22/10/2012 17:47
 toly Posts: 898
|
אתה ממש ורשאי נחמד ורגיש לזולת גם מפרגן וגם מתחנן אתה בטוח שהגנים שלך משם ) שמחה שאני משעשעת אותך גם בחו"ל וכשאני מדמיינת איך היית אומר ליק'ס בגרמנית המעולה שלך שאיזו בז'זינסקייה השתגעה בגלל רובוט זה מעלה חיוך גם על פניי אכן יש לי מזל שיש לי חוש חמור ומכל סיטואציה וגם חמורה אני יודעת למצוא טוויסט משעשע האמת שנושא האבק וטאטוא עם מטאטא רגיל בבית עושה לי מאוד לא טוב לנשימתי אגב אני מחפשת מטאט חשמלי גרמני תוצרת קרצ'ר בארצנו הפסיקו לייבאו אם יש לך רעיון איך להשיגו או למישהו אחר פה בפורום- אשמח לדעת עונת המעבר הזו בתוספת אובך ואבק רב-סיוט עבורי שוקלת לקנות ביקתה באלסקה או על גדות הריין ) תודה לך טולי ote=מטפס הרים]טולי יקרה הי. הומור בריא, היכולת לצחוק בכיף ולהצחיק אחרים- מפתח קריטי לעניות דעתי בהצלחת כל תהליך גם זה כשלנו.. ואת מצליחה ויותר מפעם אחת, עם תאורי המצב השנונים שלך ועם האופן הקולח בו הן כתובים להצחיק אותי שחבל״ז, ואם היית רואה אותי יושב במטוס במינכן בלי מיזוג עקב התקלה, מבין שדינר מאוד חשוב לי בברלין כבר לא יקרה עקב האיחור.. רואה את הגרמנים מזיעים וטוחנים שוקולדי ניחום מהצוות, בקיצור יושב לי מבואס ממש... ואז אני רואה את הרובוט הסיני טס אצלך בסלון ואת מנסה להשבית אותו.. איזה צחוק תפסתי, צחוק גדול , ומצב הרוח שלי השתפר לו כל הגרמנים הסתכלו עלי , אז אמרתי להם: ״איטס טולי פרום זה פורום אוף מירי, שי הז א פרובלמ ו׳יס זה צ׳ייניז רובוט״.. סתם.. אז אני מודה שכל כך עשה לי כיף הפוסט שלך שלא ממש התעמקתי בדבריו של אריסטו. אני חושב שזה משפט מהותי מאוד, גם במישור חיי העבודה, ואני מסתכל לאחור על תפקידים שעשיתי ומסכים שאת המה והאיך שעלי לעשות ולבצע גיבשתי באמת תוך כדי , ולא אחת תכניות שתיכננתי לא התאימו למה שגיליתי תוך כדי עשייה.. במישור שלנו זה גם נכון. כשניכנסתי לתהליך היתה לי אגנדה להרזיה אבל רק תוך כדי העשייה למדתי ועדיין אני לומד, מה זה בעצם אומר ואיך זה משפיע עלי.. אז לסיכום: תמשיכי בבקשה לכתוב לנו פוסטים כאלו שיש בהם גם תבונה וגם צחוק בריא. להתראות. edited by מטפס הרים on 10/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 21:30
 מטפס הרים Posts: 1533
|
טולי יקרה הי. הומור בריא, היכולת לצחוק בכיף ולהצחיק אחרים- מפתח קריטי לעניות דעתי בהצלחת כל תהליך גם זה כשלנו.. ואת מצליחה ויותר מפעם אחת, עם תאורי המצב השנונים שלך ועם האופן הקולח בו הן כתובים להצחיק אותי שחבל״ז, ואם היית רואה אותי יושב במטוס במינכן בלי מיזוג עקב התקלה, מבין שדינר מאוד חשוב לי בברלין כבר לא יקרה עקב האיחור.. רואה את הגרמנים מזיעים וטוחנים שוקולדי ניחום מהצוות, בקיצור יושב לי מבואס ממש... ואז אני רואה את הרובוט הסיני טס אצלך בסלון ואת מנסה להשבית אותו.. איזה צחוק תפסתי, צחוק גדול , ומצב הרוח שלי השתפר לו כל הגרמנים הסתכלו עלי , אז אמרתי להם: ״איטס טולי פרום זה פורום אוף מירי, שי הז א פרובלמ ו׳יס זה