הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דילמה - מה דעתכם?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/10/2012 13:36

בלונדה....
בלונדה....
בהחלט זה יבוא ממנו אחרת זה לא יילך ויקרה בדיוק ההפך ...
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 13:13

dany
dany
אכן כפי שאשירה כתבה אמרת פעם ופעמיים, אתה נותן את הדוגמא האישית. אי אפשר להכריח , הוא יעשה שיהיה מוכן או שלאupset
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 11:53

אשירה
אשירה
מבינה את הדילמה שלך אבל מבינה גם אותו שכנראה עדיין לא מרגיש בשל לעניין, זה צריך לבוא ממנו. זה דומה, להבדיל, לרצון שלנו לשכנע ללא הצלחה את ילדינו או אהובינו כאשר הם מקובעים בדעתם.
ומתי זה יבוא? כאשר אצלך יהיו תוצאות משמעותיות נראות לעין. אם יש משהו שמדרבן אנשים לעשות מעשה זה מודל חיקוי, היה אתה מודל חיקוי עבורו וגם אתה תרוויח מזה בגדול!!!
אם איני טועה ה"רומן" שלך עם מירי התחיל בצורה דומה, כאשר נפגשת בישיבה עם קולגה והתבוננת בו ואז קיבלת את המוטיבציה לעשות מעשה.
לגבי החבר, ניסית פעם אחת, פעמיים, כעת תרפה, הוא צריך עדיין זמן להתבשל בעניין.

--
אשירה
+1 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 11:52

קסם
קסם
לדעתי אתה צריך להניח לו ולהוות לו מודל לחיקוי וככה שני ציפורים במכה קודם אתה והוא יבוא אחרייך שיראה את ההתלהבות בעינייך אם הוא שואל ומתעניין זה מציק לו והוא בדרך לשינוי בקיצור תהווה מודל לחיקוי בהצלחה
+1 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2012 11:37

מטפס הרים
מטפס הרים
כבר לפני חודש וחצי שוחחתי עם חבר טוב , מצליח בעסקיו ובכלל החיים מאירים לו .. חוץ מהשומן שמציק לו, ממש מציק לו.. אדם גבוה ווחסון, שהיה ספורטאי מחונן לפני שנים ועקב פציעות וכו.. והחיים בכלל.. היום יש לו עודף משקל משמעותי.
אמרתי לו אז שיצטרף אלי, לפורום, לצעידה היומית , הוא גר ממש על המסלול שלי.. הוא לא הפסיק לקטר על כמה מעצבן אותו מה שקרה לו עם ההשמנה , ואיך בגיל 41 כך הוא נראה
אמרתי לו שיעזוב את איך שהוא נראה, ושאני מציע שיחשוב על כמה זמן הוא עוד ייראה בכלל בעולמנו עם הנטל הרע והנורא הזה.
אבל, לא הצלחתי לשכנע.וזו לא היתה הפעם הראשונה שניסית ולא הצלחתי.
הבוקר הוא טילפן אלי בכמה עניינים, שוב עלה הנושא . נו, איך אצלך? הוא שואל. אתה עדיין צועד, אתה בכלל במסגרת?
וסיפרתי לו. ושוב הצעתי וקיויתי והאמנתי שהפעם יקפוץ כמוצא שלל רב ויגיד: הנני
וכלום.. כלום.. וצר לי עליו כי הוא חבר ממש טוב ואני בטוח שזה יעשה לו ממש טוב.
אבל, האם עלי להמשיך ולהציק? לא לוותר כי אני חושב שאני יודע יותר טוב בשבילו מה נכון עבורו? ובכלל, מזו היומרנות הזו לחשוב שאתה יודע מה טוב לאדם מסויים ומה לא טוב?ואולי אני זה שטועה וטוב לו להמשיך ולהישאר ללא כל מסגרת תומכת ( אני פשוט מסרב לקבל את הדעה שאומרת שיכול להיות שמן מאושר במצבו).
האם עלי לשתוק ולראותו מתייסר במצבו או להמשיך ולנסות לשכנע? מה דעתכם?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דילמה - מה דעתכם?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!