הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתגרה מהאוכל של עצמי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/11/2012 12:30

דרך המלך
דרך המלך
דני יקרה
בחיי שהשתוללתי ובכל זאת על המקום... יכול להיות ששבוע הבא זה יראה לי עליה.. בכל מקרה השבוע אשמור כפול...
כל כך מבינה אותך שנמאס מאוכל מבושל ולא בא לראות אותו ובא לחם שגם עבורי זה הכללל... אין לנו ברירה למלא צלחת בירקות לשמור מחמש.. לשתות מים.. הליכות ולקוות לטוב... שיגיע....
כייף לך שאת לא טועמת מהאוכל שאת מכינה הרווח כולו שלךsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
13/11/2012 11:41

dany
dany
אז אם את על המקום בכל זאת כנראה לא עשית דברים כל כך לא שפויים.
תחושת האשמה היא לפעמים הרבה יותר גדולה מאשר העשייה עצמה.
אני לא בן אדם שאוכל מסירים בכלל, אפילו לא טועמת את האוכל ולא יודעת עד שיושבים לאכול מה ואיך יצא. ואוכל שאני לא אוכלת אין לי מושג מה הוא טועם.
ובזמן האחרון גם בכלל לא בא לי על אוכל מבושל........נמאס לי ברמות, רק רואה את הירקות המבושלים ובא לי ......... אבל אם מה אפשר למלא את הצלחת ואת הבטן שזה לא ירקות?
בלחם????????? אהבת חיי!!!!!!!!!!!!
אז ממשיכים עם הירקות, ומקווים ששוב יבוא החשק.
שיהיה לכולנו יום טוב ושבוע רגוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 12:34

דרך המלך
דרך המלך
למזלי אני במקום... חייבת השבוע להקפיד כדי ששבוע הבא יהיה בסדר...
מחכה לכם הרצאה סוףףף
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 08:31

דרך המלך
דרך המלך
אמן ואמן
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 08:01

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך כתב:
מטפס יקר
עניתי לקסם שאני מסכימה בהחלט..
רק להבהיר שזה שבוע של נפילה זההלא קורה לי בדרך כלל ואני מקפידה לאכול מבוקר ומדוד .... שבוע קשה על כוחותינו שמקווה שעבר לו..
יום נפלאsmile)

מעולה. נעשה ונצליח. צעד אחר צעד, שעל אחר שעל- עד למישקל החדש והכיפי שפשוט מחכה לנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 07:14

דרך המלך
דרך המלך
מטפס יקר
עניתי לקסם שאני מסכימה בהחלט..
רק להבהיר שזה שבוע של נפילה זההלא קורה לי בדרך כלל ואני מקפידה לאכול מבוקר ומדוד .... שבוע קשה על כוחותינו שמקווה שעבר לו..
יום נפלאsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 07:00

מטפס הרים
מטפס הרים
בוקר טוב. אני גיליתי שמה שרשמה קסם מאוד נכון לגבי. אין אוכל לרזים ולשמנמודים, יש אוכל. משפחתי ובהחלט כשאני לוקח לי מהאורז של הילדים או אפילו הפסטה והקציצות או הפרגיות ומה שלא יהיה- לוקח לי מנה ואוכל ורק מקפיד על המון סלט- אז אני בהחלט לא בולס מהסיר כי גם אני נהניתי במידה וגם אני השתתפתי בחגיגה... זה בהחלט נכון לא להוציא עצמי מהכלל. אני לא בעונש, להיפך אני בתקופת זכות, אני מנסה להבריא מהשמנת, אז אין סיבה להיותי חריג. דיאטה זה עניין של כמויות ושליטה ומותר גם לנו לטעום ולאכול מהכל, ואפילו חשוב , שנרגיש חלק מההוויה ולא חוצנים לה... אך במידה ובהתאם לכללים. דרך המלך היקרה , מציע שתנסי את מה שרשמה קסם. נשמע ומוכר לי כדרך התנהלות מאוד כדאית . יום טוב
edited by מטפס הרים on 11/12/2012
edited by מטפס הרים on 11/12/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 06:57