צ׳ייניז רובוט״.. סתם.. אז אני מודה שכל כך עשה לי כיף הפוסט שלך שלא ממש התעמקתי בדבריו של אריסטו. אני חושב שזה משפט מהותי מאוד, גם במישור חיי העבודה, ואני מסתכל לאחור על תפקידים שעשיתי ומסכים שאת המה והאיך שעלי לעשות ולבצע גיבשתי באמת תוך כדי , ולא אחת תכניות שתיכננתי לא התאימו למה שגיליתי תוך כדי עשייה.. במישור שלנו זה גם נכון. כשניכנסתי לתהליך היתה לי אגנדה להרזיה אבל רק תוך כדי העשייה למדתי ועדיין אני לומד, מה זה בעצם אומר ואיך זה משפיע עלי.. אז לסיכום: תמשיכי בבקשה לכתוב לנו פוסטים כאלו שיש בהם גם תבונה וגם צחוק בריא. להתראות. edited by מטפס הרים on 10/20/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 19:40
 dany Posts: 19819
|
טולי יקרה אל תצטערי הרי המראה הדמיוני שלך ושל הרובוט עשה כאן שמות במחלקת כאבי הבטן. והנה התיחסות: ברור מי שלא עושה לא טועה וגם לא לומד. ידיים בכיסים לי נותן קונוטציה של עצלנות משמע חוסר עשיה משמע חוסר הצלחה . לגבי בעיה ופיתרון, אני מניחה שברמת החשיבה אכן זה כך ברמת העשייה לא בטוחה.
וחוץ מזה שלחתי לך דואר באישי.
שבוע טוב דני
toly כתב:
מירי חברים יקרים לא טענתי שהרובוט אינו עושה עבודה נפלאה ואולי הריצות אחריו יעזרו בהורדת הפולקע'ס ציינתי שאינני יודעת עדין להפעילו כעאות ולמרות שחשבתי שאני הדיוטית בנדון היה אצלי היום אורח שמבין גדול בטכנולוגיה הזו ואחרי שקרא את חוברת ההוראות המכובדת ושיחק עם השלט הודיע לי המהנדס המחונן שמשהו לא תקין במכשיר ושאני צריכה ללהחזיר אותו לחנות שיבדקו אותו לא יודעת איזה רובוטים לכם יש המקור שגם יקר ומיוצר אגב בישראל-מעולה לא כל סיני הוא ג'יניוס כמושלא כל ישראלי גאון לדאבוני שהתייחחסתם לרובוט ומעט אם בכלל למשפטים שצירפתי ואני ממש מצטערת שבעליתי פוסט זה בנושא האוכל והשליטה רק אנחנו נעזור לעצמנו שבוע טוב ובשליטה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2012 18:28
|
מירי חברים יקרים לא טענתי שהרובוט אינו עושה עבודה נפלאה ואולי הריצות אחריו יעזרו בהורדת הפולקע'ס ציינתי שאינני יודעת עדין להפעילו כעאות ולמרות שחשבתי שאני הדיוטית בנדון היה אצלי היום אורח שמבין גדול בטכנולוגיה הזו ואחרי שקרא את חוברת ההוראות המכובדת ושיחק עם השלט הודיע לי המהנדס המחונן שמשהו לא תקין במכשיר ושאני צריכה ללהחזיר אותו לחנות שיבדקו אותו לא יודעת איזה רובוטים לכם יש המקור שגם יקר ומיוצר אגב בישראל-מעולה לא כל סיני הוא ג'יניוס כמושלא כל ישראלי גאון לדאבוני שהתייחחסתם לרובוט ומעט אם בכלל למשפטים שצירפתי ואני ממש מצטערת שבעליתי פוסט זה בנושא האוכל והשליטה רק אנחנו נעזור לעצמנו שבוע טוב ובשליטה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 17:32
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחח טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 15:54
 EFF Posts: 6409
|
טולי - נוחי ואספי כוחות מחודשים כדי שתוכלי להתחרןת ברובוט..שדווקא עושה עבודה טובה....
