הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חצי קילו פחות וחצי הכוס המלאה....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/10/2012 20:45

אייריס
אייריס
טפסן יקר איזה הרגשה נפלאה לקבל מהילדודס מחמאות?? והכי יפה שהם שמים לב. כל הכבוד להם ועל תמיכתם ולך שעצרת בזמן ולא התחזרת וברחת לצעוד. גדולללל בהצלחה רבה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2012 20:41

אייריס
אייריס
שח היקרה יופי של תמיכה וזמן איכות עם אמא מפנקת. איזה כיייףףף תהני.ותצליחי בגדול. שיגיעו עוד הרבה מינוסים כאלה חצי בשבוע = 2 קג בחודש זה נהדר. שיהיה לך ערב נפלא וצעידה נעימה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2012 11:06

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חצי הכוס המלאה תמיד זה טוב להתבונן בה. אני ממש רואה את כל הדברים הטובים. היום רק היום, הרשיתי לעצמי לא לצעוד. אני צועדת בד"כ 7 ימים בשבוע, והיום אני קצת עייפה. אבל בנושא האוכל איני יכולה להרשות לעצמי להתחזר כמו שאתה כותב מטפס הרים יקר. אגב, לא ראיתי כיצד היה לך התהליך בחו"ל ואם עמדת ביעדים שהצבת לעצמך. לזכרוני היית צריך לנסוע לנסיעת עסקים נכון?
מקווה שהיום לא יהיה כל כך נורא בשקילה. אבל האתגר לחזור לעצמי מוליך אותי כל הזמן ואני סומכת על עצמי מיידית לחזור למה שהייתי ולהגיע ליעד שלי שהוא לא די קרוב במספר הקילוגרמים.
יום נפלא לכולם

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2012 06:02

בלונדה....
בלונדה....
שח יקרה
כל הכבוד על הירידה , זה רק מראה לך שכששומרים באמת יורדים.
טוב ששיתפת את אמא שלך בתהליך ככה יהיה לך יותר קל.
לגביי השלושים קילו , אל תסתכלי על המספר הזה בכלל תתחילי לספור חמישיות זה נראה הרבה יותר קל.
בהצלחה
30/10/2012 00:07

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
היי טפסני יקר smile
הרגת אותי עם המשפט "התחלתי לדבר בשפת החזירים" גדול! חחחחחחח
תראה שבוודאי הרווחת עוד מינוס של חצי קילו על חוסר ההתחזרות היום והיציאה לצעדה....
אז שימחת אותי לקרוא שדירבנתי אותך לצאת לצעדה (מקווה שיצאת בסוף...)
לילה שקט שיהיה Sleepy

מטפס הרים כתב:
שח יקרה. הגעתי הביתה ומשהו בי התחיל לדבר קצת בשפת החזירים. אכלתי משהו בהחלט נורמלי וכבר התחלתי לשמוע את הזמזום במוח: אל תלך היום, תנוח.. וגם אם קצת תתפרע שום כלום לא יקרה.. אז זהו, שאז את הופעת ממש ברגע זה, עם הפוסט היפה שלך.. ואני מסיים את הסלט ואומר שלום ולא להתראות למטבח ומתארגן לצעידה.. תודה וכל הכבוד
edited by מטפס הרים on 10/29/2012

