07/11/2012 18:36
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי תודה, פוסט נפלא לו רק נוכל ליישם את הכתוב, אשרינו תוכיחי לנו ולעצמך שגם את האירוע את עוברת כמו גדולה. וחנה'לה כל הכבוד על החזר החוב עכשיו ממשיכים קדימה לשתיכן בהצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 17:56
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב יקרה שאפו על קילו פחות ערב טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 14:53
 אייריס Posts: 3744
|
למחייכת מהלב כל הכבוד לקילו שירד. בהצלחה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 14:52
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה מדהים ותודה לשיתוף. כן תמיד יש לנו רגעי משבר כאלה ואחרים ומזל שאנחנו פה ולא היינו ממשיכים ליפול לתוך הבור הנוראי הזה. מזלנו שאנחנו ממשיכים וקמים שוב וחוזרים לעשייה. בהצלחה בהמשך יקירתי. יום טוב ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 12:04
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לך, הידד
חיוך מהלב כתב:
שכחתי לציין לכולכם. החזרתי את חוב 1 ק"ג מיותר שעליתי בחו"ל. עכשיו אני מרוצה אבל על המשמר. העיקר שהכל הסתדר בע"ה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 12:04
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אהובה עד כמה חשובה אמונתנו בעצמנו, שאם אני לא מאמין בעצמי איך בכלל אוכל לעשות ולהתגבר. יש ימים שהאמונה ממש בגובה הרצפה ואולי אפילו נמוכה מכך. ויש ימים שהאמונה מגביהה לשחקים ונותנת כוחות לדחוף הלאה ולא לוותר. שיהיה לך היום אירוע מוצלח "וצלחת מדוייקת" נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 11:44
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך מהלב כתב:
שכחתי לציין לכולכם. החזרתי את חוב 1 ק"ג מיותר שעליתי בחו"ל. עכשיו אני מרוצה אבל על המשמר. העיקר שהכל הסתדר בע"ה.
נהדרתתתתתתתתתתת ותודה על העידוד והתמיכה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 11:38
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 11:37
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נחושה יקרה, העלית דמעה בעיני בפוסט שלך. נכון, יש מהמורות שצריך לעבור בדרך, והרי את נחושה כשמך ואין לי ספק שאת יכולה למהמורות האלה שנקרות בדרכך ובדרכינו כולנו שעושים את התהליך. וכמה צדקה אמש מירי בהרצאתה על גבולות. הגבולות שומרים אותנו והרי ידוע שכל ילד בעצם בנפשו רוצה שנשים לו או לה גבולות, כי עם גבולות אפשר לתפקד הרבה יותר טוב. השאלה היא האם אנו יכולים לעצור בדיוק בנקודת הגבול בכל זמן נתון???? לא תמיד זה אפשרי אבל כולנו בני אדם עם חולשות של רגע עם "איבוד" הגבול ולו לזמן קצר ביותר אבל אנו חוזרים למסגרת הנכונה. לשמחתי אין לי בזמן הקרוב ארועים ולכן השגרה היא זו ששומרת עלי והגבולות שלי. כל יום לגופו. נכון ממשבר אנו צומחים בדרך כלל, למדים לעשות דברים בדרך אחרת כדי קודם כל לקבע את הגבולות שלנו בכל שטחי החיים. וכמה אפשר ללמוד מהשליטה באוכל??? שוב הזכירה מירי אמש את נושא הארועים וכיצד לנהוג בהם. להתמקד בצלחת אחת בלבד אם זה מזנון ואחר כך פשוט להנות מכל מה שיש מסביב. מאחלת לך מכל הלב שתצליחי במשימה רק להיום ומחר הרי יש עוד הזדמנות לעשות דברים בהחלט בגדר הגבול. כי אולי הגבול היא גדר שאנו מציבים ואולי הם אפילו מעין שיח של ורדים ויש בו קוצים - צריך להזהר מלעבור כי לא כדאי להידקר בקוצים. אבל צבע הוורדים הורוד והצהבהב מאותתים לנו שזהו. אפשר להגיע עד הורדים להריח את הניחווח המיוחד והעדין אבל לא כדאי להידקר בקוצים ופשוט להיות בגבול. שיהיה לך אחלה יום בעולם והצלחה בכל מה שתגעי בו
