|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/10/2012 09:19
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה שולחת לך חיבוק ענקי ונשיקה ומאחלת לך מכל ליבי המון בהצלחה ותמשכי בגישה שלך ובדרך שלך מאמונה שיהיה סוף טוב סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2012 08:49
 יולי Posts: 754
|
היי לכל המגיבים , קודם כל מיכל- תודה על התגובה בפרטי וגם שלחתי לך חזרה בפרטי שיהיה רק טוב ובעיקר בגזרת מצב הרוח כל השאר מסתדר כבר לבד. ולכל המגיבים והמגיבות- באמת תודה, האמת שאין לי בעייה לשתף, לא בכל הפרטים הקטנים..כמובן, ואני יודעת שזה חלק מהחיים ואני בתוך סטטיסטיקה של 20 % מהזוגות עם בעיות פריון, ואני מקבלת את זה בתור אתגר שהחיים מציבים בפניי, ומה שלא אהיה אני אמשיך לחייך ולהיות אופטימית כי זה מה שיש, לא משנה מה יקרה, הרי גם קודם לא היו לי ילדים ותמיד הייתי מאושרת (טוב, רוב הזמן, אבל כולם ככה.. ) אז, אני פשוט לוקחת מראש את כל האופציות גם את הגרועה ביותר כדי שאם חלילה זה לא יצליח אני לא אפול לתהומות הייאוש ואדע שזה משהו אפשרי , אבל האמת היא שאני מאמינה שלמרות הקושי יהיה לזה סוף טוב, אני כמובן גם לא מוותרת ואני רק בהתחלה של ההתחלה וזה פשוט לוקח המון זמן במיוחד שהבעייה כפולה... יהיה טוב, יולי edited by יולי on 10/31/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 20:33
 אייריס Posts: 3744
|
מיכלי יקרה והמרגשת כל כך כבר נאמר הכל מהכל אז שוב הזמן הוא התרופה והכל עובר כזה הוא מעגל החיים. מקווה שאת יותר טוב עכשיו ושמרי על עצמך מותר לך להרפות ולהוריד הילוך. בהצלחה רבה רבה.
יולי המרגשת והאמיצה יישר כוח. מאחלת לכם שתזכו להביא לעולם ילד. אמן כן יהי רצון. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 15:44
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יולי כתב:
הי מיכל, אני אומנם עדיין אף פעם לא הייתי הריונית, אבל אני בהחלט מבינה את המצב הזה של כל מיני מחשבות שצצות, את סערת הרגשות כי ההורמונים משתוללים, למרות שאף פעם לא הייתי בנעליים אלו. תסתכלי על חצי הכוס המלאה על הבעל האוהב, על תומר בנך האהוב. יש לך משפחה חמה ואוהבת וילדים. אני רק רוצה לומר לך שאת ברת מזל שיש לך ילדים, כי זה לא מובן מאליו בכלל. אני ובעלי בטיפולים שלא מניבים שום דבר וכרגע גם לא בטוח שיהיה בכלל משהו.....אולי כן, אולי לא אין לדעת, כרגע זה נראה רחוק רחוק, אבל אנחנו לא מתייאשים ונקבל את כל מה שיבוא במידה וכן וגם אם לא, אבל בכל מקרה חשוב שתוקירי ותעריכי ותדעי שזה ממש, אבל ממש לא מובן מאליו, וזה שאת פורייה ויש לך ילדים, גם אם קשה לפעמים, גם אם ההורמונים משתוללים, פשוט תראי את חצי הכוס המלאה ותשמחי בחלקך, כי יש לך הרבה . אז, גם אם רצית עגבנייה וגיתי לא הביא והתרגזת בגגל ההורמונים...לא נורא, אני בטוחה שגיתי מכיל אותך ולא רק בגלל החוזה (הנישואין) אלא בגלל שהוא אוהב ומעריך אותך. את יודעת, לכל אחד יש את הימים האלו שהם קלים יותר או פחות, רק תנסי לקחת את החיים בפרופורצייה למרות הכל ולראות...שסה"כ הכל טוב, אם יש לך ילדים, משפחה, עבודה וביית אז גם אם לא הכל טוב תמיד, או אם יש פה ושם בעיות, אז, אוקיי זה חלק מהחיים, קבלי את הקשיים באהבה, זה רק יהיה לך יותר קל להתמודד, לא הכל גדול עלייך כ"כ, לא הכל מאיים ומפחיד, הכל בסדר איתך, הכל טבעי וכן...חלק מהעניין אלו ההורמונים שמשתוללים ופשוט תקבלי את זה כחלק ממך, אל תקשי על עצמך עוד יותר. תני לעצמך זמן לנוח, זה בסדר, את לא חייבת להספיק הכל ביום אחד...אל תלקי את עצמך אם לא סימנת וי על כל המטלות שהגדרת לעצמך, עשי את הדברים הכי חשובים ותזכרי- לא הכל חשוב, לא כל הזמן...הבריאות שלך חשובה יותר. את צריכה לפעמים לאפשר לעצמך לנוח...כן, גם לנמנם אם את יכולה...