02/11/2012 05:41
 dany Posts: 19819
|
חברלך לא הייתי כאן יומיים ועושה רושם שאתם עושים חיים משוגעים טולינקה מקווה שאת כבר אחרי.......... נורא מיגרנה אבי תבלי ותהני ברומא. מטפס נא לא לקמט אף אחד................. ועוד מעט עוד מעט גם כאן אפשר יהיה לנשום............. שבתשלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 17:09
 אייריס Posts: 3744
|
אבי תמשיכי במסעותייך ותהני מהחברותא. טולי תרגישי טוב והתפוח אדמה בדרכ עובד. מטפס טוב שיש לך פורום להרגיע את הנפש. שמרו על עצמכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 14:30
 רבקה Posts: 8411
|
אבי'לה תהני ותכייפי ואל תשכחי לשמור על הישגייך מתגעגעת לראותך ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 05:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
avi_i כתב:
פעם ראשונה שלי ברומא! אני נפגשת עם חברים מסאן פרנסיסקו - בטוח יהיה מגניב
ללא ספק,תהני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2012 00:17
 avi_i Posts: 269
|
פעם ראשונה שלי ברומא! אני נפגשת עם חברים מסאן פרנסיסקו - בטוח יהיה מגניב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 20:43
 מטפס הרים Posts: 1533
|
avi_i כתב:
קדימה... אתם לא מאיימים עליי, נעשה מסיבת פיג׳מות ופלפל אדום  אני נוסעת מחר לרומא ובשבוע הבא לניו יורק טולי תרגישי טוב אבי
ענק , אבי, מסיבת פיג׳מות ופלפל אדום. קורע. זה נשמע כמו שם של סיפור טוב.. שתהיה לך רומא נעימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 20:18
|
קדימה... אתם לא מאיימים עליי, נעשה מסיבת פיג׳מות ופלפל אדום  אני נוסעת מחר לרומא ובשבוע הבא לניו יורק
טולי תרגישי טוב אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 15:58
|
toly כתב:
אבי חמודה ומקסימה למרות שאינני מאוהדי לונדון היום מוכנה לקבל כל הזמנה אפילו לניו יורק שאחרי
נוספו לי מיגרנה אטומית ששום כדור טרם עזר פשוט על הפנים וכל שאני רוצה זה - לטרוף פיל ואני צמחונית להזכירכם
יהיה טוב טולי עם תפוח אדמה על המצח.....
טולי יקרה. תרגישי טוב. את תותחית, את יודעת את זה? כל פעם באה בדיוק בזמן אלי עם איזה פוסט מגניב, וממש עכשיו כשסיימתי להתרגז כמו לא יודע מה על איזה טיפשות התנהלותית שהכנסו אותי אליה, ובא לי לקמט מישהו או משהו, את באה עם התפוח אדמה על הפנים... אין עלייך!!!!!!!!!!!!!! תהיה בריאה וחזקה טולי יקרה, אולי באמת כדאי לנסוע מהחמסין הזה ללונדון???? אבי, אנחנו באים להתארח, תתארגני בהתאם. הפורום בא ללונדון, הפורום בא ללונדון... טוב מרוב שהתעצבנתי ומרוב שטולי הצחיקה אותי אני כבר רושם לכם שטויות בריכוז גבוה.. להתראות. edited by מטפס הרים on 10/31/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 15:40
 toly Posts: 898
|
אבי חמודה ומקסימה למרות שאינני מאוהדי לונדון היום מוכנה לקבל כל הזמנה אפילו לניו יורק שאחרי נוספו לי מיגרנה אטומית ששום כדור טרם עזר פשוט על הפנים וכל שאני רוצה זה - לטרוף פיל ואני צמחונית להזכירכם יהיה טוב טולי עם תפוח אדמה על המצח.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 22:50
|
טולי את מוזמנת ללונדון, 8 מעלות .......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 11:36
|
אלסקה.. מתאים. אם יש שם ״בנה ביתך״ מאיגלו- אני מוכן ללכת , גם לפרוייקט דו משפחתי... שבוע הבא בברלין, לפחות לא יהיה שרב... אבל יהיה לי ללא ספק הרבה יותר קשה במוטיב השליטה.. להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 11:17
 toly Posts: 898
|
אלוהים מה השתבש בעולם? בניו יורק בטריקן מטורף ואצלנו חום חמסין ואביך עם שעון חורף ואני סגורה באיגלו של 18 מעלות(השבח לאל על מזכני ולתרומתי לחברת החשמל ) אני שוקלת לקחת מגלשיים ספר טוב ולברדורית חכמה ויפייפיה עימי לאלסקה או ללוגאנו-צפון איטליה למה שפ? כי באלסקה דגים נפלאים ואיי קרח צפים כך שרק אזדקק לפוך ואולי גם לאיזה ויקינג... ולצה צפון איטליה? כי מלבד אויר צח ונפלא שם יש איטליאנוס חמים ואוכל איטלקי משובח ליין מרלו למבינינים אתם רואים? גם שהשמנדמודה לא נושמת במיטבה היא לא שוכחת לפנטז על אוכל משובח גשם גשם בוא טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|