דרך המלך
דרך המלך
קסם את כל כך צודקת זה לא מה אני מבשלת אלא מה אני מכניסה וכמה...
שבוע שרוף .. מתחילה מחדש...
היום אראה את הנזקupset
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 06:46

קסם
קסם
היי סיגל אני מבינה מאוד מה שעובר עלייך הבעיה זה לא מה שאת מכינה הבעיה שאת אוכלת מהסירים ובטח בכמויות שעוד מהייאוש נפתח לך התיאבון ואת מבלמבסת שאר היום לדעתי מה רע בפרגיות ואורז עם מעט שמן אך תשאירי לך מנה כזו לצהריים עם כולם בתוספת ירקות תאכלי ותהני בבית שלי אין אוכל לרזים יש אוכל לכולם הבחירה היא הכמות הרי כןל מה שאכתוב פה את יודעת זה סתם כדי להזכיר לך מה לעשות ואייך לחזור לתלם כולנו חווים משבר כזה או אחר לעיתים יום סוף שבוע שבוע שלם בלי דיאטה מלאים בתחושת תסכול ואכזבה בעיקר מעצמינו לכן אנחנו פה את מבינה שאין דרך אחרת את יודעת מה לעשות תמתחי קו על השבוע הזה ותמשיכי הלאה בהצלחה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 06:17

דרך המלך
דרך המלך
תודה אפי וריצ'ל..
זה לא קורה לי בשגרה אבל בשבןע האחרון זה קרה בענק
0 קישור קבוע (Permalink)
12/11/2012 00:28

EFF
EFF
סיגלי..אני בניגוד אלייך לא מתגרה בכלל ממה שאני מכינה - וזה באמת מזל גדול..זה לא אוצר שאני לא "נופלת" לפעמים על שטויות - אבל תמיד קנויים ולא ממה שאני מכינה..
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 19:50

רייצל
רייצל
סיגל יקירתי, זה כל כך מוכר שאנחנו אוהבים את האוכל שאנו מכינים
אם זה לא היה כך היינו נעלמים מרוב רזון
זה קשה אבל אפשרי, קודם להכין ארוחה שמתאימה לך ואחר כך להכין
ליתר בני הבית
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 19:24

דרך המלך
דרך המלך
תודה רבה לכולכם... ... מקווה לימים טובים יותר..
ילדיי לא אוכלים כלום חוץ מאורז פסטה ופרגית.... המתכונים של מירי חוגגים בבית ורק אני ובעלי נהנים מהם....
הבעיה היא אני ולא הילדים... אין אצלי אוייבים בבית בכלל אין לאכול בין הארוחות...... הבעיה היא אני ואני והפה הגדול שלי שגורס וגורס כאילו אין מחר....
היום היה יום סביר ...
לילה טוב ותודה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 17:24

הסמויה
הסמויה
אני חושבת שכולנו יכולים להזדהות איתך
זה לא עוזר אבל בכל זאת תדעי לך שאת לא לבד
לפחות אני , כרגע , במצבך
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 16:16

מטפס הרים
מטפס הרים
דרך המלך היקרה. פשוט קראתי וראיתי את עצמי.. ישר מהסיר... ממש כך. הזדהות מוחלטת שלי איתך. אז זהו , שאסור להמשיך עם זה, חבל לקלקל... אין לי שום עיצה רק לקוות שנהיה חזקים ונימנע מאכילת הסירים הזו... ה.
edited by מטפס הרים on 11/11/2012
edited by מטפס הרים on 11/11/2012
+1 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 08:57