תעשי לך במקרר קופסה עם ירקות חתוכים, שבשעת רעב תוכלי לאכול מהם, תשתי הרבה מיים, ובכלל כל מה שמותר בהריון,תזכרי שאת צריכה להיות מאושרת, את עומדת להפוך לאמא בפעם השנייה בחייך. ותדעי לך שהריון זה ממש נס קטן. נס כי את יוצרת חיים חדשים בתוכך, ויש לך עוברית קטנה בבטן. קבלי את זה בשמחה, ותראי את כל הדברים היפים שיהיו אח"כ. אני רוצה לתת לך איזו דוגמא אישית, אני למשל עומדת בפני קשיי פוריות גם שלי וגם של בעלי. יכולתי לראות את זה בתור סוף העולם, או לוותר, או לאכול אכילה רגשית...האמת,שמשך זמן רב, שנתיים בערך כן אכלתי אכילה רגשית בגלל זה..אז גילינו בבדיקות שמצבנו רחוק מלהיות אידאלי. ובכל מקרה, אז הייתה אכילה רגשית, הייתה. אז עליתי 6 קילו בשנתיים, שיחקתי על קילו שניים, התייצבתי. ובזמן האחרון פשוט החלטתי לא לאכול אכילה רגשית, זה ממילא לא עוזר לרגשות...וחוצמיזה, אוליי יהיו לי ילדים, אוליי לא יהיו לי ילדים, אבל...אני הכי חשובה בסיפור הזה, אני והזוגיות שלי שהיא חזקה ועומדת גם בזה. אני יודעת שזה לא מובן מאליו, אני יודעת שעל בעיות כאלו זוגות לא שורדים, אני מעריכה את בעלי, בלי שום קשר לבעיות או לפוריות שלו ושלי. אני חושבת שיש לי להציע המון לעולם, ואני צריכה להנות מהחיים כי אני צעירה , וברור..שאני מקווה שיהיו לי ילדים, אבל גם אם לא יהיו לי...אז אני אמצא דרכים להנות מהחיים ..אני לא יודעת בקשר לאימוץ וכאלו כי אני לא שם ...ואני לא בטוחה שאהיה שם בכלל מכל מיני סיבות כאלו ואחרות . אני נהנית מעבודה שלי כי אני עובדת במה שאני אוהבת, אני בוחרת להנות ממה שיש ולא להלקות את עצמי על מה שאין. אני מטפחת את הביית, את עצמי ומחליטה בכל פעם מחדש, ובזמן האחרון במיוחד לחזור לתלם, לדיאטה כאשר בלי פחמימות מחמש זה מה ששומר עליי כל השנים האלו ולכן עליתי גם "רק" 6 קילו עם כל האכילה הרגשית שלי... אני חייבת לציין שאם אוכל היה מרפא אותנו מבעיותינו הרגשיות כבר מזמן לא היינו נכנסים דרך הדלת/ או שלא היו לנו יותר בעיות. אבל כל עוד אנחנו כאן יש דברים וכל מיני עניינים לא פתורים שאנחנו צריכים לעבוד עליהם. ומכל דבר נלמד, וכל דבר הוא שיעור מסויים, כך אני מאמינה..אז אני חזרתי לתלם..שום דבר לא יעצור אותי.. סה"כ הכל טוב, ומה שצריך לבוא על פתרונו, יימצא לו פיתרון...ככה זה. בוודאי שאני עושה, ומעל לכל...יש תקווה. אבל האוכל הוא לא הפיתרון ...לפחות אני רוצה להראות טוב, עם או בלי בעיות. ובעיקר- להרגיש טוב עם עצמי, כי אני צריכה לחיות עם עצמי, וזה הכי חשוב....לאהוב את עצמנו, לא משנה מה קורה. אני מאחלת לך יום טוב, והריון מאושר בעיקר. את יכולה לכתוב מתי שתרצי גם דברים טובים וגם פחות, בשביל זה אנחנו כאן. יולי edited by יולי on 10/30/2012
הי יולי. שימי לב, שלחתי לך משהו בפרטי. להתראות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 15:18
 הסמויה Posts: 2467
|
כמה פתיחות יולי , גאה בך שאת מצליחה להפתח כך ולשתף אותנו כולי צמרמורות ומאחלת לכם רק בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 13:21
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יולי יקרה תודה על השיתוף. אכן שום דבר לא מובן מאליו. הלוואי ותזכו לרגע הזה שלהחזיק ילד משלכם. אל תתיאשו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 12:15
 שח Posts: 169
|
יולי יקרה, ריגשת אותי מאוד!  להורים שלי יש זוג חברים שניסו במשך 9 שנים את כל הטיפולים האפשריים, חוו עליות ומורדות ותהפוכות קשות ביותר, שאני לא מאחלת לאף אחד ולא יודעת אם בי היו את הכוחות הנפשיים הדרושים כדי לעבור שנים על גבי שנים של טיפולים מכל סוג אפשרי, אבל הנה, אחרי 9 שנים, כשכבר כמעט נואשו סופית, הטיפולים הצליחו! ואפילו מעבר למצופה ותוך 9 חודשים הם חבקו שלישייה!!! 2 בנים ובת (הציעו להם לדלל והם לא הסכימו לוותר על אף עובר..) ורגע! כשהילדים המהממים האלו חגגו יומולדת של גיל 3, הייתה חגיגה נוספת במשפחה - האמא נכנסה באורח פלא וטבעי לגמרי להיריון (מרוח הקודש מה שנקרא..) והיה לה היריון מלא ותקין והיא ילדה עוד בן לעולם, ככה שהיום, מי שפוגש אותם ברחוב ואין לו מושג מה הם עברו בעשור וחצי האחרון, פוגש משפחה לתפארת עם 4 ילדים גדולים בבית ספר תיכון והורים מאוהבים ששרדו את כל זה ונשארו בסוף ביחד... אז אחרי פוסט כמו שלך, הכל מתגמד בחיים וצריך ללמוד להכניס את הכל לפרופורציות ו... נסתרות הן דרכי האל 
