13/11/2012 12:02
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה איחולי הצלחה לבעלך בניתוח. ולך שולחת חיבוק לחיזוק כוחות הנפש. רק בריאות והחלמה מהירה. אגב נדודי שינה זה דבר מאד רגיל אצלי-קרי לילות לבנים. השינה כל כך קלה שכל פיפס מקפיץ וזהו הלכה לה לטייל. ובהחלט זה משפיע אחר כך על ההתנהלות במשך היום כולל האכילה ........ שוב בהצלחהההההההההההההההההההההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 11:59
 dany Posts: 19819
|
הידד
נחושה כתב:
חצי קילו פחות בלי מתוקים או פחממות מחמש אחרי תה צמחים 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 09:53
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אשירה יקרה. איחולי בריאות טובה ומלאה לבעלך ולך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 08:13
 1103 Posts: 5022
|
אשירה יקרה כולנו ביחד נחזיק לך ולבעלך אצבעות נשדר אנרגיות חיוביות ונאמין שהניתוח יצליח ובעלך יעבור אותו בשלום. בריאות ובשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 01:25
 אשירה Posts: 4292
|
קסם יקרה ומקסימה, תודה לך מעומק ליבי על התמיכה והחיזוקים. עבר עוד יום, ועוד מחר, וביום רביעי בשעה זו נהיה כבר אחרי. זה נכון שאני חזקה ובמיוחד ברגעים כאלה, אבל לא אכחיש שמלווים אותי פחדים לא קטנים שכמובן איני מראה אותם לא לבעלי ולא לילדיי. רק עם חברה טובה אני מרשה לעצמי להתפרק קצת וגם פה אתכם בפורום. במצבים כאלה אני מקנאה קצת באנשים דתיים שיודעים להתפלל ומאמינים בכוח עליון, זה בודאי עוזר להם. אני מאמינה ברופאים שמטפלים בבעלי ומבקשת בשבילו ובשבילנו שהכל יעבור בשלום ושנוכל לשים את זה מאחורינו ולהמשיך בחיי השיגרה הרגילים. שוב תודה לך ולילה טוב אשירה. קסם כתב:
אשירה יקרה אני מאחלת לבעלך שיעבור את הניתוח בשלום והחלמה מהירה עומדת לפנייך תקופה לא פשוטה יפה שהכנת אוכל ואת מאורגנת זה מראה כמה שהפנמת את השינוי תנסי להאחז בדברים שממלאים אותך כמו הפורום ספר טוב ותהי ערוכהלכך שבעלך גם מאוד יזדקק לך אדם חולה הוא יותר תובעני ותלוי באחר זו תקופה לא פשוטה יחד עם זאת מהמעט שלמדתי להכירך פה את חזקה ברור לי שאת תתמודדי עם זה על הצד הטוב וגם מהקושי תפיקי את המירב גם אם לא תהיי 100 אחוז תסלחי לעצמך ותמשיכי הלאה החלמה מהירה!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 14:35
 קסם Posts: 140
|
אשירה יקרה אני מאחלת לבעלך שיעבור את הניתוח בשלום והחלמה מהירה עומדת לפנייך תקופה לא פשוטה יפה שהכנת אוכל ואת מאורגנת זה מראה כמה שהפנמת את השינוי תנסי להאחז בדברים שממלאים אותך כמו הפורום ספר טוב ותהי ערוכהלכך שבעלך גם מאוד יזדקק לך אדם חולה הוא יותר תובעני ותלוי באחר זו תקופה לא פשוטה יחד עם זאת מהמעט שלמדתי להכירך פה את חזקה ברור לי שאת תתמודדי עם זה על הצד הטוב וגם מהקושי תפיקי את המירב גם אם לא תהיי 100 אחוז תסלחי לעצמך ותמשיכי הלאה החלמה מהירה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 10:13
|
נילי אהובה, המון תודה על איחולי ההחלמה, אני שואבת המון כוח מהתמיכה שסביבי ומקווה שרק יעבור הכל בשלום. נשיקות, אשירה. 1103 כתב:
אשירה יקרה אני מאחלת לבעלך שיעבור את הניתוח בהצלחה החלמה מהירה ובריאות טובה ליל מנוחה נילי
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 10:10
|
מירי אהובה, תודה לך על האיחולים, הלילה כבר ישנתי, אפילו יותר מידי, זה אופייני לתקופות של מתח. היום אני מתארגנת עם אוכל לקראת הימים שאשהה עם בעלי בבית החולים ואני אשתדל לשמור על מסגרת ולא להתפתות לשטויות. בסופו של דבר אנחנו זה מה שאנחנו מכניסים לתוכנו, כלומר האוכל, ועליו נקום או ניפול, ולא כדאי ליפול במיוחד כאשר אנו צריכים לדאוג לא רק לעצמנו. אוהבת, אשירה. miribelkin כתב:
אשירה יקרה מאד אני מתפללת לשלום בעלך. תנסי להסדיר לך את השינה זה משפיע על כל תיפקודי הגוף....כולל הרזיה לילה טוב אוהבת מירי
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 22:53
|
אשירה יקרה אני מאחלת לבעלך שיעבור את הניתוח בהצלחה החלמה מהירה ובריאות טובה ליל מנוחה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 22:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אשירה יקרה מאד אני מתפללת לשלום בעלך. תנסי להסדיר לך את השינה זה משפיע על כל תיפקודי הגוף....כולל הרזיה לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 22:15
|
נחושה כתב:
חצי קילו פחות בלי מתוקים או פחממות מחמש אחרי תה צמחים  נחושה יקירתי האח הידד לחצי קילו פחות אני בטוחה שהרבה חצאים נוספים ילכו בעיקבותיו כמו העכברים שהלכו אחרי החלילן מהמלין. לילה טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 22:06
 נחושה Posts: 6982
|
חצי קילו פחות בלי מתוקים או פחממות מחמש אחרי תה צמחים
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 16:09
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כמה נכון. מתאים לכמה וכמה אנשים בליגה הלאומית של קברניטי המדינה ( מכל המפלגות- כמעט!) שלא יזיק להם לשנן את המשפט החכם הזה. edited by מטפס הרים on 11/11/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 14:29
 אייריס Posts: 3744
|
משפט חכם ביותר. תודה ונסי לנוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 11:01
|
 נחושה כתב:
אשירה כתב: יכולנו לעשות פגישה לילית, אני הלכתי לישון בשעה חמש אחרי שראיתי קומדיה על אמא הודית, באנגליה, שניסתה בכל הדרכים לחתן את בתה השמנה והלא אטרקטיבית, והרגה את כל מי שעמד בדרכה. סרט מצחיק ונחמד להעביר בו לילה לבן. לאחרונה התהפכו לי היום והלילה, אני ערה בכל מיני שעות מוזרות וישנה כנ"ל. זה קורה לי בדרך כלל בתקופות של מתח והפעם זה מהסיבה שבעלי יעבור השבוע סוף סוף את הניתוח להחלפת מסתם. הציפיה לא קלה, אנו משתדלים לשמור על אופטימיות, אך כל אחד בדרכו חווה את הדאגה והפחד. אצלי זה מתבטא בשינה בשעות מוזרות ואז בלילות אני עירנית ומחפשת סרטים להעביר את הזמן ואני מברכת את ערוצי הסרטים שעוזרים לי בזמנים כאלה להסיח את דעתי. ובקשר למשפט שפתחת בו אני מסכימה במאה אחוז שרק שינוי עצמי מביא תוצאות ואושר. איני יודעת אם נצליח לשנות את העולם אבל בטח אין לנו שליטה על אף אחד מלבד על עצמנו. יום נפלא עם שינוי אחד קטן!!!  תודה יקירה על העידוד, מקווה ומתפללת להצלחת הניתוח של בעלך ולהחלמתו המהירה והטובה♥
