הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטוטלת אכזרית

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/10/2012 05:31

אקורדיאון
אקורדיאון
תובנות ששורתן האחרונה הצלחה בדרך חיים אחרת,לא זבנג וגמרנו.
אין לי ספק שהפעם הפנמת ותיישם את התובנות.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 22:51

נחושה
נחושה
1103 כתב:
מטפס יקר
אני רוצה לברך אותך על שהיגעת להחלטה הנכונה שהפעם אתה עושה זאת לתמיד.
עד כה היה לך השג יפה מאוד חוץ ממעידה או שתיים אני מאמינה שהשיטה של מירי תהיה חלק מחייך,
וכמו שהקילוגרמים שנשרו עד כה 20 הקג" הנותרים ינשרו מעליך.
יום נהדר שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך
ניליApplause

Applause מסכימה בהחלט ונשמח לתמוך ולעודד לכל אורך הדרך ובמעלה ההרsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 08:35

1103
1103
מטפס יקר
אני רוצה לברך אותך על שהיגעת להחלטה הנכונה שהפעם אתה עושה זאת לתמיד.
עד כה היה לך השג יפה מאוד חוץ ממעידה או שתיים אני מאמינה שהשיטה של מירי תהיה חלק מחייך,
וכמו שהקילוגרמים שנשרו עד כה 20 הקג" הנותרים ינשרו מעליך.
יום נהדר שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 08:04

מטפס הרים
מטפס הרים
בוקר טוב.
זהו זה. ברגע שהחלטתי לטפל בעצמי וטיפול שורש יסודי ועמוק, והחלטתי להשיל מעלי 20 ק"ג שמכבידים על היותי ועצם קיומי, והחלטתי לעשות זאת לא בדרך של רופאי אליל וריקודי רועים אלא בדרך מאוד בוגרת המצריכה סבלנות ורוגע, והחלטתי שזו הדיאטה האחרונה בחיים שלי כי הפעם הזו לכשיגיע ההישג לא תהיה עוד נסיגה לאחור- ברגע שהחלטתי את כל אלו- והחלטתי- אני יודע את דרכי, ויש בה עליות קשות מאוד ומורדות תלולים , ויש בדרך הרבה מאוד מכשלות, קשיים, פיתויים. אבל יש לי דרך!! יש לנו דרך!! מאחל לכולנו שבמהלך שנה זו יצליח כל אחד מאיתנו, כל אחד על פי כוחו , רצונו ואפשרויותיו- לעשות מעשה עבור עצמו, מעשה שתרגומו המיידי יהיה הרזיה נאה. מי ייתן ובראש השנה הבא כשנתכתב כאן ונאחל ברכות, נוכל גם לספר על הצלחה נאה ואולי אף נאה מאוד בתהליך ההרזיה. שנה זה הרבה זמן, זה נראה כלום אך זה המון- כולנו, כל באי הפורום, בסבלנות,באמונה, בחיוניות , בנחישות ואפילו בשמחה על עצם היותנו ברי דרך - קדימה אל הפיסגה. תודה ויום נעים ומואר.
edited by מטפס הרים on 10/28/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 07:31

אשירה
אשירה
מטפס יקר,
לא קלה הדרך לפיסגה, יש בה מהמורות, אך אין ספק שאתה תגיע לשם,
זה לא הוקוס פוקוס וזה לא קורה בין יום אך השגיך עד כה הם נפלאים ואתה עושה זאת בגדול!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2012 06:55

בלונדה....
בלונדה....
כל הכבוד על השליטה!!!
שבוע טוב ומבורך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 22:30

נחושה
נחושה
מטפס יקר, לא חשבתי לרגע אחרת..בדרך לפיסגהCool
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 22:28

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
היי מטפס
כל הכבוד אני מאמינה שבשקילה הבאה תראה ירידה
ניליApplause

בעזרת השליטה. להתראות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 22:26

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה כתב:
מטפס יקר,
ראשית ברכות לנסיכה.
שנית, תמשיך הלאה בעשייה ותעזוב את המטוטלת....עשיה בלבד בלי הלקאות עצמיות תוביל אותך לפיסגהThumbs Up

הי נחושה. לא, , אין שום הלקאה עצמית. יש מודעות גדולה, ויש אמונה אמיתית שהולכים להצליח.. המטוטלת היא רק כלי, גולם שמראה לי ומזכיר לי שיש כאן תהליך שדורש מאמץ. ושמזכיר לי שאם אזלזל בתהליך הוא יזלזל בי.. אני הולך על פיסגה, לא פחות מזה.. שבוע טוב .
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 22:17

