הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבנתי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/11/2012 09:18

דרך המלך
דרך המלך
מטפס יקר
ממש כייף לקרוא את הפוסטים שלך... אני לעןמת כולכם כן אוהבת סופגניות ובמיוחד מה שחמתי מכינה... אבל כבר שלוש שנים מבקשים ממנה לא לשלוח אלינו הביתה כי אחרת אני יכולה חבר מביא חבר.. וכן אני אוהבת מאד מאד...
אני אאמץ את השיטההשל מירי כל יום אומר לעצמי מחר אטעם עד שיעבור החג...
חבל מאד שבאמת חודש וחצי לפני החג מתחילים בסופרים ובבתי קפה לשים אותם לראווה ..
מאחלת לכולנו בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2012 09:10

dany
dany
ממש כך!!!!!!!!!!!

אקורדיאון כתב:
איזה מזל שלמרות אהבתי הגדולה למתוק אלה ממש לא מדברות אלי,נהפוך הוא.
ללא ספק גושי בצק סוכר בשמן עמוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/11/2012 06:28

אקורדיאון
אקורדיאון
איזה מזל שלמרות אהבתי הגדולה למתוק אלה ממש לא מדברות אלי,נהפוך הוא.
ללא ספק גושי בצק סוכר בשמן עמוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 22:22

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
פוסט נפלא, ממש יכולתי לדמיין את שיחת השיתוף הזו בעמדת הגבינות.... smile
עצוב מאוד היה לי לקרוא בעיקר על האיש המבוגר והשמן מאוד שתיארת קונה מגש של סופגניה בתואנה "זה בשביל הנכדים" ואני רק מדמיינת אותו כבר בדרך הבייתה
אוכל לבדו חצי מגש, הר הוא לא הגיע לכזה אוברוויט בגלל הנכדים.... עצוב שהוא לא רואה את הבעיה הבריאותית הנוראית בהשמנה שכזו, שיכולה לקצר את חייו בעשור לפחות...
והרי חנוכה ידוע כחג הטיגונים... שמן וכמה שיותר עמוק.... חובה פשוט Ignored
אני אישית לא נוגעת בסופגניות, פשוט לא אוכלת, ללא כל קשר לדיאטה, אף פעם לא הייתי חובבת של חתיכת הבצק חסרת התוכן הזו עם יריקת הריבה,
אבל!! בשנים האחרונות, כשהסופגניה שודרגה לדונאטסים קטנים (בדיוק אלו שתיארה מיכל ברולדין) הרבה יותר קשה לעמוד בפניהן...
והאמיני לי מיכל, שהן טעימות ברמות קשותת ביותר ושוות את ה 200 קלוריות (בתנאי שאת מגיעה בבוקר כשהן טריות, חמות עם זיגוג טרי ושוקולדי...),
אצלנו חנוכה זה חג של ספינג', יו-יו (למי שמכיר), לביבות מכל סוג שהוא... אמא שלי אלופה בזה,
אז סיכמתי איתה שהשנה, במסגרת הדיאטה והתמיכה הצמודה שאמא נותנת לי משבוע שעבר וההליכות, חבל לקלקל ופשוט אסור לי ליפול בחג הזה!
אז נקבע יום אחד בלבד, מתוך כל השמונה שבו כולם יבואו אליי להדלקת אחד הנרות ואמא תטגן אצלי כמה ספינג'ים, ואני יאכל אחד ואחד בלבד...fingers crossed

ולכת לאכול ארוחת ערב עם המשפוחה שלי ..
המשך ערב טוב ושקט שיהיה grouphug

הי שח.. הסבא׳לה לא אמר ״ בשביל הנכדים״.. אבל שמעתי אותו אומר זאת
בליבו, משכנע עצמו למה... אני לא יותר טוב, לוקח שקדי מרק ״בשביל הילדים״... וזה אחד המלכודות הנוראיות לפחמימון שכמוני... לגבי רולדין, אפילו לא חובב מתוק כמוני מסווג אותן כטעימות ובעייתיות. ממש הוציאו מניו סופגניות? וו׳אללה? יש להם מנהל/ת שיווק חכמ/ה.. לרשום קלוריות לסופגניות כדי ששמנמודים יגידו לעצמם: זה ממש לא נורא, נקזז את זה... אני חושב, שח יקרה, שאת
תעברי את החג הזה מעולה, ובהחלט נכון התכנון שאת מתכננת כולל הספינג׳ האחד. נכון מאוד., תמסרי ממני דש עם הצדעה לאמא המקסימה שלך, שתזכה לבריאות טובה.
edited by מטפס הרים on 11/2/2012
edited by מטפס הרים on 11/3/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 19:58

