הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה אתם אומרים על זה!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/10/2012 05:17

אקורדיאון
אקורדיאון
בלונדוש בהצלחה לשניכם,יישר כח.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 21:10

EFF
EFF
בלונדה יקרה - בדיוק כפי שהמפקדת המקסימה שלנו אומרת תמיד כאר אנחנו לומדים לאכול נכון אצלה, אנחנו מכניסים את ההרגלים האלו הביתה "בדלת האחורית"..
בהצלחה לבעלול...
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 19:14

tal_f
tal_f
יש תוצאות כשעושים. !!!
כל הכבוד!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 10:31

נחושה
נחושה
הרבה בריאותתתתת ועשיה משותפתApplause
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 08:59

1103
1103
בלונדה יפתי
ראשית ברכות לבעלך לירידה הנהדרת שלו.אין כמו לעשות דיאטה בשניים,זו תמיכה הדדית,
אל תדאגח בשבוע הבא תראי ירידה לפעמים הגוף אומר את דברו מה שכן הייתי מתחילה לעשות רישום,
זו הביקורת הטובה ביותר.
יום נהדר המשך שבוע בשליטה ובשורות טובות
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 08:57

דרך המלך
דרך המלך
כל הכבוד לעוז שהשיל 2קילוגרמים ןעוד כבוד לאשתו שדחפה אותו לתהליך.....
וכבוד נוסף על הפסקת העישון..
יישר כח!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 07:49

dany
dany
נפלא שבעלך הפסיק לעשן, זה ממש לא קל ובהחלט גורם גם לעליה במשקל, בני הפסיק לפני יותר מחצי שנה ובהחלט עלה במשקל........ הלוואי שהייתי רואה גם את בעלי שעם כל מחלותיו לא יכול/רוצה להפסיק לעשן. ואותי זה ממש גומר, פיזית!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני רגילה כל חיי למעשנים בסביבתי היום זה ממש קשה לי.
אך היות ואני מכירה את ההתמכרות לאוכל ויודעת ששום דבר לא יכול להגיע בכפיה אז אני מידי פעם מנדנדת וזהו.
לעשות תהליך ביחד נותן המון כוחות וחשק.
אז המון המון הצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 07:21

אייריס
אייריס
בוקר טוב. איזה כייף שיש שותף בבית לתהליך אז הכל באמת אפשרי וככה תצליחו יחד. נשיקות ויום נפלא ברכות לעוז ולך זה יגיע בהמשך
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 06:47

מטפס הרים
מטפס הרים
אמנם מעולם לא עישנתי. אבל בתור בן של מעשן גם יותר משלש קופסאות ליום וכמתבונן מהצד על חברים מעשנים, אני יודע שהפסקת עישון היא צעד רציני ממש וכנראה בכלל לא פשוט.אולי דומה לגמילה והחלמה משמנת... אז באמת ברכות לבעלך על ההחלטה והביצוע נראה לי שלקראת קייץ 2013 שניכם תהיו הרבה יותר בריאים וכנראה גם חטובים. וזה מעולה. תצליחו.
edited by מטפס הרים on 10/23/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 06:38

מיכל שרון
מיכל שרון
אופס רגע.. רק עכשיו קלטתי שכבר מאתמול אני הקפצתי יום אחד לשבוע הזה..
טוב רשמית ההריון הזה מוציא אותי מאיפוס..
נו טוב.. אז הרווחתי יום?
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 06:36

מיכל שרון
מיכל שרון
יקירתי בוקר נפלא... תראי כמה נפלא.. כבר יום רביעי הגיע מהפוסט שלך לשלי wink
אני ממש שמחה לשמוע שבעלך הפסיק לעשן... הפסקת עישון זה גם היה הטריגר שהכניס את ההשמנה שלי ושל גיתי להילוך חמישי והביא אותנו למירי שנייה לפני שכבר לא נכנסנו בדלת..
אני חושבת ששני התהליכים האלה ביחד הולכים מעולה יד ביד.. כיף לבעלך שיש לו אותך שתעזרי ותתמכי ותעודדי וכיף לשמוע שלך עכשיו יש פרטנר אמיתי לדיאטה לקראת ירידת החורף המתוכננת שלך smile.
שיהיה המשך יום נפלא יקירתי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2012 06:11

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טוב לכולם....
טוב אז ככה סיפרתי לכם שבוע שעבר שבעלי הפסיק לעשן ועלה בערך עשרה קילו בשמונה חודשים האחרונים.
שבוע שעבר שהוא הלך לארוע ולא היה לו מה ללבוש אז הוא החליט שדי להשמנה ומתחילים לעשות משהו בנידון.
לי זה היה מצוין כי גם אני שבוע שעבר נכנסתי לדרייב מחודש של החורף . לקחתי אותו תחת חסותי והסברתי לו את התורה של מירי אבל הוא לא הסכים לוותר על השתי פרוסות לחם בערב, אני מצידי לא לחצתי כי אמרתי בשביל בן אדם שאף פעם לא עשה דיאטה ולא חישבן לאוכל לא בא לי לבאס אותו אז שמחה לבשר לכם שהוא ירד שני קילו והוא היה מזה מבסוט.
את האמת התפללתי שהוא יראה ירידה יפה כי אחרת הוא היה מתייאש, בכל זאת לא קל לשנות הרגלי אכילה
ולא תאמינו הבן אדם לא היה נוגע בפשטידות והפלא ופלא אתמול הכנתי לארוחת הערב את הפשטידת טונה של מירי עם גבינה לבנה 5% ליד וירקות חתוכים והוא אמר אפילו שזה טעים....
כמה דרייב זה נותן ! פשוט כיף אמיתי!!!
אז אני אמנם לא ירדתי אתמול אבלללל
אני חזק בתהליך מאמינה שמה שמגיע לי על השבוע הזה הגוף יזכור ויפצה אותי שבוע הבא ב"ה...
אז בנימה אופטימית זאת מאחלת לכם יום נפלאאא ובהצלחה לנשקלי יום שלישי והכי חשובבב
כשרוצים הכל אפשרי!!
נשיקות
לקחתי או
edited by בלונדה.... on 10/23/2012
edited by בלונדה.... on 10/23/2012
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה אתם אומרים על זה!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!