29/10/2012 20:22
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה נילי נחושה ובלונדה... אכן הפעם הראשונה הקשה ביותר בכל תחום בחיים וחלקנו מצליחים להתגבר על הפחד וחלק לא.. יום נפלא ותודה על המילים החמות שלכן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 18:30
 1103 Posts: 5022
|
סיגל יקירתי את מזכירה לי מעט את הפעם הראשונה בה טסתי לחו"ל היה זה לפני הרבה שנים.כמו בעלך גם בעלי יזם טיול לחו"ל.זכור לי איך אחזתי את ידו בחוזקה בזמן ההמראה ובמשך חלק מהטיסה והנחיתה.מאז טסנו הרבה מאוד כולל שמונה פעמים לקנדה. עברת את מחסום הפחד עם כל טיסה וטיסה הפחד יפחת ויותר תהני מהטיסה.אני מאוד אוהבת את פראג,עיר מקסימה בה ביקרתי כמה פעמים, אני מאמינה שיהיו לכם עוד טיסות רבות למקומות שונים בעולם. ברוכה הבאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 17:05
 נחושה Posts: 6982
|
סיגלי יקרה, הפעם הראשונה אכן מפחידה בכלל בכל תחומי החיים....כי אנחנו לא מוכנים לתת צאנס לאפשרות שאולי נהנה, אולי נשתנה, אולי....ובסוף לא מאמינים שהתגברנו, נהנינו ונפתח לנו הטעם לעוד!!! שמחה שנהניתם, שמחה ששיתפת וכעת את יכולה לנסות ולתרגל כמו כולנו להתמודד עם הפחד שלא יהיה לנו מה ללבוש כי נהיה רזות וחתיכות וחתיכים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 14:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיגלי יקרה התגעגענו !! דמחה שהתגברת על הפחד ועל הלא נודע. אמן עוד המון שנים של חידושים ונסיעות. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 14:29
|
אכן כן רק ברכב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 14:28
 רבקה Posts: 8411
|
דרך המלך כתב:
תודה רבקוש... אכן פעם ראשונה ובטוח לא האחרונההההה...  )))))
זאת רק ההתחלה ♥♥♥ סיגלי לאילת לא טסת אף פעם , רק ברכב????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 14:26
|
תודה רבקוש... אכן פעם ראשונה ובטוח לא האחרונההההה... )))))
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 14:22
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי לא הייתי מאמינה שזאת הפעם הראשונה שלך בחו"ל והנה בעלך דאג ואת עשית זאת ומסתבר שהשד לא כל כך נורא ח ח ח אומרים שהפעם הראשונה והמחלה מתחילה כמובן עכשיו רוצים כל הזמן מתוקה תמשיכי להנות להכיר עולם , המראות מהממים, הנופים מקסימים ואפשר להתגבר על הכל אם רק רוצים כל כך שמחה בשבילך ומאמתת את דברייך פראג מהממת ביקרתי בה בשנה שעברה חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 14:07
|
מטפס יקר דני איריס ומירי היקרות תודה על המילים החמות והמעודדות ... עדיין בהיי .. מביטה בתמונות וכאילו קמה מחלום .. חלום נפלא של פראג ..ציורית כל כך רומנטית מהממת נקיה ויפה... חלום נפלא שהשאיר לי חשק בהחלט לכבוש את העולם כולו לאט לאט צעד אחרי צעד אולי שוב בפחד אבל בכייף ובהתרגשות.... נשיקות לכולםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 13:33
 dany Posts: 19819
|
סיגל יקרה שאפו על ההתגברות, אני לא מכירה את הפחד הזה.........חחחחחחח מכירה אחרים, למשל לא תעלי אותי על גלגל ענק......... או בכלל לא רוכבת על אופניים. אבל לטוס זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת ובוודאי להגיע למקומות חדשים. הכי כייף. אבל בטיסה האחרונה לפריז שטסתי עם בנותי ונכדתי, הם לא ידעו באיזה חלק מהגוף לתפוס בכדי להירגע........ זה לא אומר שהן מוותרות על הכייף בלהיות במקומות אחרים. ממש ממש לא!!!! אז בכדי להגיע למקומות חדשים ומטרפים מתגברים. כמונו כאן בכדי להגיע לתוצאות מיוחלות.......... מתגברים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 13:28