יולי כתב:
הי מיכל, אני אומנם עדיין אף פעם לא הייתי הריונית, אבל אני בהחלט מבינה את המצב הזה של כל מיני מחשבות שצצות, את סערת הרגשות כי ההורמונים משתוללים, למרות שאף פעם לא הייתי בנעליים אלו. תסתכלי על חצי הכוס המלאה על הבעל האוהב, על תומר בנך האהוב. יש לך משפחה חמה ואוהבת וילדים. אני רק רוצה לומר לך שאת ברת מזל שיש לך ילדים, כי זה לא מובן מאליו בכלל. אני ובעלי בטיפולים שלא מניבים שום דבר וכרגע גם לא בטוח שיהיה בכלל משהו.....אולי כן, אולי לא אין לדעת, כרגע זה נראה רחוק רחוק, אבל אנחנו לא מתייאשים ונקבל את כל מה שיבוא במידה וכן וגם אם לא, אבל בכל מקרה חשוב שתוקירי ותעריכי ותדעי שזה ממש, אבל ממש לא מובן מאליו, וזה שאת פורייה ויש לך ילדים, גם אם קשה לפעמים, גם אם ההורמונים משתוללים, פשוט תראי את חצי הכוס המלאה ותשמחי בחלקך, כי יש לך הרבה . אז, גם אם רצית עגבנייה וגיתי לא הביא והתרגזת בגגל ההורמונים...לא נורא, אני בטוחה שגיתי מכיל אותך ולא רק בגלל החוזה (הנישואין) אלא בגלל שהוא אוהב ומעריך אותך. את יודעת, לכל אחד יש את הימים האלו שהם קלים יותר או פחות, רק תנסי לקחת את החיים בפרופורצייה למרות הכל ולראות...שסה"כ הכל טוב, אם יש לך ילדים, משפחה, עבודה וביית אז גם אם לא הכל טוב תמיד, או אם יש פה ושם בעיות, אז, אוקיי זה חלק מהחיים, קבלי את הקשיים באהבה, זה רק יהיה לך יותר קל להתמודד, לא הכל גדול עלייך כ"כ, לא הכל מאיים ומפחיד, הכל בסדר איתך, הכל טבעי וכן...חלק מהעניין אלו ההורמונים שמשתוללים ופשוט תקבלי את זה כחלק ממך, אל תקשי על עצמך עוד יותר. תני לעצמך זמן לנוח, זה בסדר, את לא חייבת להספיק הכל ביום אחד...אל תלקי את עצמך אם לא סימנת וי על כל המטלות שהגדרת לעצמך, עשי את הדברים הכי חשובים ותזכרי- לא הכל חשוב, לא כל הזמן...הבריאות שלך חשובה יותר. את צריכה לפעמים לאפשר לעצמך לנוח...כן, גם לנמנם אם את יכולה...תעשי לך במקרר קופסה עם ירקות חתוכים, שבשעת רעב תוכלי לאכול מהם, תשתי הרבה מיים, ובכלל כל מה שמותר בהריון,תזכרי שאת צריכה להיות מאושרת, את עומדת להפוך לאמא בפעם השנייה בחייך. ותדעי לך שהריון זה ממש נס קטן. נס כי את יוצרת חיים חדשים בתוכך, ויש לך עוברית קטנה בבטן. קבלי את זה בשמחה, ותראי את כל הדברים היפים שיהיו אח"כ. אני רוצה לתת לך איזו דוגמא אישית, אני למשל עומדת בפני קשיי פוריות גם שלי וגם של בעלי. יכולתי לראות את זה בתור סוף העולם, או לוותר, או לאכול אכילה רגשית...האמת,שמשך זמן רב, שנתיים בערך כן אכלתי אכילה רגשית בגלל זה..אז גילינו בבדיקות שמצבנו רחוק מלהיות אידאלי. ובכל מקרה, אז הייתה אכילה רגשית, הייתה. אז עליתי 6 קילו בשנתיים, שיחקתי על קילו שניים, התייצבתי. ובזמן האחרון פשוט החלטתי לא לאכול אכילה רגשית, זה ממילא לא עוזר לרגשות...וחוצמיזה, אוליי יהיו לי ילדים, אוליי לא יהיו לי ילדים, אבל...אני הכי חשובה בסיפור הזה, אני והזוגיות שלי שהיא חזקה ועומדת גם בזה. אני יודעת שזה לא מובן מאליו, אני יודעת שעל בעיות כאלו זוגות לא שורדים, אני מעריכה את בעלי, בלי שום קשר לבעיות או לפוריות שלו ושלי. אני חושבת שיש לי להציע המון לעולם, ואני צריכה להנות מהחיים כי אני צעירה , וברור..שאני מקווה שיהיו לי ילדים, אבל גם אם לא יהיו לי...אז אני אמצא דרכים להנות מהחיים ..אני לא יודעת בקשר לאימוץ וכאלו כי אני לא שם ...