02/11/2012 06:02
 dany Posts: 19819
|
מתוקה ברכות לירידה המהממת ובנוגע לילדה המתוקה שאת כל כך כואבת אותה..... כפי שכבר כתבו לך לא יעזור לנדנד אלא רק לתת דוגמה אישית. אולי יבוא החשק להוריה כי ברור שהקטנה עדיין לא כל כך אחראית לגורלה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 22:02
 קרנושה Posts: 3420
|
איןןןןןןןןןןן על הפורום הזה!!! תודהההההההההההההה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 17:32
 אייריס Posts: 3744
|
ברכות לקילו וחצי שעף כל הכבוד אלופה. וכמובן שאין על מירי הדגולה ולגבי אחייניתך עם כל הכאב אין לך הרבה מה לעשות רק להיות בשבילה מודל חיקוי ודודה אוהבת ותומכת. המון.הצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 12:18
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, איזה יופי ברכות על הירידה, על הדרך ועל הדרייב. בהצלחה רבה בהמשך נשיקות אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 08:39
 1103 Posts: 5022
|
קרנוש חמודה אהבתי את הפוסט את צודקת שאין כמו בריאות טובה וזו לא קלישאה כמובן שהמראה לא פחות חשוב. כל הכבוד על קילו וחצי ירידה ועוד ידך נטויה. אהבתי את תמונתך היפה בפייסבוק יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 07:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה חמודית ... איזה כייף לך !!!קילו וחצי אשכרה עבודה טובה עשית .. !!גאה בך!!! לגבי האחיינית זה עצוב מאד אבל לנו אסור להתערב בחייהם של אחרים .. פעם פעמים דיברת לא עזר.. כל שנשאר לך זה לשמש חיקוי ומודל...ומאחלת לקטנה שתרזה במהרה.. לצערי פיספסתי השבוע את ההרצאה ובטוחה שההרצאה היתה מהפנטת וסוחפת.... זה מזכיר לי חברה ששאלה אם אני רוצה לבוא להרצאה של דיאלוג בחיים ואני השבתי שאני שלוש שנים שומעת הרצאות מידי שני מהממות על כל תחומי החיים.. בהצלחה אישה יפה )) סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 05:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי הידד על הירידה ובאשר לסיכום ללא ספק הרצאה עם המון חומר להפנמה ויישום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 15:02
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה תלמידה מדהימה......אוהבת אותך מאד תודה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 15:01
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה מסכימה איתך בכל הפירגון להרצאה של מירי שלנו כן היתה הרצאה חזקה ומעצימה עם המון רכישת ידע לך מגיע הרבה ברכות על הירידה הנפלאה המשיכי כך יקירה וכל שבוע יתגלם האושר השמימי !!!!!! ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 12:36
 אשירה Posts: 4292
|
איך עפים השבועות, את כותבת סיכום הרצאה ואני עוד לא הספקתי לראות עד הסוף את ההרצאה הקודמת, אני צריכה להזדרז כדי לא להחמיץ. ברכות על הירידה היפה!!! כל כך מבינה אותך בקשר לאחייניתך. זהו מצב שאת רואה ויודעת את מה שהוריה לא מוכנים לראות ולהתעמת, גם לגבי עצמם. אין לך מה לעשות מלבד לאהוב את הקטנה ולטפטף לה בשקט עם הזמן את הרצון לראות בך מודל לחיקוי. ואת, המשיכי לצבור הצלחות ולשתף אותנו באנרגיות האדירות שלך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 11:47
 קרנושה Posts: 3420
|
כבר המון זמן שאני שומעת הרצאות חזקות ממוקדות מטרה, חדות וממריצות לעשייה אבל כמו שנתת אתמול, אין מילים. אש!!! תוך כדי שדיברת על הבריאות ועל הילדות השמנה, חשבתי על האחיינית שלי שרק בת 4 ונושאת איתה השמנה מטורפת, לפעמים אני רואה את ההשתקפות שלי בה כילדה אבל היא הרבה יותר ממה שהייתי, עצוב לי בצורה שאני לא יכולה לתאר במילים, כל פעם שאני רואה אותה ואיזה ילדה ענקית היא נעשתה (ביחס לילדים אחרים בגילה) אני מרגישה אבדון. ההורים שלה בעצמם סוחבים משקלים כבדים ולי אסור להגיד מילה בבית כי מתנפלים עליי. השומן אכזרי, הרסני ומכוער בהתגלמותו, אני תמיד אבחר להחלם, להתאמץ, לעשות, לאפשר לעצמי להרגיש ט ו ב יותר עם עצמי ורק מי שחלק מהקבוצה הזו מבין על מה אני מדברת. רק מי שמתמודד יודע מה זה. כי הריי הכי קל ללכת ולאכול לא? נתת לי המון חומר למחשבה אתמול, זו באמת הרצאה שאין לפספס מאין כמותה, התחלתי להריץ מחשבות על הקטנה הזו בבית שלא מוכנה לאכול מלפפון או חסה או פרי כזה או אחר וכל כולה פחממה קטנה בת 4 סה"כ ועם מימדים שאני רוצה לבכות שאני רואה! עדיין מהדהדת לי בראש ההרצאה שלך משבוע שעבר כשדיברת על להחליט ועל אחריות וכל הדברים שאת אומרת תמיד ולפעמים זה בועט יותר חזק ולפעמים מגיעה הג'ננה, מה שקרה לי השבוע אין מילים. יצאתי בשבוע שעבר עם החלטה להלחם החורף הזה כמה שאהיה עייפה וכמה שאחזור מותשת, אני לא אכנע לחושך המוקדם ואצא לצעוד, אתלבש חם ולא אוותר לעצמי. מעבר לכל, הרישום. השבוע הזה הפנמתי, רשמתי והנה קילו וחצי נשר לו. אושר שמיימי!!! אין דרך אחרת להסביר את זה, זו השיטה שמביאה את ההצלחה והרישום. ואת כמובן שעומדת בראש ובלעדייך...שום דבר לא היה מצליח ככה. אוהבת אותך המון, מקווה שהעולם הזה ישתנה ואנשים יבינו שהכי יפה זה להיות בריא, לא לסחוב על הגוף עודפים גדולים ובכלל, שהקיץ הבא התוצאות תתגלנה בים, ועם כל בגד מעט יותר חשוף ניתן יהיה לראות מי עבד קשה החורף בשביל להראות כך ומי עבד קשה בשביל להראות אחרת. החורף תמיד השלכה של הקיץ...אתגר?! מאד! הצלחה? ברור! למי שבוחר בה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|