הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בשיעור ההתעמלות יש שיר בלב !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/11/2012 17:11

dany
dany
הטבע האנושי פוחד משינויים ולפעמים אנחנו נמצאים במקום כל כך רע ובכל זאת מעדיפים אותו על פני הבילתי ידוע.
והנה עושים את הצעד ללא פחד ומקבלים "צ'ופר" שינוי לטובה והטבה בכל התנאים.
אז ללא פחד!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2012 16:30

1103
1103
חנה יקרה
כל שינוי הוא לטובה.רק אנחנו יכולים להחליט מה טוב לנו.
אני שמחה בשבילך שהחלטת ועשית מעשה והיום את במקום אחר שעושה לך טוב.
ניליLogic

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2012 15:07

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
בנות יקרות, סופסופ אני למדה כיצד להכנס לכל התגובות שלכם, (אני איטית בנושאי מחשבים) לומדת אבל לא כ"כ מהר. ידוע שכל שינו מחייב הערכות ונכונות פנימית. לראות פרצופים כאילו הלומי שינה וגם קצת "ורביסנה" כמו שאומרים ביידיש, כעוסים לא נינוחים ובכלל הקרב על שטח ריצפה מידי פעם לא התאים לי בכלל כולל השעה בבוקר חורפי להיות שם.
תודה לכן על הפירגון והעידוד כמה שזה עוזר ועושה את היום למקסים על הבוקר. שיהיה לכולנו יום נפלא פעמיים כי טוב, ובכלל....אושר לכולן
בשיעורים שלנו יש מוסיקה, בדיחות לפעמים ואוירה טובה של רצון טוב לעזור אחת לרעותה. לא כולן אבל רובן, וזה עושה את כל ההבדל. שווה הנסיעה הארוכה יותר בבוקר והכיף שיוצאים מהשיעור בכיף ובכלל עוד לא הזכרתי שהיכולות הגמישות שלי השתפרו פלאים כמובן בזכות הירידה במשקל.
רבקה היקרה להמשיך לחייך - ברכותייך הן אושר גדול עבורי. גורם לי כבר לחייך עוד יותר ומאחלת לכולן שכך יהיה כל היום הזה שלכן באהבה חנה

אנשים תופסים שינוי בדר"כ כהרעה במצב....המון פעמים שינוי קטן מביא לחיוך גדול ולמצברוח מעולה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2012 08:54

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בנות יקרות, סופסופ אני למדה כיצד להכנס לכל התגובות שלכם, (אני איטית בנושאי מחשבים) לומדת אבל לא כ"כ מהר. ידוע שכל שינו מחייב הערכות ונכונות פנימית. לראות פרצופים כאילו הלומי שינה וגם קצת "ורביסנה" כמו שאומרים ביידיש, כעוסים לא נינוחים ובכלל הקרב על שטח ריצפה מידי פעם לא התאים לי בכלל כולל השעה בבוקר חורפי להיות שם.
תודה לכן על הפירגון והעידוד כמה שזה עוזר ועושה את היום למקסים על הבוקר. שיהיה לכולנו יום נפלא פעמיים כי טוב, ובכלל....אושר לכולן
בשיעורים שלנו יש מוסיקה, בדיחות לפעמים ואוירה טובה של רצון טוב לעזור אחת לרעותה. לא כולן אבל רובן, וזה עושה את כל ההבדל. שווה הנסיעה הארוכה יותר בבוקר והכיף שיוצאים מהשיעור בכיף ובכלל עוד לא הזכרתי שהיכולות הגמישות שלי השתפרו פלאים כמובן בזכות הירידה במשקל.
רבקה היקרה להמשיך לחייך - ברכותייך הן אושר גדול עבורי. גורם לי כבר לחייך עוד יותר ומאחלת לכולן שכך יהיה כל היום הזה שלכן באהבה חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2012 08:32

tal_f
tal_f
תודה שהזכרת לי את זה. זה כל כך נכון.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/11/2012 04:47

