|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/10/2012 13:26
 dany Posts: 19819
|
טוב , אז ראיתי את התכנית באינטרנט, ודווקא היא הבחורה שהכי מצאה חן בעיני, אמיתית, חיננית, יפה אמיתית בפנים. כשרונית. בקיצור רק כמה עשרות קילוגרמים פחות והיא מושלמת............ השתיים האחרות באמת היו חתיכות נאות......... וכל כך לא נעימות, כל אחת חושבת שהמציאה את הגלגל,.... אף אחד אף פעם לא דחה אותן........נו באמת???????? יכול להיות שאם מקסין תמצא את הגבר האמיתי שיאהב את הפנימיות שלה לפני המראה החיצוני אז תקבל כוחות לעשות את השינוי. הרי אנחנו לא ממש מכירים את הסיפור שלה. אני מאחלת לה שתצליח ותמצא אהבת אמת וגם תרד במשקל כי היא מקסין מקסימה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 12:35
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יולי כתב:
היי, ראיתי את דייט בחשיכה עם מקסין. זה היה מאוד מעניין וגם כואב לראות בחורה עם פנים כל כך יפות, כל כך מנסה להתלבש יפה, מתאפרת יפה, מטופחת מאוד, שרה מהמם וכשרונית מאוד ...והיה לי עצוב לראות את הגודל שלה משתי סיבות- האחת בריאותית כי אני חושבת שהיא לא שומרת על הבריאות שלה אם המשקל שלה כ"כ גבוה וברור שהיא לא מטפלת בזה ושהיא גם לא במודעות היא בטוחה שהיא מלאה ומושכת , כאשר האמת היא שהיא פשוט שמנה מאוד מאוד....ברמת שמסכנת חיים ולא ברמה של מעט שומן עודף. בנוסף לכך, נרא שהיא מעמידה פנים שלא אכפת לה שבפועל היא אמרה שהיא מאוד נפגעה מבחורים בעבר ושמתביישים לצאת איתה בחוץ, בגלל ההופעה (החריגה) שלה. זה היה כ"כ כואב כי באמת איכות החיים שלה נפגעת בגלל הגודל העצום שלה ונראה שהיא לא מטפלת בעצמה מהבחינה הזו. זה קצת החזיר אותי אחורה, אומנם הייתי מאוד שמנה (כמעט 100 קילו לפני 7 שנים), אבל לא הגעתי מעולם לרמות כאלו של גודל ומראה, כי לי היא נראית כמעט 170-200 קילו ואולי אני לא יודעת להעריך לפי הטלביזיה, וזה גם לא ממש חשוב. זה החזיר אותי להרגשה של חוסר אונים (נרכש) של "אני שמנה וככה זה,.." למחשבות של "לעולם לא אהיה רזה" או מי שיאהב אותי יאהב אותי גם ככה, או העיקר מה שבפנימיות...לפני 10 שנים וקודם...שלא הייתי בחוגים של מירי, או בדיאטה בכלל....כבר הייתי נואשת מדיאטות ומהרזייה, לא יכלתי למצוא בגדים בכל מקום, הייתי יפה רק בפנים, חיפשתי בגדים רק במידות גדולות , בגדים שאף פעם לא החמיאו כי הגוף היה גדול מידיי....תמיד חיפשתי איך לסדר את השיער או אולי להתאפר יותר כדיי להבליט את הפנים...כל מיני "טריקים" שלא עוזרים להסתיר את השומן. ....שהייתי הולכת ברחוב לפעמים הייתי מרגישה שהצביעו עליי בנוסח...תראו איזה שמנה...(זה היה מאוד מעליב, לכן לא משנה איזה שמנים אתם רואים ברחוב..אל תעשו את זה לעולם) לפעמים הסתכלו לי בצלחת לראות מה אכלתי ובעיקר...כמה...לפני שהכרתי את בעלי...