11/11/2012 06:54
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי אשירה. התמונה ששלחת מצויינת, והזכירה לי שוב את הסיבה שהביאה אותי להיכנס לתהליך טיפוס ההרים הזה שככל שהוא קשה ומורכב כך הוא גם מתגמל ומפיח שמחת חיים במי שמתמיד בו. אין ספק ששבירת השיגרה היא כרגע אתגר עצום שעומד בדרכי. מהיום ועד מחצית דצמבר אני מתוכנן לשלש נסיעות לחול , כל אחת קצרה אך מספיקה לשבור שיגרה, ואני בהחלט חייב למצוא דרך שתאזן לי את המצב הזה. זה מתסכל, את יודעת, להיכנס ממש לקוד חיים חדש וטוב של תהליך ואז בום...תודה ולהתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 01:57
 אשירה Posts: 4292
|
ברוך השב אלינו!!! היציאות מהשיגרה הן דבר לא קל לשמנמודים מצויים כמונו ואצלך זהו אורח חיים. מאחלת לך שתצליח למצוא גם בתקופות אלה דרך לשמור או לפחות לצוף, תזכור בכל פעם שהפיסגה מחכה לך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 00:20
|
adish כתב:
מטפס הרים! ברוכים השבים... היית חסר... תהנה בברלין
הי עדי יקרה . כתבתי בתשובה לנחושה היקרה על העובדה שהשבוע שחלף והשבוע שצפוי לי פשוט הוציאו אותי מאיזון מאוד מבורך שהגעתי אליו: כבר נכנסתי באמת לשיגרה מצויינת בתהליך והעסק זרם לי טוב, ואחד הדברים בשיגרה הזו שהשתבשו לי מאוד זה העובדה שלא הייתי בפורום כל יום.עכשיו אחרי השבוע שחלף בברלין ולפני שבוע מוטרף שצפוי לי אני מבין ומעריך שהביקור היומי שלי בפורום אם לא דו ותלת יומי זה כמו הצעידה היומית שלי. זה היה לי מאוד חסר. הפורום היה מאוד חסר ואני מבין כעת שאי הימצאותו לידי ולצידי ( בגללי כמובן לא בגלל הפורום) שיבש לי איזון שהביא לירידת משקל יפה מאוד. edited by מטפס הרים on 11/11/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2012 00:12
 adish Posts: 342
|
מטפס הרים! ברוכים השבים... היית חסר... תהנה בברלין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2012 23:17
 נחושה Posts: 6982
|
ברוך שובך ליל מנוחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2012 23:15
|
toly כתב:
ואני לתומי סברתי שבברלין אוכלים נקניקיות עבות בשר מבושלות בבירה ושטרודל חם עם קצפת.... העולם השתנה משתנה וישתנה תיהנה מהקרירות והסושי טולי
חחח.. גם וגם.. חזרתי הביתה, לא רוצה לחשוב על השקילה השבוע... לא רוצה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2012 20:04
 toly Posts: 898
|
ואני לתומי סברתי שבברלין אוכלים נקניקיות עבות בשר מבושלות בבירה ושטרודל חם עם קצפת.... העולם השתנה משתנה וישתנה תיהנה מהקרירות והסושי טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2012 19:44
|
בלונדה יקרה, פורום יקר. הנני!!! כבר חמישה ימים בברלין...עמוס ועסוק מאוד, וממש לא מוצא זמן להיכנס כמו שאני כל כך אוהב וצריך לאיזור המוגן מסכנה שלנו שנקרא פורום הדיאטה של מירי. וגם כשכבר ניסיתי להתחבר זה לא הצליח לי .. לא ברור לי למה.. מכל מקום, שבוע מאוד מורכב וקשה בתחום שלנו. דמיינו בנפשכם חתול רעב שעומד לפני קערת חלב, או נמר מזה רעב שרואה אנטילופה באפריקה.. אתם יודעים מה? אל תדמיינו שום חיה, סתם תדמיינו אותי, שמנמוד , שכבר ירד שמיניה וכנראה שזה ניכר אך עדיין דרך ארוכה לפניו ועדיין האוכל לו הוא כמלכודת לחיית השדה.. אז