|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/10/2012 07:44
 נחושה Posts: 6982
|
היי שח יקרה, אנחנו כאן 24/7  יקירה פוסט מדהים ועשייה נמרצת ומשובחת
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2012 07:41
 אייריס Posts: 3744
|
שבת שלום שח יקרה. מזל גדול שמירי התקשרה בזמן ועצרה אותך בנפילה. זהו סוד הקסם וההשפעה שלה עלינו. בהצלחה בהמשך ותוצאות יגיעו במהרה. שבת בשליטה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 18:59
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שח יקרה תודה רבה על פוסט מדהים.... שמחה תמיד לעזור, וקוקוס לא אוכלים....... בטוחה שתצליחי תמשיכי לשתף אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 17:15
 tal_f Posts: 900
|
איזה פוסט. חשוב כחלק מהתהליך להאמין בעצמנו ולדמיין את ההצלחה. נ.ב. אני הייתי מבררת במהרה לגבי הקוקוס. המון הצלחה והתמדה!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 16:22
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה יקירה, שבת שלום שקט שלווה רגיעה ושליטה, אמן
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 15:55
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שח היקרה. איזה פוסט מרהיב!!!!!!! רשמת לנו. תודה. כתוב ניפלא, כמו סיפור כל כך עמוק בגוף ראשון, ואיך הצלחת בכתיבתך המשובחת להקיף כל כך הרבה היבטים של חיינו: הרצון שלנו לשמח את יקירינו ולפנק אותם, הדיאלוג הבלתי פוסק עם השדונים שמנסים לנהל אותנו, הצורך שלנו ושל כל אדם בגורם תומך , חיצוני שיושיט יד ויכוון אותנו, העובדה שלעיתים אנחנו צריכים מראה נוזפת שתחשוף לפנינו אמת כהוויתה, חשיבות הצבת יעדים, השבת ומשמעויותיה הרוחניות, הטיימינג החשוב לקבלת עיצה ועזרה ממש ברגע הכי נכון לנו... ועוד.. ועוד... ועוד... ממש פוסט נהדר.. לגבי יכולתך להצליח. אין ספק בכך! אפילו לא ספק קל כנוצה. כשמירי אומרת שאת תעיפי 8 קג אולי 10 עד חנוכה היא יודעת מה היא אומרת כי יש לה נסיון ענק מארץ הענקים . זה ריאלי וזה אפשרי וזה נכון לך!! את נשמעת אדם שיודע להתארגן היטב, שמתקתק לוחות זמנים. ומרכיב כה קריטי בתהליך זו ההתארגנות. לכי על זה. תני לך את השבוע הבא החל מהיום ( והתחלת נהדר) כשבוע פתיחה לשני צעדים קדימה. בלי אף צעד לאחור!! וזה ישמח אותך וייתן לך עוד כח קדימה. שיהיה בהצלחה. אגב, הסלמון נשמע מעולה!! שלחי לי דרך הפורום איזה חתיכה שנטעם.. שבת שלום. edited by מטפס הרים on 10/26/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 15:22
 שח Posts: 169
|
מירי - את חייבת להבין מה עשית לי!!!!!! (שוחחתי אתמול בצהריים בטלפון עם מירי והייתה לנו שיחה נהדרת) ואני רוצה להודות לה על כך, מירי, אין לך מושג באיזה טיימינג תפסת אותי! אז ככה: אני עומדת במטבח, עם דלת המקפיא פתוחה לרווחה וחושבת מה אני מהנדסת בבישולים מיוחדים של שישבת, מפליגה הלוך ושוב אם להתפנק במיוחדים, או לנסות לעבור את השבת בשמירה, בלי פחמימות ועם סלטים וה הקטן שיושב לי קבע על הכתף, ממש קרוב לאוזן שמאל (ודרך אגב- זה הוא ששולט חזק אצלי באגף התזונה ) אומר לי: "אוקיי, בואי ונהיה כנים, זייפת כבר ביותר ממחצית השבוע, רקדת טנגו צעד אחד קדימה-שניים אחורה, ואת עושה את זה כבר חודש וחצי, אני יודע, את יורדת-עולה, יורדת-עולה, אז באמת מה כבר ישנו לך עוד יומיים?! זה סופשבוע! בואי ונמשיך, אפילו קצת נתפרע, נתענג על מאכלי הגורמה שתכיני לשבת ומיום ראשון-מבטיח לך-חוזרים לדיאטה, מה דעתך...?" עכשיו בכנות, עם יד על הלב, תגידו אפשר בכלל לסרב??? הרי ממש נשמע הגיוני כל מה שנלחש לי כרגע באוזן, אפילו נשמע הורס, מפתה, אני בבית לבד, אין מי שיעצור אותי, או יכעס עליי, כבר התחלתי להזיל ריר ולהוציא חצי מקפיא החוצה בשביל תוכניות הבישול שלי ואזזזזז הפלאפון צלצל ובעברו השני.... מירי! היא ולא אחרת!  