הי. בהחלט צעדתי כמו גדול.. הבת שלי שאלה בעיניים משתאות: אבא, אתה כל יום צועד? והגדול שכל הזמן רץ, מתעמל וכאלה אמר: אבא רואים שרזית, כל הכבוד שאתה צועד.. והאמת? האמת היא שליבי התרחב מגאווה, שהם רואים אבא שמקנה חשיבות לספורט במקום להיות בתנוחת בטטה מול הספה... אבל זה כל כך שברירי וכל יום ביומו. כל יום והמאבק שלו. כל יום והשדים החופרים שלו.וזה אכן תהליך לחיים. לכן כפי שכבר רשמו לך בתבונה רבה,גם אני ממליץ: אל תחשבי על שלושים קג וכאלו דברים. קחי את זה יום ביומו, כל יום הוא פרוייקט ומלואו. וחצי קג יוביל לעוד אחריו.. וזה 24 בשנה, ואת כאן איתנו לא ממהרת יותר לשום מקום, כמונו, ואני משוכנע שאת חותמת בשמחה על זה שבראש השנה הבא תהיי 24 פחות ואת תהיי!!!את תהיי!!! וגם אני!!! בשלב מסויים פתאום תראי שהעפת עשיריה או קרוב לזה!!! אני בנקודה הזו כעת , עוד לא שם, הלוואי, אבל זה הופך למוחשי.. כל יום הוא אתגר וככל שננצח יותר ימים מאלו שבהם נפסיד ( ויהיו גם כאלו) כך משקל היעד לא יראה עוד כאיזה אופק המצוי מרחק שנות אור מאיתנו יעד רחוק , חלום ולא מציאות, אלא חלום שמתגשם, מציאות אפשרית ונוכחת, מצב שממש הולך ומתקרב.. שוב תודה על שבאת בזמן עם הפוסט. פשוט מדהים כמה עזרה הדדית הפורום הזה מייצר לנו. זה פשוט פנטסטי בעיני. תופעה פנטסטית.תמשיכי קדימה, נמשיך קדימה. להתראות
edited by מטפס הרים on 10/30/2012
29/10/2012 23:28

שח
שח
היי טפסני יקר smile
הרגת אותי עם המשפט "התחלתי לדבר בשפת החזירים" גדול! חחחחחחח
תראה שבוודאי הרווחת עוד מינוס של חצי קילו על חוסר ההתחזרות היום והיציאה לצעדה....
אז שימחת אותי לקרוא שדירבנתי אותך לצאת לצעדה (מקווה שיצאת בסוף...)
לילה שקט שיהיה Sleepy

מטפס הרים כתב:
שח יקרה. הגעתי הביתה ומשהו בי התחיל לדבר קצת בשפת החזירים. אכלתי משהו בהחלט נורמלי וכבר התחלתי לשמוע את הזמזום במוח: אל תלך היום, תנוח.. וגם אם קצת תתפרע שום כלום לא יקרה.. אז זהו, שאז את הופעת ממש ברגע זה, עם הפוסט היפה שלך.. ואני מסיים את הסלט ואומר שלום ולא להתראות למטבח ומתארגן לצעידה.. תודה וכל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 23:24

שח
שח
היי נילי,
קודם כל תודה רבה על מילות העידוד והתמיכה, את מקסימה smile
לגבי הסיפור על הבחורה ובעלה בהרצאה של מירי, גם אני ראיתי את ההרצאה הזו, ואכן רעיון טוב היה לאותה אישה, רק ההבדל "הקטן" הוא שהיא רצתה מאוד מאוד
שבעלה יצטרף אליה כי הוא בעצמו גם סובל מעודף משקל והיא לא הצליחה לשכנע אותו להירתם ביחד איתה לתהליך ולהתחיל תהליך משל עצמו...
אז אותו גבר (שד"א בסוף השתכנע והצטרף ועשה מנוי דרך האינטרנט ואישתו זו שהולכת למפגשים...) הוא עצמו סובל משמנת (כמו שמטפס הרים שלנו כינה זו בחיבה רבה...)
וזה מקום שונה לגמרי להתחיל בו, כי כמו שאמרתי, בעלי פשוט אף עם לא היה במקום הזה ועד שאתה לא שם אתה לא מבין, הרי תמיד אנחנו אומרים זאת פה בפורום - זר לא יבין זאת....
וזה פשוט ככה!!! אז עד כמה שבעלי אוהב אותי ומפרגן לי על כל ירידה ומחזק אותי גם בעלייה, זה לא מספיק לי, כי הוא לא ממש שם, הוא לא ממש מבין מה אני חווה,
הוא לא ממש מצליח להבין upset(למרות שיאמר לזכותו שהוא משתדל מאוד...) מה עובר לי בראש ולמה ואילו פה, איתכם בפורום המדהים הזה, אני פשוט לא צריכה להסביר יותר מדי,
פשוט "פותחת מקלדת ומשתפת" במשהו שעובר עליי וכל אחד ואחת כאן כבר מתחברים לזה מהמקום שלהם, כי כולנו למדנו כבר לקרוא את המסרים בין השורות....

