|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/11/2012 07:51
 dany Posts: 19819
|
עדי יקרה הקטע של השטחיות נבע מתוך התכנית דייט בחשכה ששם הבחור רק לפי הקול של הבחורה החליט שהיא שמנה וכבר היו לו השגות לגביה , פסילה ודחייה, ברגע שראה שהיא בהחלט לא שמנה או קובבה לדבריו כל השקפתו כלפיה השתנתה, וזה מאד שטחי. עד רדוד ביותר. מה רק הקליפה שווה??????? אני יודעת שזה לא טוב להיות שמן מאלף ואחת סיבות, אך לפסול בן אדם רק על רקע היותו שמן זוהי כבר תכונה חלולה ביותר.
adish כתב:
אני לא חושבת שזה שטיחי לאהוב את עצמי רזה זה נראה לי טבעי כי שאני מסתכלת עלי מלאה זה דוחה אותי אז זה לא שטחי אם היתה לי בעיה אחרת כמו אלכוהוליזם או לקות למידה או כל דבר אחר שניתן להתמודד עימו ולהצליח ולא הייתי עושה את זה ,לא היו מסתכלים עלי בעין עקומה?! לא היו שואלים אותי למה אני הורגת את עצמי או מזלזלת בבריאות וביכולות שלי? אותו דבר זה השומן: הוא הורג אני מזלזלת בעצמי אני לא דואגת לעצמי היתרון של לרדת במשקל זה להראות נהדר כמו שאלכוהוליסט שמחלים פתאום הכל יותר בהיר לו כל התמכרות ובעיה יש את הפיתרון ואת הדרך להתמודד עימה אני מסכימה לשפוט אדם לפי משקל זה דוחה שפל ומעליב אבל בניגוד להתמכרויות אחרות את השומן רואים ולכן נמנעים מלהתקרב לאדם כזה. לי יש חברות וחברים שמנים כי אני יודעת איך זה ולא שופטת אדם לפי מראה אבל אני לא חושבת שבחורה צעירה או בחור היו יוצאים עם נרקומן או אלכוהוליסט אבל לא רואים את זה חיצונית ושומן כן! וכן אני רואה בשומן סממן לכך שיש לי התמכרות מסויימת ואני צריכה לשלוט בה! והיא מסוכנת לא פחות מסם בחלק מהפעמים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2012 22:22
 adish Posts: 342
|
אני לא חושבת שזה שטיחי לאהוב את עצמי רזה זה נראה לי טבעי כי שאני מסתכלת עלי מלאה זה דוחה אותי אז זה לא שטחי אם היתה לי בעיה אחרת כמו אלכוהוליזם או לקות למידה או כל דבר אחר שניתן להתמודד עימו ולהצליח ולא הייתי עושה את זה ,לא היו מסתכלים עלי בעין עקומה?! לא היו שואלים אותי למה אני הורגת את עצמי או מזלזלת בבריאות וביכולות שלי? אותו דבר זה השומן: הוא הורג אני מזלזלת בעצמי אני לא דואגת לעצמי היתרון של לרדת במשקל זה להראות נהדר כמו שאלכוהוליסט שמחלים פתאום הכל יותר בהיר לו כל התמכרות ובעיה יש את הפיתרון ואת הדרך להתמודד עימה אני מסכימה לשפוט אדם לפי משקל זה דוחה שפל ומעליב אבל בניגוד להתמכרויות אחרות את השומן רואים ולכן נמנעים מלהתקרב לאדם כזה. לי יש חברות וחברים שמנים כי אני יודעת איך זה ולא שופטת אדם לפי מראה אבל אני לא חושבת שבחורה צעירה או בחור היו יוצאים עם נרקומן או אלכוהוליסט אבל לא רואים את זה חיצונית ושומן כן! וכן אני רואה בשומן סממן לכך שיש לי התמכרות מסויימת ואני צריכה לשלוט בה! והיא מסוכנת לא פחות מסם בחלק מהפעמים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2012 16:17
