02/11/2012 07:08
 כרובית Posts: 261
|
היי, מקווה שחזרת למסגרת...אני כל כך מרגישה את אשר כתבת עליו...... החברים כל כך צודקים בכך שאסור להגיע למצבי רעב כי זה גורם לנו להיות כל כך חסרי שליטה! אני למדתי שכשאני רעבה-אני אוכלת! הסביבה שלי יודעת שאני לא מחכה (אפילו בעבודה....), וכמו שכבר כתבו, את יכולה לשבת עם הילדים מבלי לאכול. לדעתי גם לא יקרה כלום אם תרשי לעצמך לאכול משהו חלבוני כמו, עוף או גבינה, ביצה קשה, אם הדבר קורה שוב. ואז זה ירגיע אותך עד לארוחת צהריים. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2012 05:50
 dany Posts: 19819
|
אכן שנמצאים בסערת רגשות אנחנו השמנמודים נפתח לנו איזור הרעב........... אולם שהגעת כבר להחלטה ואת יודעת בפירוש מה את עושה אני בטוחה שנרגעת. וככל עמיתי כאן בפורום אני מצטרפת לעצה....... לא להסתובב רעבה כי אז אנחנו הופכים לשואב אבק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 17:47
 אייריס Posts: 3744
|
שח יקרה תחזיקי מעמד את עוברת הרבה לפי הפוסט של העבודה אז הכל מתנקז גם לאוכל. מאחלת לך ערב רגוע ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 10:25
 אשירה Posts: 4292
|
שח יקרה, היום יום חדש, בלי חרטות ובלי הלקאות, אנחנו מסתכלים רק קדימה, בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 09:22
 שח Posts: 169
|
חייבת לכם עדכון מאטרף הרעב של אתמול.... אז נרשמו בעוונותיי: 2 פרוסות לחם קל עם חומוס, 2 עוגיות עבאדי, כוס מרק ירקות לייט, פרוסה דקה של עוגת שמרים ובלילה כוס קורנפלקס ספיישל קיי עם חלב... היה יום קשה, באמת.... מאז שהתחלתי את מירי, לא יצא לי להכניס את עצמי למצב רעב שכזה, אבל גם פיזית וגם נפשית הרגשתי מאוד לא טוב, נסכם את אתמול כיום שלם שהיה חריג ביותר (הערב היה אפילו קשה במיוחד... ) ונגמר! אז זהו, יום חדש היום! אני כבר אחרי! הבוקר המשקל הראה +200 גרם... נקווה שיעופו מהר כמו שבאו... יום מצויין שיהיה (פוסט נפרד עם החלטה חשובה, מייד מגיע...)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 05:51
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ממש אין צדק לחוש רעב,לוקחים ירק כמו פלפל אדום ומשקיטים את הרעב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 15:02
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שח מתוקה, אני לגמרי מזדהה איתך בקטע של העצבים נפרקים על הבית.. אותי למשל הכי מרגיע כיור מלא כלים (ועכשיו שיש לי מדיח.. זה אולי מסביר את העצבים המוגברים.. סתם..).
אני לשעות האלה ממליצה תמיד לאכול ירקות חתוכים.. זה מה שאני עושה בעבודה כמעט כל יום כדי למשוך את הצהריים לכיוון 13-14 (אחרת אני כבר ב-11:30 מסוגלת לאכול). מקווה שעבר לך טוב.. כל הכבוד על ההשקעה בצהריים עם הילדים - ממש לא מובן מאליו ומדהים בעיניי!
נשמע שאת במומנטום ממש חיובי.. אז תני לעצמך קצת מרחב עם המחזור (מרגיש קצת כמו הריון נכון?) ותרשי לעצמך לנשנש קצת דיאטה כדי שלא תיכנסי למערבולות רעב..
