדימה ושניים לאחור לא מוביל אותך אל הפיסגה הנכספת.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 08:55

1103
1103
EFF כתב:
לך - ברלין - לי - פריז..שילמתי בקילוגרם שלם...מקווה שיעוף בקרוב כי מחכה לי נסיעה נוספת,,

אפוש יקרה
שטויות אני סומכת עליך שהקילו שעלה בפריז ירד כלעומת שבא העיקר שנהנת בעיר האורות
והאוכל הינו חלק מההנאה.אנחנו רק בני אדם מותר לנו מדי פעם לחרוג מהשיגרה.
המשך שבוע נפלא
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 00:33

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן מירי ואהלן פורום. חזרתי לא מזמן מהארוע הראשון הסידרה השבוע. התנהלתי בארוע סביר עד סביר מאוד והאמת שעולם המתוקים שם כיכב ברמות דרמטיות!! עדיף שלא אתאר לכם... דמיינו רמה של שפים מיוחדים למתוקים...שישה מזנוני מתוק. תכלס, הגעתי הביתה שמח וטוב לבב על כי עמדתי בפרץ. אבל רעב תקף אותי ואכלתי משהו לא נכון בכלל עכשיו... מיותר ומאוחר וממש לא ראוי. אז קראתי את דבריכם הנבונים כל כך.. והחלטתי החלטה ואני חייב לשתף אתכם, כולכם , בהחלטה הזו שהיא מרעישה ומכוננת: אתם יושבים? תחזיקו חזק כי יהיה כאן הלם. אוקי אז אני הולך לגלות לכם מה החלטתי ממש עכשיו, ושוב, אני בטוח שתהיו בהלם. אני עצמי עוד לא מעכל שזה מה שהחלטתי. מוכנים? באמת מוכנים לשמוע את ההחלטה? טוב, אני מספר : אני, מטפס ההרים, החלטתי שהשבוע הזה אני מנצח בענק את האוכל. ידעתי שתיפלו אחורה מרוב שוק..מרגע זה אני הולך לשלוט באוכל שליטה מוחלטת, אני הולך להכתיב את סדר היום התזונתי שלי. אני הולך להצטיין בתהליך ולהחזיר את חוב ברלין . אני אנווט, ולא האוכל מפתה ומדהים וברמות על ככל שיהיה. מה אתם אומרים? החלטה החלטה קיבלתי, הא? אמרתי לכם, החלטה מרעישה. לילה טוב. ו
edited by מטפס הרים on 11/12/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 00:32

EFF
EFF
לך - ברלין - לי - פריז..שילמתי בקילוגרם שלם...מקווה שיעוף בקרוב כי מחכה לי נסיעה נוספת,,
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 22:39

miribelkin
miribelkin
Administrator
מטפס יקר, קילו לברלין.....מחונן, הרב נוזלים עד יום חמישי
הוא עף.....תמשיך לשתף, אתה מיוחד. קוראת אותך בהנאה רבה
בהצלחה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 19:47

רייצל
רייצל
לא נורא קילו. אומנם זה מבאס אותך אך זכור
מה שעולה מהר יורד מהר.
לא צריך לנתך ממה עלית קילו זה ממש לא משנה
תמיד בחוץ אוכלים קצת יותר ויש עליה במשקל.
אז חוזרים מהר לשיגרה ושבוע הבא ירד הקילו
העיקר לא להתייאש
בהצלחה
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 19:45

שח
שח
מסכימה עם טולי וכל השאר - אם אחרי ברלין עלייה של קילו זה הדין - הרי שאתה אכן מחונן smile

toly כתב:
איש חביב
תקשיב בבקשה לוורשה:
1 הקילו יתכן מצבירת נוזלחים לאחר טיסה
2 טוב ששנשקלת היום-עד חמישי זה יורד
מה שעולה מהר= טס מהר מטה אם תקזז בפחמימות יום יומיים
עם הרבה מים
הבא לישיבות אצבעות גזר ומקלות סלרי ושומר- כל המשתתפים יודו לך על כך
3 הרבה לצעוד
אתה מחונן אם זה הסתיים רק בקילו
יאללה רבוטה
גם לי עבודה רבה השבוע בנושא האוכל