ואני לא בטוחה שאהיה שם בכלל מכל מיני סיבות כאלו ואחרות . אני נהנית מעבודה שלי כי אני עובדת במה שאני אוהבת, אני בוחרת להנות ממה שיש ולא להלקות את עצמי על מה שאין. אני מטפחת את הביית, את עצמי ומחליטה בכל פעם מחדש, ובזמן האחרון במיוחד לחזור לתלם, לדיאטה כאשר בלי פחמימות מחמש זה מה ששומר עליי כל השנים האלו ולכן עליתי גם "רק" 6 קילו עם כל האכילה הרגשית שלי... אני חייבת לציין שאם אוכל היה מרפא אותנו מבעיותינו הרגשיות כבר מזמן לא היינו נכנסים דרך הדלת/ או שלא היו לנו יותר בעיות. אבל כל עוד אנחנו כאן יש דברים וכל מיני עניינים לא פתורים שאנחנו צריכים לעבוד עליהם. ומכל דבר נלמד, וכל דבר הוא שיעור מסויים, כך אני מאמינה..אז אני חזרתי לתלם..שום דבר לא יעצור אותי.. סה"כ הכל טוב, ומה שצריך לבוא על פתרונו, יימצא לו פיתרון...ככה זה. בוודאי שאני עושה, ומעל לכל...יש תקווה. אבל האוכל הוא לא הפיתרון ...לפחות אני רוצה להראות טוב, עם או בלי בעיות. ובעיקר- להרגיש טוב עם עצמי, כי אני צריכה לחיות עם עצמי, וזה הכי חשוב....לאהוב את עצמנו, לא משנה מה קורה. אני מאחלת לך יום טוב, והריון מאושר בעיקר. את יכולה לכתוב מתי שתרצי גם דברים טובים וגם פחות, בשביל זה אנחנו כאן. יולי edited by יולי on 10/30/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 11:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלי אני חושבת שרשמו לך כבר הכל ואני יכולה להוסיף ןלומר שזה פשוט טבעי ונורמלי אנחנו לא בובות על חוט ולא הכל דבש ויש עליות וירידות ועןד יגיעו ימים טובים יותר ובעזרת השם תלדי אחות לתומר ושוב החיים משתנים והמשפחה גדלה ואחריות נוספת וכייף ומעצבן ושמח ומשעמם ואהבה ושנאה ואלו הם חיינו... חייכי שמחי ותודי לאל על הקיים... )
יולי יקרה שלי מאד מאד ריגשת אותי בפוסט שלך שנכתב מבפנים ובכלל לא פשוט .. מאחלת לך ולבעלך שהכל יצליח ובעזרת השם תתברכו בהריון ובידים מלאות... גאה בך על ההתמודדות עם המצב ועל איך שאת מסתכלת ומתנהגת במצבך.. לא פשוט ולא קל... מאחלת לך יקירה את כל האושר שקיים... )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 11:25
 אשירה Posts: 4292
|
יולי יקרה, הפוסט שלך נגע מאוד לליבי, לימדת אותנו פרק בהלכות פרופורציות, אתם ניצבים בפני קשיים אמיתיים ועומדים בהם ביחד בגבורה, מאחלת לך רק טוב,
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 11:02
 dany Posts: 19819
|
יולי יקרה תודה על השיתוף, את אשה אמיצה. מאחלת לך הצלחה ויהי רצון וכן תצליחו את ובעלך להביא עולל לעולם.
יולי כתב:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 10:19
 שח Posts: 169
|
מיכלייייייייייייי פתחתי את הבוקר עם הפוסט שלך ויש לי הרבה מה לומר.... קודם כל! גיתי, הרגל של גיתי, עגבנייה (אצלי זה היה פתית חום כי לא רציתי את הצהוב שהיה בבית חחח), תומריקו מקורר, אכילה לילית ריגשית, מצבי רוח ה-כ-ללללללל קשור להיריון, אבל באמת שהכל! ערב אחד הכל רומנטי וכייפי, הספקת כביסות והיה לך נהדר בעבודה והילד אכל ונרדם בזמן והכל פיקס, ועובר עלייך ערב נפלא עם בעלך ואת מאוהבת בו עד מעל הראש ושעתיים אחר כך את מסתכלת עליו בתדהמה ולא מבינה איך התחתנת איתו בכלל  אז הבנתי שאת חושבת שההיריון שלך לא קשור למתרחש, אבל האמיני לי, אחרי שני הריונות, די אמממ מטורפים, אני מבטיחה לך שכל דבר שעובר עלייך עכשיו נראה הזוי ומרגיז ככל שיהיה, בהחלט קשור להיריון! נכון שהדברים שקורים - קורים, אבל ההיריון מעצים ומקצין את התגובות שלנו אליהם וזה בסדרררר...  הנה דוגמא אישית שלי... אני, בחודש חמישי בהיריון השני, עם ילדה מדהימה בת 3, בעל מקסים ובית נעים וטוב, כמעט ועזבתי את הכל! את הבית ואת בעלי, היינו קרובים מאוד לפירוק החבילה (נאמר בעדינות...) ואך ורק בגללי, ותשאלי אותי היום, על מה בעצם? אין לי ממש הסבר מדוייק, בזמנו זה היה נראה לי הכי נכון והכי הגיוני כי הייתי באטרף חושים והכל היה מוצדק וכל דבר קטן הרים אותי לשיאים מטורפים של עצבים ובכי וקריזות ומה לא... טמטמת היריון, אמרתי?  