25/10/2012 13:30
 רבקה Posts: 8411
|
שח יקירה אז מה יש לנו כאן : עצוב לנו - אכילה שמח לנו - אכילה טוב לנו - אכילה מסקנה : האוכל הוא הגורם העיקרי בכל מצב בו אנו נתונים זו אכילה רגשית ואנו רוצים ללמוד לאכול במצבי רעב ושובע שח אני בטוחה שאת כבר אחרי הבולמוס ושיהיו רק בשורות טובות שוב בשליטה ובשפיות וקדימה להצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 12:07
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
כך אנחנו מתרגמים כל שינוי במזג הרוח לאכילה....... שאם לא כן לא היינו כאן, נכון????????? אז מה שהיה היה, עבר ונגמר, והיום את חוזרת למסלול , לא קיזוז כי אם תעשי עוד ועוד ימי קיזוז הם יאבדו את השפעתם. בהצלחה מכל הלב.[/quot דני יקירתי יש צדק בדבריך יכאשר עושים קיזוז יותר מיום אחד לא רק שזה לא אפקטיבי אלה יוצר חסכים ובסופו של יום זה פועל לרעתינו יום קיזוז נועד לישר קו לאחר יום בלי שליטה זה מחזיר אותנו לישורת. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 09:56
 נחושה Posts: 6982
|
תעברי מטנגו לקוויקסטפ , צחצחי שיניים ויאללללללללללה עם אנרגיות חדשות ושמחות (שתפי אותנו...) ממשיכים קדימה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 06:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שח יקרה גם אצלי התחיל נפלא כמו בכל השבועיים האחרונים ואתמול היתה נפילה.. אין מה לשעות ממשיכים הלאה.. בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 05:44
 dany Posts: 19819
|
כך אנחנו מתרגמים כל שינוי במזג הרוח לאכילה....... שאם לא כן לא היינו כאן, נכון????????? אז מה שהיה היה, עבר ונגמר, והיום את חוזרת למסלול , לא קיזוז כי אם תעשי עוד ועוד ימי קיזוז הם יאבדו את השפעתם. בהצלחה מכל הלב.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 05:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
המשיכי כרגיל בתפריט,כנאמר,פעם בשבוע יום קיזוז.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 00:05
 שח Posts: 169
|
מיכלי איזו מקסימה שאת!!!  אני בדיוק בדרך למיטה והחלטתי להציץ לרגע אולי מישהו ראה מה כתבתי, שמחה לקרוא שיצא לך לראות וטרחת והגבת.... את צודקת, הבשורה המשמחת בהחלט משמחת, עד כדי כך שהשתלטה לי על כל היום ועשתה אותו שמח  אבל את יודעת איך זה.... בלילה, בראייה לאחור, כולנו חכמים... בחשבון נפש הייתי צריכה לעצור את עצמי, איפשהו... בכל אופן, יפה אמרת, שביעית בהחלט יכולה לקלקל, אבל רחוקה מלתת את הטון כולו. אז למחר אין קיזוז, רק חזרה לשיגרה מוקפדת ביותר. תודה רבה בהחלט עודדת אותי!!! הולכת לסיים את הכוס תה ו ו..... TOMORROW WILL BE ANOTHER DAY
מיכל שרון כתב:
שח - מירי מרשה יום קיזוז אחד בשבוע ויש לה סיבה טובה! לפעמים שוכחים את עצמנו.. ותגידי תודה שעל משהו משמח וטוב.. לא לקחת את זה קשה כל כך.. היום רחוק מלהיות מחורבן - זוכרת? טלפון משמח בטירוף? אז איך יכול להיות מחורבן? אם את בשמירה כל השבוע.. יום אחד, נורא ובולמוסי ככל שיהיה לא יכול לבדו לחרוץ גורלות. תחזרי לרישום, לתפריט ולשיטה, תקפידי עד ראשון הבא והכל יהיה בסדר.. זה רק יום אחד מתוך שבעה.. פרופורציות יקירתי.. שביעית היא ממש רחוקה מלתת את הטון לשלם כולו.. לילה טוב ומקווה שתקומי מחר לבוקר חדש ובהרגשה קלילה יותר 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2012 00:03
