26/10/2012 17:02
 tal_f Posts: 900
|
אני המיעוט, גם אוהבת קיץ וגם אוהבת חמין...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 16:24
 dany Posts: 19819
|
כלא חובבת חמין מושבעת, אז לפחות פה אין לי שום התלבטות!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 15:46
 1103 Posts: 5022
|
כיוון שבני ומשפחתו מתגוררים בקנדה רק שש שנים,תזונתם אינה שונה משלנו לא משנה אם זה קיץ או חורף נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 15:22
 מטפס הרים Posts: 1533
|
1103 כתב:
מטפס הרים כתב: אהבתי את התאורים שלך, הרגשתי שאני בסופר איתך... אחלה פוסט. מצחיק אותי איך כולם כאם מתחרפנים ומתלהבים מגשם.. צמאים לקצת חורף.. הוי, ארצנו המידברית האהובה. כולנו מכירים את הקטע עם משה רבנו שהיה כבד פה.. שאל אותו הקב״ה לאיזו ארץ הוא רוצה ללכת.. ומשה התחיל לגמגם כ..כ..כ... לאלוהים נימאס שלח אותו לכנען.. ומוישלה כל כך רצה קנדה.. תארו לכם היינו קנדיים... שם מתלהבים מקרן שמש ראשונה לא מגשם.. edited by מטפס הרים on 10/26/2012 היי מטפס הרים תאמין לי שלמרות החורף הכבד בקנדה הם לא היו רוצים לחיות בקיץ הלוהט והלח שלנו.בדצמבר שעבר ביקרנו אצל בני ומשפחתו,{כלתי קנדית] טמפרטורה מינוס 26 מעלות ,למרות שאיני מורגלת לכפור שכזה אני מעדיפה להוסיף עוד פריט לבוש מאשר להתקלח כמה פעמים ביום. שבת שלום נילי
מסכים. גם כי אני אישית אוהב חורף מושבע וגם כי הקייץ שלנו הוא מאוד קשה בלחות.. אני חי בתוך המזגן . ממש עובר דירה למזגן.. מעניין איך משפיע הקור הקנדי על התזונה שלהם..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 14:31
|
מטפס הרים כתב:
אהבתי את התאורים שלך, הרגשתי שאני בסופר איתך... אחלה פוסט. מצחיק אותי איך כולם כאם מתחרפנים ומתלהבים מגשם.. צמאים לקצת חורף.. הוי, ארצנו המידברית האהובה. כולנו מכירים את הקטע עם משה רבנו שהיה כבד פה.. שאל אותו הקב״ה לאיזו ארץ הוא רוצה ללכת.. ומשה התחיל לגמגם כ..כ..כ... לאלוהים נימאס שלח אותו לכנען.. ומוישלה כל כך רצה קנדה.. תארו לכם היינו קנדיים... שם מתלהבים מקרן שמש ראשונה לא מגשם.. edited by מטפס הרים on 10/26/2012 היי מטפס הרים תאמין לי שלמרות החורף הכבד בקנדה הם לא היו רוצים לחיות בקיץ הלוהט והלח שלנו.בדצמבר שעבר ביקרנו אצל בני ומשפחתו,{כלתי קנדית] טמפרטורה מינוס 26 מעלות ,למרות שאיני מורגלת לכפור שכזה אני מעדיפה להוסיף עוד פריט לבוש מאשר להתקלח כמה פעמים ביום. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 13:52
 שח Posts: 169
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח לא מכירה את הבדיחה, הרסת אותי עכשיו!!! ענק!!!! 
מטפס הרים כתב:
אהבתי את התאורים שלך, הרגשתי שאני בסופר איתך... אחלה פוסט. מצחיק אותי איך כולם כאם מתחרפנים ומתלהבים מגשם.. צמאים לקצת חורף.. הוי, ארצנו המידברית האהובה. כולנו מכירים את הקטע עם משה רבנו שהיה כבד פה.. שאל אותו הקב״ה לאיזו ארץ הוא רוצה ללכת.. ומשה התחיל לגמגם כ..כ..כ... לאלוהים נימאס שלח אותו לכנען.. ומוישלה כל כך רצה קנדה.. תארו לכם היינו קנדיים... שם מתלהבים מקרן שמש ראשונה לא מגשם.. edited by מטפס הרים on 10/26/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 12:18
 נחושה Posts: 6982
|
1103 כתב:
נחושה חמודה לא חייבים להתחיל את הימים הסגרירים עם סיר חמין אך אם זאת הבחירה,צריך שתהיה שליטה צלחת אחת מהתרכובת בצד סלט ירוק ולקינוח תה צמחים והחיים יפים. שבת חמימה ונעימה בחיק המשפחה נילי ממש לא, אצלי יש חמין אחד בחורף בדר"כ בינואר פברואר ורק עם אירוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 11:27
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אהבתי את התאורים שלך, הרגשתי שאני בסופר איתך... אחלה פוסט. מצחיק אותי איך כולם כאם מתחרפנים ומתלהבים מגשם.. צמאים לקצת חורף.. הוי, ארצנו המידברית האהובה. כולנו מכירים את הקטע עם משה רבנו שהיה כבד פה.. שאל אותו הקב״ה לאיזו ארץ הוא רוצה ללכת.. ומשה התחיל לגמגם כ..כ..כ... לאלוהים נימאס שלח אותו לכנען.. ומוישלה כל כך רצה קנדה.. תארו לכם היינו קנדיים... שם מתלהבים מקרן שמש ראשונה לא מגשם.. edited by מטפס הרים on 10/26/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 11:17
|
נחושה חמודה לא חייבים להתחיל את הימים הסגרירים עם סיר חמין אך אם זאת הבחירה,צריך שתהיה שליטה צלחת אחת מהתרכובת בצד סלט ירוק ולקינוח תה צמחים והחיים יפים. שבת חמימה ונעימה בחיק המשפחה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2012 10:22
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב יקרים ירדתי היום לאיטליז לקנות כרעיים (אתמול שכחתי להוציא לשיש), בקיצור הגיע הגשם הראשון והתור לבשר לחמין, כאילו מה? מדוע כשמגיע הגשם הראשון אנחנו ישר צריכים את החמין הראשון, הסופגניה הראשונה, עוגה בתנור, מרק עוף עם אטריות וכוס קפה ?????????????? מה רע בירקות מאודים מוקפצים או בתנור, דג, תפוח עץ אפוי, קנקן תה צמחים מפיץ ריח, נרות דולקים בארומה של תפוז או לבנדר, כירבולית עם ספר טוב,מקלחת חמה וקרם גוף משובח, מרק עדשים כתומות של אפי או כל מרק ירקות אחר (פטריות, דלעת, בצל, אפונה, שעועית, גריסים מידי פעם, עגבניות....) כשהגיע תורי, המוכר שאל אותי נו, החמין הראשון? יש קישקע נהדר ובשר לחמין ו...קרפלעך מצויינים רק כרעיים, אחד למרק צח לילדים והשאר לבישול צלי טעים במחבת עם ירקות שורש... תאמינו לי שהבית מריח גם כשיש אוכל בריא בתנור או על הכיריים.... החורף הזה יכול להיות נהדר בשבילנו עם אך נבחר נכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|