שיהיה המשך יום מוצלח!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 14:46
 רבקה Posts: 8411
|
שח יקירתי עכשיו כבר עשרים לשלוש ואני לא יודעת מה בדיוק עשית ואני מייעצת לך כמו חברי הקודמים כשאת רעבה שבי לאכול והיי רגועה ושבי אחר כך לשעת איכות עם הילדים כשהם ישבו לאכול מקווה שנהגת נכון, דווחי.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 14:29
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שח כתב:
ואני חייבת להחזיק את עצמי איכשהו עד השעה שתיים!!! הרבה זמן לא קרה לי שהרגשתי ככה התקף רעב נוראי, ממש בטן מקרקרת וקרייבינג כזה למשהו חם או בצקי.... חוצמיזה שכרע מצב ריגשי מניע אותי לכיוון האוכל וזה מה שמפחיד אותי.... לא חבל לקלקל? מתחילת שבוע לא זייפתי בכלום! וכל ערב עשיתי הליכה עם אמא אז למה?! אני פשוט מאוד עצבנית!!!!!! וגם עייפה!!!! עוברים עליי כמה עניינים לא פשוטים שפתרון להם לא נראה כרגע באופק, ימים לא קלים, עמוסים במחשבות על איך עושים ומתי, אהה ו.... אני צריכה לקבל מחזור... שכחתי משהו??!! ודווקא פתחתי את הבוקר כרגיל, מסודר,בשני צנימים עם לחם קל גבינה וירקות וכוס קפה ובעשר תפוח ירוק, ושתיתי כבר כוס תה עם נענע ו.... לא הזיז לי!!! מהפחד ליפול לעוגות ומתוקים שאצלי, כבר תליתי 2 מכונות כביסה וקיפלתי 3 מאתמול! עשיתי כלים והכנתי צהריים!! (לפחות פרקתי עצבים על הבית והוא מתוקתק  ) הכנתי מקודם סיר עם עוף ושומר וסיר אורז לבן לידו אבל לא יכולה לגעת בזה עד שתיים - עוד שעה וחצי!!!! כי הילדים שלי חוזרים הבייתה רק בשתיים ואנחנו יושבים לאכול יחד... תמיד, מאוד חשוב לי ולהם הזמן הזה ביחד, אבל אני מרגישה שהגוף שלי ממש צועק לי אווווווככככככלללללל עעעככשששיייוווו !!!! מה עושים? בינתיים אני מתחבאה בחדר, במחשב, פה איתכם, מפחדת לצאת למטבח, בחיי .... 
אהלן. אני חושב שאת ממש אבל ממש לא צריכה להחזיק את עצמך. את רעבה? זה אומר שהגוף משדר לך, ואם תרגיעי אותו פיסית אז גם לנפש תהיה רגיעה. את בהחלט יכולה ולדעתי צריכה!!! במצב כזה של אזעקת רעב ( מכיר את זה מעולה) לאכול. אולי לא פחמימה אולי פרי אולי מעדין אפס אחוז , בזה אני כבר לא מבין גדול, אבל אני מבין בזה שכשרעבים ממש והבטן זועקת לדעתי צריך לשבת ולאכול משהו קל , רגוע, ומרגיע.. אחרת.. מאוחר יותר, לפחות אני, זה עלול להסתכם בטיול חזירים של בין הערביים במחוזות המקרר והארונות... והחזירים כדרכם הם- חזירים..( ושוב יסלחו לי כל חזירי העולם, איזה סטיגמה הדביקו לחיה הזו..), תמשיכי קדימה, בהצלחה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 12:41
 אשירה Posts: 4292
|
לא מבינה למה את צריכה לסבול, להיות רעבה זה פתח לנפילות, את עדיין יכולה לשבת עם ילדייך בארוחה, לארח להם לחברה ואולי אפילו לשתף אותם בתהליך שאת עוברת.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 12:30
 שח Posts: 169
|
ואני חייבת להחזיק את עצמי איכשהו עד השעה שתיים!!!  הרבה זמן לא קרה לי שהרגשתי ככה התקף רעב נוראי, ממש בטן מקרקרת וקרייבינג כזה למשהו חם או בצקי.... חוצמיזה שכרע מצב ריגשי מניע אותי לכיוון האוכל וזה מה שמפחיד אותי.... לא חבל לקלקל? מתחילת שבוע לא זייפתי בכלום! וכל ערב עשיתי הליכה עם אמא אז למה?! אני פשוט מאוד עצבנית!!!!!! וגם עייפה!!!! עוברים עליי כמה עניינים לא פשוטים שפתרון להם לא נראה כרגע באופק, ימים לא קלים, עמוסים במחשבות על איך עושים ומתי, אהה ו.... אני צריכה לקבל מחזור... שכחתי משהו??!! ודווקא פתחתי את הבוקר כרגיל, מסודר,בשני צנימים עם לחם קל גבינה וירקות וכוס קפה ובעשר תפוח ירוק, ושתיתי כבר כוס תה עם נענע ו.... לא הזיז לי!!! מהפחד ליפול לעוגות ומתוקים שאצלי, כבר תליתי 2 מכונות כביסה וקיפלתי 3 מאתמול! עשיתי כלים והכנתי צהריים!! (לפחות פרקתי עצבים על הבית והוא מתוקתק ) הכנתי מקודם סיר עם עוף ושומר וסיר אורז לבן לידו אבל לא יכולה לגעת בזה עד שתיים - עוד שעה וחצי!!!! כי הילדים שלי חוזרים הבייתה רק בשתיים ואנחנו יושבים לאכול יחד... תמיד, מאוד חשוב לי ולהם הזמן הזה ביחד, אבל אני מרגישה שהגוף שלי ממש צועק לי אווווווככככככלללללל עעעככשששיייוווו !!!! מה עושים? בינתיים אני מתחבאה בחדר, במחשב, פה איתכם, מפחדת לצאת למטבח, בחיי ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|