02/11/2012 14:03
 מטפס הרים Posts: 1533
|
זוכרים עד כמה אני אוהב לבשל שטויות ברגע לילדי?? השקשוקות ?? בימי שישי הם ממש מחכים לחירבושי אבא... ואני מאלתר מתכונים הזויים , מלאי צבע ומה אגיד לכם, טעימים טעימים... ויש כבר נוהג, הם יודעים שלכל תבשיל יש שם: קדירה צ׳יליאנית סגנון ארץ האש, פסטה סיציליאנית בנוסח כפרי דייגים, אורז סצ׳ואני מכפרי הנהר הצהוב, תבשיל לואי ה14. ... הם שואלים, מקבלים תשובה, נקרעים מצחוק ומבקשים עוד... איזה כיף זה. ברם אולם, הבנתי היום , ירד האסימון...שבעת הזו לא אוכל לבשל להם את חירבושי שכן הם מפילים אותי ובענק... היום הכנתי אורז עם ירקות: אפונה ותירס ורצועות פלפלים צבעוניות, ופטריות בשלמותן יעוד.. ועוד.. ולצד זה שניצלונים מעולים ממש פיקנטיים.. צריכים הייתם לראות אותי במטבח: חותך, קוצץ, מטגן, מנגן ושר, במהירות שיא ( והמטבח נשאר מבריק שלא תגידו בטח בן מבשל וכל הבית עובר טראומה.. איפה.. כשהאורז על האש אני מנקה כיור, כשהירקות מטגנים אני מבריק שיש..) , אבל גם טועם וטועם וטועם... אין מה לעשות אבא בדיאטה זה אבא עם אגנדה שונה מהשיגרה.... לפחות ירוויחו אבא בריא יותר ורזה. והחירבושים, הם ימתינו... ויחזרו כי הם עוד דרך מיני כה רבות של מינחת אהבתי לילדי. י
|