23/10/2012 05:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן לא משנה מה המטרה שבזכותה נחליט על התחלה מחדש,על שינוי,על לשלוט באוכל. מימי יישר כח ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 22:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מימי יקרה טוב וכף לנו שנכנסת להשתתף שוב בפורום.... היית מאד חסרה, כף שאת בתקופה טובה ובשליטה תמשיכי לשתף כולנו איתך.....אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 22:36
 EFF Posts: 6409
|
מימי - בהצלחה...העיקר שמצאת לך טריגר להתחיל שוב בדיאטה...גם אצלי המסעדות הן הבעייה המרכזית - וכל החברים מבלים אך ורק במסעדות..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 22:07
 מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה פוסט כייפי!!! רואים שאת בתקופה טובה בדיאטה.. אז את גם שבה לפורום (;
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 21:48
 dany Posts: 19819
|
מימי יקרה מצויין שגרם משהו להכניס אותך לתלם ולעשייה. מאחלת לך תמיד רק בריאות ובשורות טובות. והמון הצלחה בעשיה ובהמשך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 21:39
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שכנעת אותי! Like!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 21:36
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מימי קודם כל חדשות טובות שהכל תקין בבדיקה וכמו שמירי באמת אומרת זה הכל בראש ובשליטה שלנו. בהחלט זה זמן מצוין לדיאטה ולהחזרת חובות. שיהיה לנו בהצלחההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 21:31
 מימי Posts: 117
|
חיכיתי בקוצר רוח לבדיקת הגאסטרוסקופיה שלי!!! נשמע הזוי? אז הינה הסיפור המלא: לפני 4 שנים עברתי את הבדיקה הזו- שאגב היא חובה לכל מי שעבר את גיל 50, כי זו בדיקה מצילת חיים! פוליפ קטן במעי, הופך תוך 5 שנים לגידול סרטני. מה טוב בבדיקה לנו השמנמודים? ראשית: יומיים לפני הבדיקה יש לנו פתק מרופא מה מותר לאכול-ואין ברירה צריך ללמוד להתאפק-כי גם אני כמו כולם, כבר שכחתי איך מתאפקיםבאוכל. שנית: 24 שעות לפני הבדיקה רק שותים, ומה מגלים? שנשארים בחיים. פתאום הבטן נראית שטוחה [גם למי שמתקרב ל100 ק"ג]. פתאום מבינים את המנטרה של מירי: "אני שולטת באוכל ולא האוכל שולט בי". פתאום נושבת רוח חדשה של דיאטה ומותחת את המפרשים הנבולים של ספינת ההשמנה שלי. כי עם היד על הלב, בשלוש השנים האחרונות אני "רק" באה, נשקלת, שומעת את מירי, מבינה, ולא עושה עם זה כלום. המשקל כידוע לא עוצר ואני מחליקה-בניגוד לכוח הכובד, ועם כל הכובד-כלפי מעלה במשקל. שלושה שבועות אחרי הבדיקה [שאגב הייתה תקינה, תודה ששאלתם], אני עושה דיאטה. מה עוזר לי כעת? לפני השינה אני אומרת לעצמי מספר פעמים:" אני יכולה לשלוט באוכל" [כמו שמירי פעם לימדה אותנו]. מספרת לכולם מסביב שאני בדיאטה כדי שלא יהיה לי נעים לקלקל כשהם רואים אותי. מקצצת בביקורים במסעדות-שזו נקודת התורפה העיקרית אצלי בדרך-כלל. מגבירה פעילות אירובית כמו הליכה, רכיבה על אופנים, לעלות מדרגות ולשרוף קלוריות. כל אחד יודע בדיוק באיזו תקופה בדיאטה הוא נמצא, ובדרך כלל רובנו בתקופה שלא הולך. אז שכל אחת\אחד ימצא את ה"טריגר" שיגרום לו להתחיל, כי הסתיו הוא הזמן הכי טוב לדיאטה!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|