31/10/2012 23:34
 tal_f Posts: 900
|
מצויין, תמשיכי !! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 21:34
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יולי מקסימה, פוסט חמוד אמיתי וחשוב תודה לך על השיתוף, ואכן אילנה ממש מחוננת להתראות ביום ד אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 20:50
 1103 Posts: 5022
|
יולי חמודה כל הכבוד ברכות על הקילו שירד ערב נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 17:01
 נחושה Posts: 6982
|
השינוי בהחלט מתקבל לטובה, המשיכי כך ותודה על השיתוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 14:41
 רבקה Posts: 8411
|
שתי ציפורים במכה אחת גם חיסכון וגם רזון יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 13:34
 dany Posts: 19819
|
ברכות לירידה והתובנות הן פשוט נפלאות, הידד ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 13:10
 אייריס Posts: 3744
|
שבוע טוב יולי וברכות חמות לקילו שעף. זהו שחייבים לעשות שינוי בתפיסה שלנו (הגיע הזמן) ולעשות לא בערך אלא בדיוק ואז ההצלחה תגיע. אווףףףף כמה אני רוצה גם להיות בדיוק ולא בערך ולהפסיק לחגוג מדי פעם זה מה שהורס לי בכל אופן היציאה מהשוטף מקפיצה בקילו או במקום. די רוצה לרדתתת כבר. זהו שהשבוע במקום והחלטתי עם עצמי גם שתמו התירוצים והחגיגות וליישם הכל. אז בהצלחה לך ולכולנו השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 13:03
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד!!!!! המשך שבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 12:25
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יופי על קילוגרם פחות. זוית מעניינת הבאת בפוסט שלך:נאכל פחות, נקנה פחות שטויות, נבקר פחות בסופרמרקטים המפתים , ואז בטח נהיה יותר בריאים אבל גם הכיס שלנו יהיה בריא יותר.. וו'אלה לא חשבתי על זה ככה... ובמדינת ישראל שלנו שלדעתי כבר מתקרבת אם לא עוברת את שוויץ בה אני נימצא אחת לחודש ביוקר המחיה .. זה דווקא יכול להיות משמעותי ביותר... יופי על קג פחות. בהצלחה בהמשך. edited by מטפס הרים on 10/29/2012 edited by מטפס הרים on 10/29/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 11:46
 שח Posts: 169
|
כל הכבוד על הקילו! יישר כוח והמון בהצלחה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 11:07
 יולי Posts: 754
|
היי, כבר המון זמן שדישדשתי במקום אחרי ירידה של 3.5 קילו. ואז ההרצאה של מירי בנושא כמויות עוררה אותי לפעולה. ההרצאה ואילנה הנהדרת מימי רביעי שפשוט עושה כל מה שמירי אומרת ומרזה ממש אבל ממש יפה (31 קילו בכמה חודשים ) ומכיוון שיש לה הרבה מאוד לרזות...והיא ממש גרופית של מירי והשיטה, פשוט אמרתי לעצמי שאם היא עושה הכל, אז אני גם יכולה וכל אחד יכול. מירי פשוט נתנה כל כך הרבה מידע ומוטיבציה לשינוי בהרצאה של לפני שבועיים ושדיברתי עם אילנה היא ממש אמרה לי שהיא מודדת הכל בכף מדידה ומקפידה על הכל קטן כגדול ועובדה...היא רואה תוצאות מדהימות. אז, נפל לי האסימון....שדיאטה זה לא רק לשמוע הרצאה ולעשות "בערך" אלא, זה ממש לעשות כל מה שמירי אומרת, בנוגע לחצי כוס חלב, ופחות קפה, ויותר לשתות מיים ולא לאכול חלבונים ללא הגבלה כי שום דבר הוא ללא גבול. בכלל, כל הנושא של גבולות מאוד חשוב בתהליך של הרזייה ושמירת משקל. אז, סופסופ ירדתי את הקילו חוב מהחגים ואני ממשיכה במרץ עם הטיפים של מירי ולשמור על כמויות , כי האמת היא שקודם פחות הקפדתי, ובנוסף- בזמן האחרון פשוט וויתרתי על לאכול בחוץ, כי כרגע אני רוצה לרזות כמה קילו שמפרידים בייני לבין האושר, ורק יצאנו מתקופת החגים ורק עכשיו החזרתי חוב. בנוסף, לכך, ששותים מיים או תה מעלים כמו נענע או מרווה או תה אדום (עם סוכרא) זה מרגיע ופחות מתחשק לאכול מתוק....אני גם כבר הפסקתי לקנות חטיפים הבייתה..פשוט אין לי בבית. וירדנו מקניות מרובות של קרטוני חלב (היינו קונים 6 חלב בשבוע שזה המון...ותמיד שהולכים לסופר מכניסים עוד כמה פריטים לעגלה. ) אז, השיטה של מירי גם מרזה אותנו, גם חוסכת לנו כסף (ואל תשכחו...המזון ומוצרי החלב התייקרו גם לאחרונה, אז נכון, חייבים לקנות כי חייבים לאכול בריא, אבל לא חייבים לאכול ולקנות בכמות היסטרית, זה סתם משמין אותנו ומשאיר המון כסף בסופר....פשוט המון...). אז עכשיו אנחנו קונים רק פעם בשבוע ואין לנו צורך בקניות של "השלמות" באמצע שבוע וזה נחמד..גם להישקל ולשמוע קילו פחות זה מאוד נחמד........ בקיצור, זה הזמן לעשות שינוי...בגופנו , וגם ...זה מאפשר לחסוך עוד קצת וזה תמיד טוב..... בהצלחה לכולן, יום מקסים, יולי
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|