הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הכוח של הפורום הזה..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/10/2012 13:16

אייריס
אייריס
כולכם פה נפלאים. אין דברים כאלה. נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 12:01

1103
1103
1103 כתב:
מטפס הרים כתב:
דני ואשירה- זה גדול, אנחנו מתמכרים לפורום ושוכחים מה המטרה מאחורי כל העסק. ענק.. אבל אתן יודעות מה? זה לא כך. כי עצם העובדה שאנחנו , גם אם ברחנו מהמסגרת, מצויים תודעתית , הכרתית, בקריאה, כתיבה וחשיבה סביב עניין תזונת הגוף וההרזיה- כבר שווה המון\!!
אז אולי י ד לנו תקופות שאנחנו לא יורדים ואפילו עולים ולא מדייקים וכל היתר, אבל תחשבו מה היה קורה אם גם לא היינו מצויים תודעתית! באיזור שחרט על דיגלו את ההרזיה והתזונה הנכונה ושמירת ההישגים ? רוצה לומר: לפורום שלנו יש כוחות עצומים כדי לסייע ולחזק את מי מצוי בתהליך אבל עצם ההימצאות בו , בכל שלב ומצב, היא עליית מדרגה חשיבתית גדולה מאוד..
ומסכים עם מיכל- פורום על אנחנו. צריכים לרוץ לכנסת, אולי אם נכניס כמה שרים ושרות משלנו לממשלה הבאה יאכלו שם פחות בורקסים עם דיאט קולה ויתחילו לעשות עשייה למען העם...
חח...
edited by מטפס הרים on 10/25/2012

מטפס יקר
חחחחחחחחחחח אהבתי את הפסוק על פחות בורקסים ודיאט קולה.
אגב מירי מזמן הורידה לנו את משקרות הדיאט והמוגזים במחוזותינו שותים רק מים,תה צמחים ו-2 ספלי קפה עם חלב במידה
[חלב מכיל לקטוז = פחממה שמיכילה קלוריות ]נא להתיחס בהתאם
נילי

מיכל
הגבתי לך בפוסט של נחושה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 11:05

1103
1103
מטפס הרים כתב:
דני ואשירה- זה גדול, אנחנו מתמכרים לפורום ושוכחים מה המטרה מאחורי כל העסק. ענק.. אבל אתן יודעות מה? זה לא כך. כי עצם העובדה שאנחנו , גם אם ברחנו מהמסגרת, מצויים תודעתית , הכרתית, בקריאה, כתיבה וחשיבה סביב עניין תזונת הגוף וההרזיה- כבר שווה המון\!!
אז אולי י ד לנו תקופות שאנחנו לא יורדים ואפילו עולים ולא מדייקים וכל היתר, אבל תחשבו מה היה קורה אם גם לא היינו מצויים תודעתית! באיזור שחרט על דיגלו את ההרזיה והתזונה הנכונה ושמירת ההישגים ? רוצה לומר: לפורום שלנו יש כוחות עצומים כדי לסייע ולחזק את מי מצוי בתהליך אבל עצם ההימצאות בו , בכל שלב ומצב, היא עליית מדרגה חשיבתית גדולה מאוד..
ומסכים עם מיכל- פורום על אנחנו. צריכים לרוץ לכנסת, אולי אם נכניס כמה שרים ושרות משלנו לממשלה הבאה יאכלו שם פחות בורקסים עם דיאט קולה ויתחילו לעשות עשייה למען העם...
חח...

מטפס יקר
חחחחחחחחחחח אהבתי את הפסוק על פחות בורקסים ודיאט קולה.
אגב מירי מזמן הורידה לנו את משקרות הדיאט והמוגזים במחוזותינו שותים רק מים,תה צמחים ו-2 ספלי קפה עם חלב במידה
[חלב מכיל לקטוז = פחממה שמיכילה קלוריות ]נא להתיחס בהתאם
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 10:15

מטפס הרים
מטפס הרים
חח...
+1 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 10:11

קרנושה
קרנושה
מיכל שרון כתב:
לא יאומן.. רק עברתי פה שנייה לפני המיטה, והנה נשאבתי.. לא מצליחה להתנתק.. אפילו הדבקתי את גיתי שיושב לידי ונכנס בעצמו לקרוא (נדיר במחוזותינו כן?)