היו לי בני זוג...אישית, לא הרגשתי שהתביישו בי, אבל...נמנעתי מללכת לים או לבריכה כדי שלא ינעצו בי מבטים מוזרים...של "תראו איז שמנה בבגד ים"...בקיצור חייתי בפחדים, גם פחד מדחייה חברתית ..וכן...היו מקרים שזה פעל לרעתי, אם במקומות עבודה שלא התקבלתי למרות שהייתי מתאימה (אם אפשר לקבל רזה יותר...למה לא....יותר ייצוגי, ככה זה העולם מתאכזר לשונים...) בקיצור, כל הסיפור עם מקסין קצת החזיר אותי אחורה וגרם לי לחשוב שהיא בעצם מלאת פחדים, מלאה בעצבות ומנסה לשדר משהו אחר כדי שיקבלו אותה. אני בטוחה שהיא מפחדת מדחייה, ואפילו מאוד. זה היה בולט במיוחד שהיא חיכתה לבן הזוג במרפסת..אני שמחה שהוא יצא בכ"ז...אבל בסה"כ זו תוכנית ריאליטי ומי יודע מה קורה בחיים האמיתיים.... וזה מחזיר אותי לזה שאנחנו ברות מזל שאנחנו במסגרת, גם אם לפעמים קשה, וגם אם אנחנו מקטרות על קילו פה ושם, אנחנו בכ"ז במודעות גדולה ומטפלות בעצמנו ואוכלות בריא וזה העיקר..לא אם נהיה בסוף דוגמניות אלא אם נגיע למשקל כזה שאנו מרגישות בו טוב עם עצמנו ... יום טוב, יולי edited by יולי on 10/29/2012
זה בדיוק מה שהרגשתי. וכבר כתבתי זאת. הרגשתי שהיא בנתה לעצמה פאסדה חיצונית של אני יפה ואני מושכת וכל מני כאלו.. אבל זה הכל כיפת ברזל פרטית ומאוד מלאכותית, שלא ממש מגנה על הנפש שלה שמלאה בפחדים וכנראה גם בייאוש עמוק.. עמוק מאוד... היה מרתק לקרוא את הפוסט שלך.. על עניין קבלת אנשים "יפים" "רזים" "ייצוגיים" למקומות עבודה אני יכול לכתוב יותר מסיפור אחד, לאור נסיוני , פשוט ישבתי בצמתים כאלו , ולעיתים שמעתי מקולגות 0 ולא רק בנים, שלא תהיה כאן טעות. ממש לא רק מבנים ) משפטים שהרסו לי את היום.. והיו מקרים שהטלתי וטו שהיתה לי או זכות החלטה אחרונה. זה לא קרה הרבה אבל היו מקרים. והם נחקקו אצלי הייטב. ואני לרגע לא מתכחש לקשר שקיים בין מראה חיצוני למידת השפעתו על מראיין למישרה.זה קיים, וה אמיתי ואולי גם טבעי, וגם עלי זה משפיע, זו האמת...אבל כשזה הופך למדד מרכזי בשיפוט זה חמור מאוד בעיני. את צודקת- כמה קשה לראות את מקסין ( ומסכים שהיא אשה יפה) במצבה.. וכמה מעודד לי לדעת שאני במסגרת בריאה מאוד, ומתקדם קדימה אל עתיד הרבה יותר טוב.. edited by מטפס הרים on 10/29/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 10:52
 יולי Posts: 754
|
היי, ראיתי את דייט בחשיכה עם מקסין. זה היה מאוד מעניין וגם כואב לראות בחורה עם פנים כל כך יפות, כל כך מנסה להתלבש יפה, מתאפרת יפה, מטופחת מאוד, שרה מהמם וכשרונית מאוד ...והיה לי עצוב לראות את הגודל שלה משתי סיבות- האחת בריאותית כי אני חושבת שהיא לא שומרת על הבריאות שלה אם המשקל שלה כ"כ גבוה וברור שהיא לא מטפלת בזה ושהיא גם לא במודעות היא בטוחה שהיא מלאה ומושכת , כאשר האמת היא שהיא פשוט שמנה מאוד מאוד....