הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה האחרונה של מירי: מוטיביצה - אחת הטובות!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/10/2012 16:14

miribelkin
miribelkin
Administrator
שח יקרה
תודה רבה רבה על הפירגון....
מחמם את הלב לשמע מאנשי האינטרנט
כי כפי שכתבת, אין לנו פגישה אישית.
את חכמה בשיטתך....יום ראשון בוקר יום נפלא להתחלות....
תמשיכי איתנו בהצלחה אוהבת מירי
+1 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 14:51

1103
1103
שח כתב:
מירי יקרה,
אומנם מעולם לא נפגשנו (לצערי, טרם פתחת "סניף" בדרום הארץ...)
אבל בזכות ההרצאה השבועית שאת מעלה לאתר, אני מרגישה כאילו אנחנו כן נפגשות בכל שבוע smile
ההרצאה שלך בשבוע שעבר, בה סיפרת על הטיול שלך ושל אריה למאלדיביים הייתה מעולה ומשחררת, כל כך מעבר ל"דיאטה"....
בבוקר, אחרי שפיזרתי את הילדים, על כוס קפה וצנים עם גבינה, בווליום גבוה (כי הייתי לבד בבית wink) ופשוט צחקתי כמו שלא צחקתי הרבה זמן, תודה!
את פשוט מקסימה Kissing

אז הבוקר, יום ראשון, שוב אותה התנהלות, אחרי שפיזרתי את הילדים, על כוס קפה (הפעם עם 2 פריכיות אורז עם גבינה וגמבה-יום קיזוז...),
ואז PLAY - את - בווליום גבוה, כאילו את מדברת רק אליי, יושבות כמו שתי חברות על כוס קפה.. Toast
עכשיו סיימתי לשמוע את ההרצאה החדשה בנושא מוטיביציה ובהחלט נתת לה את השם הראוי לה - הצלחת, דרך המסך, להחדיר בי שוב מוטיביציה!
אני ממליצה בחום, גם לאלו שמנויים אצלך ומגיעים פיזית לפגישות, לעשות לעצמם הרגל ולשמוע שוב את ההרצאה שלך בכל יום ראשון בבוקר,
אבל על הבוקר, זהו סיפתח נפלא לשבוע מלא אנרגיות, ההרצאה עצמה מאוד כייפית, מצחיקה ומשחררת, את כל כך אמיתית, פתוחה ומשתפת שזה פשוט נפלא! Thumbs Up

תודה רבה על כל הטיפים שנתת בהרצאה - החלטתי שאני בהחלט הולכת להיצמד אחד לאחד לתפריט שהמלצת לשבועיים הקרובים ולבחון את השינוי מקרוב...

אז שיהיה לנו שבוע מ-ד-ה-י-ם, שיעבור באכילה טעימה ונכונה, עם שליטה מ-ד-ה-י-מ-ה שתבוא לכולנו בקלות - אמן!!!
Rock Band

שח יקרה
עשית לך הרגל נפלא להקשיב להרצאה ולדמין שמירי יושבת מולך ודבריה מופנים רק אליך.
היצעת שגם אנחנו חברי החוגים נקשיב להרצאה שוב ושוב,אך לצערי בניגוד אליכם איננו יכולים להקשיב להרצאה כיוון שהיא מיועדת
רק לאלה הרשומים לדיאטה בפורום והיא מצולמת עבורכם. אנחנו מקבלים את מירי בלייב.
יום נפלא
ניליDrink

--
וסרהולץ
21/10/2012 12:17

קסם
קסם
אני כבר אימצתי את ארוחת הבוקר המפורסמת של מירי מדהים ומשביע והרצאה מהנה ביותר
21/10/2012 12:09

רבקה
רבקה
שח יקירה תיארת את פגישתך הוירטואלית עם מירי שלנו להפליא
זה סוד ההצלחה שלנו להקשיב להפנים וליישם
גם לך שבוע נפלא עם מיטב השליטה smile
21/10/2012 11:06

שח
שח
מירי יקרה,
אומנם מעולם לא נפגשנו (לצערי, טרם פתחת "סניף" בדרום הארץ...)
אבל בזכות ההרצאה השבועית שאת מעלה לאתר, אני מרגישה כאילו אנחנו כן נפגשות בכל שבוע smile
ההרצאה שלך בשבוע שעבר, בה סיפרת על הטיול שלך ושל אריה למאלדיביים הייתה מעולה ומשחררת, כל כך מעבר ל"דיאטה"....
בבוקר, אחרי שפיזרתי את הילדים, על כוס קפה וצנים עם גבינה, בווליום גבוה (כי הייתי לבד בבית wink) ופשוט צחקתי כמו שלא צחקתי הרבה זמן, תודה!
את פשוט מקסימה Kissing

אז הבוקר, יום ראשון, שוב אותה התנהלות, אחרי שפיזרתי את הילדים, על כוס קפה (הפעם עם 2 פריכיות אורז עם גבינה וגמבה-יום קיזוז...),
ואז PLAY - את - בווליום גבוה, כאילו את מדברת רק אליי, יושבות כמו שתי חברות על כוס קפה.. Toast
עכשיו סיימתי לשמוע את ההרצאה החדשה בנושא מוטיביציה ובהחלט נתת לה את השם הראוי לה - הצלחת, דרך המסך, להחדיר בי שוב מוטיביציה!
אני ממליצה בחום, גם לאלו שמנויים אצלך ומגיעים פיזית לפגישות, לעשות לעצמם הרגל ולשמוע שוב את ההרצאה שלך בכל יום ראשון בבוקר,
אבל על הבוקר, זהו סיפתח נפלא לשבוע מלא אנרגיות, ההרצאה עצמה מאוד כייפית, מצחיקה ומשחררת, את כל כך אמיתית, פתוחה ומשתפת שזה פשוט נפלא! Thumbs Up

תודה רבה על כל הטיפים שנתת בהרצאה - החלטתי שאני בהחלט הולכת להיצמד אחד לאחד לתפריט שהמלצת לשבועיים הקרובים ולבחון את השינוי מקרוב...

אז שיהיה לנו שבוע מ-ד-ה-י-ם, שיעבור באכילה טעימה ונכונה, עם שליטה מ-ד-ה-י-מ-ה שתבוא לכולנו בקלות - אמן!!!
Rock Band
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההרצאה האחרונה של מירי: מוטיביצה - אחת הטובות!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!