01/11/2012 18:22
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה עיצה קטנה מותיקה של 35 שנה בחיי אישות חברות וזוגיות אל תלכי לישון היום בלי לדבר ולפתור את העניין ולהתפייס בדרך המקובלת...... את האגו תשאירי במקום אחר ותזכרי את הפתגם להיות חכמה ולא דווקא צודקת בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 18:10
 dany Posts: 19819
|
מה שהיה היה, עבר נגמר, קורה במשפחות הטובות ביותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 17:59
 אייריס Posts: 3744
|
מירוש מזל טוב ליום נישואיכם ודברו תוציאו ותמשיכו הלאה. ככה זה בזוגיות אנחנו יודעים את זה למרות הרגש שתופס לו מקום נכבד אנחנו לפעמים מאבדים את הראש. אתם זוג מדהים אז קדימ ה ליישר את ההדורים ולצאת לחגוג. אוהבת המון הכי כייף זה להתפייס לא???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 23:21
 tal_f Posts: 900
|
גם אני רוצה לעודד. אלופה שלא פנית לאוכל. אני במקרה שלך ישר אכלתי חטיף של הילדה
תנשמי עמוק ואם יש לכם את האפשרות לטייל יחד , נצלי את זה. לי אין אפילו את הזמן הזה ... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 15:53
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יום לא טוב סופו שייגמר ויום טוב יותר יבוא אחריו. אני בכל זאת רוצה להגיד לך שאפו על שלא פנית לאוכל. הברירה הטבעית הזו כבר לא טבעית כל כך בשבילך וזה ממש מכובד בעיני. ככה זה בחיי ם זוגיים, ויש מצבים כל כך מגוונים, לא סתם רוב הספרים ורוב המחזות סובבים סביבי מוטיבים מעולם הזוגיות.. כר עצום למצבים אנושיים.. בקיצור , בלונדה, זה שלא פנית ל"ברירה הטבעית" של שמנמודי העולם, האכילה הרגשית- כל הכבוד!!! אל תקלי בזה ראש, זה מאד מאוד מכובד!!! והיתר? יסתדר כי שניכם אני מניח תרצו שיסתדר, ויום נישואים שמח. אל תוותרי על לחגוג את יום הנישואים. להיפך. צאי ותהני. edited by מטפס הרים on 10/31/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 15:42
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, כעסים מועצבים קורים לכולנו, כולנו רבים עם הבעלים, החברים או בני הזוג שלנו (מיחקי את המיותר...) בכל מקרה, חשוב שתסתכלי על הצדדים החיוביים, היום יום הנישואין שלכם, תכננתם יום כיף, וחבל שלא להוציא אותו לפועל, שניכם תצאו נפסדים מזה, ואחרי הכל.. האם זה שווה את הריב על האייפון ועוד דברים קטנים..כפי שרשמת שיצאו מפרופורציה.....תצאו ותבלו, תפרגני לך ולבעלך את יום הנישואין הזה, מגיע לכם לחגוג ולהנות. ותזכרי: ריבים הם חלק מהחיים וטוב שלא פנית לאוכל, אבל..אל תגררי את הריב הזה ליותר ממה שהוא..על דברים קטנים.. יום נישואין שמח, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 14:53
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה יקירתי הבנו את הענין כעסת , התעצבנת, רבתם אך את זאת אפשר לסדר רק בדיבורים וכמובן שזה צריך לבוא מאחד הצדדים אני רוצה לאחל לכם יום נישואים שמח ולא לוותר על הכייף שתכננתם צריך לדעת גם לוותר ועושה טוב לשני הצדדים זה לא עלה לך באוכל מיותר אז קדימה ישרו ההדורים ונשיקה קטנה וחוזרים לענינים ח ח ח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 14:28
 מפתח סול Posts: 250
|
בלונדה, לא שאני נשואה..... אבל כל דבר קורה עם סיבה. והריב הזה קרה דווקא היום (או אתמול ונמשך להיום) כדי שמחר ביום המדהים הזה תוכלו להשלים ולחגוג כמו שצריך הכל מלמעלה ודברים לא קורים סתם. היית צריכה להתפרק ביום שלפני יום הנישואין! ומחר לחגוג ולהשאיר את הבלאגנים מאחור. יהיה בסדר ואני פה איתך לא נשואה אבל איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 13:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה זה קורה לכולנו הקריזות האלה והעצבים וחבל לך להרוס את יום הנשואין מחר... ... תנסו ללבן את הענין הערב ולהשלים ומחר לחגוג כמו גדולים... ובדיאטה הרי שניכם על גג העולם תמשיכו ואל תהרסו... נשיקות וחיבוקים סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 13:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
צהריים טובים לכולם, טוב אז היום הזה זה המשך של ערב שהיה ערב מצוין ונגמר על הפנים והיום זה ההמשך שלו... אתמול הכנת לי ולבעלי דג סלמון עם שעועית ירוקה מוקפצת. היה טעים ומשביע ברמות נהננו לשבת ביחד ואז כבדרך אגב הוא אומר לי אה שוב הלכתי לתקן את האייפון היום.. אני קיבלתי סעיף זה לא על המאתיים שקל עי הרי אין אחריות על האייפון זה על זה שבחודש האחרון זו הפעם השלישית שהוא מתקן אותו זה פשוט הרתיח אותי החוסר אחריות הזה ושכל פעם מחדש הוא אומר לי זהו הפעם אני קונה מגן. התחלנו לריב על השטות הזאת ואז אתם מכירים מזבוב ניהיה פיל וכך המשיך לו הריב ונכנסו אליו עוד מיליון דברים שבכלל לא קשורים לכלום..בקיצור לילה מגעיל שהמשיך לעוד התפרצות מצד שנינו היום בבוקר וככה נגרר לו עד עכשיו. לאוכל למזלי לא פניתי , דווקא במצבים כאלה הלוע נסתם- רק עכשיו אכלתי את היוגורט עם התפוח. מחר יש לנו יום נישואים ותכננו יום כיף בירושלים...זה כבר לא יקרה - לפחות לא מבחינתי.. בקיצור באסה!!!! שונאת סיטואציוצ כאלה. אני יודעת שזה לא קשור לאוכל סתם הייתי חייבת להוציא...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|