13/11/2012 16:20
 נחושה Posts: 6982
|
או.קי מקבלת את ההגדרה, שמנה שעושה, היום עשיתי הכול כדי לטפל בשומן שלי, וכך אמשיך הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2012 12:09
 dany Posts: 19819
|
נחושתי יקרה גם אני שמנה ואפילו שאשקול 15 קילו פחות עדיין אהיה שמנה!!!!!!!!!!! שמנה משוקמת קוראים לזה, כמה הייתי רוצה להיות כבר עכשיו שמנה משוקמת, מה אני עושה בנדון??????? נאדה.......... אז אני מכריזה בזאת אני שמנה והיום רק היום אני עושה !!!!!!!!! מחר נדבר שוב. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 22:05
|
EFF כתב:
נ חושקה...אני מקווה שאף אחד לא יעז לשפוט אותך ואת דברייך בשעת ״כעס״. הרי אין שופטים אדם בכיסו,כוסו וכעסו... למה להאשים עת עצמך??העובדה שאת מהווה חלק מקבוצה מפוארת שעושה למעו עצמה היא כבר הישג .. בואי נחיה באוירה של אופטימיות ונקווה שהכל יחזור למקומו כולל שיגרת האוכל.. מחבקת אותך מתוקה!!!!!!!! תודה יקירה חיבוקי חזרה, היום הייתי עמוק בארונות ורחוק מהמקרר, נרשמה הצלחה, רוגע יחסי ובלי פחממות מחמש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 20:25
 EFF Posts: 6409
|
נ חושקה...אני מקווה שאף אחד לא יעז לשפוט אותך ואת דברייך בשעת ״כעס״. הרי אין שופטים אדם בכיסו,כוסו וכעסו... למה להאשים עת עצמך??העובדה שאת מהווה חלק מקבוצה מפוארת שעושה למעו עצמה היא כבר הישג .. בואי נחיה באוירה של אופטימיות ונקווה שהכל יחזור למקומו כולל שיגרת האוכל.. מחבקת אותך מתוקה!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2012 14:54
 קסם Posts: 140
|
אני כול כך מבינה אותך ואת התסכול שלך אני מחבקת אותך ומעודדת זה חלק מהתהליך אנחנו אנושיים לנו פה יש הפרעת אכילה זה לא משנה כמה כול אחד צריך להוריד אחד פחות השני יותר אנחנו לא יודעים להתנהל עם אוכל דרכי ההתמודדות שלנו לא נכונות לכן אנחנו במצב של חוסר שביעות ממראינו ומתנהגים בצורה לא מכובדת כלפי עצמינו שוב כי אנו לא יודעים להתמודד לא לימדו אותנו ועכשיו אנו פה עושים עבודת שורשים לומדים מחדש שלא בכול מצב רע טוב האוכל צריך להיות מרכז העינינים נחושה יקירה תודה על השיתוף תמתחי קו תמשיכי הלאה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 13:56
 tutit Posts: 2431
|
נחושתי היקרה..... איך אני מכירה את התחושה הזאת מקרוב אני בדיוק ככה כשאני עצבנית על משהו רק האוכל מרגיע אותי. הבעיה שאחכ אני שמה לב מה עשיתי ואז מתיסרת אנחנו צריכות להפנים שיהיו רגעים כאלו אך עלינו מיד לקום ולהמשיך לצעוד בדרך למטרה.אסור למשוך אפילו יום אחד נפילה שכזו,מיד לחזור לתפריט והכל יסתדר ,הקילוגרמים ירדו.... כל עוד נדע לחזור מיד לדיאטה . נשיקות והרבה הצלחה לכולנו שבוע מקסים ושתחזור כבר השמש....באהבה ממני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 11:07
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה כתב:
בטל ומבוטל מעכשיו יהיה רק טוב, הנה אמרתי!!! 