נחושה
נחושה
מטפס יקר,
ראשית ברכות לנסיכה.
שנית, תמשיך הלאה בעשייה ותעזוב את המטוטלת....עשיה בלבד בלי הלקאות עצמיות תוביל אותך לפיסגהThumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 21:57

1103
1103
היי מטפס
כל הכבוד אני מאמינה שבשקילה הבאה תראה ירידה
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 20:33

שח
שח
לעבור שבת שלמהבשליטה זה ממש לא דבר של מה בכך....
אז כללללללל הכבודדדדד!!!! Applause
שמחה מאוד לשמוע!!!!!!
שבוע טוב שיהיה והמשך שליטה נעימה smile

מטפס הרים כתב:
מסכם יום שכולו שליטה ואפילו ברמה גבוהה. מקווה שהמטוטלת תטה את זרועה לכיוון הנכון. מחר יהיה לי מוזר לא להישקל אבל כאמור אני רוצה לנסות זאת.. שתהיו בריאים ובריאות כולכם. תודה על הטיפים וניפגש בשמחות...
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 19:53

מטפס הרים
מטפס הרים
מסכם יום שכולו שליטה ואפילו ברמה גבוהה. מקווה שהמטוטלת תטה את זרועה לכיוון הנכון. מחר יהיה לי מוזר לא להישקל אבל כאמור אני רוצה לנסות זאת.. שתהיו בריאים ובריאות כולכם. תודה על הטיפים וניפגש בשמחות...
+1 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 16:09

מטפס הרים
מטפס הרים
שח כתב:
בוקר אור מטפס יקררררר Cool
מי כמוני מבינה את התסכול והכעס העצמי, חשתי זאת על בשרי בתקופה האחרונה... אצלך זו מטוטלת, אצלי זה טנגו wink אבל השורה התחתונה, זהה היא...upset
באסה גדולה יכולה להביא לידי תבוסה ענקית וזה שרשמת מבואס אבל לא מובס גרם לי לחייך ממש, כי זו הגישה! זו הדרך להצלחה! Thumbs Up
להודות בטעויות, לשתף בכישלונות ואז להרים ראש למעלה ולהמשיך קדימה, לא מחר, לא שבוע הבא, אלא מאותו הרגע שקלטנו את גודל הטעות...
ואתה, אתה יודע לעשות זאת - ובענק!!!! Gavel
אז לגבי השקילה, גם אני נשקלת יום יום ויודעת בדיוק על מה אתה מדבר, בוקר אחד של 300 גרם פחות ולמחרת המשקל אולי בכלל לא זז ומחרתיים עלייה של קילו פלוס,
הירידה האמיתית והמשמעותית היא בהחלט כשמסיימים שבוע מלא, אבל!! לטעמי, לנו "השמנדמודים" (כמו שמירי קוראת לנו בחיבה כי שמן זו מילה די... מעליבה..)
אולי זה סוד ההצלחה... אולי אם לא היית רואה את העלייה המטאורית הזו בגלל "משברון בנישנושי יומולדת" היית ממשיך להיות סלחני עם עצמך ומפמפם לך בראש,
אוקיי, אז קצת זייפתי, לא נורא, גם אם זה 300-500 גרם אני מוריד אותם מחר בתזונה מאוזנת ובהליכה בלי בעייה.. הרי חלק מהמאבק הגדול שלנו עם המשקל
זו אי היכולת להשתיק את אויבנו היקר וה Fork Off שיושב לנו חזק על הכתף ולוחש לנו דברי זימה באוזן, ובעיניי, השקילה היומית פשוט מכניסה אותנו לפרופורציה
מיידית, און-ליין. עשית פאדיחה?! מודע ויודע שהייתה לך נפילה חזקה אתמול? התעורר בבוקר שלמחרת תעלה על המשקל (תנסה כמוני, בתחתונים בלבד wink ו תגלה
לתדהמתך שהמחיר של הנפילה יקר מאוד... קילו ו 800, זו הדרך לגוף שלנו לומר לנו בהתרסה מוחלטת - אתה עשית את זה אתמול, אני אראה לך כמה זה עלה לך....
או לדברי מירי: "מה אתה מתפלא?? בלעת-שילמת!" Whaaaaa?
ועובדה שנבהלת!! התאפסת ואתה כבר מתכנן לוגיסטית קדימה כמה וכמה צעדים כדי למזער או להעלים כלל את הנזק של ה 24 שעות האחרונות וטוב שכך! חזק אתה!!
אז כמובן שהליכה היום (אולי אפילו 2, בוקר וערב) יעשו לך טוב (אפילו לא במשקל, אלא בראש, ירגיעו את הכעסים שלך על עצמך מליל אמש ויעזרו לך לסלוח..)
(דרך אגב-האם אתה נשקל כמוני, בכל יום שני?) משום שיום ראשון הוא יום הקיזוז האולטימטיבי, בין אם נפלת ובין אם לא, זו המלצה חמה של מירי -
יום ראשון-לקזזזזזזז
ובעיניי חשוב לא פחות - beer תנסה לשתות היום מעבר לגדר הרגיל, השתייה בהחלט תוכל לעזור לדחוף החוצה את כל מה שהכנסת אתמול.....
אני למשל, שותה הרבה יותר טוב כשזה בא במנות קטנות של חצי ליטר, זה פשוט פסיכולוגי אצלי, אם היית שם לי בקבוק של 2 ליטר על השולחן ואומר לי עד סוף היום
לסיים אותו, זה פשוט לא היה קורה, איך אמרת? אתה גמל? אז אני נאקה smile ובגלל בעיית המים שלי, אני פשוט מכינה לי בבקבוק כזה בכל פעם מיץ לימונים, ושותה בין לבין
כשאני בבית, או בין הכביסות, טלויזיה וסתם ככה כשאני קוראת עיתון, והופס בלי לשים לב, הבקבוק הקטן הזה נגמר, ממהרת לעשות לו ריפיל ושוב חוזר חלילה. חשוב חשוב
גם לקחת אותו איתך להליכות, אפילו שאני לא צמאה בהליכה, אני מגלה שעד החזרה הבייתה הוא פשוט נגמר איכשהו, יוצא לי לגלות בסוף יום ששתיתי 4 אם לא חמישה כאלו
בקבוקים, אני - שלא הייתי מגיעה לארבע כוסות שתייה ביום, היום מחסלת 2 ליטר, אז אם תרצו אין זו אגדה...