אלוהים ישמור, מה? יש לך מצלמות מעקב אחריי? נכנסת לי לראש, קראת לי את המחשבות, הזדעזעת ובאת? יואווו כל כך שמחת על השיחה הזו, שבאה בדיוק בדיוק ברגע המתאים, ומירי-כמו שרובכן פה מכירות אותה ואני עדיין לומדת להכיר, נתנה בי ממיטב הפגזותיה אממממ נכנסה בי! ברוך ובעדינות עם מילים כדורבנות.... ואני מצאתי את עצמי פתאום לוקה ב.... תרצת נפוצה! היא אומרת משפט ולי יש מייד מה להסביר ולתרץ למה, והיא מנחה אותי מה היא מצפה ממני ואני שוב... מתרצת.... עד ש... סתמתי את הפה, להפתעתי הרבה, שתקתי לכמה רגעים, נתתי לה להשתלח בי (ובצדק), שמעתי ממנה שהיא מאוכזבת ממני ומצפה ממני להרבה יותר, אבל בו זמנית גם אמרה לי שהיא סומכת עליי ושאין לה ספק שעד חנוכה אני אהיה עם 8-10 קילוגרמים פחות. מה?! השתנקתי... לא הגזמת?! אין סיכוי! איך? והיא המשיכה בביטחון למר לי שאני כבר ילדה גדולה ויכולה וחייבת להתמיד, חייבת את זה לעצמי, ואם אני נצמדת לשיטה "ביי דה בוק" ומפסיקה לזייף, זה יקרה, עד חנוכה אני משנה קידומת! והיא כל כך צודקת, ואני כל כך הייתי צריכה את ה שיחת ניעור הזו! היא פשוט נשמעה כל כך בטוחה בדבריה, שאני מסוגלת ושהיא סומכת עליי, שאני התביישתי בעצמי, כי אני לא מאמינה בעצמי ככה... אז סיימנו את השיחה בהבטחה הדדית שזה קורה ושאנחנו עוד ניפגש ונראה, פירגנתי לה כי בהחלט מגיע לה שהיא פשוט מקסימה ומדהימה ואני נהנית כל כך מההרצאות שלה, מהכנות, מהצחוקים, מהשיתוף, זה מוגדר אצלי כזמן איכות שלי עם עצמי, שעה של שקט עם כוס קפה, אני ומירי בלקין במחשב-אחת על אחת  אני רואה אותה בהרצאות ומרגישה כאילו זו אני בעוד 30 שנה מהיום, כי באופי כזאת אני היום ותמיד הייתי, עבורי היא כמו ראי לעוד 30 שנה חחח, התעוזה, החוצפה, הישירות עם הרוך והליטוף, כייף לראות שמגיעים לגיל 60 וזה לא עובר... מי שזה מושרש באופיו, זה רק מתעצם ומתחזק, מדהים אותי איך אפשר ככה להתאהב ולאהוב בנאדם בלי לחוש אותו ולהיפגש איתו פייס-טו-פייס...
 אז בתום השיחה הנהדרת ביננו, מייד התאפסתי, הוצאתי להפשרה כרעיים ובשר טחון, הרעיון הוא פלפלים ממולאים באורז ובשר לערב שישי וקוסקוס עם עוף לשבת בצהריים, אבל בגלל שהבטחתי למירי, בלי פחמימות מחמש-כולל שישבת!! אז אכלתי עכשיו בצהריים את הפלפל ממולא שלי של הערב (יצא מעולה ואני לא צריכה לוותר עליו נכון...? ) ולערב כבר הכנתי לי מנה אישית של סטייק סלמון וירקות מוקפצים (מנה מדהימה, טעימה, מזינה, דלת קלוריות שאני מוכנה לאכול בכל יום אבל אין לי קונים בבית לזה.. וזה גם די יקר על בסיס יומי...) ולמחר בצהריים: קוסקוס עם עוף ומרק ירקות עשיר ומדהים... הכנתי לי קנקן לימונדה טבעי לערב שישי ומסטיקים בטעמים לנישנוש אם אהיה במצוקה בזמן הפיצוחים של הערב.... (אפרופו נישנושים: מה הדין לגבי קוקוס? אני מתה על קוקוס טרי, בעלי מכין לי קוביות נישנוש בקערת מים וקרח - מעולה! מה הערך הקלורי והאם זה בכלל אפשרי לאכול בדיאטה?) אם הייתי בחוג של מירי, אז מירי הייתה על בסיס שבועי עושה לי כזה נונונו ובטח הייתה מכסחת לי את הצורה על כל היו-יו הזה של עלייה ירידה וזה היה מאפס אותי מזמן, כ"כ חבל לי שהיא לא כאן לידי כדי לעשות לי את זה, כי אין לי מי שיעשה וזה בוודאי זה היה עוצר או לפחות מרחיק את הבולמוסים הנוראיים האלו ואין לי ספק שהייתי מצליחה לרדת עד היום לפחות 5 קילו...
אז......... מירי יקרה - תודה רבה רבה רבה ועוד 1000 תודות על השיחה המדהימה הזו! עשית לי את זה ביג-טיים!! 
ממש עוד מעט נכנסת השבת, הכל ערוך ומוכן, אין בעולם על התחושה החגיגית שהבית מקבל לקראת השבת, שששקט, כולם אצלי ישנים, אני במחשב עם כוס תה ונענע, מייחלת לבוא הגשם, שמעתי שכל הארץ זכתה לראותו, אצלנו בדרום הוא טרם ביקר אבל הבוקר צייץ לו נחליאלי יפהפה בחלוני, אז אולי עוד יש תקווה לגשם היום (משוגעת על חורףףף)
שתהיה לנו שבת מדהימה ובשליטה כי אם אין אני לי - יש לי מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|