1103
1103
דרך המלך כתב:
אוף אוף ואוףףף .. השבוע לא היתה דיאטה לא היתה השיטה כלום כלום... הורמונים בלגן חשקים.. לא יודעת מה עבר עליי אין הגדרה מלבד זה שאכלתי ואכלתי וכאילו אין מחר.. המצחיק או בעצם העצוב שכל יום אני משכימה קום ואומרת היום זה היום .. נכנסת למטבח ומכינה לרזים בבית על הגז צהריים ולא ייאמן פשוט מתגרה ממה שאני מכינה.. אורז אדום.. אכלתי מהסיר.. פלפל ממולא אכלתי פרגיות פסטה וכל מה שהכנתי להם.. לא מדוד לא מבוקר ככה מהסיר... יו אלוהים אני ממש לא בכיוון של דיאטה הפה לא נסגר לי מיום שני... אפילו לא לועס הוא בולע ובולע...
הבוקר יום לפני שקילה ובפעם הראשןנה מזה שלוש שנים אני ממש מפחדת ממה שהבאתי על עצמי.. כן כן אני אשמה .. אני אכלתי ואני אשלם את המחיר מחר... אני עכשיו במטבח שוב מכינה צהריים וכבר חתכתי סלט ובכל זאת הריח מהסיר מטריף אותי וזה סך הכל אורז ומרק ירקות!!!!!
אוףףףupset((

סיגלוש יקירתי
מדוע את מכינה אוכל לרזים בנפרד,הבית צריך להתנהל עם אוכל בריא שגם את תוכלי להנות ממנו בצורה שקולה והגיונית.
כמו שלא נכניס אויבים הביתה כך כולנו נאכל אותו אוכל והרווח יהיה של כולכם.המתכונים של מירי טעימים דיאטטיים ומזינים,
את חייבת לשנות את הראש ואת סוג הבישול מתכונים טעימים יש למכביר והשמיים הם הגבול.כמובן שאת יכולה להוסיף מדי פעם מנה
אהובה במיוחד על המשפחה כמו אורז אדום ולא להכין גם וגם וגם,כך שגם את תוכלי להנות ולא יווצר מצב מבחינתך של צעד קדימה ושניים לאחור.
שבוע טוב
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 08:21

אייריס
אייריס
בוקר טוב סיגלוש. גם אני כמוך השבוע ובכלל לא בעשייה. מקווה שהשבוע יהיה לך יותר קל. בהצלחה חמודה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 08:12

נחושה
נחושה
סיגלי יקירה,
תרפי קצת מהאורז, תעשי להם אנטיפסטי בתנור, שעועית ירוקה, חומוסלך, לקט נורמנדי.....
בהצלחה ושבוע נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
11/11/2012 07:17

דרך המלך
דרך המלך
אוף אוף ואוףףף .. השבוע לא היתה דיאטה לא היתה השיטה כלום כלום... הורמונים בלגן חשקים.. לא יודעת מה עבר עליי אין הגדרה מלבד זה שאכלתי ואכלתי וכאילו אין מחר.. המצחיק או בעצם העצוב שכל יום אני משכימה קום ואומרת היום זה היום .. נכנסת למטבח ומכינה לרזים בבית על הגז צהריים ולא ייאמן פשוט מתגרה ממה שאני מכינה.. אורז אדום.. אכלתי מהסיר.. פלפל ממולא אכלתי פרגיות פסטה וכל מה שהכנתי להם.. לא מדוד לא מבוקר ככה מהסיר... יו אלוהים אני ממש לא בכיוון של דיאטה הפה לא נסגר לי מיום שני... אפילו לא לועס הוא בולע ובולע...
הבוקר יום לפני שקילה ובפעם הראשןנה מזה שלוש שנים אני ממש מפחדת ממה שהבאתי על עצמי.. כן כן אני אשמה .. אני אכלתי ואני אשלם את המחיר מחר... אני עכשיו במטבח שוב מכינה צהריים וכבר חתכתי סלט ובכל זאת הריח מהסיר מטריף אותי וזה סך הכל אורז ומרק ירקות!!!!!
אוףףףupset((
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתגרה מהאוכל של עצמי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!