הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פסוקו של יום...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/11/2012 00:06

miribelkin
miribelkin
Administrator
אני ממש ממש מסמיקה, את מרגשת וכותבת מדהים, אכן את אשה צעירה מלאת קסם ומוכנות ללמוד להתפתח להשתנות ולהצליח......ההריון שלך מדהים ואת נראית במיטבך...גיתי בעל מסור מעריץ ואוהב משלים אותך כמו כפפה ליד, גם אני מאד אוהבת שאתם באים ביחד.....תתחנפו למימי היקרה שתעשה בייבי סיטר.
שיהיה סוף שבוע רגוע ובשליטה, אוהבת אתכם מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2012 23:32

tal_f
tal_f
שמחה שאת רגועה יותר ועושה למענך.
מכל הלב מזדהה עם כל מילה שלך.
את לא לבד במחשבות שלך..
מקווה שגם מחר יהיה לך יום שמח.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2012 12:17

קרנושה
קרנושה
מדהימההההההההה שכמוך!!! את נראית מעולה חמסה חמסה וההיריון יפה לך בטרוף והכל יירד אח"כ אני סומכת עלייך!
נשיקות♥
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2012 11:15

dany
dany
בוקר טוב יקירה
ונחמד לשמוע שעזרנו
נותן את ההרגשה הכי טובה בעולם.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2012 09:10

אייריס
אייריס
בוקר טוב מיכלי אני שמחה שהתאוששת קצת וחזרת לעשייה. כל שינוי קטן יבורך. בהצלחה בהמשך ומירי נוגעת בכולנו ומראה לנו באמת את האמת בפנים. יום נפלא וקל
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2012 06:49

מטפס הרים
מטפס הרים
בוקר אור, מיכל והמשך יום נעים לך ולמי ששלך.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2012 00:59

avi_i
avi_i
מיכלי חשבתי עלייך ועל יולי כל היום!!!
טוב לשמוע שהתאוששת טיפה! לאט לאט בלגימה קטנה של אויר כל יום הדברים ישתפרו - אני שולחת לך אנרגיה חיובית
ולך יולי - אכן גם עבורי שמת את המראה מול הפנים והחזרת לי את הפרופורציה הנכונה לחיים, אני מעריצה אותך על הבחירה שאת עושה כל בוקר להסתכל על חצי הכוס המלאה, על החוזק שלך ועל זה שאת ובעלך מצליחים למרות הכל לשמור על הזוגיות שלכם! בהצלחה בטיפולים
לילה טוב מלונדון הקפואה
אבי
31/10/2012 00:40

מיכל שרון
מיכל שרון
24 שעות בערך מאז הפוסט הקודם שלי..
התחושה מאוד שונה..

נתחיל מזה שהתעוררתי הבוקר ועוד לפני שהספקתי להתקפד על פשעי העגבניה מאתמול התגנב לו חיבוק של בוקר מאחורה.. במצב כזה עדיף לכל אישה.. לא משנה כמה גאוותנית היא (ותאמינו לי.. אני מאוד! אחד מחסרונותיי הרבים שטרם הצלחתי להעלים מהרדאר..) פשוט להתמסר.. וזה מה שעשיתי..
כמה דקות אחרי אושריקו שלנו כבר הגיע למיטה גם הוא להתרפק עלי מצד שני ולמלמל לי בג'יבריש התינוקי המתוק שלו "בוקר טוב"..
אז איך אני יכולה לקום עגמומית תגידו?
זה נמשך עם התגובות שלכם לפוסט מאתמול כשמעל כולם (no offense) יולי עם הפרספקטיבה והפרופורציה שהורידה אותי חזרה לקרקע.. כל אחד ואחד מכם הצליח להגניב מילה או משפט שחדרו את חומות הנאחס שהרגשתי מוקפת בהם.. כל תגובה שלכם חיזקה אותי והפיחה בי משבי שמחה קצרים וקטנים כאלה.. אבל מי כמוכם יודע שבימים כאלה כל משב - הופך לבריזה אדירה..
מחוזקת ומעודדת הצלחתי לשמור היום מעולה בדיאטה (כמובן שעל הבוקר עמדתי וחתכתי סלט כן? goes without even saying...) ובעיקר סוף סוף אחרי הרבה ימים של אכילה רגשית ומנותקת מעצמי.. היום הייתי קשובה לגמרי לרעב ולשובע שלי.. תחושת הכבדות פחתה וההרגשה הכללית השתפרה להפליא.