את חייבת להיות יותר סלחנית עם עצמך ולהבין שזה נובע מההיריון וזה זמני ויעבור, ברור לי שאני כותבת לך את זה ואת מבינה את זה אבל בריל טיים זה לא ממש נשלט, אני יודעת וזה בסדרררר, תחשבי על זה רגע - לא סתם אלוהים החליט לתת לנו - הנשים את הכוח והזכות הכי גדולה בעולם, להביא ילדים, כי אנחנו כל-יכולות ואנחנו יצורים הישרדותיים, (ומדהימות, יפות ומוכשרות ) מולטי-טסקינג שמסוגלות להתנהל בו זמנית עם היריון, עבודה, עוד ילדים, בית, בעל, משפחה מורחבת, חוגים, תחביבים, ניקיונות, בישולים, אחזקת בית והרשימה עוד ארוכההההה!! גבר לא היה מסוגל לעשות זאת - עובדה שגם אלוהים חשב ככה בעצמו כשברא אותנו  את פשוט צריכה לקבל את זה שאת לא המיכל שאת רגילה, אלא את מיכל שבהיריון, ואני יודעת שכבר היית בהיריון פעם אחת, אז את חושבת שאת אמורה כבר לדעת איך להתנהלך, אבל היריון ראשון ממש ממש לא דומה להיריון שני, כשכבר בשני יש לך ילד בבית ועוד 1001 בעיות ומטלות שהתווספו מאז ההיריון הראשון, אז נכון שהבעיה ברגל של גיתי וההתקררות של תומר והלבטים שלך לגבי העבודה, הכל לגיטימי וייכול היה לקרות ללא קשר להיריון, ההבדל היחידי פה הוא את ודרך ההתמודדות שלך - התגובות והתחושות שלך הם אלו השונות... ותהיי סלחנית עם עצמך גם לגבי האכילה והדיאטה, כי בהיריון יש חשקים, לא מוסברים ומוזרים, ואת באמת משתדלת ושומרת, אז זה "שנפלת" על חבילת פריכיות זה ממש יפה בעיניי, זו אפילו לא נפילה, כי זה אומר שאפילו במצוקה קשה, ניתבת את עצמך יחסית למצב בריא ונסבל, נו באמת? פריכיות אורז וגבינה באמצע קראייסס?? אצלי זה בוודאות היה נגמר בבולמוס כל הבא ליד מהמקרר או בנסיעה לגלידריה מעולה באמצע הלילה לזלול 2 כדורים וקצפת בוופל אמריקאי ענק אהה ועוד משהו.... בעיניי, בכלל לא מוזר שאת משתפכת פה בפניי אנשים זרים (עד כמה שאנחנו מקסימים, תומכים ומעודדים חחח) כי עם הזמן לומדים שזה הכי קל!! אנשים זרים מגיעים בלי משוא פנים, נקיים מדיעות קדומות, שומעים רק את הצד שלך ותמיד ישמחו לעודד אותך ולהסביר למה דרכך היא הנכונה או לא נכונה אבל ממקום נקי, וביננו - זה מה שאנחנו רוצים וצריכים לשמוע, וזה בסדר, כי משיגים פה את המטרה הכי חשוב, שאנחנו מורידים מועקה מהלב, משתחררים מלחצים ומחשבות לא טובות, נושמים עמוק אחרי שפרקנו ו... באים רציונאליים יותר לפתרון הסיטואציה שנוצרה. חוצמיזה שאנשים זרים תמיד יכולים להחכים אותנו, אם זה במשפט אחד קטן, או במתן זווית ראייה שונה למצב שאנחנו בטוחים שאנחנו מכירים מבינים בו הכי טוב וכולם מסביבנו, מכרים קרובים ומשפחה יודעים עליו ואנחנו כבר דשים ודנים בזה איתם הלוך ושוב, אז חוות דעת חדשה, תמיד מרעננת ונותנת פרספקטיבה אחרת לגמרי...
מקווה שהתעוררת הבוקר מחוייכת ועם ריאות מלאות באוויר חדש ונקי ליום חדש וטוב יותר  שולחת המון נשיבוקים ותרגישי חופשי להתפרק פה אצלנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 09:47
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אני מתה על ההגות הפילוסופית שלך!!! על הבוקר ובכלל.. שלא תחשוב להתנצל אפילו!!! אהבתי את הדימוי.. שמחתי על התזכורת.. תודה ושיהיה לך יום נפלא! מטפס הרים כתב:
הי מיכל יקרה. אני כותב לך את מה שאני יודע שאת כבר יודעת הייטב בתבונתך הרבה ובאינטליגנציה הרגשית שנחנת בה. ובכל זאת: החיים שלנו, במידה רבה, מתנהלים במודל עונות השנה. יש עת של צמיחה והתחדשות ותחושה שהכל נולד מחדש ויש לעיתים תקופות של יובש נוראי ומחנק ואפילו בערה חמה פנימית, יש את הסערות והסופות שלעיתים בונות ולעיתים עלולות לחרב, ויש סתם ימים של סתיו בלב שניראה שלא ממש ברור לנו לאן אנו הולכים מכאן... אבל היופי של עונות השנה הוא לא רק בשונות שבינהן, אלא בעצם נוכחותם הקבועה במחזוריות נצחית. לא תהיה שנה ללא קייץ ולא תחלוף שנה ללא חורף..קסם על שכזה.. וזה אולי סוד העוצמה האדירה של הטבע הכל יכול... מציע לך לזכור זאת, כי אין דבר יותר לגיטימי מאותן רגשות שהיטבת לתאר ביפי כתיבתך הכנה. זה פשוט טבעי. וזה בסדר גמור. וזה חלק מהעונות האישיות שלך ואין דבר יותר אמיתי וטבעי מזה. קחי זאת ברוגע וגם בשימחה כי כל עוד את מחוברת לעונות השנה שלך את אדם יוצר, פועל ומודע. זכית בהרבה מאוד מישורים של החיים, מיכל יקרה. דעי לנצור את הזכיה הזו וחזרום איתה ועם חילופי העונות. וייקל עלייך מאוד. להתראות ומצטער אם גלשתי להגות פילוסופית מדי על הבוקר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 09:46