מקווה שעזרתי ועודדתי, אפילו במעט, כי אתה תמיד מצליח להצחיק ולעודד אותי בגדול (את כולנו בעצם..) Kissing

אהה וכמעט שכחתי חלק חשוב מאוד בפוסט שלך!!!! happy birthday המון מזל טוב לנסיכולה, אושר, בריאות ואריכות ימים, אמן!
המשך שבת נהדרת לכולנו (ויאללה גשם בוא כבר, מה נסגר? אתה צריך שנשלח גמל שיאסוף אותך לסיבוב בדרום...?! wink )
grouphug

הי שח. מיפלס הכינרת ירד השבת הזו, זה בטוח. אמצתי את המלצתך ואני שותה מיים לשכרה... ובתור גמל דוחה שתייה זה לא קל אבל אני שותה המון. להתראות.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 11:46

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס יקר
כל אחד והבחירות שלו . אני מזמן נגמלתי מההרגל של שקילה יום יומית.אני בטוחה שאף אם לא היית נשקל,היית חוזר מיד
למסגרת כי רק אתה יודע מה אכלת אמנם חשבת על עליה קטנה למרות שלפי העליה אכלת כאילו אין מחר במידה והיית נשקל ביום המיועד,לאחר שבוע היית רואה ירידה.
למזלך אתה נמצא היום המסגרת ויש לך לאן לחזור
נילי

כן, זה נכון לגבי. הירידה היפה אתמול הכניסה לאופוריה. היה לי ברור שהיום אני ביום לקזז את החגיגות של אתמול, לא הייתי צריך להישקל הבוקר כי כבר ידעתי שהיום יום תשלום חובות.. אבל העובדה שעליתי כמעט 2 קג הדהימה אותי ואז הבנתי כמה גדולה היתה האופוריה אליה נכנסתי אתמול.. בקיצור אני לא יודע מה טוב ומה לא, מה נכון ומה שגוי.. אני יודע שלי יש בעיית כניסה לאופוריה אם המישקל משמח אותי.. אז עדיף לי כנראה להיות סקרן רק לא ליפול לאופוריה הרסנית שכזו...כל אחד והשריטה שלו... אעשה ניסוי ונראה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 11:37