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אהלן שח. הדברים שלך ממש זהים לפוסט שרשמתי לפני כמה ימים, בעיצומו של בולמוס.. אחרי יום מעולה הגעתי הביתה והתחלתי לשאוב.. חבל על הזמן, ממש פרסומת לשאבי אבק... קיבלתי המון תגובות חכמות באותו ערב. ובזכותן אף יצאתי לצעוד , סוג של כפרת עוונות.. אבל הפוסט שאני זוכר שממש הקפיא אותי היה של אשירה. היא פשוט אמרה לי שאל לי לשאול למה למה למה.. הרי אני בעצמי הגדרתי את המצב כמחלה כרונית בשם שמנת.. אז הבולמוס הזה היה התקף של המחלה.. עבר ההתקף חזרה השפיות... זה מאוד נכון בעיני. הבולמוסים הם הסימפטום של המחלה שלנו. ויבוא יום, בקרוב יותר או פחות, שכמות ההתקפים תלך ותצתמצם, תלך ותידעך.. עדיין יהיו התקפים כי הרי זו מחלה כרונית.. אבל עוצמתם תהיה בטלה בשישים.. אני בטוח שלא תהיה השפעה דרמטית של ההתקף הזה על השקילה.. תראי שבסך הכל המאמצים שלך יישאו פרי. את צועדת?? אני מייעץ לך מה שייעצו לי החברים בפורום לפני יומיים- צא לצעוד, ההרגשה תשתפר פלאים. צדקו. מאוד. מומלץ. להתראות. ה edited by מטפס הרים on 10/25/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2012 23:40
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שח - מירי מרשה יום קיזוז אחד בשבוע ויש לה סיבה טובה! לפעמים שוכחים את עצמנו.. ותגידי תודה שעל משהו משמח וטוב.. לא לקחת את זה קשה כל כך.. היום רחוק מלהיות מחורבן - זוכרת? טלפון משמח בטירוף? אז איך יכול להיות מחורבן? אם את בשמירה כל השבוע.. יום אחד, נורא ובולמוסי ככל שיהיה לא יכול לבדו לחרוץ גורלות. תחזרי לרישום, לתפריט ולשיטה, תקפידי עד ראשון הבא והכל יהיה בסדר.. זה רק יום אחד מתוך שבעה.. פרופורציות יקירתי.. שביעית היא ממש רחוקה מלתת את הטון לשלם כולו.. לילה טוב ומקווה שתקומי מחר לבוקר חדש ובהרגשה קלילה יותר
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2012 23:37
 שח Posts: 169
|
אז הבוקר התחחל נפלא ומוכר - קפה ו 2 צנימים קל עם גבינה וירקות - התחלה שגרתית ומעולה... ואז... די מוקדם יחסית, קיבלתי שיחת טלפון עם בשורה משמחת, כל כך משמחת שאין להסביר, כל כך חיכיתי לה שפשוט...... לא ידעתי את נפשי מאושר (וגם קיבתי מסתבר לא... אז מהשעה 11:30 הכל מכל עבר דרכי - נישנוש מתוק, מלוח, ארוח"צ שופעת כמויות, קפה ועוגה בחמש והערב - שלא לדבר על הערב...... ... בואנ'ה ממש עפתי על עצמי ביום שלם של חגיגות (נראה לי שאם חברה טובה הייתה מודיעה לי שהיא מתחתנת לא הייתי ככה נרגשת)
 בכל אופן - בשעת לילה שכזו, כשאני לבד במחשב וכל הבית ישן, פשוט יושבת לחשבון נפש עם עצמי, איפה התפספסתי לי? לא חארם על השמירה המתוקתקת שלי מתחילת השבוע? למה לא עצרתי את עצמי? שמחה ענקית בבוקר, שגרמה לי לעצב גדול בערב.... יום מחורבן, שהייתי רוצה מאווווווד למחוק אותו מיומן מעקב האכילה היפה הנקי והמתוקתק שלי.. אז מה עושים לדעתכם?  מחר - יום קיזוז? (לידיעה, עשיתי כבר בראשון הזה אחרי שבת..) או להמשיך כרגיל בתפריט? כי אין ספק שהגוף שלי (והמשקל) ספגו מהלומה כבדה היום וזקוקים לריסטרט.....
מלכת האכילה הריגשית כבר אמרתי....?! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|