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 11:32
 tutit Posts: 2431
|
נחושקה אהובה קטע מקסים הזדהיתי עם דברייך גם אני ממש משתדלת ועושה לפי התפריט ופתאום ארועים ואירוחים דיייי זה מקלקל לנו את כל העשייה.....תכף אוכל את ארוחת הבוקר של מירי אמנם כבר מאוחר אך אני מחזיקה עם נס עד 12 ואז ארוחת הבוקר הזו מחזיקה אותי שבעה לפחות 4 שע וכך כשכל הארוחות נדחות אוכלים קצת פחות אצלי זאת השיטה שעבדה בירידה הגדולה ןעכשיו חוזרת אליה להחזיר חובות כל אחד ומה שעושה לו את זה העיקר לעשות!!!!!!!כמו שכתוב בפוסט שלךך נשיקות וחיבוקים ממני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 10:52
|
1103 כתב:
נחושה כתב: 1103 כתב: נחושה יקירתי אהבתי את הפוסט. את מודה לאבי בעלי אני מעריכה זאת אך על מה ולמה? שיהיה לך יום נפלא מאדגר שליטה טובה והצלחה רבה תודה נילי  הוא כתב/שיתף את הקטע בפייסבוק הבוקר  עדיין לא ראיתי העבור לפייסבוק לראות במה מדובר נשיקות נילי
נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 10:51
|
נחושה כתב:
1103 כתב: נחושה יקירתי אהבתי את הפוסט. את מודה לאבי בעלי אני מעריכה זאת אך על מה ולמה? שיהיה לך יום נפלא מאדגר שליטה טובה והצלחה רבה תודה נילי  הוא כתב/שיתף את הקטע בפייסבוק הבוקר  עדיין לא ראיתי העבור לפייסבוק לראות במה מדובר נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 10:50
|
דרך המלך כתב:
נחושה יקירה זה מקסים ובא לי בדיוק בזמן חולשההה תודה יקירה על השתוף המשך יום נפלא ואוהב  )
תודה יקירה גם לכם♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 10:49
|
1103 כתב:
נחושה יקירתי אהבתי את הפוסט. את מודה לאבי בעלי אני מעריכה זאת אך על מה ולמה? שיהיה לך יום נפלא מאדגר שליטה טובה והצלחה רבה תודה נילי  הוא כתב/שיתף את הקטע בפייסבוק הבוקר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 10:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקירה זה מקסים ובא לי בדיוק בזמן חולשההה תודה יקירה על השתוף המשך יום נפלא ואוהב )
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 10:44
|
נחושה יקירתי אהבתי את הפוסט. את מודה לאבי בעלי אני מעריכה זאת אך על מה ולמה? שיהיה לך יום נפלא מאדגר שליטה טובה והצלחה רבה תודה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 10:12
|
בוקר טוב פורום יקר, לא פשוט בכלל...אתמול נרשמו מספר מעידות ובצהריים מוזמנת לברית באולם הידוע במיטב המנות יום חדש וחצי שבוע כבר חלף והבוקר בפייסבוק קטע חשוב וחזק: יש רגעים בחיים שאתה לא מבין מהיכן הם באים. אתה חי בספק אם זה טוב או רע ואפילו מרגיש שאתה חלש נורא אך, נסה לרגע לעצום עיניים, תרגיש שרק אתה יכול לקחת את החיים לידיים תנסה לגעת בעצמך, להרגיש שאתה שם ולפתע תיווכח לדעת עד כמה אתה קיים. תאמין כי יש לך את הכח לשנות ומכל משבר בחיים תלמד רק לעלות לעולם לא "תכשל" כל עוד תמשיך לנסות גם אם נראה שתמיד צריך רק לעשות תלמד לצמוח מהמשבר זו עצתי לחיים טובים ולך - חבר. בתודה גדולה לבעלה של נילי - אבי וסרהולץ המשך יום נפלא חברים ובהצלחה לכל הנשקלים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|