היום שלי לא היה וואו.. עוד בוקר שלא הצלחתי להקים את עצמי להליכה.. שיקרתי לעצמי שאני אלך בערב (אההה.. right! )אז נכון הכנתי אוכל, היה סלט חתוך ומוכן לצהריים בעבודה, לקחתי לבוקר יוגורט עם קוואקר ותפוח מוכן בקופסה, עוד תפוח לאחה"צ.. מסטיקים תמיד יש ומים מים בששון..
ועדיין.. הערב הזה לא היה וואו.. בישלתי להמשך השבוע.. שלא כהרגלי לא הפסקתי לנשנש (מסקנה: לבשל על הבוקר יותר אפקטיבי, פחות מעורר חשקים לטעימות וגניבות) מהתבנית ומהסיר ולעזור לתומר לסיים מהצלחת (באמת מזעזעת!!!).. אז שיקרתי לעצמי שכל הגניבות פחמימות זה במקום השתי פרוסות לחם שמגיעות לי מתוקף הריוני בערב..

רק מה? בתשע בערב דרשתי לעצמי וגם קיבלתי עוד 2 פרוסות לחם..
האמת? אם לא גיתי המציל שמייד עשה מילוי מחדש לכוס במים קרים וצוננים ומהר דחף לי לפה מסטיק מנטה חריף היה פה אסון לאומי (וזה אחרי 5-6 לילות של שמירה ועמידה בכלל הבלי פחמימות מחמש כן?).. קצת מובסת וחפויית ראש הלכתי לי כבר למיטה (כועסת שלא הקמתי את עצמי מהרביצה העייפה בספה מול הטלוויזיה לנקות קצת ולסדר - מה שבטוח היה סותם לי יופי את הפה ומרגיע את כל החשקים הסוררים).. ואז נכנסתי לפורום..

אני יודעת שכל אחד יושב לו במחשב שלו בבית וכותב לו מאי שם.. וכל אחד עם עצמו והרגשות שלו והמחשבות שלו ורמת השיתוף שהוא מרגיש איתה נוח..
אבל שתדעו שכמו בהרצאה של מירי, גם כאן.. מספיקה רק מילה שמישהו מפריח במקלדת..
משפט שהתנסח לו בבהירות מעצמו..
ציטוט או אמרה שפתאום קיבלו מקום והכרה..
סיפור או אנקדוטה שהשתרבבו להם..
זה כל מה שצריך כדי לגעת במישהו מהעבר השני.. שגם הוא יושב ומקליד.. שגם הוא נמצא כאן.. אולי לא מאותה הסיבה.. אבל עם אותו הצורך..
והרי לכולנו כאן יש צורך אדיר בתמיכה, צורך בלתי נדלה בפרגון, במילה טובה, בהכרה לעבודה הקשה שאנחנו משקיעים בעצמנו.. בתהליך, בביחד..

אז נכנסתי לפורום וקראתי משפט כזה בדיוק.. שניער אותי בבת אחת.. ששיקף לי את עצמי ששכחתי ממנה הלילה.. שהזכיר לי מי אני ואיך אני נתפסת..
אז תודה על המשפט הזה.. הייתי צריכה לקרוא אותו דווקא הלילה.. הייתי חייבת ללכת לישון איתו בשביל מחר בבוקר..

ולכל ציפורי הלילה הנודדות שהצטרפתי אליהן היום באורח פלא.. שיהיה לכם לילה טוב ורגוע..
רחוק מהמזווה והמקרר והארונות העמוסים צרות בשעות כאלו.. קרוב אלינו כאן בפורום..
מחכה לכל הפנינים שלכם בבוקר.. ושוב - תודה ענקית!!!