|
דני יקרה, קראתי אותך כבר על הבוקר כשקמתי מרוטה ועייפה ועזרת מאוד! כבר שמת לי חיוך על הפנים.. בעיקר כי הזכרת לי איפה הייתי לפני 3 שנים כשרק הכרנו בפורום.. וכיף לראות איפה אני עכשיו.. תודה לך! dany כתב:
מיכל מתוקה כל כך מבינה על מה את מדברת למרות שההריונות שלי היו כבר לפני 1000 שנים, אבל זה לא שייך להריון, זה שייך למצב רוח שאת שרויה בו ומרגישה שכל העולם מונח על כתפיך ואין לך פתרונות, והבעיות לעולם לא יפתרו. דבר אחד למדתי בחיי ויש לי הרבה נסיון, מה לעשות זה מצטבר עם רוצים או לא במשך 62 שנים, הזמן הוא הרופא הטוב ביותר, ומה שנראה היום שאין שום פיתרון וסוף העולם הגיע, מחר אולי פתאום יופיע איזה זיק של תקווה. אסור להתייאש ולהרים ידיים. תמיד תמיד שימי על המאזניים, ואפילו ברגעים הכי קשים ושהכי נדמה כי אין בכלל מה לעשות את החשיבה הזאת כי הכל הכל איכסתא, את הדברים הנפלאים שיש לך ותאמיני לי שיש ואין להמון המון בחורות שהיו מתחלפות איתך בזה הרגע, ממש בשניה הזאת שאת כל כך מרגישה סוף. הבנתי שמירי השבוע מדברת על אושר , כמובן שאני לא שמעתי את ההרצאה, אך שאני חושבת על המילה אושר מה זה אומר לי, אושר הוא לא דבר שצונח עליך משמים, אתה לא יושב על הכסא וממתין לו והוא מגיע בתרועות שופר....... עם מלאכים תכלכלים וורדרדים. אושר הוא דבר שאתה בעצם בונה לאט לאט בעמל וביגע, מוצא, בונה, מקים, משפר, חושב המון ובזוגיות ומשפחה מוותר, סולח, משתף, לפעמים מוחל על כבודך, לפעמים גם חורק שיניים, כן יש גם מצבים כאלו, מה לעשות לא התחתנו עם עצמנו, ( במאמר מוסגר, גם עם עצמנו לפעמים אנחנו ממש לא מסתדרים) . אז חמודה שלי את בחורה מאד מאד חכמה ונבונה, וזה לא בכדי להחמיא לך בסופו של יום אני לא מכירה אותך אישית רק שלוש שנים דרך האתר הזה, ולמדתי להכיר אותך ברגעים נפלאים ונשגבים וגם ברגעים שפופים ועצובים. אני יודעת שיש בך הכוחות להרים עצמך ולצאת מהמצב הזה. ודברים יסתדרו , האמיני לי הם יסתדרו. רק אל תאבדי את האמונה והרצון ואת האהבה הנפלאה שיש בינך ובין גיתי זה דבר נדיר לכשעצמו. מחבקת בהמון אהבה וחום ומקווה שקצת עזרתי שלך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 09:34
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי מיכל יקרה. אני כותב לך את מה שאני יודע שאת כבר יודעת הייטב בתבונתך הרבה ובאינטליגנציה הרגשית שנחנת בה. ובכל זאת: החיים שלנו, במידה רבה, מתנהלים במודל עונות השנה. יש עת של צמיחה והתחדשות ותחושה שהכל נולד מחדש ויש לעיתים תקופות של יובש נוראי ומחנק ואפילו בערה חמה פנימית, יש את הסערות והסופות שלעיתים בונות ולעיתים עלולות לחרב, ויש סתם ימים של סתיו בלב שניראה שלא ממש ברור לנו לאן אנו הולכים מכאן... אבל היופי של עונות השנה הוא לא רק בשונות שבינהן, אלא בעצם נוכחותם הקבועה במחזוריות נצחית. לא תהיה שנה ללא קייץ ולא תחלוף שנה ללא חורף..קסם על שכזה.. וזה אולי סוד העוצמה האדירה של הטבע הכל יכול... מציע לך לזכור זאת, כי אין דבר יותר לגיטימי מאותן רגשות שהיטבת לתאר ביפי כתיבתך הכנה. זה פשוט טבעי. וזה בסדר גמור. וזה חלק מהעונות האישיות שלך ואין דבר יותר אמיתי וטבעי מזה. קחי זאת ברוגע וגם בשימחה כי כל עוד את מחוברת לעונות השנה שלך את אדם יוצר, פועל ומודע. זכית בהרבה מאוד מישורים של החיים, מיכל יקרה. דעי לנצור את הזכיה הזו וחזרום איתה ועם חילופי העונות. וייקל עלייך מאוד. להתראות ומצטער אם גלשתי להגות פילוסופית מדי על הבוקר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 09:14