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן משפט מפתח לחיים .
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2012 17:11

אייריס
אייריס
משפט חשוב ביותר רשמת "להיות פתוחה לשינוי זה שם המשחק" מסכימה מסכימה מסכימה. ובדיוק בגלל זה אנחנו פה ולומדים כל שבוע משהו חדש. אשריך שקמת ועשית שינוי לטובה לעצמך והחיים יותר יפים שמחייכים אלייך פרצופים שונים ושמחים. ועל זה נאמר כל שינוי הוא לטובה.
בהצלחה יקירתי והמשך אימונים בנעימים. שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2012 14:15

רבקה
רבקה
חנה'לה מסתבר שהכל תלוי אך ורק בנו
מה שנבחר כך יהיה , נכון ?
שמחה שהצלחת בכוחותייך להביא את עצמך למקום ששם כייף נעים ומלא חיוכים
נפלא, כמה שזה תורם לבריאות
ושלא תפסיקי לחייך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/11/2012 14:06

חיוך מהלב
חיוך מהלב
רציתי לשתף אתכם. מזה כ-3 שנים אני מתעמלת במסגרת מכבי שרותי בריאות. אז הצטרפתי לקבוצה בהרצליה,שעה 7.30 בבוקר. אבל כדי להגיע בזמן ולמצוא חנייה הייתי צריכה להגיע בשעה 7. בקבוצה שהייתי כולם (כולל גבר אחד) מגיעים בבוקר אפילו לא כל כך מסורקים אבל בעיקר בעיקר עם פרצוף של "עוד לא קמתי". בלי חיוך בדרך כלל והכי חשוב. "שטח משוחרר לא יוחזר". אם מישהי חדשה מגיעה לקבוצה , (לא במקרה שלי ) אבל לבטח כל אחד יש לו טאבו על פיסת הרצפה ש"תפס" וזה מקומו הקבוע. בקיצור סבלתי ממצבי הרוח, מאנרגיה לא חיובית בלשון המעטה, משך שנים. והכי חשוב. בבקרים של חורף להיות בחוץ בשעה 7 בבוקר (למרות שאני בבוקר עליזה) אבל הייתי צריכה למשוך את עצמי בכוח מהמיטה. סוף סוף ירד לי האסימון. הבנתי ששם לא מקומי. התחננתי בפני האחראית שתשבץ אותי בקבוצה שמתחילה ב-8.30 אך לשוא. ממש בכיתי. לא עזר.
אז הגעתי לקבוצה ברמת השרון שמתחילה בשעה 9. שם כולן מחייכות בבוקר, קיבלו אותי יפה, התיחסו ומתיחסים אלי כאחת משלהן למרות שהן ותיקות. יש גמישות גם לגבי המיקום על הריצפה... אוירה אחרת לגמרי וגם המורה מצויינת. אפשר גם אחרת. נכון, יש נסיעה יותר ארוכה, וחנייה אבל, כל זה מתגמד כשיש חיוכים מסביב, מילה טובה פה ושם, צחוקים גם כן, ואוירה טובה בשעה שבה כולן עובדות קשה כי בגילנו הגוף כדי שלא "יחליד" ממש צריך לעשות מעשים. וכיף לי. בעיקר אני יוצאת מחוייכת ועם מצב רוח טוב. איזה הבדל. וכמה סבלתי כל כך הרבה זמן ולחינם. בקיצור לומדים כל יום בחיים, ולהיות פתוחה לשינוי זה שם המשחק.
אתמול היינו בהצגה "כולם היו בני" ולמרות שזוהי הפקה מחודשת למחזה יש גם מקום בימינו, גם אחרי 40 שנה, הכל נראה אקטואלי. מאד מאד ממליצה ללכת לראות בחום. לא פשוט אבל חשוב ביותר לראות הצגה כזו. משחק מעולה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בשיעור ההתעמלות יש שיר בלב !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!