שוב תודה, לילה טוב Sleepy

1103 כתב:
שח יקרה
חצי קילו בשבוע זו ירידה אידיאלית.לא משנה עודף המשקל שעליך במילא הזמן עובר וכל ירידה חצי או יותר יצטברו
ולאט לאט תראי את השינוי.עשית טוב שפנית אל אימך לעזרה.התמיכה מאוד חשובה בתהליך.בעוד זמן כאשר התוצאות תיראנה,
גם בעלך יתחיל להאמין שיש שיטה שעובדת.באחת ההרצאות מירי ספרה על מישהי שמצאה פיתרון איך לשתף את בעלה שגם הוא היה סקפטי כבעלך.
[אותה אישה עשתה את הדיאטה דרך האינטרנט] כל ערב היא חזרה והקשיבה להרצאה בקול רם בהתחלה תוך כדי הקשבתה בעלה נהג להיכנס למטבח
כשהוא שומע את מירי ברקע ואז ערב אחד היא היציעה לו להקשיב יחד איתה להרצאה.איזה מעשה חכם.
ערב טוב
נילי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 23:14

שח
שח
הד"ש יגיע מחר על הבוקר, אין כמוך! תודה רבה Kissing

miribelkin כתב:
שח יקרה את מרגשת ממש,,,,כל הכבוד על בקשת העזרה.
אין כמו אמא בעולם, תמסרי לה ממני דש חם. בהצלחה והתמדה
כולנו איתך...תמשיכי לשתף אוהבת וגאה בך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 21:37

miribelkin
miribelkin
Administrator
שח יקרה את מרגשת ממש,,,,כל הכבוד על בקשת העזרה.
אין כמו אמא בעולם, תמסרי לה ממני דש חם. בהצלחה והתמדה
כולנו איתך...תמשיכי לשתף אוהבת וגאה בך מירי
29/10/2012 20:49

1103
1103
שח יקרה
חצי קילו בשבוע זו ירידה אידיאלית.לא משנה עודף המשקל שעליך במילא הזמן עובר וכל ירידה חצי או יותר יצטברו
ולאט לאט תראי את השינוי.עשית טוב שפנית אל אימך לעזרה.התמיכה מאוד חשובה בתהליך.בעוד זמן כאשר התוצאות תיראנה,
גם בעלך יתחיל להאמין שיש שיטה שעובדת.באחת ההרצאות מירי ספרה על מישהי שמצאה פיתרון איך לשתף את בעלה שגם הוא היה סקפטי כבעלך.
[אותה אישה עשתה את הדיאטה דרך האינטרנט] כל ערב היא חזרה והקשיבה להרצאה בקול רם בהתחלה תוך כדי הקשבתה בעלה נהג להיכנס למטבח
כשהוא שומע את מירי ברקע ואז ערב אחד היא היציעה לו להקשיב יחד איתה להרצאה.איזה מעשה חכם.
ערב טוב
נילי

--
וסרהולץ
29/10/2012 20:05

dany
dany
שח יקרה
קודם כל כבוד על כך שבקשת עזרה , זה ממש לא מובן מאליו, וזה מראה על בגרות אמיתית.
כייף שאמא נמצאת לידך ואת יכולה יחד איתה לעשות דברים.
אגב אני כתבתי על המינוס...........חחחחחחחחח
ובואי אל תסתכלי על מה שיש לך לרדת, אל תעשי את ההשוואות הללו, הן לא מוסיפות לך כלום ורק יכולות להוריד במצב הרוח ובמוטיבציה.
את יורדת בקצב שאת יכולה .......... את עושה את המיטב כל יום, וכפי שמירי אמרה כל יום זו הבחירה וההחלטה מחדש, התחייבות מחדש.
מאחלת לך המון הצלחה.
מכל הלב דני

