הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה הזמן לשינוי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/10/2012 23:34

tal_f
tal_f
מצויין, תמשיכי !!
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 21:34

miribelkin
miribelkin
Administrator
יולי מקסימה, פוסט חמוד אמיתי וחשוב
תודה לך על השיתוף, ואכן אילנה ממש מחוננת
להתראות ביום ד אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 20:50

1103
1103
יולי חמודה
כל הכבוד ברכות על הקילו שירד
ערב נפלא
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 17:01

נחושה
נחושה
השינוי בהחלט מתקבל לטובה, המשיכי כך ותודה על השיתוףsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 14:41

רבקה
רבקה
שתי ציפורים במכה אחת
גם חיסכון וגם רזון
יולי Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 13:34

dany
dany
ברכות לירידה והתובנות הן פשוט נפלאות, הידד ובהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 13:10

אייריס
אייריס
שבוע טוב יולי וברכות חמות לקילו שעף. זהו שחייבים לעשות שינוי בתפיסה שלנו (הגיע הזמן) ולעשות לא בערך אלא בדיוק ואז ההצלחה תגיע. אווףףףף כמה אני רוצה גם להיות בדיוק ולא בערך ולהפסיק לחגוג מדי פעם זה מה שהורס לי בכל אופן היציאה מהשוטף מקפיצה בקילו או במקום. די רוצה לרדתתת כבר. זהו שהשבוע במקום והחלטתי עם עצמי גם שתמו התירוצים והחגיגות וליישם הכל. אז בהצלחה לך ולכולנו השבוע
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 13:03

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד!!!!!
המשך שבוע מוצלח
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 12:25

מטפס הרים
מטפס הרים
יופי על קילוגרם פחות. זוית מעניינת הבאת בפוסט שלך:נאכל פחות, נקנה פחות שטויות, נבקר פחות בסופרמרקטים המפתים , ואז בטח נהיה יותר בריאים אבל גם הכיס שלנו יהיה בריא יותר.. וו'אלה לא חשבתי על זה ככה... ובמדינת ישראל שלנו שלדעתי כבר מתקרבת אם לא עוברת את שוויץ בה אני נימצא אחת לחודש ביוקר המחיה .. זה דווקא יכול להיות משמעותי ביותר... יופי על קג פחות. בהצלחה בהמשך.
edited by מטפס הרים on 10/29/2012
edited by מטפס הרים on 10/29/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 11:46

שח
שח
כל הכבוד על הקילו!Applause
יישר כוח והמון בהצלחה !
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2012 11:07

יולי
יולי
היי,
כבר המון זמן שדישדשתי במקום אחרי ירידה של 3.5 קילו. ואז ההרצאה של מירי בנושא כמויות עוררה אותי לפעולה. ההרצאה ואילנה הנהדרת מימי רביעי שפשוט עושה כל מה שמירי אומרת ומרזה ממש אבל ממש יפה (31 קילו בכמה חודשים ) ומכיוון שיש לה הרבה מאוד לרזות...והיא ממש גרופית של מירי והשיטה, פשוט אמרתי לעצמי שאם היא עושה הכל, אז אני גם יכולה וכל אחד יכול. מירי פשוט נתנה כל כך הרבה מידע ומוטיבציה לשינוי בהרצאה של לפני שבועיים ושדיברתי עם אילנה היא ממש אמרה לי שהיא מודדת הכל בכף מדידה ומקפידה על הכל קטן כגדול ועובדה...היא רואה תוצאות מדהימות.
אז, נפל לי האסימון....שדיאטה זה לא רק לשמוע הרצאה ולעשות "בערך" אלא, זה ממש לעשות כל מה שמירי אומרת, בנוגע לחצי כוס חלב, ופחות קפה, ויותר לשתות מיים ולא לאכול חלבונים ללא הגבלה כי שום דבר הוא ללא גבול. בכלל, כל הנושא של גבולות מאוד חשוב בתהליך של הרזייה ושמירת משקל. אז, סופסופ ירדתי את הקילו חוב מהחגים ואני ממשיכה במרץ עם הטיפים של מירי ולשמור על כמויות , כי האמת היא שקודם פחות הקפדתי, ובנוסף- בזמן האחרון פשוט וויתרתי על לאכול בחוץ, כי כרגע אני רוצה לרזות כמה קילו שמפרידים בייני לבין האושר, ורק יצאנו מתקופת החגים ורק עכשיו החזרתי חוב. בנוסף, לכך, ששותים מיים או תה מעלים כמו נענע או מרווה או תה אדום (עם סוכרא) זה מרגיע ופחות מתחשק לאכול מתוק....אני גם כבר הפסקתי לקנות חטיפים הבייתה..פשוט אין לי בבית. וירדנו מקניות מרובות של קרטוני חלב (היינו קונים 6 חלב בשבוע שזה המון...ותמיד שהולכים לסופר מכניסים עוד כמה פריטים לעגלה. )
אז, השיטה של מירי גם מרזה אותנו, גם חוסכת לנו כסף (ואל תשכחו...המזון ומוצרי החלב התייקרו גם לאחרונה, אז נכון, חייבים לקנות כי חייבים לאכול בריא, אבל לא חייבים לאכול ולקנות בכמות היסטרית, זה סתם משמין אותנו ומשאיר המון כסף בסופר....פשוט המון...). אז עכשיו אנחנו קונים רק פעם בשבוע ואין לנו צורך בקניות של "השלמות" באמצע שבוע וזה נחמד..גם להישקל ולשמוע קילו פחות זה מאוד נחמד........
בקיצור, זה הזמן לעשות שינוי...בגופנו , וגם ...זה מאפשר לחסוך עוד קצת וזה תמיד טוב.....

בהצלחה לכולן,
יום מקסים,
יולי
+2 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה הזמן לשינוי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!