03/11/2012 06:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה ,לכן יש לנו מסגרת ,נופלים וקמים,כפי שכתבה נינוש לאחר 15 שנה ואני 23 שנים ועדיין קורה ,מנגבים את הפה ומתחילים מחדש רק לא להרים ידיים זו לחלוטין לא אופציה,לא בבית סיפרנו. מתחיל עוד רגע שבוע חדש עם התחלות חדשות ומוטיבציה . בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 14:38
 אייריס Posts: 3744
|
שבת שלום קסם היקרה. אל תהיי לחוצה זה קורה לכולנו בתהליך הזה. טוב שנכנסת לכאן ושיתפת זו הדרך חזרה. תתחילי בשינוי קטן או רישום ואז זה יגיע . פשוט כי אין לנו ברירה כי מה עדיף לעלות הכל בחזרה??? לא לא לאאאא. אין מצב. תחשבי כמה קל יהיה לך נפשית פיזית בריאותית וחיצונית. אז קדימה אל תתייאשי ותרימי ידיים אנחנו איתך ותעברי את המשבר. פשוט תחליטי תתחייבי כאן ואני בטוחה שתצליחי. המון חיזוקים וסופש קל ונעים. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 12:52
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי קסם. אני חושב שהתשובה טמונה באופן ובגוף השאלה שלך. עצם זה שאת כותבת בנימה רגועה, פייסנית , שהיתה סטייה מהמסלול וכעת את רוצה לחזור ולעלות עליו, זו המהות כולה!! היתה שבירה וזהו זה, אוספים כוחות וחוזרים. חוזרים כי זה מסע לחיים ולא לפרק זמן קצוב. חוזרים כי האלטרנטיבות מאוד מאיימות ומפחידות לטעמי... איך עושים זאת? אני חושב שאת ממש לא צריכה עיצה ממני בנושא כי הרי את יודעת היטב איך. פשוט חוזרים. כמו איש השב הביתה מן המרחקים.. חוזרים ... כל אחד ואחת בקצב הפרטי. פשוט חוזרים. ״אין לי דרך אחרת , גם אם התקופה סוערת, רק ללכת קדימה , הלאה-בשמחה ואמונה- עד הפיסגה, אל המחר , אל ראש ההר.״
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 11:26
 קסם Posts: 140
|
תודה לכן בנות יקרות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 11:17
 dany Posts: 19819
|
זה קורה לכל אחד ואחת מאיתנו... למירי היתה לפני כמה שבועות הרצאה בנושא המוטיבציה. אני מציעה לך להיכנס לאתר להקשיב להרצאות וההסברים של מירי לקרוא על הצלחות והישגים של אחרים. מקווה שזה יצליח להפיח חיים בכוח הרצון שלך. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 10:44
 נינוש Posts: 1442
|
היי קסם אני מעל ל15 שנה עם מירי, ותארי לך שגם זה קרה לי מדי פעם והעצה שלי היא, עם מוטיבציה, או בלי מוטיבציה, פשוט מאוד להכנס לזה להתחיל לשמור כי אין ברירה אחרת אלא להתפרע ולסבול לאחר מכן תתיחסי לזה כאל דרך חיים שאין ברירה מסיבות בריאותיות את חייבת, חייבת חייבת. שבת שלום ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 10:03
 קסם Posts: 140
|
היי חברים וחברות עברתי שבוע נורא קשה ומתיש נשברתי עם הדיאטה ופשוט הפסקתי אותה אייך אוספים כוחות חוזרים למסלול הרבה יותר חזקים ועם מוטיבציה? תודה ושבת שלןם יקיריי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|