ברמת שמסכנת חיים ולא ברמה של מעט שומן עודף. בנוסף לכך, נרא שהיא מעמידה פנים שלא אכפת לה שבפועל היא אמרה שהיא מאוד נפגעה מבחורים בעבר ושמתביישים לצאת איתה בחוץ, בגלל ההופעה (החריגה) שלה. זה היה כ"כ כואב כי באמת איכות החיים שלה נפגעת בגלל הגודל העצום שלה ונראה שהיא לא מטפלת בעצמה מהבחינה הזו. זה קצת החזיר אותי אחורה, אומנם הייתי מאוד שמנה (כמעט 100 קילו לפני 7 שנים), אבל לא הגעתי מעולם לרמות כאלו של גודל ומראה, כי לי היא נראית כמעט 170-200 קילו ואולי אני לא יודעת להעריך לפי הטלביזיה, וזה גם לא ממש חשוב. זה החזיר אותי להרגשה של חוסר אונים (נרכש) של "אני שמנה וככה זה,.." למחשבות של "לעולם לא אהיה רזה" או מי שיאהב אותי יאהב אותי גם ככה, או העיקר מה שבפנימיות...לפני 10 שנים וקודם...שלא הייתי בחוגים של מירי, או בדיאטה בכלל....כבר הייתי נואשת מדיאטות ומהרזייה, לא יכלתי למצוא בגדים בכל מקום, הייתי יפה רק בפנים, חיפשתי בגדים רק במידות גדולות , בגדים שאף פעם לא החמיאו כי הגוף היה גדול מידיי....תמיד חיפשתי איך לסדר את השיער או אולי להתאפר יותר כדיי להבליט את הפנים...כל מיני "טריקים" שלא עוזרים להסתיר את השומן. ....שהייתי הולכת ברחוב לפעמים הייתי מרגישה שהצביעו עליי בנוסח...תראו איזה שמנה...(זה היה מאוד מעליב, לכן לא משנה איזה שמנים אתם רואים ברחוב..אל תעשו את זה לעולם) לפעמים הסתכלו לי בצלחת לראות מה אכלתי ובעיקר...כמה...לפני שהכרתי את בעלי...היו לי בני זוג...אישית, לא הרגשתי שהתביישו בי, אבל...נמנעתי מללכת לים או לבריכה כדי שלא ינעצו בי מבטים מוזרים...של "תראו איז שמנה בבגד ים"...בקיצור חייתי בפחדים, גם פחד מדחייה חברתית ..וכן...היו מקרים שזה פעל לרעתי, אם במקומות עבודה שלא התקבלתי למרות שהייתי מתאימה (אם אפשר לקבל רזה יותר...למה לא....יותר ייצוגי, ככה זה העולם מתאכזר לשונים...) בקיצור, כל הסיפור עם מקסין קצת החזיר אותי אחורה וגרם לי לחשוב שהיא בעצם מלאת פחדים, מלאה בעצבות ומנסה לשדר משהו אחר כדי שיקבלו אותה. אני בטוחה שהיא מפחדת מדחייה, ואפילו מאוד. זה היה בולט במיוחד שהיא חיכתה לבן הזוג במרפסת..אני שמחה שהוא יצא בכ"ז...אבל בסה"כ זו תוכנית ריאליטי ומי יודע מה קורה בחיים האמיתיים.... וזה מחזיר אותי לזה שאנחנו ברות מזל שאנחנו במסגרת, גם אם לפעמים קשה, וגם אם אנחנו מקטרות על קילו פה ושם, אנחנו בכ"ז במודעות גדולה ומטפלות בעצמנו ואוכלות בריא וזה העיקר..לא אם נהיה בסוף דוגמניות אלא אם נגיע למשקל כזה שאנו מרגישות בו טוב עם עצמנו ... יום טוב, יולי edited by יולי on 10/29/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 07:08
|
אקורדיאון כתב:
הפרומו כל כך לא משקף את אשר הבחורה עוברת. חשתי את כאבה ואכן היא מודעת בדיוק למצבה ,נכון יפה מוכשרת וכמו אצל כל השמנמודים האוכל חזק ממנה ועדיין לא הצליחה להגיע להחלטה לעשות מעשה,לעשות שינוי.