 dany Posts: 19819
|
זה נכון שהשמן יוצר דחייה, לא יודעת באם שמתם לב בדיון השני או השלישי של אובמה ורומני הנחתה אותו גברת ענקיתתתתתתתתתתתת, שלבשה גם עוד מין מעיל עם כותפות שעשו אותה עוד יותר ענקית. אז זה מה שתפס את העין שלי.......הבנתם? אבל לא ייתכן שזה מה שיגדיר את הבן האדם המשקל שלו, זה פשוט לא נורמלי, יכול להיות שם בן אדם אם יכולות נהדרות, זוכרים את הכתבה האמריקאית שדנו עליה רבות. ברמת ההיגיון אני מסכימה שהשמן אחראי לשומניו, ורק אם יבחר לעשות שינוי יעשה אותו, אז מה??? הוא לא רוצה? יש כאן משהו נוסף , לא הכל עובד דרך ההגיון והשכל. לדאבוני כמובן! אם זה היה כל כך קל, אני בוחר לרדת ואני יורד, אני בוחר לשנות את ההרגלים ואני מצליח, אז למה זה באמת לא קורה? למה כל המחקרים מראים שרק אחוז קטן מאד מצליח לרדת ולשמור!!! הירידה במשקל זה כבר החלק "הקל" של העניין, השמירה היא הקשה, למה אם כבר עשיתי את המאמץ הנפלא והנורא הזה וירדתי עשרות קילוגרמים, הגעתי אל רגע האושר אל הרזון, אל העצמות הבולטות, אל הבגדים הקטנים \ הצרים. למה לא הצלחתי לשמור על זה? ההגיון אומר שבשום אופן לא הייתי צריכה להשמין יותר, כי מה? אני אוהבת את עצמי עם עטיפות השומן, עם קשיי הנשימה, עם ההרגשה המגעילה של קבס וגועל מעודף זלילה. האם ההרגשה הקלילה הזאת של גוף נאה, של פנים רזות, של סנטר אחד, בלי גלגלים האם זה לא הספיק בכדי להמריץ אותי להשאר שם בגן העדן.......ובכל זאת?? אז ממש אין לי תשובות למה שההגיון אומר דבר אחד , הפה עושה דברים לגמרי אחרים.......... למה יש כאן ראש לא הגיוני למה??????והאמינו לי אני ממש לא אוהבת את עצמי שמנה ממש לא!!!!!!! ולא שיש לי עשרות קילוגרמים לרדת, אפילו אתמול מישהי בסופר שמכירה אותי שנים אומרת מה פתאום לרדת את נראית טוב ואת גבוהה.... ואני מסתכלת עליה , גברת תחליפי משקפיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2012 10:34
 שח Posts: 169
|
איזה פוסט חזק!! מצאתי את עצמי קוראת אותו בשקיקה ומהנהנת בהסכמה עם כל מילה... אנחנו הבאנו את עצמנו למצב הזה ואנחנו ורק אנחנו אלו שנצליח להוציא את עצמנו משם... מסכימה שאין "שמן וטוב לו", מסכימה שהחברה לא אשמה ביחסה לשמנים ולא החברה צריכה להשתנות אלא אנחנו, השמנה היא בהחלט מחלה, קשה ונוראית ככל שתהיה אך היא ניתנת לריפוי, חלילה זה לא סרטן או לב או כליות שאז אין מה ללעוג לאדם על מחלתו או להאשים אותו, כאן זו מחלה שאנחנו הבאנו על עצמנו ואנחנו יכולים לרפא את עצמנו, בוודאי שלא קלה דרכנו, מלאה במהמורות, מכשולים ופיתויים - אבל אפשרית!! וחשוב ביותר שנזכור זאת! תודה לאל - מחלתנו לא חשוכת מרפא, וזה הכי חשוב!

