25/10/2012 14:26
 רבקה Posts: 8411
|
מתוקה , זהו זה!!! היה נגמר והאם חזרת לעצמך ????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 13:22
 אייריס Posts: 3744
|
אין מה לעשות בלונדה. חייבים להמשיך הלאה. היה עף ונגמר ושלא יחזור תתכנני לך ארוחות שיהיה לך קל ולא תגיעי להרעבה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 09:23
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדוש יקרה, היה ונגמר! הבוקר השמש זרחה, ואת רגועה יותר ובבישולים תפרגני לך סיר קטן מרק, פשטידה מהמבחר המדהים בפורום מתכונים, תחדשי את מגש חליטות התה צמחים והחיים יפים לעיצוב האישיות אם תהיי רעבה פלפל אדום עם הסלט אבוקדו של אפי - מעדן סלט אבוקדו מהיר לשים בפלפל אדום /אפי [font=Arial]1 אבוקדו בשל ומעוך 2 ביצים קשות מגורדות גס 1 עגבניה בקוביות (להשתדל ללא המיץ) 1 שן שום כתושה כפית מיונז לייט מלח,פלפל לבן
יום נפלא יקירה וסופשבוע טעים, מגוון ןבשליטה [/font]
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 09:18
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקירתי זה קורה לכולנו העיפות חזקה מאיתנו וגורמת לנו לאבד שליטה . אל תיסרי עצמך את הנעשה אין להשיב,קמת הבוקר ליום חדש המשיכי הלאה והכל יחזור על מקומו בשלום יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 09:02
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב מותק כלכך מוכר וידוע, עייפות זה אחד מאלמנטים שהכי מפילים אותנו. יום חדש!!!!!!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 08:38
 אשירה Posts: 4292
|
בלונדה יקרה, עייפות יתר היא בדרך כלל אצלנו מתכון לאסון, זהו, הסופה מאחוריך והחיים היפים והטובים לפנייך, תסתכלי רק קדימה, יום נפלא,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 06:43
 מטפס הרים Posts: 1533
|
בוקר טוב בלונדה. אמנם זו אותה השמש בשמיים הבוקר, אבל האור- הוא אור חדש. שיהיה לך יום מעולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 06:20
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם... וואי וואי אני אחרי מלחמה, סופה תקראו לזה באיזה שם שתרצו. כמו כל יום בשבועיים האחרונים היה חי יום מצוין מבחינת האוכל אלא מה, זה היה אחד הימים העמוסים שהתחילו כבר בשלוש וחצי בבוקר(משום מה אני לא ישנה בזמן האחרון) והסתיימו בתשע בערב. כשבתוכם כלול עבודה מפוצלת של בוקר וצהריים, ניקיון בית שלם, לקיחת ילדה מהגן ויחד איתה מסע קניות של בשרים,דגים וירקות.כשכל דבר במקום אחר. בקיצור נכנסתי בשש וחצי בערב הביתה לא היה לי כח לזוז ולהתחיל לפרק את הקניות , להפריד את הבשר והדגים, להושיב את היחדה לאכול בקיצור יום מטורף!!!! בעלי גם לא היה בבית אז כבר שישבתי בתשע בערב להכין לי לאכול ממש לא היה לי כח. לא היה בא לי ביצה , לא גבינה וממש לא טונה ונפלתי נפילה חזקה מאוד וכשאני אומרת מאוד אני מתכוונת למאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!!!! על קורנפלקס של הילדה ((((( ואני לא יגזים אם אומר את האמת וזה היה כמעט חצי חבילה(מהחבילות הקטנות של הקורנפלקס). כל ביס אני אוכלת ואני יודעת שאסור ואני ממשיכה וממשיכה. הרגשה נוראית. אחרי שכבר היה בא לי להקיא מהאוכל ומעצמי פשוט צחצחתי שיניים והלכתי לישון. מה אומר לכם מבאס מאוד כי זה לא נגמר רק בהרגשה רעה גם עכשיו מאוד מוקדם בבוקר והקיבה שלי לא רגועה מחפשת משהו לנגוס בו שמזכיר קצת מתיקות. בקיצור נפתח הלוע!!! אז אחרי נס קפה אני מתחילה עכשיו בבישולים, שוכחת את מה שהיה אתמול ומתחילה מההתחלה... הרי אלא הם חיינו לא??? יום טוב לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|