הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חמין או מרק עוף ???

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/10/2012 17:02

tal_f
tal_f
אני המיעוט, גם אוהבת קיץ וגם אוהבת חמין...
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 16:24

dany
dany
כלא חובבת חמין מושבעת, אז לפחות פה אין לי שום התלבטות!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 15:46

1103
1103
כיוון שבני ומשפחתו מתגוררים בקנדה רק שש שנים,תזונתם אינה שונה משלנו לא משנה אם זה קיץ או חורף
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 15:22

מטפס הרים
מטפס הרים
1103 כתב:
מטפס הרים כתב:
אהבתי את התאורים שלך, הרגשתי שאני בסופר איתך... אחלה פוסט. מצחיק אותי איך כולם כאם מתחרפנים ומתלהבים מגשם.. צמאים לקצת חורף.. הוי, ארצנו המידברית האהובה. כולנו מכירים את הקטע עם משה רבנו שהיה כבד פה.. שאל אותו הקב״ה לאיזו ארץ הוא רוצה ללכת.. ומשה התחיל לגמגם כ..כ..כ... לאלוהים נימאס שלח אותו לכנען.. ומוישלה כל כך רצה קנדה.. תארו לכם היינו קנדיים... שם מתלהבים מקרן שמש ראשונה לא מגשם..
edited by מטפס הרים on 10/26/2012

היי מטפס הרים
תאמין לי שלמרות החורף הכבד בקנדה הם לא היו רוצים לחיות בקיץ הלוהט והלח שלנו.בדצמבר שעבר ביקרנו אצל בני ומשפחתו,{כלתי קנדית]
טמפרטורה מינוס 26 מעלות ,למרות שאיני מורגלת לכפור שכזה אני מעדיפה להוסיף עוד פריט לבוש מאשר להתקלח כמה פעמים ביום.
שבת שלום
נילי

מסכים. גם כי אני אישית אוהב חורף מושבע וגם כי הקייץ שלנו הוא מאוד קשה בלחות.. אני חי בתוך המזגן . ממש עובר דירה למזגן.. מעניין איך משפיע הקור הקנדי על התזונה שלהם..
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 14:31

1103
1103
מטפס הרים כתב:
אהבתי את התאורים שלך, הרגשתי שאני בסופר איתך... אחלה פוסט. מצחיק אותי איך כולם כאם מתחרפנים ומתלהבים מגשם.. צמאים לקצת חורף.. הוי, ארצנו המידברית האהובה. כולנו מכירים את הקטע עם משה רבנו שהיה כבד פה.. שאל אותו הקב״ה לאיזו ארץ הוא רוצה ללכת.. ומשה התחיל לגמגם כ..כ..כ... לאלוהים נימאס שלח אותו לכנען.. ומוישלה כל כך רצה קנדה.. תארו לכם היינו קנדיים... שם מתלהבים מקרן שמש ראשונה לא מגשם..

היי מטפס הרים
תאמין לי שלמרות החורף הכבד בקנדה הם לא היו רוצים לחיות בקיץ הלוהט והלח שלנו.בדצמבר שעבר ביקרנו אצל בני ומשפחתו,{כלתי קנדית]
טמפרטורה מינוס 26 מעלות ,למרות שאיני מורגלת לכפור שכזה אני מעדיפה להוסיף עוד פריט לבוש מאשר להתקלח כמה פעמים ביום.
שבת שלום
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 13:52

שח
שח
חחחחחחחחחחחחחחחחח לא מכירה את הבדיחה, הרסת אותי עכשיו!!! ענק!!!! smile

מטפס הרים כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 12:18

נחושה
נחושה
1103 כתב:
נחושה חמודה
לא חייבים להתחיל את הימים הסגרירים עם סיר חמין אך אם זאת הבחירה,צריך שתהיה שליטה צלחת אחת
מהתרכובת בצד סלט ירוק ולקינוח תה צמחים והחיים יפים.
שבת חמימה ונעימה בחיק המשפחה
נילי

ממש לא, אצלי יש חמין אחד בחורף בדר"כ בינואר פברואר ורק עם אירוח.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 11:27

מטפס הרים
מטפס הרים
+1 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 11:17

1103
1103
נחושה חמודה
לא חייבים להתחיל את הימים הסגרירים עם סיר חמין אך אם זאת הבחירה,צריך שתהיה שליטה צלחת אחת
מהתרכובת בצד סלט ירוק ולקינוח תה צמחים והחיים יפים.
שבת חמימה ונעימה בחיק המשפחה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2012 10:22

נחושה
נחושה
בוקר טוב יקרים
ירדתי היום לאיטליז לקנות כרעיים (אתמול שכחתי להוציא לשיש), בקיצור הגיע הגשם הראשון והתור לבשר לחמין, כאילו מה?
מדוע כשמגיע הגשם הראשון אנחנו ישר צריכים את החמין הראשון, הסופגניה הראשונה, עוגה בתנור, מרק עוף עם אטריות וכוס קפה ??????????????
מה רע בירקות מאודים מוקפצים או בתנור, דג, תפוח עץ אפוי, קנקן תה צמחים מפיץ ריח, נרות דולקים בארומה של תפוז או לבנדר, כירבולית עם ספר טוב,מקלחת חמה וקרם גוף משובח, מרק עדשים כתומות של אפי או כל מרק ירקות אחר (פטריות, דלעת, בצל, אפונה, שעועית, גריסים מידי פעם, עגבניות....)
כשהגיע תורי, המוכר שאל אותי נו, החמין הראשון? יש קישקע נהדר ובשר לחמין ו...קרפלעך מצויינים
רק כרעיים, אחד למרק צח לילדים והשאר לבישול צלי טעים במחבת עם ירקות שורש...
תאמינו לי שהבית מריח גם כשיש אוכל בריא בתנור או על הכיריים....
החורף הזה יכול להיות נהדר בשבילנו עם אך נבחר נכון.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חמין או מרק עוף ???

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!