מטפס הרים כתב:
טוב. יש כאן נושא מאוד רחב. האם השומן הוא אכן סתם מאסה שהתנחלה על גופנו ואולי מחפה על דברים אחרים? האם באמת כל שמן יכול לקבל החלטה להיות רזה ולעשות מהפך דרמטי בחייו? האם החברה שסוגדת ליפה ולנאצל חיצונית אשמה במשהו או שזוהי תכונה טבעית לסלוד מכיעור ולאהוב את היופי? והאם בכלל תכנית כמו דייט בחשיכה היא גועל נפש רדוד שטחי ומזיק או תכלס מראה לפניהם של כל השמנמודים והשמנמודות שיראו עד כמה הם מזיקים לעצמם ? אצלכם כבר אחרי חצות ואצלי שעה אחור ואני מותש אחרי יום ארוך והארוע שלא הצטיינתי בו בתחום שלנו... אבל אני לא מפסיק לחשוב על מה שבלונדה ו מיכל העלו כאן לשידור.. זה מרתק. הנטיה שלי היא לא להאשים את החברה, לא לבקש ממנה לשנות את אורחותיה, לא לחשוב שיש אנשים רעים שצוחקים על אנשים שמנים וזה לא בסדר, הנטיה שלי היא שלהיות שמן זו בחירה . יש יותר מידי סיפורים מדהימים על שמנים שעשו מהפך והשילו את מעטה השומן, ושומרים באדיקות על מצבם החדש והרזה או הלא שמן, אז זה אומר שזה אפשרי, זה אומר שזו בחירה. אם אדם שמן בוחר להמשיך להיות שמן, מדוע שיבוא בתואנות כלפי החברה? שיעשה מעשה וישנה את מצפן חייו. הוא הולך למסלול לא נכון, הוא סובל מזה שהוא במסלול לא נכון, ואני חד משמעית חושב שאין שמנים ששמחים בעולם הזה ממצבם, זו רק פאסדה.. שמנים הם אנשים אומללים . גם אם הם מחייכים. אם אדם הוא שמן- הוא יכול להחליט להילחם במצבו. אני סבור שזה המוטיב המרכזי. זו בחירה קוגנטיבית שעושה אדם. וכשם שאדם מתאצץ ללמוד תחום מסויים כי חשוב לו להיות נניח רופא, וכשם שאדם עובד קשה ומנסה לחסוך, כך הוא יכול להחליט לעבוד קשה על שינוי מצבו הפיסי השמן. החברה תישאר תמיד חברה שמחפשת את הנוצץ.. זה היה כך בעת העתיקה: היוונים סגדו לגוף ספורטיבי וגמיש , הרומאים העריצו שרירים ועוצמה גופנית, בימי הביניים ואחריהם הציגו בקירקסים נודדים אנשים מעוותים כדבר מיפלצתי וחריג, אולי גם שמנים היו ללעג ולקלס ההמונים, המלך הנרי השמיני היה כל כך שמן ויש כתבים שלמים שמתארים את הסבל שסבל מהשומן שעם זיקנתו רק החמיר והאמיר.. ובעת שלנו? בתרבות הריאליטי , הרבה יותר קשה לשמנים להצליח.. תראו את מושל ניו גרסי כריס כריסטי, הוא בעל פוטנציאל לנשיאות ב2016 אבל היותו גבר שמן מעורר כבר כעת בארצות הברית נושא לדיון עד לרמה של האם נשיא ארצות הברית יכול להיות שמן? איזה מסר הוא יעביר כך לאומה האוביסית הזו? כלומר , יש מצב שכריסטי לא יהיה נשיא ארצות הברית כי הוא גבר שמן??? האמנם זה אפשרי?ואני אומר- אני לא רוצה למצוא תירוץ לעודף המישקל שלי אצל אחרים. הכל בי. ברצותי יהיה אחרת, וברצותי עוד אשמין ואשמין.. אני אדון לגורלי. אף אחד אחר לא אדון לגורלי שלי. רק אני. אדם שמן - שיהפוך עולמות וישנה את מצבו. ואם לא יעשה כן ויבחר לשקוע במצב השמן, שייקח אחריות על מצבו ועל מיצובו. כל האמור לעיל אינו חל כמובן על אנשים שמסיבות רפואיות של ממש לא מסוגלים לרדת במישקל, זה כבר סיפור אחר. אני מדבר רק על אנשים בריאים , שיכולים להיות הרבה יותר בריאים בגוף ובנפש אם יבחרו . אני צדבר על עצמי- זו בחירה שלי אם לשנות או לא לשנות את עניין עודף מישקלי. אני בחרתי לשנות. פשוט, לעשות דיאטה. לעשות דיאטה ולהרזות. ואני מבין ויודע שזו החלטה שיש עימה הרבה מאוד קשיים, אבל ההחלטה של להישאר בעודף מישקל ואף להוסיף עודף לעודף עם השנים- הרבה יותר קשה בעיני. edited by מטפס הרים on 11/9/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2012 00:34
 מטפס הרים Posts: 1533
|
טוב. יש כאן נושא מאוד רחב. האם השומן הוא אכן סתם מאסה שהתנחלה על גופנו ואולי מחפה על דברים אחרים? האם באמת כל שמן יכול לקבל החלטה להיות רזה ולעשות מהפך דרמטי בחייו? האם החברה שסוגדת ליפה ולנאצל חיצונית אשמה במשהו או שזוהי תכונה טבעית לסלוד מכיעור ולאהוב את היופי? והאם בכלל תכנית כמו דייט בחשיכה היא גועל נפש רדוד שטחי ומזיק או תכלס מראה לפניהם של כל השמנמודים והשמנמודות שיראו עד כמה הם מזיקים לעצמם ? אצלכם כבר אחרי חצות ואצלי שעה אחור ואני מותש אחרי יום ארוך והארוע שלא הצטיינתי בו בתחום שלנו... אבל אני לא מפסיק לחשוב על מה שבלונדה ו מיכל העלו כאן לשידור.. זה מרתק. הנטיה שלי היא לא להאשים את החברה, לא לבקש ממנה לשנות את אורחותיה, לא לחשוב שיש אנשים רעים שצוחקים על אנשים שמנים וזה לא בסדר, הנטיה שלי היא שלהיות שמן זו בחירה . יש יותר מידי סיפורים מדהימים על שמנים שעשו מהפך והשילו את מעטה השומן, ושומרים באדיקות על מצבם החדש והרזה או הלא שמן, אז זה אומר שזה אפשרי, זה אומר שזו בחירה. אם אדם שמן בוחר להמשיך להיות שמן, מדוע שיבוא בתואנות כלפי החברה? שיעשה מעשה וישנה את מצפן חייו. הוא הולך למסלול לא נכון, הוא סובל מזה שהוא במסלול לא נכון, ואני חד משמעית חושב שאין שמנים ששמחים בעולם הזה ממצבם, זו רק פאסדה.. שמנים הם אנשים אומללים . גם אם הם מחייכים. אם אדם הוא שמן- הוא יכול להחליט להילחם במצבו. אני סבור שזה המוטיב המרכזי. זו בחירה קוגנטיבית שעושה אדם. וכשם שאדם מתאצץ ללמוד תחום מסויים כי חשוב לו להיות נניח רופא, וכשם שאדם עובד קשה ומנסה לחסוך, כך הוא יכול להחליט לעבוד קשה על שינוי מצבו הפיסי השמן. החברה תישאר תמיד חברה שמחפשת את הנוצץ.. זה היה כך בעת העתיקה: היוונים סגדו לגוף ספורטיבי וגמיש , הרומאים העריצו שרירים ועוצמה גופנית, בימי הביניים ואחריהם הציגו בקירקסים נודדים אנשים מעוותים כדבר מיפלצתי וחריג, אולי גם שמנים היו ללעג ולקלס ההמונים, המלך הנרי השמיני היה כל כך שמן ויש כתבים שלמים שמתארים את הסבל שסבל מהשומן שעם זיקנתו רק החמיר והאמיר.. ובעת שלנו? בתרבות הריאליטי , הרבה יותר קשה לשמנים להצליח.. תראו את מושל ניו גרסי כריס כריסטי, הוא בעל פוטנציאל לנשיאות ב2016 אבל היותו גבר שמן מעורר כבר כעת בארצות הברית נושא לדיון עד לרמה של האם נשיא ארצות הברית יכול להיות שמן? איזה מסר הוא יעביר כך לאומה האוביסית הזו? כלומר , יש מצב שכריסטי לא יהיה נשיא ארצות הברית כי הוא גבר שמן??? האמנם זה אפשרי?