10/11/2012 12:00
 רייצל Posts: 339
|
אסור להתייאש עוברת עליך תקופה לא קלה אך קודם כל הבריאות יש כדורים שאנו חייבים לקחת ואין בררה אבל נטילת הכדורים היא לא לנצח הקילוגרמים שעלית ירדו מהר כי מה שעולה מהר יורד מהר רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2012 00:16
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בלונדה שלום שלום. עם עוצמה כמו שיש בך, רצון ממש חזק שמפעם בך, חמשת הקילוגרמים האלו יעופו ויעלמו, בין אם את לוקחת כדור כזה או כדור אחר. שום כדור בסופו של דבר לא ינצח את המוטיבציה שלך להיפטר מהחמישיה הזו. יכול להיות שיש עיכוב בדרך, שהכדורים מפרים את שלמות התהליך ומקשים עליו להתממש כבר, אבל עצם העובדה שאת ממשיכה , בדיוק כמו שנחושה כתבה בפוסט אחר, ממשיכה כאילו הטוב ביותר עוד לפנייך, ראוי להערכה רבה. המשיכי כך, בתכנית, ואין לי ספק ולו קל שבקלילים שאת תראי תוצאות ניפלאות ולא ירחק היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/11/2012 00:15
 קסם Posts: 140
|
היי בלונדה אני מבינה לליבך ורוצה לתת לך עיצה מקצועית מאחר ואני לא מכירה את הכדורים שאת נוטלת וגם את סוג הבעיה הרפואית זה קצת קשה אך ייתכן שיש כדורים אחרים לבעייתך ותמשיכי לנסות עד שימצא הכדור הנכון גשי לרופא שמטפל בך תרגישי טוב יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 06:00
 dany Posts: 19819
|
זו הרוח יישר כוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 04:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
וזה בדיוק כוחה של המסגרת,החיזוק והתמיכה. יקירה אין לי ספק שמהר מאוד תחזרי למסלול וללא יאוש או כעסים. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 23:04
 EFF Posts: 6409
|
מירי היפה והחתיכה...קודם כל - את איך שאת נראית אף אחד לא יקח ממך...זה שלךלתמיד עם קילו םחות או קילו יותר..אני הרי מכירה אותך הרבה שנים...
מאחר והכדורים שאת לוקחת הם צורך או אולי הכרח - ברור שאת נלחמת מלחמה באוייב כפול - אבל הנצחון יגיע אין לי ספק. את שייכת לקבוצת מנצחים ואין מצב אחר...
מחזיקה לך אצבעות - והרבה הרבה בריאות תקינה - זה חשוב !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 20:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה בנות על כל התמיכה ואהבה. אתמול עבר מצוין מבחינת האוכל.. בעלי נשקל גם הוא (הוא נשקל בגללי ימי שני ואתמול הוא סגר ארבעה קילו) גאה בו מאוד!! היום גם עבר מצוין כמו שאמרתי לכם אני מרגישה שבשלושה שבועות האלו אני כל היום במטבח. תתפלאו אבל בשבוע האחרון בעלי התחיל לבקש יוגורט עם תפוח וקוואקר לארוחת בוקר, אז אני שמה לו בתיק קטן שומר קור עם קרחון והוא ממש נהנה מזה. אז היום גם עבר מצוין ותיכף אנחנו יושבים לאכול ארוחת ערב. הכנתי פשטידת כרובית ללא פחמימות ( דנילה מתכון שהכנסת לפורום) עם צלחת ירקות וגבינה לבנה 5% כי קוטג' כבר לא נקנה ועוד יום הגיע לסיומו... מחזיקה אצבעות שהשבוע הירידה תופיע... לילה טוב ושוב תודה ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 17:09
 dany Posts: 19819
|
מירוש מתוקה ויפהפיה ראיתי את התמונות ואת פשוט בובה בויטרינה. הכדורים מעיקים ולא נותנים לך לרדת במשקל אך מאידך משפרים את מצב בריאותך, ואין מה לעשות שזה בריאות מול משקל.......... את יודעת לאן נוטים המאזניים. מקווה שהטיפול בכדורים הוא לא לאורך זמן, ואולי כפי שנילי הציעה יש אפשרות לסוג אחר שפחות "מזיק". בכל אופן יאוש והרמת ידיים ממש לא בבית סיפרנו. ועצם העובדה שהכנסת את בעלך לתהליך מראה עד כמה את רצינית ונחושה. מאחלת לך המון הצלחה ובוודאי קודם כל בריאות. נשיבוקים יפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 16:17
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה כל הכבוד שאם כל ה'קושי את לא מרימה ידיים.כמובן שבריאות קודמת לכל. אולי יש לך צבירת נוזלים לדעתי כדאי תתיעצי עם הרופא על האפשרות של החלפת הכדורים לכאלה שלא יגרמו לך להעלות במשקל. המשך שבוע טוב,בריאות טובה וסשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 15:10
