הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיחזור פוסט שנעלם- בגאווה ובענווה.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/10/2012 22:43

מטפס הרים
מטפס הרים
קסם כתב:
היי מטפס יקר קודם כול ברכותיי על הירידה וכול הכבוד על ההתמדה הנחישות וגם שנשברת ידעת להשתמש בפורום נכנסת שיתפת ולא ויתרת לעצמך וכך נתרמנו גם אנחנו שהבחנו בכוחותיך שלך ואתה מודל לחיקוי ברצוני להצטרף אליך בכול ברכותיך והתודה כלפי מירי וחבל שלא ידעתי שיש את הדיאטה שלה באינטרנט לפני שנה שבדיוק החלתי את ההריון שליוהוספתי 22 קילו והורדתי 6 נותרו 16 כבדים מאוד 16 של שומן אז מזל שיש את מירי ומזל שהחלטנו ויש אנשים שלא מבינים ושואלים מה את לא יכולה לבד אז לא איתכם ועם מירי זו הבחירה שלי וזה הרבה מעבר למילה שנקראת דיאטה זו אהבה עצמית ואהבת הזולת יישר כוח

אהלן קסם. אמן ואמן ונאמר אמן.
edited by מטפס הרים on 10/25/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 22:37

קסם
קסם
היי מטפס יקר קודם כול ברכותיי על הירידה וכול הכבוד על ההתמדה הנחישות וגם שנשברת ידעת להשתמש בפורום נכנסת שיתפת ולא ויתרת לעצמך וכך נתרמנו גם אנחנו שהבחנו בכוחותיך שלך ואתה מודל לחיקוי ברצוני להצטרף אליך בכול ברכותיך והתודה כלפי מירי וחבל שלא ידעתי שיש את הדיאטה שלה באינטרנט לפני שנה שבדיוק החלתי את ההריון שליוהוספתי 22 קילו והורדתי 6 נותרו 16 כבדים מאוד 16 של שומן אז מזל שיש את מירי ומזל שהחלטנו ויש אנשים שלא מבינים ושואלים מה את לא יכולה לבד אז לא איתכם ועם מירי זו הבחירה שלי וזה הרבה מעבר למילה שנקראת דיאטה זו אהבה עצמית ואהבת הזולת יישר כוח
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 14:10

רבקה
רבקה
מטפס את אלוף, מחונן, ועל כך מגיע לך את מיטב הברכות
ירידה נפלאה שבטח משפרת את המראה ואת האיכות
אני מצטרפת אליך לכל התודות שמגיע למירי שלנו היקרה והאחת והיחידה
ואתה יקירי עם חידוש המינוי השנתי אנחנו כאן יחד
צועדים למטרה הנכספת
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 13:26

אייריס
אייריס
וואו איזה יופי של ירידה ונחישות. אני גאה ממש ומאחלת לך המשך הצלחה למטרה וברכות לחידוש השנתי. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 10:08

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
תודה!! לכולכם !!! עם הפנים קדימה. בגאווה ובענווה. ואיתכם.

grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 10:01

מטפס הרים
מטפס הרים
תודה!! לכולכם !!! עם הפנים קדימה. בגאווה ובענווה. ואיתכם.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 09:50

נחושה
נחושה
מטפס יקר
"בגאווה- כי אין כאן נס, ולא מתת שמיים אלא מעשה ידי אדם. אני כולי מכוון מטרה, כולי בתהליך , מטפס באמת אל עבר פיסגה, העפילו , העפילו אל ראש ההר, העפילו..
בענווה- כי אני זוכר רגעים בעברי בהם העפתי ים אדיר של שומן ואז החזרתי אותו אל קרבי בריבית דריבית, כי אני יודע עכשיו שיש כאן תהליך של חיים שלמים, כי אני מבין שלפני עוד דרך ארוכה ( עוד 13 והייתי מאושר עם 15 קג) ובעיקר כי אני מבין שעם כל הכבוד לספרות שמראה המשקל, הרבה יותר מהותי לנצור ולשמור כל הישג כזה , שלא יהיה לגימיק חולף.. "

מטפס יקר כתבת הכול בשלוש שורות מדוייקות ועל כך כל הכבוד, במילותייך אתה מתחיל להבין שזה מפעל חיים ולא עוד פרוייקט !
כל הכבוד על ההישג וההתקדמות והשיתוף והעלאת העומק והרגישות בתובנותייך ובהרהוריך ויש לך כושר ביטוי וכתיבה משובחים...וכל הכבוד על המינוי השנתי והמשך ההתקדמות במעלה ההר בדרך לפיסגה.

