19/10/2012 17:38
 dany Posts: 19819
|
מבינה אותך מאד מאד, אני רואה בראי אם אני שמנה או לא ממש אין צורך שיגידו לי שמנת.......... תאמינו לי אני הראשונה שרואה ומתייסרת. חושבת שמי שמעיר כמו אמא וחברות זה רק מאהבה ומרצון לעזור אך בהחלט מכירה את התחושה של הדווקא.............. בפעמים נדירות זה עושה גם פעולה טובה ודוחף לעשייה מחודשת. המון הצלחה מתוקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 14:49
 כרובית Posts: 261
|
היי, כל כך מבינה אותך.....הלחץ הזה של להוריד לפני ש.....רק גורם לעליה במשקל...הטירוף של האוכל. למרות שהייתה לי תקופת חיים ארוכה של השמנה, סבלתי רבות מהסביבה, במקרה שלי למדתי לקבל את ההערות של הסביבה ולתעל אותן עבורי. אני מאוד שמחה שמפנים את תשומת ליבי ששמנתי...זה מזיז אותי!!לא אוהבת לקבל מחמאות בלבד אלא להשתפר לכיוון טוב יותר. אם מירי מעירה לי אז זה בכלל מעיף אותי לעשות משהו עם עצמי....לפעמים אני אפילו מחכה לזב. אני בטוחה שהקרובים אליך ומירי רוצים בטובתך, טוב שאת מציבה את הגבול שמתאים לך, תנסי לקחת את ההערה לטובתך והתחיל בדרך חדשה להצלחה!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 05:17
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה אני בהחלט מבינה לליבך כי בשנותי הצעירות כך הגבתי לכל הערה לגבי משקלי כולל הורי שללא ספק רצו את טובתי אך אני ממש עשיתי דווקא לאחר כל הערה ואף ניסיתי להבהיר להם בכעס רב שאני רואה את עצמי במראה,מרגישה כל קילו עודף ואין צורך להעיר לי כי יגיע הרגע לעשייה. כיום ממרום גילי ונסיון של אקורדיאון ,לאחר פעמיים ירידות של 50 קילו אני יודעת לקבל גם הערות אבל מאוד תלוי ממי ,כשמירי מעירה לי זה ממש מחזיר אותי לתלם ולא אחת למדתי להקדים תרופה למכה ולומר בקול רם,שמנתי וזה מיועד יותר לאוזני. מאחלת לך המון בהצלחה שהרי את כאן כדי לטפל הווה אומר את יודעת היטב ורוצה להשיל את הקילוגרמים העודפיים ואני בטוחה שתעשי זאת.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 22:42
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אור רשמו לך הכל כבר.. אני רק רוצה שתדעי שאני לגמרי מבינה למה את מתכוונת.. גם אני שומעת את המילה ״שמנה״ או ״שמן״ וזה כאילו מישהו ניפנף לי סדין אדום מול העיניים והוא נמחק לי מהעיניים. בשבילי, בתור מי שסבלה כל הילדות והנעורים מהשומן ותופעות הלוואי החברתיות שלו זאת הקללה הכי נוראית שיש ואני לא סובלת אנשים שמתבטאים ככה ומשתמשים בתואר הזה. אז בקטע הזה.. אני איתך לגמרי.. נראה לי נורמלי לחלוטין אחרי שנים שהמילה הזאת שימשה כלי ניגוח, אמצעי הנחתה והשפלה שתהיה לנו רגישות יתר אליה.
בקשר לחתונה (אם הבנתי נכון בין השורות ויש אחת כזו באופק) אני יכולה לומר שאני מהלחץ לרדת לחתונה רק עליתי ורגע אחריה התנעתי את הירידה הגדולה שלי. בסופו של דבר רק שינה לי שגיתי שלי חשב שאני נסיכה ואני הרגשתי כמו מלכה והכי חשוב - היה לנו צלם מדהים שהצליח לגרום לתחושה הזאת להשתקף בכל תמונה!
צאי מהבאסה יקירתי ואל תתני לאנשים להביא אותך למקומות האלה.. תהיי אסרטיבית וברורה ותציבי גבולות ואל תרשי שידברו אלייך בשפה שמכאיבה לך באיזושהי צורה..