ואני אומר- אני לא רוצה למצוא תירוץ לעודף המישקל שלי אצל אחרים. הכל בי. ברצותי יהיה אחרת, וברצותי עוד אשמין ואשמין.. אני אדון לגורלי. אף אחד אחר לא אדון לגורלי שלי. רק אני. אדם שמן - שיהפוך עולמות וישנה את מצבו. ואם לא יעשה כן ויבחר לשקוע במצב השמן, שייקח אחריות על מצבו ועל מיצובו. כל האמור לעיל אינו חל כמובן על אנשים שמסיבות רפואיות של ממש לא מסוגלים לרדת במישקל, זה כבר סיפור אחר. אני מדבר רק על אנשים בריאים , שיכולים להיות הרבה יותר בריאים בגוף ובנפש אם יבחרו . אני צדבר על עצמי- זו בחירה שלי אם לשנות או לא לשנות את עניין עודף מישקלי. אני בחרתי לשנות. פשוט, לעשות דיאטה. לעשות דיאטה ולהרזות. ואני מבין ויודע שזו החלטה שיש עימה הרבה מאוד קשיים, אבל ההחלטה של להישאר בעודף מישקל ואף להוסיף עודף לעודף עם השנים- הרבה יותר קשה בעיני. edited by מטפס הרים on 11/9/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/11/2012 08:45
 בלונדה.... Posts: 3603
|
פפריקה כתב:
היי כולם,
מעניין לעניין באותו עניין
ראיתם אתמול את מאסטר שף? ראיתם את החוקרת המשטרתית ,האם לשלוש בנות מקסימות,הנשואה לבעל חתיך ותומך? ראיתם? מה תאמרו על כך?
הרי לדייט בחשיכה יש מוטו אז ברור שהולכים על פיו! ובכל זאת החתיכה החושנית ההורסת נשארה לחכות לגבר שרייר כל עוד לא ידע שהיא אם! אז יפות מנצחות כל עוד יש להן עוד משהו להציע או להצפין. בכל זאת יופי זה הרבה מאוד ,ללא ספק,והחברה הצרכנית שאנחנו הפנימה זאת היטב. אבל בחיים האמיתיים - זה רק עוד נדבך.
פפריקה יקרה איפה את???? הרבה זמן לא ראינו אותך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2012 10:55
 פפריקה Posts: 134
|
היי כולם,
מעניין לעניין באותו עניין
ראיתם אתמול את מאסטר שף? ראיתם את החוקרת המשטרתית ,האם לשלוש בנות מקסימות,הנשואה לבעל חתיך ותומך? ראיתם? מה תאמרו על כך?
הרי לדייט בחשיכה יש מוטו אז ברור שהולכים על פיו! ובכל זאת החתיכה החושנית ההורסת נשארה לחכות לגבר שרייר כל עוד לא ידע שהיא אם! אז יפות מנצחות כל עוד יש להן עוד משהו להציע או להצפין. בכל זאת יופי זה הרבה מאוד ,ללא ספק,והחברה הצרכנית שאנחנו הפנימה זאת היטב. אבל בחיים האמיתיים - זה רק עוד נדבך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/11/2012 05:52
|
מיכלי את צודקת זה רדוד , שטחי ומעצבן מאוד אבל לצערנו זה הרוב המכריע ולא רק אצלנו אלא בכל העולם. כל התוכניות טלויזיה שיש היום מקרינים ומשדרים מה שהקהל אוהב וזה מה שהקהל אוהב. אחוז גבוה של גברים ושוב לצערי זה מה שמעניין אותו, לא אכפת לו שהבחורה תיהיה טיפשה בלי יכולת לומר דבר אחד חכם אבל העיקר שכשהיא תעמוד לידו יגידו תראו עם איזו פצצה הוא מסתובב.. אותו דבר בעבודות במיוחד מקום שעובד עם קהל לבחירה שלו יש שיקול גדול על המראה. שטחי ,רדוד,מזעזע כל השמות נכונים אך לצערנו זה מה שקורה בעולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2012 23:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה ובלונדה מקסימה שעלית את הנושא..... בקרוב נעשה עליו הרצאה...אשמח אם תמשיכו לכתוב את דעתכם....לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2012 21:34