1103
1103
מטפס יקר
כל אחד והבחירות שלו . אני מזמן נגמלתי מההרגל של שקילה יום יומית.אני בטוחה שאף אם לא היית נשקל,היית חוזר מיד
למסגרת כי רק אתה יודע מה אכלת אמנם חשבת על עליה קטנה למרות שלפי העליה אכלת כאילו אין מחר במידה והיית נשקל ביום המיועד,לאחר שבוע היית רואה ירידה.
למזלך אתה נמצא היום המסגרת ויש לך לאן לחזור
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 11:15

מטפס הרים
מטפס הרים
אהלן כולם. אז קודם כל שח אני חולה על הסמיילים האלה שלך.. מגניב.. אצלי יום חדש מתחיל עכשיו!! אחרי צעידה עם חברים. מקלחת טובה וארוחת בוקר קלילונת. אין מצב שאני ארים דגל לבן. ממשיך כמו גדול, הולך לכבוש את הפיסגה שלי ומבחינתי אני אחזיק גם בציפורניים במצוק, אבל לא תהיה לי תהום. לא. מבואס אך לא מובס. חד משמעית. לגבי השקילה : זה כנראה דבר אישי מאוד. אני לא חטאתי אתמול, שח יקרה, בנשנושי יומולדת. כל היום היה נשנוש אחד גדול... אני יודע חד משמעית שהמשקל הראה לי דבר מדהים ביופיו אתמול ואז הרשתי לעצמי.. חשבתי שזה יעלה לי 300 400 גרם .. ופשוט נכנסתי לאופוריה.. וגם אמרתי לעצמי שיש לי כמעט שבוע עד השקילה השבועית הקובעת אז גם יש לי ים זמן ואוריד הכל... ואופוריה כמו שכולנו יודעים עולה ביוקר בחיי אדם וגם בחיי מדינה.. אני חושב שאם לא הייתי נשקל היה נשמר אצלי מתח מסויים כי אני יודע שיש לי מועד שקילה.. אז נכון שהבוקר קבלתי אזעקה למוח ואור אדום ותמרור עצור, אבל כל זה קרה בכלל אופוריית האתמול שהביא עימו המשקל..אז מה זה שווה??? חד משמעית אם לא הייתי נשקל אתמול לא הייתי מתנהג כמו חזיר... אני הולך לעשות ניסוי.. זה באמת עניין סובייקטיבי. והכל לגיטימי והכל נכון. עכשיו יהיה לי מאוד קשה להיגמל מהשקילה היומית , אני די מכור לה כבר המון זמן..
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 10:43

שח
שח
מסכימה בהחלט,
כך גם אצלי!!!
הרסן משתחרר כשמרגישה שאין עליי פיקוח ולא להיפך...
גם אם המשקל מראה ירידה קטנה זו עדיין ירידה וגם יציבות, זו לא עלייה לפחות,
אבל כשאני מתחמקת מלהישקל זה אומר שמצבי באמת רע...

dany כתב:
קיימות תיאוריות לכאן ולכאן ובאמת כל אחד צריך לעשות מה שמרגיש לו נכון, אצלי בפירוש ברגע שאני לא נשקלת אני מרשה לעצמי להתיר את הרסן, כי הרי אני לא רואה נכון?????????
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 10:40