שח
שח
פוסט נפלא, ממש יכולתי לדמיין את שיחת השיתוף הזו בעמדת הגבינות.... smile
עצוב מאוד היה לי לקרוא בעיקר על האיש המבוגר והשמן מאוד שתיארת קונה מגש של סופגניה בתואנה "זה בשביל הנכדים" ואני רק מדמיינת אותו כבר בדרך הבייתה
אוכל לבדו חצי מגש, הר הוא לא הגיע לכזה אוברוויט בגלל הנכדים.... עצוב שהוא לא רואה את הבעיה הבריאותית הנוראית בהשמנה שכזו, שיכולה לקצר את חייו בעשור לפחות...
והרי חנוכה ידוע כחג הטיגונים... שמן וכמה שיותר עמוק.... חובה פשוט Ignored
אני אישית לא נוגעת בסופגניות, פשוט לא אוכלת, ללא כל קשר לדיאטה, אף פעם לא הייתי חובבת של חתיכת הבצק חסרת התוכן הזו עם יריקת הריבה,
אבל!! בשנים האחרונות, כשהסופגניה שודרגה לדונאטסים קטנים (בדיוק אלו שתיארה מיכל ברולדין) הרבה יותר קשה לעמוד בפניהן...
והאמיני לי מיכל, שהן טעימות ברמות קשותת ביותר ושוות את ה 200 קלוריות (בתנאי שאת מגיעה בבוקר כשהן טריות, חמות עם זיגוג טרי ושוקולדי...),
אצלנו חנוכה זה חג של ספינג', יו-יו (למי שמכיר), לביבות מכל סוג שהוא... אמא שלי אלופה בזה,
אז סיכמתי איתה שהשנה, במסגרת הדיאטה והתמיכה הצמודה שאמא נותנת לי משבוע שעבר וההליכות, חבל לקלקל ופשוט אסור לי ליפול בחג הזה!
אז נקבע יום אחד בלבד, מתוך כל השמונה שבו כולם יבואו אליי להדלקת אחד הנרות ואמא תטגן אצלי כמה ספינג'ים, ואני יאכל אחד ואחד בלבד...fingers crossed

ולכת לאכול ארוחת ערב עם המשפוחה שלי ..
המשך ערב טוב ושקט שיהיה grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 18:55

מיכל שרון
מיכל שרון
גם אני היום ברולדין כשנכנסתי עם גיתי לקחת קפה נתקלתי בשלל סופגניות.
רולדין הגדילו אף לעשות והכינו ברושור מושקע ובו פירוט שלל הסופגניות המיוחדות לחג, מה שמצא חן בעיני זה שהם הוסיפו ממש בקטן ערך קלורי לכל סוג מיוחד..
בדקתי בקפידה.. אין אף סופגנייה בפחות מ 200 קלוריות ואלו עוד סופגניות קטנות!
בקיצור גם אני לא חובבת סופגניות גדולה וכבר 3 שנים שלא באה לקירבי סופגנייה אחת לרפואה.. אבל אחרי שגיליתי שבשלושה ביסים שרק עושים חשק לעוד וצרבות לאחר כך אני יכולה להפסיד שליש מכמות הקלוריות הפחמימתיות שלי בכלל ירד לי מהן.
+1 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 18:37

dany
dany
עד שהגעתי למילה סופגניות ממש לא הבנתי על מה........................wink
למזלי ממש לא אוהבת אותן.......... ממש מזל, אז כבר שנים זה לא נכנס הביתה!!!!!!!!!!!!!
פשוט לא רואה אותן בכניסה. הלוואי על עוד מוצרים כך!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 18:02