 נחושה Posts: 6982
|
מיכל שרון כתב:
אני לא רואה ממש טלוויזיה.. מהמעט שכתבתם פה על התוכנית הזו אין לי שום רצון לראות אותה.. אבל אני ממש לא מסכימה עם האמירה הזאת.. מה שעוצר אותנו זה אנחנו.. לא השומן.. זה חוסר היכולת שלנו לקבל את עצמנו על המגרעות והיתרונות שלנו ולטפל בעצמנו. מה שעוצר אותנו זה חוסר היכולת לשנו לבקש עזרה כשקשה לנו. מה שעוצר אותנו זה הפחד להסתכל לעצמנו במראה, בלבן של העיניים ולהודות שיש דברים שדורשים תיקון. מה שעוצר אותנו זה האגו, פחד, הכוח שאנחנו נותנים לסביבה שלנו, זה החשש כל הזמן מהביקורת והשיפוטיות של אנשים סביבנו.. השומן הוא סתם מסה שצברנו על עצמנו.. שמכסה על הרבה דברים אחרים.. הוא לא הסיבה ולא המקור לכלום!
אנשים כמו זה שאת מתארת כאן הם אנשים שטחיים, רדודים וממש ממש לא מעניינים בעיני.. כל אדם שמחליט לפסול מישהו אחר בלי להכיר, על סמך שיפוט חיצוני כזה או אחר הוא פשוט שטחי בעיניי - זה לא משנה אם זה היה בגלל צבע העור, צבע עיניים, רסטות, מבטא או משקל.. העובדה שבחברה שלנו היום מתייגים כל אחד וכל דבר ומכניסים את כולנו להגדרות שבלוניות ואנשים פשוט זורמים עם זה זו הבעיה! העובדה שבחברה שלנו יש היום מודל יופי ורזון קיצוני בלתי אפשרי זו הבעיה! העובדה שבחברה שלנו אנשים כאלה זוכים לבמה והתייחסות ורייטינג - זה מעבר לבעיה.. זה מזעזע!!!
אני יודעת שאולי התגובה שלי קצת חריפה.. אבל אני פשוט לא סובלת התבטאויות כאלה, אני לא סובלת את ההגדרות האלה שמדביקים על אנשים, אני לא אוהבת שמתייחסים לאנשים בצורה כזאת.. ובטח שאני לא אוהבת את הלגיטימציה הסמויה שנותנים לדברים כאלה.. מצטערת - לא בבית סיפרי.. מסכימה ב 100%, פוסט מכונן ואגב תודה על התזכורת...אני עצמי הייתי זקוקה לניעור
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2012 17:35
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מיכל היקרה, כל מילה שלך בסלע ממש. נכון, הכל מתוייג וכולנו בקלחת הזו, אבל יש אנשים שרואים מעבר לכך. פשוט אם אכתוב עוד ועוד זה יהיה לשוא כתבת ה כ ל !!! ואני מחרה מחזיקה אחרייך בכל דבר שכתבת. כל השנים שבהן הייתי מאד גדולה, קיוויתי שאנשים יראו מעבר לכך, היו שראו, (כי יש לי גנטיקה קשה של שומן משפחתי), כל ההורים, וכן סבא סבתא ודודים, והיו שלא ראו מעבר לאף שלהם. גם אני לא היתה לי "מראה" כי לא ראיתי כיצד אני באמת נראית. סמכתי על כל מיני דברים שנאמרו לי כאילו זה לא חשוב. אבל זה הפריע לי מאד במהלך החיים. רק היום ממרום גילי והמבצע שעשיתי (ירידתי כ-23 ק"ג) ואני נראית בסדר לא רזה חס וחלילה, אני יכולה לאמוד את הנזק שגרמתי לעצמי הלקאה עצמית בכיתי המון כשלא הצלחתי לשלוט בכמויות בעיקר, ולא רק, היו דברים רבים שגרמו לי עוגמות נפש והמשקל היה הדבר המרכזי בהם. היום