|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/11/2012 06:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
המון בהצלחה בדרך חדשה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 10:31
 שח Posts: 169
|
תודה רבה לכולכם  איזה תגובות נעימות ומפרגנות! הרעיון בהחלט התבשל אצלי לא מעט זמן עד קבלת ההחלטה, אבל כשכבר מחליטים, מפה הכל נראה הרבה יותר קל ואפשרי... ברור שעומדת לפניי דרך ארוכה ומלאת חתחתים, אבל איזה תענוג להיות בבית עם הילדים שלי!! לחוות איתם את הצחוקים הקטנים, את היומיום אחרי בי"ס וגן, שנת צהריים, הכנת שיעורים, קפיצות וחיבוקים, אושר עילאי ממש  שמחה ששיתפתי כאן, חיזקתם אותי מאוד הפורום שלנו נותן מוטיבציה וכוח שאין לתאר (זר לא יבין זאת...) אוהבת מאוד, שוב תודה  שבת מדהימה ובשליטה לכולנו - אמן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 05:48
 dany Posts: 19819
|
שח יקרה קודם כל ברכות על ההחלטה האמיצה, ויכולת הביצוע עוד יותר אמיצה............כי את עומדת פה לשיפוט מאד חריף(בחברה שלנו, השתגעת???? מי זורק עבודה טובה בימים אלו?? ועוד ועוד אני בטוחה ששמעת בלי סוף). קודם כל אדם צריך להקשיב לאני שלו הפנימי האמיתי ואת עושה זאת!!!!!!!!!!! אני מאמינה שאם כוחות כאלו תצליחי בכל חלומותיך כולל הרזיה שאין ספק שהדברים הגיעו ביחד, מתוך איזו בשלות פנימית. מאחלת לך רוב אושר עם המשפחה וכייף לשמוע שעדיין יש גם כאלו שבית ומשפחה עושים להם את האושר אמיתי...... כאילו זה כל כך שנות השישים.......... המון המון הצלחה בכל אשר תפני ותבחרי. מכל הלב
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 17:41
 אייריס Posts: 3744
|
שח יקרה ואמיצה. מאחלת לך שתצליחי בהגשמת החלום העסקי ובינתיים תיהני מהרוגע השלווה האתנחתא והילדודס. בטוחה שהילדים מאושרים לראות אותך בצהרי היום מקבלת את פניהם באהבה ובלי לחצים מהעבודה. קחי את הזמן ותגיעי להחלטות הנכונות. בהצלחה ויום נפלא ורגוע.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 12:01
 מטפס הרים Posts: 1533
|
Wow!!!! קודם כל ברכות. לקחת החלטה מושכלת, רציונלית ונראה שאחרי שעשית את הג׳אגלינג המחשבתי שחייב ללוות צעד שכזה.איכותה של קריירה היא , לעניות דעתי ומנסיוני, שילוב של יכולות ותכונות אישיות ומולדות לצד כישורים נלמדים ונירכשים וגם הרבה מאוד מזל ותזמון. הרבה מאוד תזמון... מעבר לעובדה שאת צעירה ובהחלט עולם שלם לפנייך את נשמעת לי מאוד ממוקדת. אם יש לך קו עסקי. חיקרי אותו לעומק כמו שאת לבטח יודעת לעשות. תנסי לחקור ולהגיע גם לרבדים סמויים של המיזם....החלום שלי תמיד היה להיות בבית ( ואני רציני , אני יכול מאוד להנות מהחיים בלי לעבוד. זה לא אומר שכשאני עובד איני נהנה ומנסה להגיע לעשייה מקסימלית, אבל רק תנו לי את הבית.. לבשל לילדים, נשמע לי הכיף האולטימטיבי של החיים.. זוכרים שאמרתי שאני מקנא בפנסיונרים) אז שח יקרה בת הדרום המקסים של מולדתנו: חיזקי ואימצי ומאחל לך נתיב סלול ומוצלח קדימה. ו . edited by מטפס הרים on 11/1/2012 edited by מטפס הרים on 11/1/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 11:01
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שח מקסימה.. אני כל כך מתחברת לכל מה שכתבת.. את לא מבינה אפילו כמה.. אני בדיוק באותן מחשבות ובאותה צומת החלטה בחיים שלי.. מקווה שחופשת הלידה הקרובה תהיה המקפצה שאני צריכה לעשות שינוי מהותי גם בתחום הזה..
אני יכולה לכתוב עוד המון על מה זה להיות אמא בעיניי.. על השינוי העמוק שזה חולל בי, על המהפך שזה חולל בסדרי העדיפויות שלי, על התהליך שעברתי כדי להשלים עם זה ולקבל שמיכל של לפני תומר ומיכל שאחרי תומר היא אישה אחרת לגמרי.. אבל זה לא הזמן כרגע (בעבודה.. בכל זאת).
שיהיה לך המון בהצלחה בדרכך החדשה, כל הכבוד על האומץ לעשות שינוי ולהמר על עצמך.. כל הכבוד!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 10:53
 אשירה Posts: 4292
|
שח יקרה, איזה פוסט נפלא שמכיל כל כך הרבה, כעת ברור לי יותר הפוסט שכתבת אתמול. את מוכשרת ומחוננת בהמון תחומים ויחד עם זה יש לך כושר שיפוט ותובנות של אנשים מבוגרים, ואני מתכוונת מבוגרים באמת עם המון נסיון חיים, ואת באמת צעירה מאוד. את לוקחת אחריות על החלטתך להיות אמא וזה נפלא בעיני, אני עשיתי מהאמהות קריירה, ולא שלא רציתי לממש את עצמי בתחומים נוספים אבל בגלל נסיבות החיים זה לא צלח בידי, ולמרות זאת אני כל כך מסופקת מהשגיי כאמא שקשה לי להבין נשים שמוותרות על גידול וליווי הילדים לאורך כל הדרך. אני מאמינה שתשיגי כל מה שאת רוצה בחיים וילדייך יגדלו מאושרים ושלווים עם הרבה מאוד אהבה ובעיקר אהבה עצמית. יישר כוח!!!