דמיינו אותי מול אוכל, ואיזה אוכל, משובח מארץ המשובחים, כל יום!! פעמיים ולשלש ביום!!!. כמה שקשה לי. ואני באמת מנסה להיות ילד טוב, מנסה בכל מאודי .. למזלי הרב אני לא נוגע במתוקים כי הם לא מדברים אל נישמתי השמנמודית, אבל הסושי. אוי הסושי.. וכידוע לכם אני לא מאלה שיכולים להסתפק בסושיון קטן אחד או איזה מגש ויאללה להגיד כמו הרזים האלה, כמו אחד ידיד גרמני טוב , שני מטר כמעט גובהו ואפס סנטימנטרים רוחבו ( ואם אתם ממש מתעניינים אז כן, בלונדיני כזה מן ועיניים כחולות.. ואני מבין בדיוק כמוכם איזו אסוסיאציות עפות בזכרון הקולקטיבי של כולנו... ) , אנחנו עובדים ביחד, שניפגשתי איתו כאן: יו אני מה זה מפוצץ הוא אומר לי .. יאללה, מה אתה מפוצץ? אכלת עשר חתיכות סושי? אני רק דיגדגתי את קצה החיך.. ותנחשו מה חברכם הטוב לאיזור המוגן מסכנה הניקרא הפורום של מירי גילה ביומו הראשון בברליו אגב שוטטות ? לא גיליתי מוזיאון חדש, לא גיליתי חנות אופנתית, גיליתי סושי קלאב: אכול כפי יכולתך בסושי רץ כזה על הסרט, אתם מכירים.. במחיר מגוחך , וסושי מעולה ומיוחד. לא אכול כפי יכולתך זבלי וסתמי שבא להקיא ממנו.. אלא המקום מתברר , הוא חלק מהסצנה של מיזרח העיר, הצעירים מתים עליו, אומנים גם כן, מלא ישראלים (בכלל יש כאן איזה עשרים אלף ישראלים..) .. וזה פתוח רק כמה שעות כל ערב... אז על נהרות נהר השפרה שם ישבתי גם בכיתי בזוכרי את שיגרת הדיאטה הכל כך הרבה יותר קלה שלי בארץ ישראל... חברים יקרים. אני יכול לספר עוד ניפלאות רבות אבל עלי להתארגן לארוע גדול מאוד, וגם שם מלכודות תהיינה מכל עבר, ושמנמודכם מטפס ההרים יחפש את דרכו, ינסה בעור שיניו להימנע. הימנעות. מילה חשמאוד. שליטה. מילת מפתח. קג אחד פחות הרבה יותר טעים. משפט מכונן.. מה יהיה השבוע הזה? זה יעלה לי, אבל אני מקווה שההתאמצויות שלי ובאמת שיש כאלו והרבה, כולל הליכה רבה מאוד ברגל, לא יהרסו כל חלקה טובה שכבר חרשתי...אין לי כח לחוזור ולחרוש שדה שכבר זרעתי.. אך אמצא את כל הכוחות שבעולם אם צריך. ושתבינו, חוזר בשבת בבוקר ואז משבת עד רביעי ארבעה ימים בעבודה של כינוס דירקטוריון עולמי- וזה יהיה מורכב.. אבל מי הבטיח לי גן של שושנים? מירי לא הבטיחה לי את זה. היא הבטיחה לי שאני יכול אם אני רוצה.. וכמה שאני רוצה.. כמה שאני רוצה. אתם יודעים כמה אני רוצה. מקווה שאצליח להיכנס עוד לפורום אך אם לא, אתם במוחי ובלבבי. שלכם. edited by מטפס הרים on 11/8/2012 edited by מטפס הרים on 11/8/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 19:15
 1103 Posts: 5022
|
ריבקוש הצדק עימך מטפס הרים נמצא בברלין נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 18:38
 רבקה Posts: 8411
|
אם אני לא טועה אז בזכרוני הוא נמצא בברלין ומקווה שמכין שעורי בית לפי החוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 17:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חחחח גן כשהוא בחו"ל הוא איתנו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 15:23
 EFF Posts: 6409
|
חחחח.. ואני חשבתי שהוא כבר הגיע לפסגה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 14:46
 אייריס Posts: 3744
|
מקווה שהכל בסדר ובשליטה. תן סימן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|