מהמממממממממממממת!!! מתה עלייך נשיקות♥
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 09:33

נחושה
נחושה
dany כתב:
חחחחחחחח אשירוש הקדשתי לזה המון מחשבה הבוקר, האם בעצם אני לא מפספסת את הרעיון האמיתי......... עדיין מהרהרת טרם הגעתי למסקנה.
מזלי שאני מנויה עד אפריל................

אשירה כתב:
dany כתב:
תודה לפורום המקסים הזה, שגם בעיתות שאני בכלל לא בתכנית לפורום אני מכורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זאת גם הבעיה שלי, שמרוב שאני מכורה לפורום אני שוכחת שבעצם התכנסנו כאן למטרה אחרת לגמרי והיא הדיאטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wink
edited by אשירה on 10/25/2012

אשירוש ודני היקרות,
אני מזמן הבנתי שאני אצל מירי כדי לשנות את חיי בכיוון של איכות חיים, הרחבת אופקים, שינוי הרגלים, הגשמת חלומות, מפגש עם אנשים חכמים ואינליגנטים, קבלת תובנות, שיתוף, ובקיצור נרשמתי לפקולטה של הביתספר של החיים ומשתדלת לסיים כל שנה בהצלחה ולעלות כיתה.
שינוי הרגלי האכילה, בריאות ובסיכומו של דבר ירידה במשקל...זה על הדרך עבורי לא ה-מטרה...תקופה ארוכה לא להגיע למשקלים מחרידים אלא לשמר ולהשתפר כל הזמן טוב מלהשיג את משקל היעד ולהחזיר אותו אח"כ בגדול.
ואכן הפורום הזה נדיר באיכויותיו
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 09:27

1103
1103
איזה פורום נפלא יש לנו הוא מלכד,מאחד ומנווט אותנו לאותה המטרה שלשמה התכנסנו כאן-הדיאטה.
השיתוף ההדדי מחזיר אותנו למסגרת בלי הפורום היינו מרגישים עצמינו אבודים בחלל ועל כל אלה עלינו לברך ולהודות ליקירתינו מירי.
שיהיה לכולנו יום נפלא שנהיה כולנו בשליטה ושיהיו לכולנו בשורות טובות בשקילה הבאה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 09:00

dany
dany
חחחחחחחח אשירוש הקדשתי לזה המון מחשבה הבוקר, האם בעצם אני לא מפספסת את הרעיון האמיתי......... עדיין מהרהרת טרם הגעתי למסקנה.
מזלי שאני מנויה עד אפריל................

אשירה כתב:
dany כתב:
תודה לפורום המקסים הזה, שגם בעיתות שאני בכלל לא בתכנית לפורום אני מכורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זאת גם הבעיה שלי, שמרוב שאני מכורה לפורום אני שוכחת שבעצם התכנסנו כאן למטרה אחרת לגמרי והיא הדיאטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wink
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 08:25

אשירה
אשירה
dany כתב:

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 06:03

בלונדה....
בלונדה....
אכן הפורום הזה ממכר!!
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 05:54

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 00:16

avi_i
avi_i
אתם הורסים!!! אפשר להתחתן איתכם? In Love
לילה טוב ונשיקות מלונדון
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2012 23:58

מיכל שרון
מיכל שרון
laughhehesmile
איך אני לא אבוא עם כזאת הזמנה..
gity1 כתב:
את באה למיטה או שאת נשארת לישון בפורום הלילה ?
0 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2012 23:55

gity1
gity1
את באה למיטה או שאת נשארת לישון בפורום הלילה ?
+2 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2012 23:53

מיכל שרון
מיכל שרון
לא יאומן.. רק עברתי פה שנייה לפני המיטה, והנה נשאבתי.. לא מצליחה להתנתק.. אפילו הדבקתי את גיתי שיושב לידי ונכנס בעצמו לקרוא (נדיר במחוזותינו כן?)