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 10:09
 שח Posts: 169
|
אז ככה: אממממממ....... התפטרתי מהעבודה! זהו, עכשיו זה כבר רישמי, הצעד נעשה ואין ממנו דרך חזרה - איזה כייף! איזו הרגשה טובה, נושמת עמוק, סוף סוף! אני אוהבת מאוד את תחום העבודה שלי, העבודה שלי הייתה מאתגרת ומרתקת, שונה וחריפה על בסיס יומי, התמודדויות והצלחות שאין כמותן והיא ממש מילאה אותי, העובדות שלי פשוט מקסימות ואחד הקשיים שלי בקבלת ההחלטה היה איך לעזוב אותן.... אבל החלטתי שדי! המשפחה שלי קודמת לכל וזו עבודה כל כך תובענית ובלתי נגמרת שפשוט הרגשתי שמישהו נדחק הצידה, העבודה הייתה רודפת אחריי הבייתה, ואני לא מוכנה שהילדים שלי יידחקו הצידה! אני אמא שלהם, אני בחרתי להביא אותם לעולם ובאג'נדה שלי אמא צריכה לגדל את הילדים שלה, לחנך אותם ולהעניק להם ערכים, עוד כשהם קטנים, ולא להעביר אותם ממסגרת למסגרת עד שש בערב כשהיא נכנסת הבייתה עייפה ורצוצה באפיסת כוחות למקלחת ולישון - אין מחיר לזה! עד לפני שהפכתי לאמא הייתי וורקוהולית של ממש וגם בעלי, היינו מכניסים מפתח הבייתה לא לפני שמונה בערב, וכשהפכתי לאמא לי היה ברור שזה ישתנה ובענק! (אצל בעלי לא...) אז מבחינתי, שום כסף שבעולם לא יכול לקנות אושר, עברתי בהתחלה לעבוד מהבית, אח"כ בחצאי משרות, במשרת אם עד ארבע, ויתרתי על המון דברים בדרך אבל לא ממש הרגשתי שעשיתי ויתור, כי להיות אמא זה לבל חדש של אושר, של מימוש והגשמה, ושלא תטעו לרגע - אני חלילה לא שופטת, יש לי חברה שעובדת קשה בדיוק כמוני ואולי אפילו יותר, לא נכנסת הבייתה לפני שבע בערב והילדים במן לופ יומי של בי"ס-צהרון-סבתא/בייביסטר עד שהיא נכנסת הבייתה וטוב לה ככה! היא לא מבינה על מה אני מדברת ועדיין המומה ממני שהתפטרתי מעבודה כזו טובה, אומרת שהיא אמא טובה יותר כשהיא לא נמצאת איתם כל היום בבית, שהיא ממצה את עצמה בעבודה ובכך מעניקה להם יותר בשעתיים שהיא בבית כל ערב ובסופי שבוע הם תמיד נוסעים ומטיילים (אצלי זה היה רק פעמיים בשבוע והשתגעתי מזה....) להיות אמא זו זכות גדולה! זו משימה לא קלה עם אושר עילאי בצידה, אנחנו מגשימות את פלא הבריאה ואסור לנו לקחת את זה כמובן מאליו (פרופורציות מיולי ) ועוד משהו - הבטחתי לעצמי שעד גיל 30 אני אגשים חלום שלי ואפתח עסק, עברו שנתיים מאז וטרם מימשתי את החלום, אז אחרי שסיימתי לכעוס על עצמי תקופה, ואז על מי שמסביבי ואז להיות מתוסכלת, מצאתי את העבודה הזו, עבודה מצויינת שנהנתי בה בכל רגע, הייתי מועמדת לקידום גדול בעוד 3 חודשים ובוקר אחד זה הכה בי! גם בגיל 32 זה לא מאוחר לפתוח את העסק שלי ואם אני לא אעשה זאת אף אחד לא יידחף אותי ויעשה את זה בשבילי (חלק מכם בוודאי מגחכים עכשיו, כולה בת 32, אבל בניגוד לחבר'ה במרכז שמתחתנים לקראת 35 ובגיל 40 עדיין יולדים, אצלנו בדרום, לרוב בגיל 40 את מלוה ילד לגיוס... ארץ קטנה אבל עם פערים ענקיים במרחק של שעה נסיעה ) בכל אופן - בחירות: אני בחרתי את העבודה, בחרתי להתמסכן בה כשלא הייתי מרוצה, בחרתי לכעוס על עצמי ועכשיו החלטתי לקחת את המושכות לידיים ולעשות מעשה, אז החלטות: החלטתי להתפטר! אז עכשיו אני בבית, מקבלת את הילדים שלי בכל יום בצהריים, אוכלים ביחד, יושבים על שיעורים בנחת, משחקים ביחד, יוצאים לפארק אחה"צ, איזו שלווהההה .... רוצה לקחת לי קצת את הזמן, להינות מהתקופה המיוחדת הזו שהייתה כל כך חסרה לי ובינתיים להתארגן, לחשוב מחשבות טובות ולראות איך אני מוציאה לפועל את הרעיון העיסקי שרץ לי בראש כבר כמה שנים  עכשיו יוצאת לקניות (על קיבה מלאה לא לדאוג..) יום מקסים שיהיה לנו  (מירי - מחכה כבר להרצאה הבאה שלך )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|