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 10:53
 1103 Posts: 5022
|
miribelkin כתב:
נחושה יקרה שלי נילי היציעה הצעה מקסימה תשכנעי בטוב את בעלך לעזור לך ולו ולעשות ביחד.... מניסיון רב שנים, זה עובד. אני מחכה לך היום בערב עם חיבוק ענק אוהבת מירי תודה מירי אהובתי נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 09:45
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה שלי נילי היציעה הצעה מקסימה תשכנעי בטוב את בעלך לעזור לך ולו ולעשות ביחד.... מניסיון רב שנים, זה עובד. אני מחכה לך היום בערב עם חיבוק ענק אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 09:23
|
בטל ומבוטל מעכשיו יהיה רק טוב, הנה אמרתי!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 09:06
 1103 Posts: 5022
|
נחושה האישה היפה והטובה את מזכירה לי קבוצות של כל מיני מכורים שמציגים עצמם בפני הקבוצה שלום קוראים לי הנרי ואני אלכוהוליסט. גם אנחנו סוג של מכורים,עצם העובדה שהתוודת בפני עצמך ובפני בעלך אני שמנה,זו עוד דרך להתמודד עם הבעיה. אני מאמינה שאת לא שוקטת על שמריך.וכמו שמירי אומרת תמיד אימרי בטל ומבוטל מעכשיו יהיה רק טוב. אגב אולי תנסי להציע לאישך היקר לעשות את התהליך ביחד,תסבירי לו שבשבילו זהנ ענין של בריאות ולך זו תהיה עזרה גדולה שבוע טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 08:19
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה אהובה. מחר יהיה זה יום חדש לללל והכל יהיה בסדר. כמו שאמרה אשירוש הכל בר תיקון. שבוע טוב וקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 08:15
|
אשירוש יקרה, תודה על החיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 01:35
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, עברת חוויה לא נעימה, שיחררת קיטור, גם הגדלת לעשות כאשר התוודת בפני בעלך ועצמך שבכל מצב מתערבב התסכול המתמשך מול האכילה. כעת הזמן לסכם נזקים ולהמשיך הלאה......העיקר שהתמונות לא ניזוקו, כל השאר בר שינוי ותיקון!!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 00:11
 adish Posts: 342
|
נחושה יקרה נתחיל מזה שלדעתי מטפס הרים צודק: מחר הרבה יותר טוב.. שנית, כנראה שככה כל הגברים בנויים. גם שאני מתלוננת על משהו בעלי ישר חושב שאני מאשימה אותו... הוא לא מבין שבעצם אני רוצה להוציא קיטור כי ככה יותר טוב לי אחר כך אז פשוט כל הזמן תגידי לו שאת מתלוננת כי הוא בעלך השותף שלך והחצי השני שלך ואת מצפה ממנו להיות אוזן קשבת וזהו לא שאת חושבת שהוא מקור הבעיות... אולי לאט לאט הוא יפנים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2012 23:56
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הרגע סיימתי לכתוב לך נחושה יקרה. על הלחימה בשיניים שדיברת עליה. אל תקחי את הדאון הזה כמורה הנבוכים שלך. לא מציע בדיוק כפי שאני אשתדל מאוד שהשבוע החולף בברלין לא יהיה מורה הנבוכים שלי. ואני מציע לעצמי ומרשה לעצמי להציע לך- לא להלקות את עצמי. בשום פנים ואופן לא. להיפך, אני נותן לעצמי דווקא עכשיו אחרי שבוע קשה מאוד בתחומינו ולפני שבוע קשה עוד יותר שהתחיל הערב- נותן לעצמי טפיחה על השכם. כי זה מורה הנבוכים שאני רוצה לבחור בו- להמשיך הלאה, אל מחר טוב הרבה הרבה הרבה יותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2012 23:38
|
לילה טוב פורום יקר סופשבוע לא פשוט עבר על כוחותינו - במיוחד עלי שביתי הוא מבצרי (סרטנונה מצויה) התחלתי למקם מחדש ולהעריך את הנזקים שלא ראיתי כשפירקתי במהירות את תכולת הארון הרחתי ושאפתי המון אדי אקונומיקה כשרחצתי את הקיר בחדרה של בתי ליבי נחמץ כשראיתי שהאלבומים ספגו רטיבות ועובש אבל התמונות בפנים לא ניזוקו ו...הוצאתי קצת עצבים וחוסר אונים ורחמים עצמיים על בעלי ועל אוכל דבר אחד טוב שיצא לי הבוקר כששיחררתי קיטור...אמרתי לבעלי שחשב שאני מאשימה אותו בדברים ובאחריות למצב- שאני כועסת על המצב ושאין לו שום קשר לזה ואז הוצאתי מהפה את המשפט: "אני שמנה, זאת עובדה, רק אני אחראית ואין לך שום קשר לזה" - כדוגמא למשפטים שנאמרו קודם לכן ושאני לא מאשימה אותו באחריות למצב.... שנינו השתתקנו - שנינו שמנמודים - סימן קריאה!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|