הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא תאמינו מה החזיר אותי לדיאטה ולהורדה במשקל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/10/2012 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן לא משנה מה המטרה שבזכותה נחליט על התחלה מחדש,על שינוי,על לשלוט באוכל.
מימי יישר כח ובהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 22:44

miribelkin
miribelkin
Administrator
מימי יקרה
טוב וכף לנו שנכנסת להשתתף שוב בפורום....
היית מאד חסרה, כף שאת בתקופה טובה ובשליטה
תמשיכי לשתף כולנו איתך.....אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 22:36

EFF
EFF
מימי - בהצלחה...העיקר שמצאת לך טריגר להתחיל שוב בדיאטה...גם אצלי המסעדות הן הבעייה המרכזית - וכל החברים מבלים אך ורק במסעדות..
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 22:07

מיכל שרון
מיכל שרון
איזה פוסט כייפי!!! רואים שאת בתקופה טובה בדיאטה.. אז את גם שבה לפורום (;
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 21:48

dany
dany
מימי יקרה
מצויין שגרם משהו להכניס אותך לתלם ולעשייה.
מאחלת לך תמיד רק בריאות ובשורות טובות.
והמון הצלחה בעשיה ובהמשך.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 21:39

מטפס הרים
מטפס הרים
שכנעת אותי! Like!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 21:36

בלונדה....
בלונדה....
מימי
קודם כל חדשות טובות שהכל תקין בבדיקה וכמו שמירי באמת אומרת זה הכל בראש ובשליטה שלנו.
בהחלט זה זמן מצוין לדיאטה ולהחזרת חובות.
שיהיה לנו בהצלחההה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 21:31

מימי
מימי
חיכיתי בקוצר רוח לבדיקת הגאסטרוסקופיה שלי!!! smileנשמע הזוי? upset אז הינה הסיפור המלא:
לפני 4 שנים עברתי את הבדיקה הזו- שאגב היא חובה לכל מי שעבר את גיל 50, כי זו בדיקה מצילת חיים! פוליפ קטן במעי, הופך תוך 5 שנים לגידול סרטני.
מה טוב בבדיקה לנו השמנמודים? ראשית: יומיים לפני הבדיקה יש לנו פתק מרופא מה מותר לאכול-ואין ברירה צריך ללמוד להתאפק-כי גם אני כמו כולם, כבר שכחתי איך מתאפקיםבאוכל. שנית: 24 שעות לפני הבדיקה רק שותים, ומה מגלים? שנשארים בחיים. פתאום הבטן נראית שטוחה [גם למי שמתקרב ל100 ק"ג]. פתאום מבינים את המנטרה של מירי: "אני שולטת באוכל ולא האוכל שולט בי". פתאום נושבת רוח חדשה של דיאטה ומותחת את המפרשים הנבולים של ספינת ההשמנה שלי. כי עם היד על הלב, בשלוש השנים האחרונות אני "רק" באה, נשקלת, שומעת את מירי, מבינה, ולא עושה עם זה כלום. המשקל כידוע לא עוצר ואני מחליקה-בניגוד לכוח הכובד, ועם כל הכובד-כלפי מעלה במשקל.
שלושה שבועות אחרי הבדיקה [שאגב הייתה תקינה, תודה ששאלתם], אני עושה דיאטה. מה עוזר לי כעת? לפני השינה אני אומרת לעצמי מספר פעמים:" אני יכולה לשלוט באוכל" [כמו שמירי פעם לימדה אותנו]. מספרת לכולם מסביב שאני בדיאטה כדי שלא יהיה לי נעים לקלקל כשהם רואים אותי. מקצצת בביקורים במסעדות-שזו נקודת התורפה העיקרית אצלי בדרך-כלל. מגבירה פעילות אירובית כמו הליכה, רכיבה על אופנים, לעלות מדרגות ולשרוף קלוריות.
כל אחד יודע בדיוק באיזו תקופה בדיאטה הוא נמצא, ובדרך כלל רובנו בתקופה שלא הולך. אז שכל אחת\אחד ימצא את ה"טריגר" שיגרום לו להתחיל, כי הסתיו הוא הזמן הכי טוב לדיאטה!!!
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא תאמינו מה החזיר אותי לדיאטה ולהורדה במשקל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!