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 09:17
|
אשירה כתב:
יכולנו לעשות פגישה לילית, אני הלכתי לישון בשעה חמש אחרי שראיתי קומדיה על אמא הודית, באנגליה, שניסתה בכל הדרכים לחתן את בתה השמנה והלא אטרקטיבית, והרגה את כל מי שעמד בדרכה. סרט מצחיק ונחמד להעביר בו לילה לבן. לאחרונה התהפכו לי היום והלילה, אני ערה בכל מיני שעות מוזרות וישנה כנ"ל. זה קורה לי בדרך כלל בתקופות של מתח והפעם זה מהסיבה שבעלי יעבור השבוע סוף סוף את הניתוח להחלפת מסתם. הציפיה לא קלה, אנו משתדלים לשמור על אופטימיות, אך כל אחד בדרכו חווה את הדאגה והפחד. אצלי זה מתבטא בשינה בשעות מוזרות ואז בלילות אני עירנית ומחפשת סרטים להעביר את הזמן ואני מברכת את ערוצי הסרטים שעוזרים לי בזמנים כאלה להסיח את דעתי. ובקשר למשפט שפתחת בו אני מסכימה במאה אחוז שרק שינוי עצמי מביא תוצאות ואושר. איני יודעת אם נצליח לשנות את העולם אבל בטח אין לנו שליטה על אף אחד מלבד על עצמנו. יום נפלא עם שינוי אחד קטן!!! 
תודה יקירה על העידוד, מקווה ומתפללת להצלחת הניתוח של בעלך ולהחלמתו המהירה והטובה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 09:15
|
1103 כתב:
נחושתי יקירתי זוהי כל התורה על רגל אחת יום טוב נילי
מסכימה בהחלט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 09:14
|
יכולנו לעשות פגישה לילית, אני הלכתי לישון בשעה חמש אחרי שראיתי קומדיה על אמא הודית, באנגליה, שניסתה בכל הדרכים לחתן את בתה השמנה והלא אטרקטיבית, והרגה את כל מי שעמד בדרכה. סרט מצחיק ונחמד להעביר בו לילה לבן. לאחרונה התהפכו לי היום והלילה, אני ערה בכל מיני שעות מוזרות וישנה כנ"ל. זה קורה לי בדרך כלל בתקופות של מתח והפעם זה מהסיבה שבעלי יעבור השבוע סוף סוף את הניתוח להחלפת מסתם. הציפיה לא קלה, אנו משתדלים לשמור על אופטימיות, אך כל אחד בדרכו חווה את הדאגה והפחד. אצלי זה מתבטא בשינה בשעות מוזרות ואז בלילות אני עירנית ומחפשת סרטים להעביר את הזמן ואני מברכת את ערוצי הסרטים שעוזרים לי בזמנים כאלה להסיח את דעתי. ובקשר למשפט שפתחת בו אני מסכימה במאה אחוז שרק שינוי עצמי מביא תוצאות ואושר. איני יודעת אם נצליח לשנות את העולם אבל בטח אין לנו שליטה על אף אחד מלבד על עצמנו. יום נפלא עם שינוי אחד קטן!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 08:49
|
נחושתי יקירתי זוהי כל התורה על רגל אחת יום טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 08:23
|
בוקר טוב פורום יקר נרדמתי לפנות בוקר, ראשי לא היה בשינה וראיתי סרטים ב YES כאילו אין מחר (תרתי משמע) לפני כן עוד זיפזפתי בפייסבוק וישבתי קצת אתכם (אולי מישהו לא נרדם כמוני , יש לי לב טוב ואוהבת לעזור... נתקלתי במשפט באיזה אתר של אימון, לא זוכרת איפה כי ראיתי גם סרטוני העצמה חביבים... תשתנה בעצמך או תשנה את עצמך ואז תנסה לשנות את העולם...היה לזה הקשר עסקי אני חושבת אבל זה מתאים לנו ביותר, תחשבו על זה. שיהיה לנו יום מוצלח ושבוע קריר ושקט נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|