ושבוע עמוס מאוד
בהצלחה רבה ובשליטה לכולנו
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 19:37

toly
toly
איש חביב
תקשיב בבקשה לוורשה:
1 הקילו יתכן מצבירת נוזלחים לאחר טיסה
2 טוב ששנשקלת היום-עד חמישי זה יורד
מה שעולה מהר= טס מהר מטה אם תקזז בפחמימות יום יומיים
עם הרבה מים
הבא לישיבות אצבעות גזר ומקלות סלרי ושומר- כל המשתתפים יודו לך על כך
3 הרבה לצעוד
אתה מחונן אם זה הסתיים רק בקילו
יאללה רבוטה
גם לי עבודה רבה השבוע בנושא האוכל

ושבוע עמוס מאוד
בהצלחה רבה ובשליטה לכולנו
+1 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 19:14

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נכון, כדאי להסתכל בחצי הכוס המלאה. אם זה רק 1 קג יצאת ממש בשלום. מה שעולה מהר גם יורד מהר תוך כמה ימים אני בטוחה. אל תפסיק לחייך ולהיות מעודד כי בעצם לא קרה שום דבר נורא. הרי נסיעה זה קשה מאד כי אי אפשר לאכול בדיוק מה שרוצים כשנמצאים בדרך, עוד פגישות, טיסות וכד'. תצליח ותביט רק על החצי המלא של הכוס.
בחיוך רחב

--
hs
11/11/2012 17:32

נחושה
נחושה
הסמויה כתב:
יצאת בזול - כנראה שהיית צדיק!!!
קטן עליך כי מה שעולה מהר יורד מהר ואין לי ספק שהשבוע כבר תשיל אותו
בהצלחה

i agree
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 17:26

הסמויה
הסמויה
יצאת בזול - כנראה שהיית צדיק!!!
קטן עליך כי מה שעולה מהר יורד מהר ואין לי ספק שהשבוע כבר תשיל אותו
בהצלחה
11/11/2012 14:22

אייריס
אייריס
לא קרה כלום. מזל שהסתכם בקילו בלבד. תמשיך לעבר המטרה ויהיה בסדר. בהצלחה רבה
11/11/2012 13:07

1103
1103
מטפס הרים כתב:
כמעט קילו עלתה לי ברלין. מצד אחד זה רק כמעט קילו ולא שלשה כמו בעבר. מצד שני זה זה כמעט קילו של שומן רע ומכוער שחזר, שניצח אותי. ביום חמישי השבוע יש לי שקילה. היום נשקלתי כי פשוט הייתי חייב. לפני שבוע מורכב מאוד שניגמר ברביעי בערב. לפחות
שישה ארועים גדולים , ואוכל באמת עולמי. זמן לצעידה פשוט לא יהיה. אני מאוד רוצה להעיף את הכמעט קילו הזה לפח... אעשה הרבה למען זה אך אני מודה שאני מתחיל את השבוע עם חשש כבד. ה
edited by מטפס הרים on 11/11/2012

מטפס חמוד
הרי ידעת שברלין תעלה לך תשמח שזה נגמר רק בכמעט קילו ולא הרבה יותר.אני בטוחה שחזרתך ארצה תחזיר אותך למסגרת ומאמינה
שתדע לההלך בין הטיפות באותם אירועים בומבסטיים.אצעתי לך לפני צאתך לכל אירוע ואירוע לאכול ביצה קשה זה ימלא את קיבתך,באירוע
תשתדל לשתות מים בששון ולמלא צלחת אחת עם מה שיוגש שם.
בהצלחה
נילי

--
וסרהולץ
11/11/2012 12:52

מטפס הרים
מטפס הרים
כמעט קילו עלתה לי ברלין. מצד אחד זה רק כמעט קילו ולא שלשה כמו בעבר. מצד שני זה זה כמעט קילו של שומן רע ומכוער שחזר, שניצח אותי. ביום חמישי השבוע יש לי שקילה. היום נשקלתי כי פשוט הייתי חייב. לפני שבוע מורכב מאוד שניגמר ברביעי בערב. לפחות
שישה ארועים גדולים , ואוכל באמת עולמי. זמן לצעידה פשוט לא יהיה. אני מאוד רוצה להעיף את הכמעט קילו הזה לפח... אעשה הרבה למען זה אך אני מודה שאני מתחיל את השבוע עם חשש כבד. ה
edited by מטפס הרים on 11/11/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!