זה בדיוק מה שהרגשתי. שהיא מעמידה פאסדה של חיוך אך מאחורי החיוך מסתתר ים של דמעות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2012 05:40
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הפרומו כל כך לא משקף את אשר הבחורה עוברת. חשתי את כאבה ואכן היא מודעת בדיוק למצבה ,נכון יפה מוכשרת וכמו אצל כל השמנמודים האוכל חזק ממנה ועדיין לא הצליחה להגיע להחלטה לעשות מעשה,לעשות שינוי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 17:37
 נחושה Posts: 6982
|
אני לא ראיתי את התוכנית אלא רק את הצגתה כמייצגת את הבנות הכוסיות....הייתי בשוק. בחורה מוכשרת אני מניחה , אינני יודעת את גילה אבל זה פשע לאנושות להסתובב ככה ולחרב לעצמה את החיים ואת הבריאות. אני כבר לא מדברת על בן זוג, הריונות וחיים מאושרים. אגב אמרו לי שהיא כותבת בלוג אופנה או משהו...אלוהים שישמור....איפה המודעות למראה שלך....כוסית?....ממש לא!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 15:51
 קרנושה Posts: 3420
|
מטפס הרים כתב:
חיוך מהלב כתב: לכל היקרים שראו, (אני לא ראיתי) את השמנה מהתוכנית דייט בחשיכה. לידיעתכם, גם אני הייתי פעם מאד מאד שמנה ולא מודעת לעצמי כאילו לא ראיתי את עצמי במראה. לאחרונה ראיתי קטע סרט שצולם כשהיו ילדי צעירים מאד ונסענו עימהם לחו"ל. הסרט צולם מאחור כשבדרך הולכים אני ובני הקטן (אני מחזיקה אותי ביד) כשראיתי את הסרט פשוט היייתי מזועזעת מגודל הישבן שלי, וחשבתי לעצמי כיצד כיצד נתתי לעצמי להגיע לממדים כאלה, גם הבגדים שלבשתי היום בגדי אוהל וכו'... למה? איני יודעת מדוע הייתי במצב ההוא, אבל "לא ראיתי את עצמי"... קשה להאמין. היום גם אני מודה לאל שאני במסגרת שלי היא טובה ונכונה, שלמדתי לשלוט בכמויות ובמה שאני אוכלת ובהחלט התוצאות נראות ואני מרגישה כל כך טוב לעומת איך שהרגשתי לפני חצי שנה אפילו.... אז זהו שאותה בחורה לבטח "אינה רואה" את עצמה לא במראה ולא בכלל,אני בטוחה שהיתה רוצה מאד להיות אחרת, ולהרגיש אחרת, אבל משכנעת את עצמה שהיא בסדר, שהיא "כוסית" מילה ששנואה עלי בכל מקרה. טוב לנו שאנו כאן, שאנו מודעים ועוזרים לעצמנו. העיקר שנמצאים במסגרת כמו שאת אומרת.נכון, שום דבר אינו מובן מאיליו. הי חיווך מהלב. אז זהו , שהבחורה הזו, לעניות דעתי, דווקא מאוד מודעת לעצמה, היא מלאה בפחדים וחששות סביב מידת הצלחתה עקב היותה שמנה, היא כואבת מאוד.. ומי יודע, אולי היא גם ניסתה כל מיני דרכים ונכשלה ואז , מתוך ייאוש כי כלום לא עבד והשומן רק הלך וגדל, מגיע השלב הכי גרוע, שלב הדיסוננס העצמי, השכנוע הפנימי שלא נורא שזה המצב.. כשהיא דיברה על זה שגם היא יכולה להיחשב כ' ( זו מ ילה שאני לא מוכל להגיד וגם לא מוכן לכתוב ואני חושב שזו מילה שמשפילה נשים, זה מה שאני חושב) ראיתי שזה בעצם דיבור כלפי חוץ ובפנים כמו שכתבה קרנושה, היא עם לב שותת...