שתהיה לך שבת נפלאה ובשליטה, רחוקה מבולמוסי תסכול (:
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 19:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אור יפה שלי... אנחנו כולנו אוהבות אותך....והכל עם רצון טוב הבנתי את הרמז תודה על הכנות, מבטיחה מהרגע לא אומרת לך כלום.....סומכת עליך מאד שתעשי רק מה שטוב לך מתנצלת.....אני איתך תמיד בתמיכה ועידוד, מאד מאד גאה בך על ההתמדה בטוחה שתצליחי כי מגיע לך אוהבת מאד מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 18:53
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי. מבין אותך מאוד. ואפשר גם לענות לאלו שיד להם מה להגיד.. ילדים לבטח לוקחים הערות כאלו קשה והן מלוות את הנפש שנים. אנחנו שכבר בגרנו, נפלנו וקמנו בחיינו , יכולים פשוט לענות. שיהיה לך בהצלחה מירבית. רק את יודעת מה את רוצה. אף אחד אחר לא!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 18:42
 דרך המלך Posts: 5707
|
אורצוק אף אחד מלבד עצמנו לא יודע מה טוב בשבילנו זולתנו... גם אני שומעת מאנשים הכי קרובים אליי אומרים לי "מזה מותר לך תאכלי"...או עוד משפטים כאלה ואחרים... אני בטוחה שהדברים נאמרו בתום לב ובאהבה ולא בכוונה לפגוע בך חס וחלילה... אל תברחי לאוכל אף אחד לא שווה זאת.. כולנו נמצאים באותה בעיה וכל אחד ואחת מאיתנו יודע בדיוק כמה קילוגרמים מיותרים יש לנו.... כולנו עוברים תקופות בחיים ולא כל הזמן הולך לנו...פעם אנחנו מצליחים לנצח בעוד האחר לא מצליח ופעם זה הפוך.... שתי משהו תתרענני וגם אם קצת קשה עכשיו זה יחלוף-אני בטוחה מאמינה שהתקופה הקשה תחלוף במהרה
!!!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 16:50
 הסמויה Posts: 2467
|
אורצו'ק כל מי שאומר לך על כך שאת שמנה רוצה את טובתך ואת יודעת את זה אבל זה כנראה מעליב גם לבת שלי , שבעודף משקל, אני לא יכולה להגיד שהיא צריכה לרדת במשקל כי היא נעלבת אני מכירה אותך אישית ואת סקסית ברמות על יפיפיה אמיתית , מבפנים ומבחוץ ואם לך טוב עם עצמך - נהדר אבל את בכל זאת כאן ואם את כאן סימן שמפריע לך עודף המשקל ואת רוצה לרדת ולכן אנחנו מנסות לעזור לך בכך ולא תמיד יודעים איך לעזור אחד לשני אבל לאף אחד מאיתנו אין כוונה לפגוע ואני בטוחה שאת יודעת את זה קודם כל אנחנו צריכים להריגש טוב עם עצמינו אני יודעת שאת בתקופה שלא מצליחה לרדת אבל לפחות לשמור על הקיים ולא להעלות את מה שהורדת בעמל רב וגם זה ממש לא פשוט מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי ללכת בה אני ואני מרשה לעצמי לדבר בשם כל חברי הפורום תמיד נעמוד לצידך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 16:45
 קרנושה Posts: 3420
|
מתוקה. את מעלה אצלי זכרונות לא נעימים כילדה שמנמודה שכולם אהבו לצבוט בלחיים כי היה מה..ומה לא? ומי שהגנים שלו נושאים את ההשמנה צריך כל חייו להתמודד. אבל ככל שמתבגרים, מבינים שגם אנשים רזים מאד מתאמצים לשמור על הגזרה. תסתכלי על כל מפורסם שאת מכירה, את באמת חושבת שהם רזים כי תמיד תמיד כך נראו? תאמיני לי שכולם שומרים. יש גם המון אנשים שמגלים אורח חיים בריא כי יש להם את הרצון להעניק לגופם את הדברים הטובים ביותר. אז יקירתי, דיאטה, לא דיאטה, גם אנחנו חותרים למקום הזה של להכניס את הדברים הכי טובים, לחשוב פעמיים לפני כל שטות ובעיקר לא זבל.. האמיני לי שהיום את מסתכלת ככה, מחר הפרספקטיבה שלך תהיה אחרת. ואם הסביבה מציקה, מירי כאן בשביל לעודד, ואנחנו כמובן. אני ירדתי בעזרת מירי בעבר 20 ק"ג כשכולם תקעו לידי בלי לעזור לי ואני הוצאתי להם את המילים מהפה כשראו אותי אחרי זה...כולל את התיאבון. אז קחי הכל באהבה, הבנה, סבלנות והכי חשוב שתדעי שאת לא לבד-את במקום הכי טוב. מקווה ששיפרתי ולו מעט את הרגשתך. בהצלחה וסופשבוע נפלא♥
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 16:38
 מפתח סול Posts: 250
|
בהרצאה של יום שני מירי סיפרה על החוג ילדים ואמרה שילדים סובלים מהצקות ומכינויי גנאי לא מהחברים אלא מההורים.....
מצאתי את עצמי מזדהה. חשבתי על כל השנים שעברו. עוד לפני שנרשמתי לחוגים של מירי. שמעולם לא עשיתי דיאטה ולא הייתי רשומה לשום מתכונת מכל סוג שהיא. והיום..... שאני אמורה להיות כמה צעדים חכמה יותר כשהחברות קוראות לי שמנה.... כשהבנות מהחוגים אומרות לי שאני לא רוצה להיות כלה שמנה וכשאמא שלי מהנהנת לאות הסכמה....... אז...... לא. זה ממש לא גורם לי למוטיבציה. בדיוק להיפך. זה גורם לי לטרוף ולאכול בלי הכרה. ו"נחמד מאוד" לדעת שכולם בטוחים שהם יודעים מה אני רוצה.....
ולזה בדיוק התכוונתי בכותרת של הפוסט הקודם שלי - ייאוש!
סליחה על החפירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|