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה בראש וראשונה הבריאות ואת יקירתי "לא מיואשת" אלא ממשיכה בדרך השליטה ותראי שגם עם הכדורים את תופתעי לטובה עוד שבוע , עוד שבוע הירידה בטוח תגיע נהניתי לראותך בתמונות ושוב מקסימה שלי ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 15:05
 נחושה Posts: 6982
|
יאוש, לא בבית ספרינו, ממשיכים הלאה ישר וקדימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 13:59
 לייסי Posts: 623
|
היי מירוש, אני מבינה את האכזבה שלך אתמול - אבל את יודעת שזה לא משנה מה הגולם אומר - העיקר איך שאת נראית ומרגישה. ואת הרי נראית נפלא (הלוואי על כולם) ובעצמך אמרת לפני השקילה שהג"ינס נסגר יפה - וזה מה שחשוב. אז תמשיכי בדרייב ותראי שהתוצאות גם על הגולם תגענה בשבוע הבא! נשיקות וחבוקים - באהבה גדולה אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 13:41
 אייריס Posts: 3744
|
היי מירוש היפה. באמת לא קל ומעצבן במיוחד שאת בדרייב עכשיו בבית יחד עם הבעל. אני מאמינה שזה יירד בשבוע הבא. ושמחה גם שהיכרתי אותך כמובן כייף לי לראותך כל שבוע אז תרימי ראשך היפה ויהיה בסדר. עבדת קשה ויהיה תוצאה אני בטוחה בכך. בסוף החמישייה תרד. אוהבת המון נשיבוקים ולא להתייאש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 08:29
 tal_f Posts: 900
|
בהצלחה!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 08:29
 tal_f Posts: 900
|
אנו כאן לא רק לשמוע על ירידות, דווקא כשקשה , פוסט אחד יכול להוציא אותנו. זה קרה לי , לא פעם אחת. אז כשכל המציאות נגדך את צריכה להוציא את ה״דווקא״ מתוכך. ולקחת את האתגר ולהילחם כפול. את יודעת שהכדור מעורר תאבון, אז להישמר כיפליים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 06:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה היפה אכן מייאש ומדכא לראו עליה כשמצפים לירידה .... אני בטוחה ששבוע הבא הם נעלמים בריבית... את נראית מעולה ופצצה והמון בנות היו רוצןת להראות ככה... מאד יכול להיןת בגלל סוג הכדור שאצ לוקחת.. יכול להיות אגירת נוזלים... ואם שמרת יפה תבוא התוצאה שבוע הבא... כמוך גם אני שמחה על החברות שנוצרה ויוצאת מכל הרצאה מחוזקת יותר ויותר... חייכי נשמה ותהני וחייכי שוב ושוב את מהממת ואני מתה עלייך... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/11/2012 06:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם אז ככה התלבטתי הרבה הבוקר אם להיכנס ולכתוב. מצד אחד בא לי להעיק ולרשום פוסט מייאש ומצד שני אנחנו פה ביחד לטוב ולרע. אז ככה אתמול באתי לשקילה באמת בהרגשה טובה והזדעזעתי לשמוע שעליתי קילו וחצי. יצאתי אתמול בהרגשה כעוסה על עצמי ומה לא בסדר בי. כדי לעלות קילו וחצי צריך לשבת במקרר. אני רק יעדכן אתכם שאני לוקחת סוג מסוים של כדורים שמאוד משמינים. אני לוקחת אותם כבר ארבעה חודשים ועליתי כבר חמישה קילו..זה לא צחוק זה כבר מידה. מירי מודעת לכדורים ותמיד מעודדת אבל נשבעת שאני מיואשת. נכון בזכותם ה"איכות חיים" שלי השתפרה אבל זה שאני עולה במשקל מוריד אותי הכי למטה שאפשר. מי שמכיר אותי יודע כמה זה חשוב לי הנושא הזה זה יכול להכניס אותי למחשבות ללא סוף. אין לי כבר מאיפה לקזז ומה להוריד ועכשיו שבעלי איתי בתהליך ויורד יפה הרבה יותר קל מבחינת בישולים ופיתויים שכבר אין בבית. נורא רוצה לרדת החמישה קילו האלה יושבים לי כמו עצם בגרון ולאט לאט נחנקת..אני מרגישה שמנה!! נפוחה!! ועוד שניה מתפוצצת.. הרגשה מבאסת. אבל יאמר לזכות מירי שכל שבוע אני יוצאת מההרצאה מחוזקת עם כוחות להילחם בשומן ולנסות לנצח אותו. תודה מירי על הרצאה מהממת ומחזקת ועל זה שבזכותך הכרתי חברות לחיים תומכות , אוהבות ותמיד מפרגנות... שיהיה לכולם יום טוב ובהצלחה בשקילות.. סורי אם העקתי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|