אני דווקא ניתחתי זאת ממקום אחר. כסטודנטית לפסיכולוגיה, יש מינוח שרץ איתי בכל הלימודים והמנחים משתמשים בו. אני מרבה להשתמש בו כשאני "צפה במחשבות" ורצה בשיחות או בכתיבה, למינוח הזה קוראים "קרקע קיום"-המשמעות הינה שכשאדם נולד להורים מכים/ הורים חמים/ ילד יחיד וכו' וכו' זה הרקע, הניצנים לקרקע בה הוא נטמע. בה הוא צומח. כך מנתחים אישיות למשל, בפסיכולוגיה. ובהקשר לבחורה-היא באה ממדינה בה המכה הזו של השומן הרבה יותר נפוצה מאשר אצלנו, כנראה, לפיכך זה אולי פחות חריג שם, יותר מפחיד כאן. ניתן להקיש מכאן שאולי נולדה להורים עם גנטיקה שכזו, אנחנו גם יכולים להסיק שהוביסים. היא מאפשרת לעצמה להתבטא בבטחון שכולנו יודעים שהוא פגוע ועצוב ובצדק. ובחזרה לישראל. כאן זה לא בהכרח מתקבל ואולי בכלל לא. שבוע לפני כן היתה בדייט בחשכה בחורה יפה וסקסית מאד, היא ממש לא התקבלה בברכה. היא היתה פחות ממנה. הרבה פחות. משמע-אין משהו מושך בלהיות גדולת מימדים או גדול, אין בזה משהו סקסי, זה לא זה. שטחי ככל שזה יהיה זה מרתיע. וכנראה שאנחנו נרגיש עם זה אחרת מאשר מישהו רזה שלא מבין, זר כשמו כן הוא. כשהתעוררתי הבוקר, תהיתי מה יעלה הפורום היום ובהקשר של התוכנית איתה מאתמול, אני שמחה שבלונדה פתחה כאן את זה לדיון. אנחנו מעריכים הרבה דברים תוך כדי למידה וצפייה באחרים, אנחנו לומדים, מתקדמים ומתפתחים, מהמקומות הכי חלשים. וזו כל הגדולה של לא לראות את חצי הכוס המלאה, לדעת להבחין במקום הזה שייש מה ללמוד ממנו-לברוח כמו מאש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 15:34
|
אני ממשששששששש בכיתי בפנים אתמול כשראיתי כמה שהיא יפה!!! והכי רציתי להגיד לה בואי איתי למירי בלקין...בואי ביחד...נשבעת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 14:41
|
חיוך מהלב כתב:
לכל היקרים שראו, (אני לא ראיתי) את השמנה מהתוכנית דייט בחשיכה. לידיעתכם, גם אני הייתי פעם מאד מאד שמנה ולא מודעת לעצמי כאילו לא ראיתי את עצמי במראה. לאחרונה ראיתי קטע סרט שצולם כשהיו ילדי צעירים מאד ונסענו עימהם לחו"ל. הסרט צולם מאחור כשבדרך הולכים אני ובני הקטן (אני מחזיקה אותי ביד) כשראיתי את הסרט פשוט היייתי מזועזעת מגודל הישבן שלי, וחשבתי לעצמי כיצד כיצד נתתי לעצמי להגיע לממדים כאלה, גם הבגדים שלבשתי היום בגדי אוהל וכו'... למה? איני יודעת מדוע הייתי במצב ההוא, אבל "לא ראיתי את עצמי"... קשה להאמין. היום גם אני מודה לאל שאני במסגרת שלי היא טובה ונכונה, שלמדתי לשלוט בכמויות ובמה שאני אוכלת ובהחלט התוצאות נראות ואני מרגישה כל כך טוב לעומת איך שהרגשתי לפני חצי שנה אפילו.... אז זהו שאותה בחורה לבטח "אינה רואה" את עצמה לא במראה ולא בכלל,אני בטוחה שהיתה רוצה מאד להיות אחרת, ולהרגיש אחרת, אבל משכנעת את עצמה שהיא בסדר, שהיא "כוסית" מילה ששנואה עלי בכל מקרה. טוב לנו שאנו כאן, שאנו מודעים ועוזרים לעצמנו. העיקר שנמצאים במסגרת כמו שאת אומרת.