 יולי Posts: 754
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 06:22
 dany Posts: 19819
|
מיכל מתוקה כל כך מבינה על מה את מדברת למרות שההריונות שלי היו כבר לפני 1000 שנים, אבל זה לא שייך להריון, זה שייך למצב רוח שאת שרויה בו ומרגישה שכל העולם מונח על כתפיך ואין לך פתרונות, והבעיות לעולם לא יפתרו. דבר אחד למדתי בחיי ויש לי הרבה נסיון, מה לעשות זה מצטבר עם רוצים או לא במשך 62 שנים, הזמן הוא הרופא הטוב ביותר, ומה שנראה היום שאין שום פיתרון וסוף העולם הגיע, מחר אולי פתאום יופיע איזה זיק של תקווה. אסור להתייאש ולהרים ידיים. תמיד תמיד שימי על המאזניים, ואפילו ברגעים הכי קשים ושהכי נדמה כי אין בכלל מה לעשות את החשיבה הזאת כי הכל הכל איכסתא, את הדברים הנפלאים שיש לך ותאמיני לי שיש ואין להמון המון בחורות שהיו מתחלפות איתך בזה הרגע, ממש בשניה הזאת שאת כל כך מרגישה סוף. הבנתי שמירי השבוע מדברת על אושר , כמובן שאני לא שמעתי את ההרצאה, אך שאני חושבת על המילה אושר מה זה אומר לי, אושר הוא לא דבר שצונח עליך משמים, אתה לא יושב על הכסא וממתין לו והוא מגיע בתרועות שופר....... עם מלאכים תכלכלים וורדרדים. אושר הוא דבר שאתה בעצם בונה לאט לאט בעמל וביגע, מוצא, בונה, מקים, משפר, חושב המון ובזוגיות ומשפחה מוותר, סולח, משתף, לפעמים מוחל על כבודך, לפעמים גם חורק שיניים, כן יש גם מצבים כאלו, מה לעשות לא התחתנו עם עצמנו, ( במאמר מוסגר, גם עם עצמנו לפעמים אנחנו ממש לא מסתדרים) . אז חמודה שלי את בחורה מאד מאד חכמה ונבונה, וזה לא בכדי להחמיא לך בסופו של יום אני לא מכירה אותך אישית רק שלוש שנים דרך האתר הזה, ולמדתי להכיר אותך ברגעים נפלאים ונשגבים וגם ברגעים שפופים ועצובים. אני יודעת שיש בך הכוחות להרים עצמך ולצאת מהמצב הזה. ודברים יסתדרו , האמיני לי הם יסתדרו. רק אל תאבדי את האמונה והרצון ואת האהבה הנפלאה שיש בינך ובין גיתי זה דבר נדיר לכשעצמו. מחבקת בהמון אהבה וחום ומקווה שקצת עזרתי שלך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 05:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכלי מבטיחה לך שהתקופה הזאת תעבור. אי אפשר שהכל יהיה כל הזמן טוב צריך גם להגיע הפחות טוב על מנת שנעריך את הטוב. ההרצאה של מירי בול תתאים לך , תשאבי ממנה המון כוחות. מיכלי כל פעם שאת נכנסת למצב כזה תנסי למנות את כל הדברים הטובים שיש לך בחיים ולהגיד תודה על מה שיש , אני בטוחה שזה יעזור. שולחת לך המון חיבוקי דוב כאלה גדולים !!! יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2012 01:18
|
קרובה אליכם כאן הפורום עם כל הפוסטים המרגשים והנוגעים והאמיתיים שלכם.. מאוד רוצה להגיב, לעודד, לשבח ולהלל.. אבל אני גם מרגישה כל כך רחוקה.. ממש הכרחתי את עצמי עכשיו לפתוח פוסט משלי ולכתוב.. זאת התקופה הזאת.. עדיין כאן.. לא מרפה ממני, מאיתנו.. אולי אם היתה לי האנונימיות של משתתף אינטרנטי בפורום הייתי פורקת כאן כל עול נפשי/רגשי שקיים ומרשה לעצמי כבר למצוא פורקן איפשהו.. אבל רובכם מכירים אותי ואת גיתי אז בכל זאת.. אני צריכה להסתכל לכם בעיניים לפעמים בחוגים.. האמת היא שאני נורא משתדלת.. האמת היא שאני נורא רוצה.. האמת היא שטיפיטיפ התחילה ממש ללחוץ לי על הקיבה וכל הביפנוכו ואיכשהו התיאבון שלי די ירד בשבוע האחרון.. אבל התקופה הזאת.. לא מרפה ממני.. כל לילה מחדש, כשאני נשארת לבד עם העגמומיות שלא מרפה, עם רשימת ה - to do list שרק מתארכת, עם ההלקאה העצמית שלי על כל ההתנהגויות שיכולתי לא להתנהג אותן - אם זה לדבר ברוגז לגיתי, להיות חסרת סבלנות עם תומר, לסנן חברה בטלפון, לבטל בדקה ה-90 דברים.. כל לילה כזה, כמו הלילה הזה שבו אני