0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 08:27

אשירה
אשירה
אתה אלוף אמיתי,
בדרך למדליה בראש ההר!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 06:08

בלונדה....
בלונדה....
מטפס יקר
כיף אמיתי!!
הוספת הרבה לפורום וההישג שלך בירידה מדהים.
כיף שתיהיה איתנו עוד שנה שלמה...
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 05:50

dany
dany
אכן ראיתי את הפוסט הקודם, לא זוכרת באם הגבתי או לא!!!!!!!!!!!
אז עלה והצלח בהמשך הדרך, וכפי שכתבה לך כאן מיכלי, אתה הפכת לנכס חשוב מאד בפורום.
וההפנמה של הדרך חשובה לא פחות מהירידה בקילוגרמים, ושינוי החשיבה יביא את התוצאה לכך שתשמר לתקופה ארוכה יותר ומי יתן לתמיד.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/10/2012 05:29

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח ,ירידה יפה ואין לי ספק שידך נטויה ואכן הפיסגה בהחלט ברת השגה.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2012 23:15

מיכל שרון
מיכל שרון
מזל טוב מטפס יקר!!!
מזל טוב על הירידה היפה בחודשיים האלה, תתחדש על המנוי השנתי ותודה על הנוכחות הקבועה שלך כאן בפורום..
תאמין לי שאתה נותן לכולנו לא פחות.. (:
+1 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2012 22:27

קרולין
קרולין
מטפס יקר
אכן מירי שלנו האחת והיחידהsmile
כולנו זכינו בה.
אתה מוסיףףףףף המוןןןן לפורום הנפלא שלנו.
כיף שהצטרפת אלינוsmile
כולנו כאן תמיד בשבילך.
ב ה צ ל ח ה רבה בתהליך...
קרולין
24/10/2012 22:13

מטפס הרים
מטפס הרים
מוזר ולא ברור איך, גיל בדק ואין הסבר מדוייק, אבל פוסט שהעלתי הבוקר נעלם לו ..פשוט נעלם... אז אני משחזר אותו ככל יכולתי. ואני מודה מראש לדרך המלך ולנילי שענו לי טרם היעלמותו , אולי היו עוד שענו ולא ראיתי- אז תודה..
בגאווה ובענווה- שחזור
הבוקר נשקלתי ומהשקילה האחרונה ( כששבוע שעבר לא נשקלתי עת שהיתי בשוויץ ובגרמניה בביקורי אצל בנות המאה היקרות..) ירדתי שני קג ובסך הכל אני כמעט כמעט חדשיים בתכנית ואני רושם לי 7.6 ק"ג של ירידה. הללויה.
בגאווה- כי אין כאן נס, ולא מתת שמיים אלא מעשה ידי אדם. אני כולי מכוון מטרה, כולי בתהליך , מטפס באמת אל עבר פיסגה, העפילו , העפילו אל ראש ההר, העפילו..
בענווה- כי אני זוכר רגעים בעברי בהם העפתי ים אדיר של שומן ואז החזרתי אותו אל קרבי בריבית דריבית, כי אני יודע עכשיו שיש כאן תהליך של חיים שלמים, כי אני מבין שלפני עוד דרך ארוכה ( עוד 13 והייתי מאושר עם 15 קג) ובעיקר כי אני מבין שעם כל הכבוד לספרות שמראה המשקל, הרבה יותר מהותי לנצור ולשמור כל הישג כזה , שלא יהיה לגימיק חולף..
תודות: הפרחים למירי היקרה. מירי, לפני חדשיים שוחחנו קצרות וכנראה שבשיחה הזו שינית משהו מהותי מאוד בחיי , בבריאותי. באת והיית לי כמצפן ומורת דרך. יש לך זכות כזו גדולה מירי, בעצם הימצאותך, שאת מאפשרת העלאת חיוך של אושר על שפתי זולתך.. תבורכי, אישה יקרה. תודה!!
והפורום: מה אגיד, מה אומר? אתם מלווים אותי בטיסותי, בנחיתותי, ברכבות חוצות אירופה, במלונות, בהליכות, בדרכי ישראל, אני מתעדכן כל בוקר ומידי לילה.. כנראה שהפורום הפך למרכיב חיוני מאוד וחשוב בחיי , אז על התמיכה, העידוד, הנו נו נו כשצריך , הטיפים הנהדרים -- תודה!! בעוד חודש ניגמר מנוי שלשת החדשים שעשיתי, נירשמתי בשימחה אצל גיל ידידנו למינוי שנתי. איזה כיף?
יש לי עוד דרך ארוכה . אבל איתכם- נעשה ונשמע.. להתראות. מטפס ההרים.
edited by מטפס הרים on 10/24/2012

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיחזור פוסט שנעלם- בגאווה ובענווה.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!