נכון, שום דבר אינו מובן מאיליו. הי חיווך מהלב. אז זהו , שהבחורה הזו, לעניות דעתי, דווקא מאוד מודעת לעצמה, היא מלאה בפחדים וחששות סביב מידת הצלחתה עקב היותה שמנה, היא כואבת מאוד.. ומי יודע, אולי היא גם ניסתה כל מיני דרכים ונכשלה ואז , מתוך ייאוש כי כלום לא עבד והשומן רק הלך וגדל, מגיע השלב הכי גרוע, שלב הדיסוננס העצמי, השכנוע הפנימי שלא נורא שזה המצב.. כשהיא דיברה על זה שגם היא יכולה להיחשב כ' ( זו מ ילה שאני לא מוכל להגיד וגם לא מוכן לכתוב ואני חושב שזו מילה שמשפילה נשים, זה מה שאני חושב) ראיתי שזה בעצם דיבור כלפי חוץ ובפנים כמו שכתבה קרנושה, היא עם לב שותת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 14:25
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לכל היקרים שראו, (אני לא ראיתי) את השמנה מהתוכנית דייט בחשיכה. לידיעתכם, גם אני הייתי פעם מאד מאד שמנה ולא מודעת לעצמי כאילו לא ראיתי את עצמי במראה. לאחרונה ראיתי קטע סרט שצולם כשהיו ילדי צעירים מאד ונסענו עימהם לחו"ל. הסרט צולם מאחור כשבדרך הולכים אני ובני הקטן (אני מחזיקה אותי ביד) כשראיתי את הסרט פשוט היייתי מזועזעת מגודל הישבן שלי, וחשבתי לעצמי כיצד כיצד נתתי לעצמי להגיע לממדים כאלה, גם הבגדים שלבשתי היום בגדי אוהל וכו'... למה? איני יודעת מדוע הייתי במצב ההוא, אבל "לא ראיתי את עצמי"... קשה להאמין. היום גם אני מודה לאל שאני במסגרת שלי היא טובה ונכונה, שלמדתי לשלוט בכמויות ובמה שאני אוכלת ובהחלט התוצאות נראות ואני מרגישה כל כך טוב לעומת איך שהרגשתי לפני חצי שנה אפילו.... אז זהו שאותה בחורה לבטח "אינה רואה" את עצמה לא במראה ולא בכלל,אני בטוחה שהיתה רוצה מאד להיות אחרת, ולהרגיש אחרת, אבל משכנעת את עצמה שהיא בסדר, שהיא "כוסית" מילה ששנואה עלי בכל מקרה. טוב לנו שאנו כאן, שאנו מודעים ועוזרים לעצמנו. העיקר שנמצאים במסגרת כמו שאת אומרת.נכון, שום דבר אינו מובן מאיליו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 14:16
 אייריס Posts: 3744
|
היי אני ראיתי גם וכמוך בלונדה מסכימה הבחורה מוכשרת ויפה בפנים והגודל שלה הורס אפילו שהיא משדרת לא אכפת לה אבל ברור לי שמפריע הורס לה והיא חיה בפחד עובדה שלא הייתה לה זוגיות ותמיד אמרו לה שהיא שמנה וסיימו איתה את הקשר. חבל שבאמת לא עושים תהליך ואז הכל נראה אחרת. יום טוב חברים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 13:47
 רבקה Posts: 8411
|
אני רציתי לוותר על ראיית התכנית אך כשראיתי בפרומו את הדבר הענק הזה אמרתי לעצמי שאני חייבת לראות בחורה מקסימה שבחושך יכולה בהחלט להרשים אך נראית זוועה ואפילו דוחה כמה שהשומן הזה מקלקל את כל התדמית אני הייתי בטוחה שהבחור ילך ולא יגש אליה זה לא יחזיק מעמד היא עצמה מתביישת בצורתה אז תעשי משהו בנדון !!!!!!! אנחנו כאן קוראים לה בואי למירי וחייך ישתנו ללא היכר כמה טוב לנו במסגרת שלנו הנהדרת ♥♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 10:18
 אשירה Posts: 4292
|
