הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוסר מוטיבציה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/11/2012 06:36

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירה ,לכן יש לנו מסגרת ,נופלים וקמים,כפי שכתבה נינוש לאחר 15 שנה ואני 23 שנים ועדיין קורה ,מנגבים את הפה ומתחילים מחדש
רק לא להרים ידיים זו לחלוטין לא אופציה,לא בבית סיפרנו.
מתחיל עוד רגע שבוע חדש עם התחלות חדשות ומוטיבציה .
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 14:38

אייריס
אייריס
שבת שלום קסם היקרה. אל תהיי לחוצה זה קורה לכולנו בתהליך הזה. טוב שנכנסת לכאן ושיתפת זו הדרך חזרה. תתחילי בשינוי קטן או רישום ואז זה יגיע . פשוט כי אין לנו ברירה כי מה עדיף לעלות הכל בחזרה??? לא לא לאאאא. אין מצב. תחשבי כמה קל יהיה לך נפשית פיזית בריאותית וחיצונית. אז קדימה אל תתייאשי ותרימי ידיים אנחנו איתך ותעברי את המשבר. פשוט תחליטי תתחייבי כאן ואני בטוחה שתצליחי. המון חיזוקים וסופש קל ונעים. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 12:52

מטפס הרים
מטפס הרים
הי קסם. אני חושב שהתשובה טמונה באופן ובגוף השאלה שלך. עצם זה שאת כותבת בנימה רגועה, פייסנית , שהיתה סטייה מהמסלול וכעת את רוצה לחזור ולעלות עליו, זו המהות כולה!! היתה שבירה וזהו זה, אוספים כוחות וחוזרים. חוזרים כי זה מסע לחיים ולא לפרק זמן קצוב. חוזרים כי האלטרנטיבות מאוד מאיימות ומפחידות לטעמי... איך עושים זאת? אני חושב שאת ממש לא צריכה עיצה ממני בנושא כי הרי את יודעת היטב איך. פשוט חוזרים. כמו איש השב הביתה מן המרחקים.. חוזרים ... כל אחד ואחת בקצב הפרטי. פשוט חוזרים. ״אין לי דרך אחרת , גם אם התקופה סוערת, רק ללכת קדימה , הלאה-בשמחה ואמונה- עד הפיסגה, אל המחר , אל ראש ההר.״
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 11:26

קסם
קסם
תודה לכן בנות יקרות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 11:17

dany
dany
זה קורה לכל אחד ואחת מאיתנו... למירי היתה לפני כמה שבועות הרצאה בנושא המוטיבציה. אני מציעה לך להיכנס לאתר להקשיב להרצאות וההסברים של מירי לקרוא על הצלחות והישגים של אחרים.
מקווה שזה יצליח להפיח חיים בכוח הרצון שלך.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 10:44

נינוש
נינוש
היי קסם
אני מעל ל15 שנה עם מירי, ותארי לך שגם זה קרה לי מדי פעם
והעצה שלי היא, עם מוטיבציה, או בלי מוטיבציה, פשוט מאוד להכנס לזה
להתחיל לשמור כי אין ברירה אחרת אלא להתפרע ולסבול לאחר מכן
תתיחסי לזה כאל דרך חיים שאין ברירה מסיבות בריאותיות את חייבת, חייבת חייבת.
שבת שלום ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/11/2012 10:03

קסם
קסם
היי חברים וחברות עברתי שבוע נורא קשה ומתיש נשברתי עם הדיאטה ופשוט הפסקתי אותה אייך אוספים כוחות חוזרים למסלול הרבה יותר חזקים ועם מוטיבציה? תודה ושבת שלןם יקיריי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חוסר מוטיבציה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!