1103
1103
מטפס
השווק יש מגמה ברורה כאשר שמים בחזית החנות מוצרים שמפעילים את החושים- הראיה והריח במטרה לקדם מכירות.
לא ישימו בחזית ירקות או מוצרי בשר ועוד הרי במילא הקונים מגיעים למוצרי הצריכה הללו
שבת שלום
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 15:36

מטפס הרים
מטפס הרים
שחורות, עגלגלות ומבריקות ונמשים כחולים עליהן, חומות עם נצנצים לבנים , זהובות עם כובע ורוד קטן אך בולט על ראשן... כך הן יושבות להן, פתייניות, מחכות שיבואו לקוחות רעבים... כך הן יושבות ממש בכניסה לסופר - הסופגניות... ( מה כבר חשבתם? טפו טפו) . נכנסתי הבוקר לסופר עצבן על עצם בזבוז הזמן שניגזר עלי להיום. הייתי המום ממבחר הסופגניות הזה שהועמד בטריק שיווקי מאוד בסיסי ממש בקידמת החנות הענקית.. ראיתי לא הרבה, יחידים, ממלאים מגשי פלסטיק באותם גושי בצק, סוכר, ושמן ספוגיים... מזל שאני לא נופל על מתוק סיננתי לעצמי , זוכר הייטב מה היה קורה בימים אחרים אילו הציבו בכניסה לחנות מגשי בורקס חמימים במקום הסופגניות... ניגשתי למעדנייה לקחת תבור אחד אחוז. אני והמוכרת ידידים טובים, תמיד מחליפים כמה תובנות חיים תוך כדי הקניה, ואני רואה שהיא ירדה במשקל ממש יפה. כמה היא שמחה על המחמאות, באמת ירדה ניפלא. וגם אתה, אמרה חי וסגרה את התבור בקופסאות, ירדת, ממש רואים.. איזה כיף היה פינג פונג המחמאות ההדדיות, אבל זה לא הפריע לה להציע לי איקרה ״ ממש ממש ממש טובה סוף הדרך״ כדבריה, כנראה זכרה עד כמה אני אוהב את מימרח המיונז וביצי הדגים הזה.. ואז הגיעה גברת צעירה, בהחלט רזה למדי, , למעדניה. אל תשאלי ייללה ממש כמעט בבכי למוכרת. את הרי יודעת שרזיתי 19 קג.. ועכשיו אני כל הזמן הולכת וחוזרת סביב הסופגניות שבכניסה. כמה קשה עבדתי על ההרזיה והחנוכה הזה יעלה לי ביוקר. בקיצור התפתחה לה שיחה בין שלשתינו. על לרדת ועל לשמור ועל אי הכנסת אוייבים הביתה..זה יוז׳ואל סטאף... אני לא אקח שום סופגניה . אמרה הגברת. משוט לא אקנה. יופי אמרתי לה. את תעברי את חנוכה הזה כמו גדולה, מי צריך את ספוגי השמן האלה.... ניפרדנו לשלום ואיש לעיסוקיו המשיך. לקראת סוף מסע הקניות, בדרכי שוב לאיזור כניסת החנות ניפגשנו שוב. עמדתי בזה. הצהירה בגאווה. אפס סופגניות. חייכתי. אך חיוכי נמוג כשראיתי יהודי כבד גוף ממש ניגש לעגלות, הדבר האחרון שהוא צריך זה הרעל הזה... אל תיקח את זה סבאלה, אמרתי בליבי, אתה שמן מאוד, הליכתך כבדה, עזוב את זה.. אך דברי לא נשמעו ולא הגיעו אל היעד. וסופגניות , בעיקר שחורות מלאות שוקולד וסוכריות הועמסו לעגלתו... בשביל ״הנכדים״...צר לי עליך, אחי השמנמוד עד גבה גלי... והבנתי הייטב , בלונדה, למה התכוונת. ממש סכנה לשלום הציבור.. מיותר לחלוטין. ובאמת למה חדש וחצי לפני, למה?? ,
edited by מטפס הרים on 11/2/2012
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!