20/10/2012 17:19
 dany Posts: 19819
|
פרוסת לחם שווה שלוש כפות אורז
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 15:10
 1103 Posts: 5022
|
מטפס הרים כתב:
1103 כתב: מטפס יקר שאפו ענק כל הכבוד אתה ראוי להערצה אתה מטפס כל כך בבטחה אל הפיסגה מי יכול לך? תהנה בשעת איכות עם הקטנה תהנה מהארוחה שתאכל בביתך את רק שים לב לא לאכול יותר מכוס אורז אחת\ ששוה לשתי פרוסות לחם.כדאי למדוד בכוס סטנדרטית לשים בה האורז לא בדחיסה. שבת נפלאה נילי הי נילי. אין עלייך. כשמדדתי את האורז מה זה רציתי לדחוס אותו כדי להרוויח עוד.. אבל בזכותך לא דחסתי... יצאה לי ארוחה ממש טעימה ואת האורז הוספתי לירקות והוא הוקפץ איתם.. היי מטפס יקר אתה בתחילת הדרך יש הרבה מה ללמוד ,אתה מוזמן תמיד לפנות אלי. מחר בבוקר החומר יגיע למשרדך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 14:16
 מטפס הרים Posts: 1533
|
1103 כתב:
מטפס יקר שאפו ענק כל הכבוד אתה ראוי להערצה אתה מטפס כל כך בבטחה אל הפיסגה מי יכול לך? תהנה בשעת איכות עם הקטנה תהנה מהארוחה שתאכל בביתך את רק שים לב לא לאכול יותר מכוס אורז אחת\ ששוה לשתי פרוסות לחם.כדאי למדוד בכוס סטנדרטית לשים בה האורז לא בדחיסה. שבת נפלאה נילי
הי נילי. אין עלייך. כשמדדתי את האורז מה זה רציתי לדחוס אותו כדי להרוויח עוד.. אבל בזכותך לא דחסתי... יצאה לי ארוחה ממש טעימה ואת האורז הוספתי לירקות והוא הוקפץ איתם..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 13:35
 1103 Posts: 5022
|
מטפס יקר שאפו ענק כל הכבוד אתה ראוי להערצה אתה מטפס כל כך בבטחה אל הפיסגה מי יכול לך? תהנה בשעת איכות עם הקטנה תהנה מהארוחה שתאכל בביתך את רק שים לב לא לאכול יותר מכוס אורז אחת\ ששוה לשתי פרוסות לחם.כדאי למדוד בכוס סטנדרטית לשים בה האורז לא בדחיסה. שבת נפלאה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 12:30
 מטפס הרים Posts: 1533
|
שבת שלום. בקניון עם הקטנה.. משלים זמן אבא... היא נהנית מחטיפי העוף של מקדונלדס, מימיני סינית מהירה ומשמאלי שווארמה, אתם כבר מכירים את הסף הקולינארי הנמוך שלי.. אני חולה על האוכל המהיר הזה..ואז חולה ממנו... אז מסביבי יהום הסער ואני מרגיש כל כך חזק פתאום ( משפט מכונן , אני חקקתי אותו על לבבי) .. שאני עכשיו אתקע אגרולים מטוגנים בשמן משלשום?? או שאוורמה שהשומן בה זורם כמו מיים??? נו וו׳אי, מיי דיר פריינדס!! ועוד אחרי מסע החישול בין בנות המאה האירופאיות...עוד שעה קלה אקפיץ לי חזה עופ ( האייפון מסרב לכתוב עופ עם ף סופית.. ) עם כרוב לבן וסגול מוקפצים יחדיו באושר כשטיפות סויה משדכות בינהם, סלט גדול , ססגוני, ישראלי ויפה, יהיה גם אורז צחור ( איתו עלי להיזהר שלא לגלוש מהמידה כי אני מאוד אוהב אורז)... הכל יהיה בסדר. מסביבי יהום הסער והיום אני גיבור גדול, וסליחה על הטפיחה העצמית על שכם שאני מעניק לעצמי, איני כזה ממש לא, אך זו באמת הרגשתי. בימים אחרים הביקור הזה בקניון היה ניגמר כל כך כל כך אחרת.. להתראות. edited by מטפס הרים on 10/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 11:31
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום
1103 כתב:
 TABLE {table-layout:auto;} נילי
|
0