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סיגל יקרה שימחת אותי כל כך..... מקוה שתגיעי למפגש השבוע תקבלי חיבוק ענק ונשיקה.... אין כמו להתגבר על הפחד....ניצחת. גאה בך ובעלך ותמשיכו כך, העולם מדהים ומחכה לכם..... אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 13:19
 אייריס Posts: 3744
|
היי ממוש. התגעגעתי המון. ברוכים הבאים ואני שמחה שהתעלית על הפחד ועשית זאת. (תמיד יש פעם ראשונה) אז אחרי שראית וטעמת וחווית אני בטוחה שיבואו עוד נסיעות ושתמיד תהנו. כל הכבוד לבעלך על התמיכה והעידוד והנה זה כבר חלף ואת כאן כותבת לנו בהתרגשות על החוויה. מחכה לשני הבא לראותך זורחת. נשיבוקים ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 12:21
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי דרך המלך. איזה פוסט מקסים. ראשית- שאפו לבעלך שעודד ותמך ועשה שיקרה. ושאפו לך שהתגברת והנה ראית עולם, ופראג עיר מיוחדת במינה.. למרות שאני לא חוויתי מאודי את עניין החשש מטיסות ( למזלי...אחרת איך היתי מתפרנס, אני כל הזמן טס חח..)אני יכול הבין אותך. והנה התגברת על משהו כנראה שרשי ולא פשוט כלל ועיקר. ממש כל הכבוד.. יאללה , להתחיל לכבוש יבשות, ובלונדון היאוש נעשה יותר נוח.. במידה מסויימת ההתגברות שלך על כזה עניין מלמדת גם עלינו בתהליך שלנו- גם אנחנו מנסים לשנות מציאות, להתגבר על מצב קיים.. ואז כשמצליחים - גם אנחנו רואים עולם אחר, כמו שאת ראית בפראג.. ניפלא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 12:04
|
היי שנים על גבי שנים אני רוצה לראות את העולם ומה שעוצר בעדי זה הפחד.. הפחד מהטיסה הפחד מהלא נודע.. פחד חרדה קראו לזה איך שבא לכם... הפעם החלטתי אני נוסעת!!!אינטרנט חברות משפחה מלא מלא שאלות מה עושים איך כיציד ועוד..... ארזתי מזוודות והלב דופק ואני מזיעה ברמות... נוסעים לפראג אני ובעלי לבד!!עוד פחד מה יהיה עם הילדים פעם ראשונה אני עוזבת אותם.. אמאאאא רעדתי..מגיעים לנמל התעופה והכל חדש לי ואני בפיק רגליים מאובנת לא מדברת בהלם כמעט נסוגה אחורה ובעלי המקסים תומך מעודד ומנהל את העינינים.. עליה למטוס הרגליים שלי לא זזות... רציצי לקחת כדור והחלטתי שלא ולא... עולה למטוס.. הוא ממריא אני באוויר.. הגוף רועד לי שעה שלמה עדיין בהלם... לאט לאט הצבע חוזר אליי הדם מתחיל לזרום רגיל ואני מתחילה להנות .. כן אני ממש נהנת כמו ילד קטן שקיבל הפתעה ...הופס נוחתים.. ממש מהר.. ארץ שונה תרבות אחרת.. ואני כמו ילדה קטנה הולכת אחרי בעלי וכולי בעננים.... החלטתי נסעתי ביצעתי ואני כל כך נהנתי... פראג מהממת .. השקט מהיום יום מהילדים מהשגרה... כייף כייף וכן לכבודי ירד שלג בפראג חוייה נוספת שחוויתי גם בפעם הראשונה... כן אני גאה בעצמי שהתגברתי על הפחדים החרדות .. ונתתי לעצמי להנות.. ומאד נהנתי.. מלבד האוכל שהיה לי קשה מאד.. שומרת כשרות וממש נגעלתי מהאוכל.. ארבעה ימים אני ימים שלמים על קפה הפוך כמעט יום שלם וציפס וקוראסון ובטוח שמנתי והעלתי במשקל אבל נהנתי כמו ילדה קטנה שגילתה עולם אחר... חזרנו הבוקר ועכשיו קמתי לשגרה... בחזרה הביתה שוב רעד בגוף זיעה דפיקות לב ושוב מאובנת לא יכולה לזוז ולאט לאט עולה למטוס משתחררת לאט ואפילו מצליחה להרדם... כן הנסיעה השאירה טעם של עוד... ומאד מקווה שהפעם הבאה תהיה מהירה.... אז כאן אני מודה לבעלי שבזכותו נהנתי כל כך בזכותו הרגשתי בירח דבש ... בהיי מטורף... ומי שלא מבין את הפחד והחרדה לא יבין את ההתרגשות והשמחה... חוזרת לשגרה לירקות שהתגעגעתי אליהם מאד.. חוזרת אליכם פורום נפלא ולמירי היקרה יום נפלא )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|