הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רזה לנצח

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/10/2012 20:25

אייריס
אייריס
ברור שתצליחי כאן המקום הנכון ואנחנו איתך. חוצמזה כולנו פה לומדים כל יום מחדש. שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 17:39

אשירה
אשירה
קסם יקרה,
אהבתי את הכותרת שלך "רזה לנצח"
התחלת במסע למרחקים ארוכים והגישה שלך נפלאה,
בהצלחה רבה לך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 12:25

רבקה
רבקה
קסם את מקסימה
את וכולנו נמצאים בפקולטה לאיכות החיים
גישתך לנושא נראית לי בטוחה וכמובן רק להתמיד
לאט ובטוח תגיע גם ההצלחה במטרה
בהרבה כלים אנו לומדים להשתמש צריך רק ליישם
כולנו ביחד צועדים ליעד הנכסףgrouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 10:37

שח
שח
עם כאלו תובנות, מובטחת לך הצלחה נהדרת בירידה במשקל Thumbs Up

קסם כתב:
היי חברים וחברות חייבת לשתף אתכם אני חודש וחצי כמעט חודשיים פה ורק לפני שבועיים התחלתי להכנס לעינינים אבל כייף בסך הכול אני בתהליך למידה תהליך שגורם לי לעשות חשבון נפש עם עצמי תהליך שגורם לי להכיר בערכי ואני יודעת שככול שאנו אוהבים עצמינו פחות בתקופות מסוימות זה ניכר במשקלנו אז סבבה אני עדיין לא ירדתי משמעותית אך אני יורדת לאט מאוד לא מקופחת ואני באמת מתחילה לאהוב את עצמי ממקום אחר ושזה קורה אני לא מרגישה שהאוכל מנחם אותי נתקלתי לאחרונה במס סיטואציות לא קלות ולא פניתי לאוכל פניתי לחפש פתרונות אני תמיד נזכרת במה שמירי אומרת בהרצאות וזה נותן לי כלים אמיתיים לאהוב את עצמי שאתה אוהב את עצמך אתה מיתייחס לעצמך בכבוד אני התחלתי לחשוב כמו רזה לא מפספסת ארוחות לא אוכלת סתם מתוך שיעמום לא בולסת עד שמתפוצצת אחרי הארוחה באמת אני רואה שינויים בי ובעייני זה יותר חשוב מהמספר על המשקל כי אני יורדת לאט ואין תוצאות מיידיות דרסטיות ודרמטיות אני יודעת שאני משנה את הפנים עןשה עבודת שורש בנפשי שלי חושבת כרזה באמת חושבת ממש כרזה ואני בטוחה שהשינוי בחיצוניות מגיע אחריי שינוי חזק ואמיתי אני רזה לא כדי למצוא חן בעייני אחרים אלא אני רזה כדי למצוא חן בעייני עצמי וזה הזמן להודות למירי היקרה ולמיכל הדיאטנית המדהימה לפורום המהמם זו חוויה מעצימה וזו זכות גדולה בשבילי להיות פה אוהבת אתכם
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 07:25

מטפס הרים
מטפס הרים
הי קסם. נראה שמשהו מאוד חיוני וחיובי קורה לך בימים אלו. תהליך ההרזיה מביא עימו עבורך (וגם עבורי) הרבה תובנות חשובות שאולי הטשטשו עם הזמן... מאחל לך שכך יימשך ואני משוכנע שגם המישקל יישא דברים בזכותך. אין מצב אחר. יופי של פוסט מעודד ומחזק כתבת לנו. להתראות.
edited by מטפס הרים on 10/21/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 06:45

דרך המלך
דרך המלך
קסם יקרה
כשבאים למירי מגלים שבאנו לא רק לעשות דיאטה אלא להיות אנשים טובים יותר אוהבים בעלי נתינה.. מקבלים המון טיפים לזוגעות להורות לתרבות...
ואת אשרייך השינוי מבפנים באטיותו יביא אותך מהר מאד להצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 06:15

בלונדה....
בלונדה....
קסם יקרה
אכן אצל מירי מגיעים להרבה תובנות על החיים....
כל הכבוד לך בטוחה שתתחילי לראות ירידות גדולות למרות שלאט זה בטוח...
שבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 05:39

dany
dany
קסם חביבה
זוהי העבודה האמיתית שאת עושה,
רק עם שינוי פנימי אמיתי יש סיכוי להצלחה אמיתית.
בהצלחה וכל הכבוד
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 05:00

אקורדיאון
אקורדיאון
איזה כיף לפתוח כך שבוע חדש .
יישר כח ובהצלחה שללא ספק עם תובנות כאלה לא תאחר לבוא.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2012 01:00

קסם
קסם
היי חברים וחברות חייבת לשתף אתכם אני חודש וחצי כמעט חודשיים פה ורק לפני שבועיים התחלתי להכנס לעינינים אבל כייף בסך הכול אני בתהליך למידה תהליך שגורם לי לעשות חשבון נפש עם עצמי תהליך שגורם לי להכיר בערכי ואני יודעת שככול שאנו אוהבים עצמינו פחות בתקופות מסוימות זה ניכר במשקלנו אז סבבה אני עדיין לא ירדתי משמעותית אך אני יורדת לאט מאוד לא מקופחת ואני באמת מתחילה לאהוב את עצמי ממקום אחר ושזה קורה אני לא מרגישה שהאוכל מנחם אותי נתקלתי לאחרונה במס סיטואציות לא קלות ולא פניתי לאוכל פניתי לחפש פתרונות אני תמיד נזכרת במה שמירי אומרת בהרצאות וזה נותן לי כלים אמיתיים לאהוב את עצמי שאתה אוהב את עצמך אתה מיתייחס לעצמך בכבוד אני התחלתי לחשוב כמו רזה לא מפספסת ארוחות לא אוכלת סתם מתוך שיעמום לא בולסת עד שמתפוצצת אחרי הארוחה באמת אני רואה שינויים בי ובעייני זה יותר חשוב מהמספר על המשקל כי אני יורדת לאט ואין תוצאות מיידיות דרסטיות ודרמטיות אני יודעת שאני משנה את הפנים עןשה עבודת שורש בנפשי שלי חושבת כרזה באמת חושבת ממש כרזה ואני בטוחה שהשינוי בחיצוניות מגיע אחריי שינוי חזק ואמיתי אני רזה לא כדי למצוא חן בעייני אחרים אלא אני רזה כדי למצוא חן בעייני עצמי וזה הזמן להודות למירי היקרה ולמיכל הדיאטנית המדהימה לפורום המהמם זו חוויה מעצימה וזו זכות גדולה בשבילי להיות פה אוהבת אתכם
+1 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!