הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטפס יקר מזל טוב ליום ההולדת של נסיכתך בת ה-8

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/10/2012 13:58

רבקה
רבקה
לבת של המטפס
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 07:19

אשירה
אשירה

מזל טוב לנסיכה ולבני המשפחה!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 06:53

בלונדה....
בלונדה....
המון מזל טוב ורק אושר ונחת ממנה...
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
המון מזל טוב לנסיכה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 22:49

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
מטפס יקר,
גם לי יש נסיך נסיכה ונסיך.....
כל פעם שאני רואה נסיכה קטנה בעגלה אני אומרת לאמא שלה...תהני
יום אחד היא בת 4 אחרי כמה ימים בת 14 ויום אחד היא תגיע עם בן זוג....
תהנה יקירי מכל רגע במחיצתם....הזמן הזה חולף מהר....

נחושה יקרה. כמה נכון כתבת. מזכיר לי את המילים היפות של נתן יהונתן: ״השנים שחלפו בין אביב לענן כבר חלפו ואינן, כבר חלפו ואינן. אך שדה שנזרע בין ענן לאביב, מלבלב ומניב, מלבלב ומניב״... שנזכה לשמחות ואושר .
edited by מטפס הרים on 10/27/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 22:28

נחושה
נחושה
מטפס יקר,
גם לי יש נסיך נסיכה ונסיך.....
כל פעם שאני רואה נסיכה קטנה בעגלה אני אומרת לאמא שלה...תהני
יום אחד היא בת 4 אחרי כמה ימים בת 14 ויום אחד היא תגיע עם בן זוג....
תהנה יקירי מכל רגע במחיצתם....הזמן הזה חולף מהר....
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 18:33

מטפס הרים
מטפס הרים
הי נילי ודני.. אני רואה ש״הבאתי לכן להנחתה״ מה שנקרא.... אתן יודעות איך זה, לפעמים לא בא לי לצייר ולרקוד עם הנסיכה או ללמוד על המהפכה הצרפתית עם המרכזי ולהסיע, ולדאוג בלילות כשהגדול מבלה.. והבלגן בחדרים... סתם שטויות, אני מבין היטב מה שאתן אומרות אז בינתיים אהנה מהכיף שלהם ובעתיד, נו טוב, שיבואו גם בחנוכה ... חחח...
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 17:50

1103
1103
מטפס הרים כתב:
נילי, לפעמים אני מפנטז שכבר כולם מתעופפים מהבית.. יאללה, שיתחתנו כבר, ואני אהיה חופשי, כמה זמן יהיה לי פתאום פנוי... אוכל לכתוב, לקרוא.. ואפשר לצאת מתי שבראש למלון כזה או אחר עם זוגתי.. אני מת על הנסיכים והנסיכה. אבל יאללה שיעופו מהקן.. נשמע לי די מגניב.. אני מקווה שאני לא נשמע איזה אנוכי כי אני באמת לא.. פשוט וכמו שאת יודעת מעולה, לגדל אותם לוקח המון תעצומות נפש, אנחנו משקיעים בגידולם את כל כולנו.. אז אני נסתכל על הזוגות שכבר חיתנו את כולם ונראה לי שעם כל הכיף של לגדל יש כיף גם בחופש שמגיע עם יציאתם לעצמאות.. שיבואו לבקר עם הנכדים פעם בשנה בליל הסדר.. חחחח...

מטפס הרים
אל תמהר להקדים את המאוחר מגיעים ימים בהם אנו מתגעגעים לתקופה שכל הילדים גרו בבית והשליטה היתה בידינו.
השנים חולפות במהרה,את הזמן אין לעצור תן להם לגדול בשקט לצידך וכשיגיע הזמן וכל אחד מהם בתורו יעוף מהקן,
אתה וזוגתך תחכו לביקורים שלהם בשימחה בתקווה שזה לא יהיה רק פעם בשנה.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 17:30

dany
dany
שאלה אתה הולך לפגוש את אמך(אביך כבר אינו כאן נכון?) פעם בשנה בפסח?????????? מקווה שעם שאלה זו עניתי לך בתור אמא שהילדים שלה כבר נשואים ויש לה נכדים ענקיים...... ובכל זאת אם עובר יותר משבוע שלא נפגשים יש חור ענק ענק ענק בבטן ובלב.

מטפס הרים כתב:
נילי, לפעמים אני מפנטז שכבר כולם מתעופפים מהבית.. יאללה, שיתחתנו כבר, ואני אהיה חופשי, כמה זמן יהיה לי פתאום פנוי... אוכל לכתוב, לקרוא.. ואפשר לצאת מתי שבראש למלון כזה או אחר עם זוגתי.. אני מת על הנסיכים והנסיכה. אבל יאללה שיעופו מהקן.. נשמע לי די מגניב.. אני מקווה שאני לא נשמע איזה אנוכי כי אני באמת לא.. פשוט וכמו שאת יודעת מעולה, לגדל אותם לוקח המון תעצומות נפש, אנחנו משקיעים בגידולם את כל כולנו.. אז אני נסתכל על הזוגות שכבר חיתנו את כולם ונראה לי שעם כל הכיף של לגדל יש כיף גם בחופש שמגיע עם יציאתם לעצמאות.. שיבואו לבקר עם הנכדים פעם בשנה בליל הסדר.. חחחח...
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 17:04

אייריס
אייריס
מצטרפת לברכות לנסיכה של המטפס ומסכימה שגידול בנות זה אחרת מבנים. לגמרי שונה. מזל טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 13:04

קרולין
קרולין
מטפס יקר,
מזל טוב ליום ההולדת של הנסיכה
שלכםsmile
תרוו המוןןן נחתsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 11:55

מטפס הרים
מטפס הרים
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 11:48

מטפס הרים
מטפס הרים
dany כתב:

דני. מקסים. תודה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 11:07

1103
1103
מטפס יקר
כמוך גם אני גידלתי שני בנים ובת זקונים [נשואה טריה מזה כמה חודשים] אמנם שלושתם נשואים מהבנים יש לנו חמישה נכדים אך כאמור
גידולה של בת אינו דומה לגידול של בנים.
ניליi agree

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 10:25

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 10:16

מטפס הרים
מטפס הרים
מקסים. תודה נילי, אראה לנסיכה שמקרקסת את
אבא שלה חבל״ז... שני נסיכים מדהימים גידלתי וכמובן מגדל..אבל זה כל כך שונה.. כמה שונה גידול בנים מגידול בנות.. תודה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 10:11

1103
1103
מ
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטפס יקר מזל טוב ליום ההולדת של נסיכתך בת ה-8

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!