שח
שח
בוקר אור מטפס יקררררר Cool
מי כמוני מבינה את התסכול והכעס העצמי, חשתי זאת על בשרי בתקופה האחרונה... אצלך זו מטוטלת, אצלי זה טנגו wink אבל השורה התחתונה, זהה היא...upset
באסה גדולה יכולה להביא לידי תבוסה ענקית וזה שרשמת מבואס אבל לא מובס גרם לי לחייך ממש, כי זו הגישה! זו הדרך להצלחה! Thumbs Up
להודות בטעויות, לשתף בכישלונות ואז להרים ראש למעלה ולהמשיך קדימה, לא מחר, לא שבוע הבא, אלא מאותו הרגע שקלטנו את גודל הטעות...
ואתה, אתה יודע לעשות זאת - ובענק!!!! Gavel
אז לגבי השקילה, גם אני נשקלת יום יום ויודעת בדיוק על מה אתה מדבר, בוקר אחד של 300 גרם פחות ולמחרת המשקל אולי בכלל לא זז ומחרתיים עלייה של קילו פלוס,
הירידה האמיתית והמשמעותית היא בהחלט כשמסיימים שבוע מלא, אבל!! לטעמי, לנו "השמנדמודים" (כמו שמירי קוראת לנו בחיבה כי שמן זו מילה די... מעליבה..)
אולי זה סוד ההצלחה... אולי אם לא היית רואה את העלייה המטאורית הזו בגלל "משברון בנישנושי יומולדת" היית ממשיך להיות סלחני עם עצמך ומפמפם לך בראש,
אוקיי, אז קצת זייפתי, לא נורא, גם אם זה 300-500 גרם אני מוריד אותם מחר בתזונה מאוזנת ובהליכה בלי בעייה.. הרי חלק מהמאבק הגדול שלנו עם המשקל
זו אי היכולת להשתיק את אויבנו היקר וה Fork Off שיושב לנו חזק על הכתף ולוחש לנו דברי זימה באוזן, ובעיניי, השקילה היומית פשוט מכניסה אותנו לפרופורציה
מיידית, און-ליין. עשית פאדיחה?! מודע ויודע שהייתה לך נפילה חזקה אתמול? התעורר בבוקר שלמחרת תעלה על המשקל (תנסה כמוני, בתחתונים בלבד wink ו תגלה
לתדהמתך שהמחיר של הנפילה יקר מאוד... קילו ו 800, זו הדרך לגוף שלנו לומר לנו בהתרסה מוחלטת - אתה עשית את זה אתמול, אני אראה לך כמה זה עלה לך....
או לדברי מירי: "מה אתה מתפלא?? בלעת-שילמת!" Whaaaaa?
ועובדה שנבהלת!! התאפסת ואתה כבר מתכנן לוגיסטית קדימה כמה וכמה צעדים כדי למזער או להעלים כלל את הנזק של ה 24 שעות האחרונות וטוב שכך! חזק אתה!!
אז כמובן שהליכה היום (אולי אפילו 2, בוקר וערב) יעשו לך טוב (אפילו לא במשקל, אלא בראש, ירגיעו את הכעסים שלך על עצמך מליל אמש ויעזרו לך לסלוח..)
(דרך אגב-האם אתה נשקל כמוני, בכל יום שני?) משום שיום ראשון הוא יום הקיזוז האולטימטיבי, בין אם נפלת ובין אם לא, זו המלצה חמה של מירי -
יום ראשון-לקזזזזזזז
ובעיניי חשוב לא פחות - beer תנסה לשתות היום מעבר לגדר הרגיל, השתייה בהחלט תוכל לעזור לדחוף החוצה את כל מה שהכנסת אתמול.....
אני למשל, שותה הרבה יותר טוב כשזה בא במנות קטנות של חצי ליטר, זה פשוט פסיכולוגי אצלי, אם היית שם לי בקבוק של 2 ליטר על השולחן ואומר לי עד סוף היום
לסיים אותו, זה פשוט לא היה קורה, איך אמרת? אתה גמל? אז אני נאקה smile ובגלל בעיית המים שלי, אני פשוט מכינה לי בבקבוק כזה בכל פעם מיץ לימונים, ושותה בין לבין
כשאני בבית, או בין הכביסות, טלויזיה וסתם ככה כשאני קוראת עיתון, והופס בלי לשים לב, הבקבוק הקטן הזה נגמר, ממהרת לעשות לו ריפיל ושוב חוזר חלילה. חשוב חשוב
גם לקחת אותו איתך להליכות, אפילו שאני לא צמאה בהליכה, אני מגלה שעד החזרה הבייתה הוא פשוט נגמר איכשהו, יוצא לי לגלות בסוף יום ששתיתי 4 אם לא חמישה כאלו
בקבוקים, אני - שלא הייתי מגיעה לארבע כוסות שתייה ביום, היום מחסלת 2 ליטר, אז אם תרצו אין זו אגדה...

מקווה שעזרתי ועודדתי, אפילו במעט, כי אתה תמיד מצליח להצחיק ולעודד אותי בגדול (את כולנו בעצם..) Kissing

אהה וכמעט שכחתי חלק חשוב מאוד בפוסט שלך!!!! happy birthday המון מזל טוב לנסיכולה, אושר, בריאות ואריכות ימים, אמן!
המשך שבת נהדרת לכולנו (ויאללה גשם בוא כבר, מה נסגר? אתה צריך שנשלח גמל שיאסוף אותך לסיבוב בדרום...?! wink )
grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2012 10:27

dany
dany
קיימות תיאוריות לכאן ולכאן ובאמת כל אחד צריך לעשות מה שמרגיש לו נכון, אצלי בפירוש ברגע שאני לא נשקלת אני מרשה לעצמי להתיר את הרסן, כי הרי אני לא רואה נכון?????????
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטוטלת אכזרית

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!