גם אני די התפלאתי על התעוזה שלה אלא אם כן זה היה חלק מהמשחק ומהרייטינג. אני מודה בכנות שלמרות פניה היפות היא נראתה די דוחה בעיני, התפלאתי שהיא דיברה על משקלה כעובדה קיימת ולא הזכירה שום רצון או מוטיבציה לעשות שינוי. הדבר שכן היה יפה ומעודד בעיני הוא שדווקא היא, שבאה מראש עם נתוני פתיחה נמוכים יחסית לאחרות, היתה יותר בוגרת, ממוקדת, הצליחה בחושך להרשים בדרכה היא, ואפילו באור הבחור לא ברח כל עוד נפשו בו, ובשביל שניהם זה היה סוג של קפיצה למים, ואני מאחלת להם רק טוב אפילו שזאת בסך הכל תכנית ריאליטי ותו לא.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 08:54
|
איך הוצאת לי את המילים מהפה הבוקר.. הבחורה לחלוטין אינה מודעת לעצמה. היא הגדירה את עצמה כמלאה וככוסית, היא אמרה שהתפשרה בעבר אבל זה נראה רע, זה חוסר ביטחון ואפשר לבין מנין זה בא. עצוב מאד. אני באופן אישי הייתי מזועזעת..איך בחורה בת 24 כל כך יפה הגיעה למצב שכזה. בתוך הלב שלי בפנים אני ממש בכיתי בשבילה. ואז אמרתי לעצמי איזה מזל על מירי, על המסגרת, על זה שאני לא מוותרת לעצמי ומתמידה, על זה שאצליח ושאגשים חלום להגיע לאן שרק אבחר. על זה שלי יש את המודעות והכלים לטפל בחולשותיי, לעצור את כל מה שלא עושה טוב ורק להתקדם משבוע לשבוע. לא מובן מאליו.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 08:44
 1103 Posts: 5022
|
אמנם לא צפיתי אתמול בתכנית אך דבר ידוע שהשומן הוא האויב של האדם מכל הבחינות. המראה, האי נוחות, הסרבול, הבריאות, התנועה ועוד. לצערי כיום האנשים בעלי כובד המשקל הולכים ומתרבים,עצוב לראות שיש כל כך הרבה ילדים שמנים שבעתיד יהיו לאנשים שמנים.היום ילדים מגיל צעיר סובלים מכולוסטרול ועוד בעיות בריאות כבר מגיל צעיר . בוקר טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 08:10
|
ראיתי רק חלק קטן מהתכנית הזו... זה היה בהחלט שיעור אמיתי ונוקב .. ושוב זה הוכיח לי א מה שאני כבר יודע: כל האיפור, כל הביגוד האופנתי, כל השיער המטופח, כל האישיות הנהדרת והבהחלט מוכשרת של הגברת ההיא לא יחפו על העצב העמוק, התסכול , הפחד והכאב שיש בה על עצם היותה אישה שמנה. גם אני , כמוך בלונדה יקרה, פשוט לא מצליח להבין איך ייתכן שאדם שמן , שכה סובל גם אם כלפי חוץ הוא משדר שלא, איך אדם כזה לא קם ועושה מעשה... לא ניתפס על דעתי. אני לא מוכן לקבל דגל לבן. לא בתחום שבו השליטה וההחלטה על עתידי מצוייה בידי!! אני מוכ וגם מזומן לקבל כשלונות בדרך , רגעים קשים ואולי תסכול- אבל שתהיה דרך. שומן הוא לא גזרה משמיים, אפשר להעיף אותו. אפשר גם אפשר. זכינו שיש לנו דרך. edited by מטפס הרים on 10/28/2012 edited by מטפס הרים on 10/28/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2012 06:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
לא יעזור!! בוקר טוב לכולם ושבוע טוב. ראיתי אתמול דייט בחשכה וזה פשוט לא יעזור , נקסין שנראת ונשמעת מוכשרת בטירוף פשוט שמנה ...והשומן הורס! היא פחדה פחד מוות מזה שהוא יראה אותה ככה. אז אני לא מבינה איך אנשים מגיעים למצב כזה? למה הם לא מנסים לעשות משהו? מה כל החיים הם יחיו בפחד הזה של המראה? זה חיים אכזריים. אנחנו לפחות פה ובמודעות זה כבר רגל אחת בפנים. מאחלת לכם שבוע טוב עם המון בריאות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|