23/10/2012 05:43
 נחושה Posts: 6982
|
לפניך שבוע של עשייה נוספת כדי שהגוף יתרגל ויפנים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2012 05:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ירידה ולא משנה כמה כבר טוב. בהצלחה השבוע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 21:54
 dany Posts: 19819
|
הכי אנחנו אוהבים לראות מינוס, המקום היחידי בו מקבלים אותו בשמחה ואהבה. אז עם עוד הקפדה בשבוע הבא תגדילי את המינוס. כל הכבוד.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 20:25
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שח כתב:
אני יודעת בדיוק למה....היו כל מיני נפילות קטנות, הפתעות לא מתוכננות במהלך השבוע, שאומנם לא התפתיתי לצלול איתן עד הסוף, אבל עדיין נפילות קטנות, ועדיין - זייפתי מהתפריט, למען ההגינות - אפילו עלייה הייתה צריכה להיות פה, בשקילות היומיות שלי ראיתי בכל יום, עלייה וירידה כמו בפינג-פונג... אז מה למדתי עד כה?!  למדתי להרים את עצמי רגע לפני שאני צוללת עמוק פנימה.... למדתי לשמוח גם על 200 גרם (אבל רק קצת... לא בתופים במחולות.. ) למדתי לעשות בכל יום ראשון את היום קיזוז - אחד לאחד - ויש תוצאות.... למדתי לסיים בכל יום בקבוק של ליטר וחצי נוזלים (לא משנה מה..) למדתי לסלוח לעצמי על האכזבה שברצון ללכת לצעדה בכל יום מימות השבוע ובפועל זה קורה רק פעמיים בשבוע ..
 מזל גדול שהשקילה שלי בכל יום שני, תודה למירי - על המצאת יום הקיזוז שבהחלט הוריד לי את הקילו (ואת ה 200 גרם אקסטרא קיבלתי בשביל ה ) היום הזה ממש מאסט אצלי אחרי סופ"ש עם המשפוחה, וגם למי שכבר שמר יפה וירד לאורך השבוע, היום הזה נותן פיאנלה יפה לפני השקילה של עוד כמה מאות גרמים שווים ביותר!!!
שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא 
עם פוסט כזה, שח יקרה, את על הגל !! תגלשי עליו בהנאה, גם בזהירות, אל עבר החוף הרגוע. יופי. edited by מטפס הרים on 10/22/2012
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 20:22
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שח יקרה יפה על הירידה...אבל השבוע לשמור טוב טוב שלא תראי את זה שבוע הבא. ושאלה לי אלייך..למה את נשקלת יום יום??? זה ממש לא טוב לפי דעתי. תישקלי פעם בשבוע ביום שאת מדווחת שקילה. בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 20:15
 אייריס Posts: 3744
|
יפה שירדו 200 גרם לאור מה שכתבת. אז בזהירות השבוע יקירה ושיירדו אלה ועוד ואנחנו כאן כל הזמן לומדים מחדש אז שיהיה בהצלחה השבוע. שאפו על המים
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2012 19:38
 שח Posts: 169
|
אני יודעת בדיוק למה....היו כל מיני נפילות קטנות, הפתעות לא מתוכננות במהלך השבוע, שאומנם לא התפתיתי לצלול איתן עד הסוף, אבל עדיין נפילות קטנות, ועדיין - זייפתי מהתפריט, למען ההגינות - אפילו עלייה הייתה צריכה להיות פה, בשקילות היומיות שלי ראיתי בכל יום, עלייה וירידה כמו בפינג-פונג... אז מה למדתי עד כה?!  למדתי להרים את עצמי רגע לפני שאני צוללת עמוק פנימה.... למדתי לשמוח גם על 200 גרם (אבל רק קצת... לא בתופים במחולות.. ) למדתי לעשות בכל יום ראשון את היום קיזוז - אחד לאחד - ויש תוצאות.... למדתי לסיים בכל יום בקבוק של ליטר וחצי נוזלים (לא משנה מה..) למדתי לסלוח לעצמי על האכזבה שברצון ללכת לצעדה בכל יום מימות השבוע ובפועל זה קורה רק פעמיים בשבוע ..
 מזל גדול שהשקילה שלי בכל יום שני, תודה למירי - על המצאת יום הקיזוז שבהחלט הוריד לי את הקילו (ואת ה 200 גרם אקסטרא קיבלתי בשביל ה ) היום הזה ממש מאסט אצלי אחרי סופ"ש עם המשפוחה, וגם למי שכבר שמר יפה וירד לאורך השבוע, היום הזה נותן פיאנלה יפה לפני השקילה של עוד כמה מאות גרמים שווים ביותר!!!
שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|