13/11/2012 11:36
 dany Posts: 19819
|
סמויה יקרה כאחת שהולכת כל הזמן בדרכים עקלקלות במקום בדרך הישר, מבינה טוב מאד על מה את מדברת, והלוואי והייתי היום רק עם שלושה של חריגה, וואו הייתי המאושרת באדם. אז לא לקלקל!!!!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!!!!! חזרי לכאן, גם אם אין חשק, לפחות להיות כאן מעלה את רמת המוטיבציה והחשק. נשיבוקים ויום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 14:59
 הסמויה Posts: 2467
|
תודה אייריס היום כבר קילקלתי אבל מקווה מהרגע לשמור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 14:25
 אייריס Posts: 3744
|
היי סמוייה באמת לא שמענו ממך הרבה לאחרונה. לא קלה דרכנו בהחלט אבל אפשרית ולאט לאט תחזרי למסלול. מזלך שאת לא צריכה הרבה להוריד ובאמת קשה לשמור ואת נראית ממש טוב אז קדימה חביבתי חזרה לתהליך. המון בהצלחה נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 12:37
|
תודה לך מירי ותודה לך נילי אני בהחלט אעשה את המאמץ הזה כי חבל להפסיד את ההשג שהשגתי לא שווה להרוס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 11:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
הסמויה היפה שלנו, אל תפסיקי את הקשר.....את חסרה. לא נורא אם את מתפרעת קצת....מותר לך.תחזרי עכשיו לשיטה שלנו ולאכילה נורמלית....ותמשיכי לשתף זה חשוב במיוחד שלא קל..... בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 10:59
 1103 Posts: 5022
|
הסמויה כתב:
טוב , בשהשפעת מירי המקסימה שכל הזמן קוראת לי לחזור לפורום אני כאן והחלטתי לשתף אותכם עליתי בחודשים האחרונים 3 קילו אז נכון שאני עוד רזה אבל ההתנהגויות שלי איומות אוכלת כאילו אין מחר מצליחה לשמור על הקיים ולא לעלות יותר אך לא מצליחה לרדת אם יורדת חצי קילו עולה אותו בשבוע שלאחריו אני יודעת שלא קלה היא דרכינו אבל מפחדת לעלות את כל מה שירד וקשה לי מאוד לחזור לאכילה שפויה ולא לחטוא שיהיה לכולנו שבוע טוב סמויתי יקירתי אני מציעה לך להתנהג כאילו רק היום נרשמת לדיאטה באינטרנט. חזרי להקשיב להרצאה הראשונה,הצמדי להוראות,עשי רישום של כל מה שאת מכניסה לפה כדי שתהיה לך ביקורת, הרבי לשתף בפורום.אני מאמינה שחזרי למסגרת וכך תצליחי להוריד את הקג" שהעלת ותצליחי לשמור על ההשג חדש ישן. את אישה יפה נראית מצוין שבוע נפלא בשליטה בהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 10:53
|
טוב , בשהשפעת מירי המקסימה שכל הזמן קוראת לי לחזור לפורום אני כאן והחלטתי לשתף אותכם עליתי בחודשים האחרונים 3 קילו אז נכון שאני עוד רזה אבל ההתנהגויות שלי איומות אוכלת כאילו אין מחר מצליחה לשמור על הקיים ולא לעלות יותר אך לא מצליחה לרדת אם יורדת חצי קילו עולה אותו בשבוע שלאחריו אני יודעת שלא קלה היא דרכינו אבל מפחדת לעלות את כל מה שירד וקשה לי מאוד לחזור לאכילה שפויה ולא לחטוא שיהיה לכולנו שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|