לא מצליחה לשים הכל בצד ולהחליט לעצום עיניים ודי! כל לילה כזה נגמר באכילה רגשית.. ולא שיש לי הרבה על מה ליפול, כי באמת אין לנו אויבים בבית.. אבל הפוסט של יולי הזכיר לי בדיוק כמה אויבים אני עושה לעצמי מרוב "דיאטה".. אני יושבת וכותבת עם דמעות בעיניים.. והנה הן כבר מתקבצות לבכי שלם.. אני פשוט מרגישה שאני כל הזמן משחקת בכאילו.. כאילו אני בשליטה, כאילו אני שומרת, כאילו אני משתדלת, כאילו אני עושה, כאילו הכל בסדר כשבפנים הכל מרגיש לי הפוך.. אני כל הזמן עייפה, אני כל הזמן טרודה, אני כל הזמן מרגישה שהזמן בורח לי.. ואני אפילו לא עושה איתו כלום!!! אין לי מושג איזה מין פוסט זה.. הוא לא שייך לכלום.. פתאום אני מבינה שלזה הגעתי.. אני שופכת ופורקת מול חבורה של אנשים - יקרים ורגישים ומדהימים ככל שתהיו, ועדיין - זרים במובן מסויים.. כי אני מרגישה שהתקופה הזאת נמשכת נצח.. שאני רק מקטרת ומתלוננת כל הזמן.. כבר נמאס לי שאבד לי השיר הקטן שהתנגן לי בפנים.. טיפטיפ בועטת בי חזק מבפנים.. כאילו מרגישה גם היא את הבכי וסערת הרגשות שלי.. אני מנסה להזכיר לעצמי עכשיו איזו מתנה זאת.. שיש לי עוברית קטנה שבועטת לי בפנים.. איזה אושר זה לשמוע את השיעולים המקוררים של תומר מהחדר הסמוך.. כמה טוב שיש לי בעל לחלוק איתו חיים.. אז מה אם כרגע אנחנו בעיקר חולקים תסכולים הדדיים? זה חלק מהחבילה.. אני מתחילה להירגע.. אני מתחילה להפסיק להתבייש להעלות פוסט כזה לפורום.. מפסיקה לרצות למחוק אותו לאלתר.. אני מתחילה להפסיק לפחד מהשקילה מחר.. רק רוצה כבר לקבל את הניעור השבועי שלי.. אין לי מושג איזה מין פוסט זה.. מזכיר לי את האמירה על טלפונים אחרי 2 בלילה.. שום דבר טוב לא יכול לצאת מהם.. ככה זה מרגיש.. ואתם יודעים ממה הכל התחיל היום? רציתי עגבניה! הבנתם את זה? ע-ג-ב-נ-י-ה!!! וגיתי לא קנה!! וגיתי גם לא נרמז ויצא בערב להביא לי.. ואני ישבתי שעתיים נעולה על עגבניה.. הרעב כבר חילחל ואכל כל חלקה טובה.. החשק הלא מסופק שלי התחלף בשנאה יוקדת לשליח (הלא הוא בעלי היקר) ו-3 שעות אחרי נפתח מיני בולמוסון של לילה.. ולמה? כי במצבי ההריוני ללכת לישון ככה.. בלי לאכול זה פשוט לא אופציה אפשרית.. תאמינו לי.. ניסיתי.. אז הנה האמת.. מה היה לנו: 4 פרוסות לחם עם גבינת סקי, חבילת פריכיות (140 קלוריות) ויוגורט. טוב עכשיו שזה כתוב שחור עלגבי לבן של מחשב זה נראה פחות נורא (מבטיחה בהן צדק שלא השמטתי דבר).. אבל ההרגשה היא זו שאוכלת לי את הכבד.. לא ה- 250 קלוריות פחמימות שתקעתי אחרי 22 בלילה.. ההרגשה שיכולתי במקום לחם לפתוח פלפל עם הסקי ולא עשיתי את זה.. ההרגשה שיכולתי לעשות כוס תה חמה ומתוקה במקום עוד פריכיות חונקות וגם את זה לא עשיתי.. ההרגשה ששוב נפלתי שדודה להתמסכנות שלי.. ועל מה? ע-ג-ב-נ-י-ה!!!!! אלוהים אני משוגעת!!!! למרות שברור לכולנו שזאת לא העגבניה נכון? אל תיפלו לבור ההריוני שטמנתי לכם.. you should all know better.. זה המצב עם הרגל (אחרי הרופא - יש לנו כמה אופציות, כולן מחורבנות, התזמון עם הלידה הוא זוועתי, האלטרנטיבות היותר טובות יעלו לנו הרבה מאוד כסף.. בקיצור.. לא קידם הרבה את המתחים בבית), זה התחושה הכללית הירודה שלי, זה המצב בעבודה שמתקרב להכרעה בלתי נמנעת שאני לא יודעת אם זה מבורך או לא עדיין... זה פשוט הכל ביחד וכל דבר לחוד.. אז אני אוכלת.. כי אני כבר לא יכולה להיות גיבורה מול האוכל אחרי ימים כאלה.. כשכולי עגמומיות ירודה ועייפה.. האמת? אני עוד מתפלאה על עצמי שעוד לא התחלתי להזמין צהריים מבחוץ ועדיין כל יום אני מאלתרת בבוקר במאמצים רבים קופסאות לעבודה (כי למי יש כוח לעמוד לבשל ככה?).. טוב די.. נמאס לי לחפור ולקטר ולהתלונן.. בניגוד לגיתי.. לא חתמתם על זה (; לילה טוב.. ושוב - התנצלות כנה.. לא פוסט אופייני אני יודעת.. אבל זה היה זה או להמשיך לחפש בנרות צרות בבית..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|