היום שלי לא היה וואו.. עוד בוקר שלא הצלחתי להקים את עצמי להליכה.. שיקרתי לעצמי שאני אלך בערב (אההה.. right! )אז נכון הכנתי אוכל, היה סלט חתוך ומוכן לצהריים בעבודה, לקחתי לבוקר יוגורט עם קוואקר ותפוח מוכן בקופסה, עוד תפוח לאחה"צ.. מסטיקים תמיד יש ומים מים בששון..
ועדיין.. הערב הזה לא היה וואו.. בישלתי להמשך השבוע.. שלא כהרגלי לא הפסקתי לנשנש (מסקנה: לבשל על הבוקר יותר אפקטיבי, פחות מעורר חשקים לטעימות וגניבות) מהתבנית ומהסיר ולעזור לתומר לסיים מהצלחת (באמת מזעזעת!!!).. אז שיקרתי לעצמי שכל הגניבות פחמימות זה במקום השתי פרוסות לחם שמגיעות לי מתוקף הריוני בערב..

רק מה? בתשע בערב דרשתי לעצמי וגם קיבלתי עוד 2 פרוסות לחם..
האמת? אם לא גיתי המציל שמייד עשה מילוי מחדש לכוס במים קרים וצוננים ומהר דחף לי לפה מסטיק מנטה חריף היה פה אסון לאומי (וזה אחרי 5-6 לילות של שמירה ועמידה בכלל הבלי פחמימות מחמש כן?).. קצת מובסת וחפויית ראש הלכתי לי כבר למיטה (כועסת שלא הקמתי את עצמי מהרביצה העייפה בספה מול הטלוויזיה לנקות קצת ולסדר - מה שבטוח היה סותם לי יופי את הפה ומרגיע את כל החשקים הסוררים).. ואז נכנסתי לפורום..

אני יודעת שכל אחד יושב לו במחשב שלו בבית וכותב לו מאי שם.. וכל אחד עם עצמו והרגשות שלו והמחשבות שלו ורמת השיתוף שהוא מרגיש איתה נוח..
אבל שתדעו שכמו בהרצאה של מירי, גם כאן.. מספיקה רק מילה שמישהו מפריח במקלדת..
משפט שהתנסח לו בבהירות מעצמו..
ציטוט או אמרה שפתאום קיבלו מקום והכרה..
סיפור או אנקדוטה שהשתרבבו להם..
זה כל מה שצריך כדי לגעת במישהו מהעבר השני.. שגם הוא יושב ומקליד.. שגם הוא נמצא כאן.. אולי לא מאותה הסיבה.. אבל עם אותו הצורך..
והרי לכולנו כאן יש צורך אדיר בתמיכה, צורך בלתי נדלה בפרגון, במילה טובה, בהכרה לעבודה הקשה שאנחנו משקיעים בעצמנו.. בתהליך, בביחד..

אז נכנסתי לפורום וקראתי משפט כזה בדיוק.. שניער אותי בבת אחת.. ששיקף לי את עצמי ששכחתי ממנה הלילה.. שהזכיר לי מי אני ואיך אני נתפסת..
אז תודה על המשפט הזה.. הייתי צריכה לקרוא אותו דווקא הלילה.. הייתי חייבת ללכת לישון איתו בשביל מחר בבוקר..

ולכל ציפורי הלילה הנודדות שהצטרפתי אליהן היום באורח פלא.. שיהיה לכם לילה טוב ורגוע..
רחוק מהמזווה והמקרר והארונות העמוסים צרות בשעות כאלו.. קרוב אלינו כאן בפורום..
מחכה לכל הפנינים שלכם בבוקר.. ושוב - תודה ענקית!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הכוח של הפורום הזה..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!