וגם אמרה נבונה: מכונה אחת יכולה לעשות עבודה של מאות אנשים רגילים אף מכונה לא יכולה לעשות עבודה של מישהו יוצא דופן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2012 07:41
 אייריס Posts: 3744
|
חחחחח טולי המצחיקה סיטואציה מדליקה עם הרובוט רק לדמיין זה קורע מצחוק. בכל אופן אני שמחה שאת יותר טוב. אחלה משפטים חכמים ומועילים נתת לנו. יום נפלא ושבת נהדרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 19:49
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי מקסימה לא יודעת איזה רובוט מכרו לך לגיל בני יש רובוט מצוין...... שמחה לשמע שמצב רותך נפלא ואת משפיעה בטוב על כולנו.... מחכה לך באהבה ביום רביעי שבת מנוחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 19:48
|
שמחה שגרמתי לך לחייך אמי ז"ל נהגה לומר שאין לרדוף אחרי אוטובוסים ואחרי בחורים אז אני מוצאת עצמי רודםת בביתי אחרי גדולם סיני שהחליט להיטען מתי שבא לו ולגרום לי כמעט להתקף לב בזמן שאני במקלחת ושומעת רחשים מוזרים הןלכים וקרבים לכיוון הג'קוזי שומו שמיים וארץ וורשה מקווה שאף אחד מהפועלחפ שמשפצים את הדופלקס מעלה לא הבחין בי מבעד לחלונות הפתוחים וצילם ועוד ישלח לתפוצה ) אז באמת ינעלו השערים למולי בנמל התעופה של קראקוב והסיכוי היחיד שלי זאתדשדשה ורעלה בדובאי שתהיה לך טיסה נעימה וקלה ואם הטייס רזה וחתיך ופנוי נא הבא אותו עימך לפגישת הפורום....חסרים לנו קצת טייסים לאחרונה בקבוצת האופניים ומתקבלחם רק מעל גיל לא צוחקת ממוצע גיל הקפטנים בקבוצה הינו 55=65 תותחים אמיתיים שעושים במוצע 80-100 ק"מ ברכיבת כביש ושטח גם. מה שנקרא הגיל אינו קורע סופ"ש נהדר ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 19:00
 מטפס הרים Posts: 1533
|
גדול, טולי, פוסט קורע... אני עדיין ממתין במטוס והפוסט שלך מעלה חיוך נחוץ מאוד. תרגישי טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 15:59
|
תודה יקרה התיאבון טרם שב השבח לאל אני שותה הרבה לימון עם קינמון ונענע ויהיה טוב ולטובה אני מאמינה ומייחלת עם המשקל נשיקות סטריליות מרחוק טולה- מחסלת הרובוטים הסינים בישראל אote=רבקה]טולינקה משפטים נפלאים ועוד יותר נפלא שאת חוזרת למיטבך אך כולי תקווה שהשליטה באוכל עושה את העבודה ♥♥♥ תרגישי טוב עוד יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 15:44
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה משפטים נפלאים ועוד יותר נפלא שאת חוזרת למיטבך אך כולי תקווה שהשליטה באוכל עושה את העבודה ♥♥♥ תרגישי טוב עוד יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2012 15:39
|
מאחר ומוי כוכנה עדין אינה בשיא כוחותיה ואינה מסוגלת לקרצף ריצפה (מצב כוננות חירום הוכרז בוורשה ) כי היא סמרטוט היום מהחום שירד השבח לאל ונמאס לה לרדוף אחרי הרובוט הסיני המטאטא את הבית באופן לוטומטי ואינו נשמע להוראותיה לו רק הייתי יכולה לצלם לכם את הסיטואציה-אישה נבונה ובוגרת לגיל בינתה רצה אצה אחרי הרובוט בחצי עירום על מנת להשבית אותו עד השטתתחות עליו כמו שוערת כדורגל מיומנת-רק מהצחוק אפשר להוריד קילו ואוהו כמה קללות הרעפתי על הסיני הזה ועל מי שמכר לי אותו במבצע בהום סנטר שטען שהוא"מאוד פשוט להפעלה"... אז הנה מספר משפטים מעניינים שקיבצו אצבעותיי היום בשיטוט באינטרנט לעיצוב האישיות והפולקע'ס "כל מה שצריך ללמוד לעשות - לומדים תוך כדי עשייה" (אריסטו) לא ניתן לטפס בסולם ההישגים עם הידיים בכיסים- צריך לעשות כדי ליצור הזדמנויות לכל בעיה יש פיתרון - אלמלא כן לא היתה בעיה יום בריא וקריר ולצערי הרב אינני רוכבת מחר בגלגלי תקווה בדרום אבל תהיה נציגות יפה מחר של קבוצתי edited by toly on 10/18/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|