22/10/2012 06:37
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איזה כיף לראות את ההתחייבות של כולם... מעורר השראה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 21:18
 נחושה Posts: 6982
|
גמני בעניין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 17:54
 dany Posts: 19819
|
גם אני חייבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 15:22
 כרובית Posts: 261
|
רעיון מצויין!! אני בפנים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 13:30
|
איזה כיף!!! יש מענה למבצע אה??? שווה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 12:14
 קסם Posts: 140
|
גם אני נרשמתי אחלה מבצע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 12:13
 רבקה Posts: 8411
|
יש עוד מקום פנוי ? אז אני בהחלט נכנסת למבצע אומרים שמבצעים זה משתלם חחחח ♥♥♥ ובלונדה מתוקה, הידד ואחרייך כמו בחורף שעבר ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 10:40
 שח Posts: 169
|
ביג לייק!!!! בהחלט מצע בחירות מוצלח!!!  "בואו נחליט שבחורף הזה כולנו יורדים!!!! זה הרי אפשרי אם רק נרצה... ואנחנו רוצים!! בגלל זה אנחנו פה!!! אז קדימה לעבר המטרה ...." נ-ר-ש-מ-ת-י!!!!!
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב לכולם !! שבת שלום.. אז ככה , אתמול עבר לו שישי בשליטה מלאה... אכלתי את ארוחת הערב שלי, לא היינו בארוחת שישי אז היה לי הרבה יותר קל כי בצהריים אכלתי טוב ובערב אכלתי לי את החצאי גמבות שלי והיה מעולה. אלא שאחרי שעה לא מצאתי עצמי ראיתי שאני לא רגועה ושזה עלול להסתיים בלקיחת שטויות כי יש אצלי ילדה שלא אכלנית בכלל אבל יש את החטיפים שלה... בקיצור לקחתי עצמי ופשוט הלכתי לישון...הכי טוב. תחשבו על זה שנייה אם רק נחליט על מבצע חורף כולנו ביחד???? בואו ננסה לתעל את החורף לטובתנו. הרי בחורף אין את כל הפיתויים של הקיץ, אין גלידות , אין פירות טעימים, החושך מגיע מוקדם...הולכים לישון יותר מוקדם. בואו נחליט שבחורף הזה כולנו יורדים!!!! זה הרי אפשרי אם רק נרצה... ואנחנו רוצים!! בגלל זה אנחנו פה!!! אז קדימה לעבר המטרה .... שבת קלה ובשליטה.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2012 07:08
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב. נרשמתי גם למבצע. בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 10:56
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה חזרת להיות נושאת הדגל,רעיון נפלא "מבצע חורף"בבקשה הוסיפי אותי לרשימת הנרשמים למבצע. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 10:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
נרשמתי גם למבצע חורףףף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 10:19
|
מטפס הרים כתב:
מתאים לי. אני נירשם ל״מיבצע חורף״, בלונדה
מצוין! שיהיה לנו בהצלחה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 10:19
|
קרנושה כתב:
בוקר אור אהובה! אני נשבעת שגם אני חשבתי על זה. והריי בחורף שותים הרבה יותר חם ועם המרקים המעולים שלנו ללא פחממות, עם התה צמחים וחליטות הפירות, ועוד הרבה דברים טובים, אפשר מאד לשמור חזק החורף הזה, מבצע הכן גופך לקיץ הבא! יש שיגידו שהחורף לא קל מהבחינה הזו של השמירה, אם את שואלת אותי הוא גם בין היתר השתקפות לקיץ, מה שלא נעשה יראו בקיץ. לכן שווה מאד להשקיע, לקחת הכל לתשומת ליבנו ולעשות מבצע חורף. אתמול בערב יצאתי ולא אכלתי כלום מהצהריים, בשעה 1 בלילה התחשק לי משהו אז כמוך לקחתי פלפל אדום גדול וחתיך, פצעתי לשניים והוספתי גבינה לבנה עם חתיכות צפתית מעל, ובשני קוטג', לקחתי גבינת עמק צ'דר פרוסה אחת והלכתי לישון שבעה ומבסוטה. שיטה מנצחת! התחלנו מבצע חורף♥יומקסים!![/
כל הכבוד קרנושה!!!!! אלופה!!!quote]
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 09:56
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מתאים לי. אני נירשם ל״מיבצע חורף״, בלונדה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 08:51
 קרנושה Posts: 3420
|
בוקר אור אהובה! אני נשבעת שגם אני חשבתי על זה. והריי בחורף שותים הרבה יותר חם ועם המרקים המעולים שלנו ללא פחממות, עם התה צמחים וחליטות הפירות, ועוד הרבה דברים טובים, אפשר מאד לשמור חזק החורף הזה, מבצע הכן גופך לקיץ הבא! יש שיגידו שהחורף לא קל מהבחינה הזו של השמירה, אם את שואלת אותי הוא גם בין היתר השתקפות לקיץ, מה שלא נעשה יראו בקיץ. לכן שווה מאד להשקיע, לקחת הכל לתשומת ליבנו ולעשות מבצע חורף. אתמול בערב יצאתי ולא אכלתי כלום מהצהריים, בשעה 1 בלילה התחשק לי משהו אז כמוך לקחתי פלפל אדום גדול וחתיך, פצעתי לשניים והוספתי גבינה לבנה עם חתיכות צפתית מעל, ובשני קוטג', לקחתי גבינת עמק צ'דר פרוסה אחת והלכתי לישון שבעה ומבסוטה. שיטה מנצחת! התחלנו מבצע חורף♥יומקסים!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 07:38
|
בוקר טוב לכולם !! שבת שלום.. אז ככה , אתמול עבר לו שישי בשליטה מלאה... אכלתי את ארוחת הערב שלי, לא היינו בארוחת שישי אז היה לי הרבה יותר קל כי בצהריים אכלתי טוב ובערב אכלתי לי את החצאי גמבות שלי והיה מעולה. אלא שאחרי שעה לא מצאתי עצמי ראיתי שאני לא רגועה ושזה עלול להסתיים בלקיחת שטויות כי יש אצלי ילדה שלא אכלנית בכלל אבל יש את החטיפים שלה... בקיצור לקחתי עצמי ופשוט הלכתי לישון...הכי טוב. תחשבו על זה שנייה אם רק נחליט על מבצע חורף כולנו ביחד???? בואו ננסה לתעל את החורף לטובתנו. הרי בחורף אין את כל הפיתויים של הקיץ, אין גלידות , אין פירות טעימים, החושך מגיע מוקדם...הולכים לישון יותר מוקדם. בואו נחליט שבחורף הזה כולנו יורדים!!!! זה הרי אפשרי אם רק נרצה... ואנחנו רוצים!! בגלל זה אנחנו פה!!! אז קדימה לעבר המטרה .... שבת קלה ובשליטה.....
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|