ואז הגיע הערב.. חמותי היקרה פירגנה לנו הליכה משותפת להרצאה (מזמן לא יצא לנו באמת.. ואין מה לעשות, ביחד זה תמיד עובר לנו אחרת) וכמו שצפיתי אתמול.. ההרצאה הזאת היתה בדיוק מה שהייתי צריכה..
רגע - כמעט שכחתי.. לפני ההרצאה מה היה לי? שקילה!! לא יאומן כי יסופר.. חברים וחברות יקרים - קילו שלם נשר ממני בשבוע החולף!!! לא יודעת אם זה נוזלים או שקר כלשהו אחר.. האמת? גם לא אכפת לי.. אני באתי מוכנה לעלייה ויצאתי מופתעת לגמרי.. אם לא הייתי יודעת שמירי תרביץ לי הייתי מבקשת שקילה חוזרת או אימות אצל שופטי הקו.. wink

טוב.. חזרה להרצאה.. אז לכל אלו שעוד לא שמעו.. אני לא אעשה ספויילרים.. אני רק אגיד שיש להרצאות של מירי כוח מדהים עלי..
זה לא שתמיד היא מחדשת (למרות שלרוב באמת כן), זה לא שתמיד היא מצחיקה (למרות שתמיד לקראת הסוף אני היחידה בקהל שמתגלגלת בצחוק רועם ובלתי ניתן להשתקה בעליל), זה לא שתמיד ההרצאה מרגישה לי כמו כפפה ליד..
אבל תמיד תמיד האנרגיה של מירי מצליחה להפיח בי אנרגיה משלי.. היא המצת שלי.. בעזרתה אני מניעה..
כל החודשים האחרונים אני כמעט כל שבוע מגיעה לחוג מובסת ועייפ הומותשת ורצוצה ומוכנה נפשית לעלייה (שזה תמיד די משפיף קומה)..
ותמיד כשאני מתקרבת למשקל ומירי מבחינה בי אני לא יכולה להישאר אדישה לחיוך שלה..
ותמיד לפני שאני יוצאת מהבית אליה אני חושבת איך היא כל שבוע דופקת הופעה אז לא נעים לי לבוא במדי ב' הצ'ראפחנים שלי שאליהם אני משתחלת 5 דקות אחרי שנכנסתי הביתה מהמשרד..
ותמיד יש בה כזו חיוניות ובעיקר תשוקה גדולה שגורמת לי גם לרצות לכבוש את העולם שלי מחדש..
לכבוש אותו מידי הדיכאונות, הבאסות הקטנות והגדולות, העגמומיות, העצבות והכעס..

זה מצחיק שבאתי למירי להוריד במשקל.. אני חושבת שמכל הדברים שהשגתי אצל מירי אי אפשר לומר שירידה במשקל היה הדבר העיקרי (במיוחד כי אני שוקלת היום בדיוק מה ששקלתי ביום שנרשמתי למירי לראשונה)..
אני יגיד לכם מה כן השגתי?
השגתי זמן שבועי קבוע שבו אני יוצאת מעצמי ומהשגרה ונחשפת לעוד דברים.. לא תמיד זה פילוסופי ועמוק, לא תמיד מלווה בהמלצות לכל ההצגות הכי טובות בעיר, לא תמיד המתכונים מדברים אליי (ובעיקר לבטן שלי), לא תמיד זה מצחיק ולא תמיד תחושת הזמן הולכת לאיבוד בלהט ההרצאה..
אבל כל זה לא משנה לי.. כי פעם בשבוע אני יוצאת מעצמי לקבל פרספקטיבה אחרת על החיים, על סדרי העדיפויות שלי, על הבחירות שלי..
פעם בשבוע אני מקבלת תזכורת אמיתית לתפקיד שהאוכל והשומן ממלאים בחיים שלי.. תזכורת כל כך נחוצה!
פעם בשבוע אני מתכיילת מחדש ומתמלאת אנרגיות וכוחות להמשך עשייה..
כי כמו שמירי אמרה היום - דיאטה זה ממש לא קל.. והיא צודקת.. זה לא קל בכלל.. ודווקא בגלל זה אני חייבת לקבל תזכורת שבועית לאלטרנטיבה..

אז הנה עוד יום נאסף לו, חדש כבר מתחיל להתוות.. ואני? אני רגועה כי למחר כבר עמדתי וחתכתי 2 סלטים (צהריים וערב), הכנתי קופסה מדודה ושקולה לעבודה, גם היוגורט והתפוח עם הקוואקר מחכים לי למחר וגם המים בבקבוקים לקחת..
לא אגיד לכם שהרבה נפתר לי מאתמול ברמה האישית.. האמת? כלום לא נפתר!
אבל היום אני בוחרת לא להתמסכן, אני בוחרת לא לשקוע ברחמים.. היום אני לפחות עושה בשביל עצמי שהוא בשליטתי ויכול לקדם אותי עוד מבחינת התחושה..

אני מתחילה לצנוח.. אז אני אשלים הכל מחר בבוקר..
לילה טוב לכולם ולך מירי יקרה - תודה על הרצאה מיוחדת ועל האנרגיות שלך! הן עושות את כל ההבדל והיום היית ממש במיטבך - המירי שאני הכי אוהבת מכולן Kissing

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פסוקו של יום...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!