שח כתב:
אז בשקילה הבוקר, המשקל הראה מינוס חצי קילו...
מצד אחד זה מינוס וכמו שמישהי כתבה פה לא מזמן, זה התחום היחיד בחיים שמינוס בו הוא למעשה דבר חיובי...
מצד שני, זה רק חצי קילו כשיש לי 30 קילו להוריד......upset
מנסה לסדר את הראש ולהבין, הרי ביננו, זייפתי בחצי מהשבוע, לפחות עד השיחה טלפון של מירי ומאז (יום חמישי בצהריים)
ועד היום בבוקר הקפדתי בטירוף ולא זייפתי בכלום, אז אם לנסות ולראות את חצי הכוס המלאה, זהו חצי קילו בעבור 4 ימי התמדה אמיתיים
וצמודים לתפריט, ואולי להתנחם שאילו הייתי עושה את כל שבעת ימי השבוע בצורה הזו, אולי אולי המשקל היה מראה ירידה של קילו ויותר....
בנוסף, אני מגלה בכל יום מחדש, עד כמה חשובה התמיכה מהבית, דבר שאצלי כמעט ולא קיים כי יש לי שני ילדודס קטנים אז מהם אני לא מצפה,
אם כבר הם רק מקשים עליי יותר עם כל מיני החטיפים והמתוקים, ובעלי.... הוא די סקפטי לגבי כל העניין, כי הוא כבר חווה איתי כל כך הרבה
סוגים של דיאטות וכל יום ראשון היה כוכב דיאטה חדש אצלנו בבית, ש.... הוא מפרגן לי בסלט כל ערב אבל חוצמיזה לא "שומר עליי כמו נץ"
שזה מה שאני צריכה הרבה פעמים, את המישהו הזה שיחזיר אותי לתלם ויגיד לי לא.... בעלי גם מעולם לא חווה את החלק של להיות מלא/שמן,
מאז ומתמיד הוא היה מהמעצבנים האלו עם הגוף המושלם, רזה שחום גבוה שאוכל הכל מכל וזה נכנס אצלו לגוף באורך ולא רואים עליו כלום...
בכל מקרה, עשיתי שיחה עם אמא שלי אתמול בבוקר ופשוט.... ביקשתי ממנה עזרה.... אמרתי לה שקשה לי הלבד ובלי שותף שעושה איתי ובלי
פיקוח יומי (מה לעשות, ילדה של אמא אני...) והאמא המקסימה שלי מייד נרתמה לעזרתי In Love היא ראתה והבינה עד כמה אני רצינית הפעם,
נתתי לה לשמוע הרצאה של מירי והראיתי לה את התפריט, הפעם פשוט פתחתי את כל הקלפים ואמא שלי.... אמא שלי היא הורסת, באמת בחיי!!
בשיא האובייקטיביות, היא אישה יפה בתחילת שנות החמישים, נראית מעולה, שוקלת פחות משישים קילו, גוף מוצק רואים אותנו יחד ותמיד חושבים
שאנחנו אחיות, שהיא אחותי הגדולה חחחח אז כמו שהבנתם היא בוודאי לא זקוקה לדיאטה, אבל היא תלווה אותי בתהליך אז.... תודה אמא יקרה!
התחלנו אתמול, צעדנו בערב יחד והיה כייף, שכחתי כבר מה זה זמן איכות לעצמי, נקי מכאבי ראש וילדים בוכים ברקע, והיום בצהריים היא הפתיעה אותי
ופינקה אותי בארוחת גורמה מעלפת של דג סלומון ואנטיפסטי בתנור, יצא מדהים! וממש עוד רבע שעה, אנחנו יוצאות לצעדה של 50 דקות...
אז השבוע חייב להיות מדהים!!! שיהיה לנו המשך שבוע מוצלח ונעים smile
29/10/2012 19:19

