21/10/2012 21:13
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס יקר, החזרזיר שלי הסתובב חופשי שלושה ימים וזה עלה לי בקילו שלם הערב בשקילה. טוב עשית שכתבת בפורום ולא התיישבת במקרר. כולי תקווה שיצאת להליכה...אין כמו רישום של כל מה שאתה זוכר שאכלת כדי להבין את גודל הבולמוסון לצחצח שיניים ולהמשיך הלאה. באשר לי החלטתי הערב אחרי הרצאה משובחת במיוחד להחזיר את החזרזירה לכלוב ולהמשיך להיות מחוננת וכך היה....מצאתי את הכוחות הנחוצים להפסיק. ומים מים בששון ולשבת לנשום אויר על הבלקון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 21:05
 1103 Posts: 5022
|
מיכל צודקת ההליכה תעצור לך את הבולמוס ותיתן לך הרגשה נהדרת נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 21:04
 1103 Posts: 5022
|
מטפס הרים יקר ידוע שאין עוצרים אדם באמצע בולמוסו אך למרות זאת אני מבקשת ממך לעצור,לצחצח שיניים,ולשתות תה צמחים מתוק.ואם עדין לא תהיה לך מנוחה, אכול פילפל אדום ממולא בגבינה,ביצה קשה או כל מילוי חלבוני אחר. מחר תעשה קיזוז פריכיות {במידה ואינך יודע במה מדובר אוכל לפרט לך} ומחר והלאה תתחיל לרשום כל מה שיבוא אל פיך, הרישום שומר עליך - בדוק,ונותן לך אינדיקציה. ערב טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 21:02
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אז פשוט תלך!!! קום עכשיו, שים נעליים וצא החוצה!!! מבטיחה שעוד שעה כשתחזור מסיבוב הערב הנעים הזה תרגיש יותר טוב (וגם קצ כפרת עוונות.. על הדרך..).
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 20:48
 מטפס הרים Posts: 1533
|
ככה סתם, קפץ לו החזיר ( ויסלחו לי החזירים על ההכללה הסטראוטיפית שאין לי מושג אם היא בכלל נכונה)החוצה. אין סיבות מוצדקות ואין נסיבות מקלות. הגעתי הביתה והתחלתי לשאוב. ואני ממהר לכתוב בפורום מתוך מגמה ורצון להחזיר מהרנאת החזיר לדיר.. כי הרי הערב עוד צעיר וברגע שהסכר נפתח והשיטפון החל- אולי רק ילד הולנדי קטן יצליח לעצור את הסחף.. זה לא מתאים לי המצב הזה. פשוט דוחה אותי ומגעיל אותי ושנוא עלי ורחוק ממני ויש לי עכשיו בחילה מעצמי. ואני לא מוכן לזה יותר. אני רוצה שהחזיר הזה יפסיק להתקיים, שפשוט ילך ולא יחזור עוד. וזה מאבק איתנים, ממש מאבק במפלצת מרובת ראשים וכל ראש מיפלצתי יורק אש ולא מוכן לוותר. ואני לא מתכוון לחדול מהמאבק הזה עד שאכרות את הראשים המפלצתיים האלו.. סליחה על התיאורים הפלסטיים אבל אני ממש רואה זאת כך. להתראות.ו edited by מטפס הרים on 10/21/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|