03/11/2012 21:38
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מסכים איתכן אפי ודני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2012 21:02
 dany Posts: 19819
|
בלי קשר למה שאומרים היום על "קובבות" וכו' כל התכניות הללו ממש לא מתאימות לילדים ולמעשה אולי גם לא למבוגרים, רדידות שאין כמוה....... אגב בנושא הקובבה המסויימת הזאת נדמה לי שיש כאן טוויסט ובעצם היא ממש לא................. מה שאומר שאתה על מי הקול "מזהה" באם אדם הוא שמן, רזה, יפה , מכוער, עשיר, עני.............נו די
מטפס הרים כתב:
גם היום יש דייט בחשיכה. לאור הפרומואים שרצים כבר יומיים עם בחור שמחייך ומספר שההיא קובבה ויש לה תחת גדול ( סליחה על הסגנון אך אלו ציטוטים) ושהיא מפרקת שאווארמות, אני מתלבט: האם זו תכנית שילדים בגיל היסודי צריכים לראות.. מצד אחד זו מראה לפנים , סוג של אמת כואבת לשמנמודים: להתמודד עם הסטיגמה, עם ההערות המושחזות ,עם תחושות נחיתות אל מול הרזמודים, עם העובדה שלשומנים יש תג מחיר נוקב בחברה, להבין שהחברה שופטת פעמים רבות על פי אלמנטים חיצוניים ... מצד שני זו תכנית שיורדת לרמות מאוד נמוכות שמציבות את החיצוניות כחזות הכל. היכן נפש האדם, אצילותו הפנימית? כיצד אפשר לתת כזו לגיטימציה לתכנית שמתעלמת מהנפש ורק מודדת היקפי מתניים ויזה?? בדיוק עוד פרומו רץ מולי. תשמעו, אני ממש ניגעל מזה .. מה אתם אומרים, האם בכלל ילדים בגיל היסודי שעדיין מעוצבים מדי יום ביומו כבני אדם ראוי שיצפו בזה? האם זו תכנית מזיקה? מה דעתכם פורום יקר ונבון? edited by מטפס הרים on 11/3/2012 edited by מטפס הרים on 11/3/2012 edited by מטפס הרים on 11/3/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2012 21:01
 EFF Posts: 6409
|
מטפס הרים אמיץ....אולי דעתי לא פופולרית אצל ילדים אבל אינני חושבת שהם צריכים לצפות בתכניות הריאליטי למיניהן. עולם התקשורת משתמש כיום בהמון אלמנטים שמטרתם אחת - לספק מציצנות, סקרנות, עניין מהול בפיקנטריה- וזאת כדי לקדש את המטרה - רייטינג...הרייטינג כמובן מעודד את המפרסמים ומפרנס מצויין.. לשמחתי 3 ילדי אף פעם לא התמכרו לטלויזיה (כנראה למדו ממני...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2012 20:56
 EFF Posts: 6409
|
ברוכה המצטרפת אלינו...כמתחילה ראוי ורצוי להקשיב למירי, להפנים ולבצע..מירי מספקת המון המון טיפים.. לאחר "שפשוף" קל תוכלי לדפדף בין עמודי הפורום ולקרוא דברים משלנו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2012 20:38
 שרית Posts: 5
|
שלום חברים, התחלתי אתמול את הדיאטה כתבו טיפים שעזרו לכם ועוזרים עדין, במיוחד עם מתוקים וכמויות ,
שרית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2012 20:36
 שרית Posts: 5
|
מטפס הרים כתב:
גם היום יש דייט בחשיכה. לאור הפרומואים שרצים כבר יומיים עם בחור שמחייך ומספר שההיא קובבה ויש לה תחת גדול ( סליחה על הסגנון אך אלו ציטוטים) ושהיא מפרקת שאווארמות, אני מתלבט: האם זו תכנית שילדים בגיל היסודי צריכים לראות.. מצד אחד זה זו מראה לפנים , לשמנמודים, להתמודד עם הסטיגמה, עם ההערות המושחזות ,עם תחושות נחיתות אל מול הרזמודים, עם העובדה שלשומנים יש תג מחיר נוקב בחברה... מצד שני זו תכנית שיורדת לרמות מאוד נמוכות שמציבות את החיצוניות כחזות הכל. היכן נפש האדם, אצילותו הפנימית? בדיוק עוד פרומו רץ מולי. אני ממש ניגעל מזה מה אתם אומרים, האם בכלל ילדים בגיל היסודי שעדיין מעוצבים מדי יום ביומו כבני אדם ראוי שיצפו בזה? האם זו תכנית מזיקה? מה דעתכם פורום יקר ונבון? edited by מטפס הרים on 11/3/2012 edited by מטפס הרים on 11/3/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2012 19:39
 מטפס הרים Posts: 1533
|
גם היום יש דייט בחשיכה. לאור הפרומואים שרצים כבר יומיים עם בחור שמחייך ומספר שההיא קובבה ויש לה תחת גדול ( סליחה על הסגנון אך אלו ציטוטים) ושהיא מפרקת שאווארמות, אני מתלבט: האם זו תכנית שילדים בגיל היסודי צריכים לראות.. מצד אחד זו מראה לפנים , סוג של אמת כואבת לשמנמודים: להתמודד עם הסטיגמה, עם ההערות המושחזות ,עם תחושות נחיתות אל מול הרזמודים, עם העובדה שלשומנים יש תג מחיר נוקב בחברה, להבין שהחברה שופטת פעמים רבות על פי אלמנטים חיצוניים ... מצד שני זו תכנית שיורדת לרמות מאוד נמוכות שמציבות את החיצוניות כחזות הכל. היכן נפש האדם, אצילותו הפנימית? כיצד אפשר לתת כזו לגיטימציה לתכנית שמתעלמת מהנפש ורק מודדת היקפי מתניים ויזה?? בדיוק עוד פרומו רץ מולי. תשמעו, אני ממש ניגעל מזה .. מה אתם אומרים, האם בכלל ילדים בגיל היסודי שעדיין מעוצבים מדי יום ביומו כבני אדם ראוי שיצפו בזה? האם זו תכנית מזיקה? מה דעתכם פורום יקר ונבון? edited by מטפס הרים on 11/3/2012 edited by מטפס הרים on 11/3/2012 edited by מטפס הרים on 11/3/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|