מטפס הרים
מטפס הרים
29/10/2012 19:09

שח
שח
אז בשקילה הבוקר, המשקל הראה מינוס חצי קילו...
מצד אחד זה מינוס וכמו שמישהי כתבה פה לא מזמן, זה התחום היחיד בחיים שמינוס בו הוא למעשה דבר חיובי...
מצד שני, זה רק חצי קילו כשיש לי 30 קילו להוריד......upset
מנסה לסדר את הראש ולהבין, הרי ביננו, זייפתי בחצי מהשבוע, לפחות עד השיחה טלפון של מירי ומאז (יום חמישי בצהריים)
ועד היום בבוקר הקפדתי בטירוף ולא זייפתי בכלום, אז אם לנסות ולראות את חצי הכוס המלאה, זהו חצי קילו בעבור 4 ימי התמדה אמיתיים
וצמודים לתפריט, ואולי להתנחם שאילו הייתי עושה את כל שבעת ימי השבוע בצורה הזו, אולי אולי המשקל היה מראה ירידה של קילו ויותר....
בנוסף, אני מגלה בכל יום מחדש, עד כמה חשובה התמיכה מהבית, דבר שאצלי כמעט ולא קיים כי יש לי שני ילדודס קטנים אז מהם אני לא מצפה,
אם כבר הם רק מקשים עליי יותר עם כל מיני החטיפים והמתוקים, ובעלי.... הוא די סקפטי לגבי כל העניין, כי הוא כבר חווה איתי כל כך הרבה
סוגים של דיאטות וכל יום ראשון היה כוכב דיאטה חדש אצלנו בבית, ש.... הוא מפרגן לי בסלט כל ערב אבל חוצמיזה לא "שומר עליי כמו נץ"
שזה מה שאני צריכה הרבה פעמים, את המישהו הזה שיחזיר אותי לתלם ויגיד לי לא.... בעלי גם מעולם לא חווה את החלק של להיות מלא/שמן,
מאז ומתמיד הוא היה מהמעצבנים האלו עם הגוף המושלם, רזה שחום גבוה שאוכל הכל מכל וזה נכנס אצלו לגוף באורך ולא רואים עליו כלום...
בכל מקרה, עשיתי שיחה עם אמא שלי אתמול בבוקר ופשוט.... ביקשתי ממנה עזרה.... אמרתי לה שקשה לי הלבד ובלי שותף שעושה איתי ובלי
פיקוח יומי (מה לעשות, ילדה של אמא אני...) והאמא המקסימה שלי מייד נרתמה לעזרתי In Love היא ראתה והבינה עד כמה אני רצינית הפעם,
נתתי לה לשמוע הרצאה של מירי והראיתי לה את התפריט, הפעם פשוט פתחתי את כל הקלפים ואמא שלי.... אמא שלי היא הורסת, באמת בחיי!!
בשיא האובייקטיביות, היא אישה יפה בתחילת שנות החמישים, נראית מעולה, שוקלת פחות משישים קילו, גוף מוצק רואים אותנו יחד ותמיד חושבים
שאנחנו אחיות, שהיא אחותי הגדולה חחחח אז כמו שהבנתם היא בוודאי לא זקוקה לדיאטה, אבל היא תלווה אותי בתהליך אז.... תודה אמא יקרה!
התחלנו אתמול, צעדנו בערב יחד והיה כייף, שכחתי כבר מה זה זמן איכות לעצמי, נקי מכאבי ראש וילדים בוכים ברקע, והיום בצהריים היא הפתיעה אותי
ופינקה אותי בארוחת גורמה מעלפת של דג סלומון ואנטיפסטי בתנור, יצא מדהים! וממש עוד רבע שעה, אנחנו יוצאות לצעדה של 50 דקות...
אז השבוע חייב להיות מדהים!!! שיהיה לנו המשך שבוע מוצלח ונעים smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חצי קילו פחות וחצי הכוס המלאה....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!