כשאני מודעת לכל מה שנכנס לפי אני מאושרת, מרגישה שאני גיבורה אמיתית ולי רק לי אין ברירה אחרת בריאותית ובכלל... גם בגילי אי אפשר כבר לחזור אחורנית אחרי מבצע כזה. ולהפתעתי אני גם מאד אוהבת את מה שאני אוכלת וכיצד אני אוכלת ואני מאמינה שזה מה שישמור על השגי. העיקר זה המודעות, העירנות ועבודה על בסיס יום יומי שמירה על הקיים היא עבודה לא פחות קשה אם לא יותר קשה מאשר הירידה. אך לי יש שיטות שונות ומשונות. עלי והצליחי בדרך !!! גם למדי להנות ממנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2012 16:10
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אני לא רואה ממש טלוויזיה.. מהמעט שכתבתם פה על התוכנית הזו אין לי שום רצון לראות אותה.. אבל אני ממש לא מסכימה עם האמירה הזאת.. מה שעוצר אותנו זה אנחנו.. לא השומן.. זה חוסר היכולת שלנו לקבל את עצמנו על המגרעות והיתרונות שלנו ולטפל בעצמנו. מה שעוצר אותנו זה חוסר היכולת לשנו לבקש עזרה כשקשה לנו. מה שעוצר אותנו זה הפחד להסתכל לעצמנו במראה, בלבן של העיניים ולהודות שיש דברים שדורשים תיקון. מה שעוצר אותנו זה האגו, פחד, הכוח שאנחנו נותנים לסביבה שלנו, זה החשש כל הזמן מהביקורת והשיפוטיות של אנשים סביבנו.. השומן הוא סתם מסה שצברנו על עצמנו.. שמכסה על הרבה דברים אחרים.. הוא לא הסיבה ולא המקור לכלום! אנשים כמו זה שאת מתארת כאן הם אנשים שטחיים, רדודים וממש ממש לא מעניינים בעיני.. כל אדם שמחליט לפסול מישהו אחר בלי להכיר, על סמך שיפוט חיצוני כזה או אחר הוא פשוט שטחי בעיניי - זה לא משנה אם זה היה בגלל צבע העור, צבע עיניים, רסטות, מבטא או משקל.. העובדה שבחברה שלנו היום מתייגים כל אחד וכל דבר ומכניסים את כולנו להגדרות שבלוניות ואנשים פשוט זורמים עם זה זו הבעיה! העובדה שבחברה שלנו יש היום מודל יופי ורזון קיצוני בלתי אפשרי זו הבעיה! העובדה שבחברה שלנו אנשים כאלה זוכים לבמה והתייחסות ורייטינג - זה מעבר לבעיה.. זה מזעזע!!! אני יודעת שאולי התגובה שלי קצת חריפה.. אבל אני פשוט לא סובלת התבטאויות כאלה, אני לא סובלת את ההגדרות האלה שמדביקים על אנשים, אני לא אוהבת שמתייחסים לאנשים בצורה כזאת.. ובטח שאני לא אוהבת את הלגיטימציה הסמויה שנותנים לדברים כאלה.. מצטערת - לא בבית סיפרי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2012 15:41
|
צהריים טובים, אז ככה אתמול ראיתי את התוכנית דייט בחשכה וזה פשוט לא להאמין כל פעם מחדש לגלות עד כמה נשים וגברים סולדים משומן. הבחור שם היה נחוש בדעתו שהבחורה היא " קובבה" רק לפי הקול. הדייט כבר לא עיניין אותו , כל מה שהיא אמרה נראה לי הוא בכלל לא שמע הוא פשוט דימיין את השומן שלה. כמה עצוב אבל כל כך נכון. אנשים לא אוהבים שומן זה לא יעזור זה לא יפה ובטח שלא בריא. אנשים סולדים מזה במיוחד בקרב הצעירים. הגוף שלנו זה הכרטיס ביקור/כניסה שלנו לכל מקום. בקיצור השומן עוצר אותנו!!!! הלוואי והיינו פשוט רזים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|